2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım üşüttüysen mideni belki ondan olmuştur dikkat et kendine
bu arada dün gece yine çok uyanmama rağmen hiç kalkmadım sanırım yorgunlukdan birde sol kalçamda çok ağrı vardı birazda o yüzden kalkmadım

çamaşırlarım yıkandı onları asayım ikinci postayı atayım mutfağımı toparlayayım bi süpürge açayım tozları alıyım banyoyu yıkıyım halim kalırsa belki mutfak dolaplarını silerim bu arada tabii yemek de yapmam lazım

kızlar ben biryandan temizlik yapıyorum biryandan arada size bakıyorum oyüzden atladığım bişey varsa kusura bakmayın.

size bişey sorucam ben pekmezi tahinle karıştırıp yiyorum.yinede yarıyordur ama değil mi???

zaten benden başkası olmuyor zırt pırtsenağlama benimde açılmam olduğu için malum bakmasa nasıl anlicaktı açılma olduunu nstde sancılar çıkınca bakıyor mecburnaniknanik ama sen sezaryen olmicanmı neden çatı oluyosun, bnce sen sezaryen doğurcan içime hep öyle doğuyo:smiley-cool:

ayyy bana öğüt veren biricik arkidişlerim...siz hiiç durmamışınız ki hehe Hiloşçum çok yormuşun kendini canım...
Ama ne demişler imamın dediğini yap yaptığını yapmabayanssulusmile

Maşallah hepsini yiyormuşun...Birde brokoli dene bakalımmm boshayallersmile

günaydınlar herkese bu haftalarda bebeğin saç larının uzamasından dolayı mide çok hassaslaşıyormuş sanırım çok geçmiş olsunyerimseniben

çanım maşallah bebişine...

ay sağlıkla gelsinlerde...benimkininde günü var aslında ama leğen kemiğim kaydığı için erken alaçak biraz..en iyisi 38 haftanın bitimine kadar kalmasıymış bebişin...

ya benimde sanım yok..çok ağırlaştım bebişte anki biraz aşağı indi...ama benim ilk de böyle oldu sanırım suni sanı vereçekler bana yine...

beknurrr.klava:

yorma hayatım bundan sonra kendini bu kadar,,az kaldı zaten yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik zaten....

saat kaçta senin randevun....?sen telle haber verip git bene hiç onu bekleme...

benim ilk 35 te baktı....

[
ben çantamı hazırladım evde duruyor ,,bi niyetlendim arabaya koyayım diye ama eşimin arabasıyla gideeğiz doğuma ,oda şirkete ait,herkes kullanıyor arabayı,dursun dedim bende en iyisimi,,ama araba dursa daha iyi...

çanım maşallah bebişine....

dewam et süpersin halıları topla silkele bence pasaklı, bi de awizelere falanda uzan sil..

cnm yaa aburcubur bişilermi yedin acaba? yoksa üşüttünmüklava: daikkat et kendine geçmiş olsun

Ya çok geçmiş olsun haftasonu benimde ayiptir söylmesi baarsaklarım bozuldu ama öyle böyle değil...Çıkamadım WC'den değişik birşeyde yemedim ama anlayamadım...

sanada çok geçmiş olsun cnm benim,bi ara eşime hadi acile gidiyoruz dicektim ama tuttum kendimi bekledim biraz sonra uyumuşuz yazık adam da korktu bu saatten sonra bu kadar çıkarma da neymiş ded,ilk üç ay neyuse şimdi noluyor diye deliye döndü kuzum,bilmiyorkikaydirigubbakcemile3

canım dsancıların kaçlarda ve düzenlimi benim düzensiz 45 dk 100 5 kere görüyor ama drum düzenli değil yalancık dedi
galiba sezeryan olcak
günaydınlar herkese bu haftalarda bebeğin saç larının uzamasından dolayı mide çok hassaslaşıyormuş sanırım çok geçmiş olsunyerimseniben
semra mrb bebek büyüdükçe mideyi sıkıştırıyor mide üste çıkıyor oda boğaz yanması yapıyor

beknur canım az önce sen demiştin dimi sırt üstü yatmak iyi değil diye bende biliyordum bunu ama oksijenin tamamen kesildiğini bilmiyordum yada Allah vermesin ölüme yol açtığını arada bi yanlarım ağrıyınca 5 10dk yatıyordum ama artık yatmam Rabbim korusun yavrularımızı :Saruboceq:

randewu saatim yok cnm gidicem işte nst için sıra beklicem sonrada muayene edecek... tabi gidebilirsem

bnmkiler düzenli cnm 15 dkda bir sanırım25,30,40 seyredior

randewu saatim yok cnm gidicem işte nst için sıra beklicem sonrada muayene edecek... tabi gidebilirsem

hımmm ,anladım çanım...

selkie hiçmi sancın çıkmadı yürüyüş filan yaptınmı sen önceleri

yok çanım hiç gee arada oluyor ama sıkıştığım içinmi normal sançımı bilmiyorum...benim ilkimde böyle oldu ama...4 çm açılmıştım ne sançı vardı ne bişey oğlanda.sonra baktışar benim rahim açlıyor,ıkınma falan yok,suni verdiler işte.buda öyle olaçak sanırım...ortança ablamında doğumları öyle oldu..sanırım irsi bişey! yürüyüş yaptım,,şimdide evde yürüyorum...

Son düzenleme:
dewam et süpersin halıları topla silkele bence pasaklı, bi de awizelere falanda uzan sil..

cnm yaa aburcubur bişilermi yedin acaba? yoksa üşüttünmüklava: daikkat et kendine geçmiş olsun

sağol cnmcım,yok be tam tersine,güzelce meyvemi yedim sütümü içtim pekmezimi içtim yattım belki meyveyi fazla kaçırmış olablirim,sen dra gitmicek miydin

kızım ne bu kadar yükleniyorsun kendine sen ya,banyoyu yarın yıka tozu yarın al sanki kaçıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…