- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #43.941
günaydın güseller, nasılsınız bakalaım,ben kabus gibi bir gece çıkardım yatağa yattım gece sonra ne varsa birden lavaboya koşup çıkardım ama öyle böyle değil yani eşim ble korktu anlamadıkm bişi sonra kıvrana kıvrana uyumuşum,şimdi daha iyiz doktara gidicek arkadaşlar hadi hayırlı haberler ile gelin inşallah
kuju sağol herşey hayırlısı heyecan basmaya başladı bizleri ama sende sakin ol daha erken heyecan için
hayır her iki haftada bir filan yapılmasına gerek yok bence 1 kere yapılsım ama son anda bebek plasenta önden gelirse bebek yerleşmeyebilirmiş sezeryan önerirmiş dr annemde diyr bizlerin en son muayene edilirdi diye arkadaşım 3 yılönce doğurdu oda hiç muayene olmadım diyor ben perşembe olacağım
YAZ34: canım saol teşekür ederim.
SİMENAY: kız çok hamaratsın bakıyorum hiç durmadan örüyorsun.Paspasların resmini koyda görelim şeker.
DİLA:güzel bilgiler için mersi.
HASRET: güzel hbrler getir bebikten bize.
BEKNUR: kızım sen delimisin divanemesin? yapma bukadar iş. gerçi bende yapıyom sora pişman oluyom.Pazar günü süpürdüm dip köe toz aldım sildim tuvalet banyo cifledim ütü yaptım.kocama pazar kahvaltısı hazırladım. duş aldım ve kocamla markete gittik. carrefourda 5 dakka dolandım.ve pilim bitti. arabada ağlamaya ancıdan kıvranmaya başladım. ordan 2 yere daha uğredik ama arabadan inemedim. eşim halletti. artık çok koşturmak bize yaramıyo. canım bişi yemek istemişti kocam restaurana girelim dedi ama yediremedim valla eve gidelim dedim. ağzım sulanıyodu kaç gündür yicem diye ama düşünün onu bile gözüm görmedi. eve geldim.eşim sipariş etti evde yedim:)))) ütün gece yattım sonra.
BEKNUR: doktoruma çok güveniyorum ve bir zararı olmadığını söylemişaha nezaman sordumdu ben. ama işte arada sol arada sağ tarafıma çok yorulunca sırt üstü yatıyomvalla. Allah korusun meleklerimizi.
MERVEEGE:cannım maaşallah bebeikine. senden 3 gün ileriyim ben galba. ama benim bebek seninkine göre zayıf.1890 gr 42 cm dedi doktor. oyüzden maaşallah bebikine tatlım allah nazardan saklasın.
ayyy bana öğüt veren biricik arkidişlerim...siz hiiç durmamışınız ki hehe Hiloşçum çok yormuşun kendini canım...canım maşallah kuzuna hayırlısı olur inşallah kendini sıkma rahat ol sağlıcakla doğar inşallah kuzun sizi okuyunca selkie de haftaya bugün doğurucam diyo beni heyecan basıyo vallaeyvahedigeldismile
canım sende güzel haberlerle gelirsin inşallah maşallah kilo alımı çok güzelmiş inşallah böyle devam eder kaydirigubbakcemile2
onu bana söyleyen arkadaşımda hamile 5 hafta geriden geliyor erken doğuma konsantre olmuş kıss
aferin sana canım gerçi bugün bende mutfak dolaplarını elden geçirmeyi düşünüyorum kendimi iyi hissediyorum havada güzel iş yapasım var
fazla hareket edince akıntı çoğalması bende de oluyor canım
Maşallah hepsini yiyormuşun...Birde brokoli dene bakalımmm boshayallersmileCanım, bakliyat, badem, ceviz, yumurta tüketiyorum, pekmez içiyorum, günde 1 lt. süt içiyorum, bol bol sebze ve meyve yiyorum, iştahım yerinde maşallah, canımın istediği herşeyi yiyorum, çok şükür bağırsak ve mide sorunum da yok, brokoliyi duymamıştım deneyeyim, severim ben brokoliyi..
günaydın güseller, nasılsınız bakalaım,ben kabus gibi bir gece çıkardım yatağa yattım gece sonra ne varsa birden lavaboya koşup çıkardım ama öyle böyle değil yani eşim ble korktu anlamadıkm bişi sonra kıvrana kıvrana uyumuşum,şimdi daha iyiz doktara gidicek arkadaşlar hadi hayırlı haberler ile gelin inşallah
Merhab arkadaşlar
Geçmişi okuyamadım.Simenaycım doktordan güzel haberler getirmişssin.sağlıklı bebişin maaşallah ona.kilosu iyi olmasa doktorun söyler.Doktoruna güven.gayet ii beikin.sende ii ol.
FTY bilgiler için saol canım.
Kızlar bende cumartesi doktoraydım. 32+3 deydik. 42 cm boy. 1890 gr dı bebğim. doktor iyi dedi.bende öylece avunuyorum işte. umarım iyidir. çok kıpırdak bi kızım var hiç durmuyo. doktorum 36 yı bitirsin roblem yok dedi. yani 3.5 haftamız var.Allah herkesin yardımcısı olsun.
Pazar günü gezmek istedim.Ama belimden gezemedim.Çok iş vardı. ama ben sadece markete girip kocamla eksikleri tamamladım. sonra bahaouse dan alıncaklar vardı.oraya girmedim.eşim gitti.arabada bekledim. Brde kızımın odasına armut minder almak istiyom. Minderzadede ( beylikdüzü) 80-90 tel dedi.üstelik taksityok.almadım.daha uygun nerden bulabilrim kızlar yardımcı olurmusunuz?
Ayrıca kim sormuştu unuttum.saç boyatma konusunda doktorum son günlerde olabileceğini söyledi. ama annelik ayrı bi güzellik boyatmamak tabi daha ii dedi.
ay sağlıkla gelsinlerde...benimkininde günü var aslında ama leğen kemiğim kaydığı için erken alaçak biraz..en iyisi 38 haftanın bitimine kadar kalmasıymış bebişin...:)) Gidişat onu gösteriyor, senden 1 hafta sonra sanırım doğuracam, doktorun dediğine göre plasenta yaşlanması yüzünden 2 hafta falan ancak dayanırmış. Hakkımızda hayırlısı olsun artık ne yapalım sağlıklı olsunlarda..
günaydın herkese herkes nasıl
kızlar henüz doğuran olmadığı için sevindim
selkie simenay iyiymişsiniz galiba burdamısınız
bende artık sancıdan geceleri kalp atışından 2 gündür zor uyuyorum
benim bebeğimde 3500 gr 51 cm olmuş suyum azalmış perşembe tahlillerim yapılacak sezeryan olursam kanama zamanıma filan bakılsın dedi doktorum kafası hala 40 haftayla uyumlu bebek iri dedi sancılarım hala düzensiz ama 100leri 90ları görüyor hep rüyalarımda sezeryan oluyorum dedim druma içine malummu oluyor dedi
dila ne güzel bilgiler vermişsin bende biberon vereyim diyordum vermeyeyim o zaman ama ilk 6 ay bırakıp hiç biyere gidemeyiz yada kaşıkla verilecek demekki süt
lavinaebruda gidecekti o neler yapmış
başka dra giden varmı
beknurrr.Aaaa plesenta yaşlanması neden olurmuş peeekiii
Ya kızlar dün bişi yaptım sonra vicdan azabı çektim kızıma bişi olursa diye..
Eşim evde yoktu..Bende fırsattan istifade mutfağı dezenfekte ettim çünkü kötü kokuyodu..mutfağın heryerini çamaşır suyu ile sildim...evi komple değil ama sadece mutfak...sonra nevresimleri değiştirp çamaşır attım..ayakkabılığı düzelttim...ama nevresim geçirene kadar nefes nefese kan ter içinde kaldım..belim koptu hemen 2 dakkada..sonra bel kemerimi bağlayıp canım sıkıldı alışverişe çıktım...okadar market alışverişim gelmiş ki sepeti doldurdum sonrada düşündüm ben bunları nası taşıycam diye...neyse marketin servisi ile sitenin önüne kadar geldim..tektek indirdim poşetleri..(baya ağırdı da) sonra teker teker 4 kerede apartmana asansöre taşıdım eve getirdim ama böyle bir ıslaklık yoğun bi ıslaklık vardı eyvah bişi oldu diye gittim tuvalete Allahtan akıntıymış...Sonrada pişman oldum kendimi yordum diye...Ama ben eskiden olduğu gibi kafama estiği gibi tyakılmak kısıtlanmak istemiyorum yaaaa...Bu hamilelik kafamda yapmak istediğim herşeti kısıtlıyor
Size oturup kalkar iken yada ağır kaldırırken akıntınız daha yoğun oluyor mu?
ben hala çıkamadım hastaneye gitmek üzre çünkü kocamın yine bütün gerginlik we stresi üzerinde laf söylenmiyo delüye oraya buraya su götürüyo arabayla adam off ya ben gidicem peşimden aramaya başlicak hadi hadi işe döncem diyemafoldumben şu dükkandan bir atsam kendimi rahatlicam zaten midem çok bulanıyor we gözlerim kapanıyor biran önce nst yatağına geçip uyumak istiyorum telefonumuda kapatıcam
beknurcum naptın öyle sen yalmaz:çok yormuşsun kendini.gerçi benim de canım tez,oturamıyorum,ütü-çamaşır-temizlik dogum iznimi böyle geçiriyorum.
bebişim 32+0 da 2050 gr çıktı.haftaya 34+0 da gidicem,heyecanlıyım,2500 olur mu ki haftaya
kızlar açılmaya bakıyo ya doktor,alttan bakıyo di mi,kaçıncı haftada başlıyo bakmaya,ona göre hazırlıklı gideyim:kedi:
Benim ki bir 2 hafta daha dursun ablası biraz çiroz benim kız hiç değilse 3 kiloyu geçsin öyle doğsun...Evi temizletmekle iyi yapmışsın , ben de bugün yarın çantamı arabanın arkasına koyacağım ...
kızlar merhaba
biz doktordan geldik oğluşum gayet iyiymiş şuan 36 ya girdik 2750 kg muz 47 cm de boyumuz
başı aşağıya dönmüş ama henüz inmemiş aşağıya suyu oldukça iyi durumdaymış şuan için erken gele durumu yokmuş normal beklenen doğum tarihi 09. mart
umarım sizde de haberler güzeldir geçmişi okuyamadım
Ya çok geçmiş olsun haftasonu benimde ayiptir söylmesi baarsaklarım bozuldu ama öyle böyle değil...Çıkamadım WC'den değişik birşeyde yemedim ama anlayamadım...
geçmiş olsun canım üşüttüysen mideni belki ondan olmuştur dikkat et kendine
bu arada dün gece yine çok uyanmama rağmen hiç kalkmadım sanırım yorgunlukdan birde sol kalçamda çok ağrı vardı birazda o yüzden kalkmadım
canım dsancıların kaçlarda ve düzenlimi benim düzensiz 45 dk 100 5 kere görüyor ama drum düzenli değil yalancık dedizaten benden başkası olmuyor zırt pırtsenağlama benimde açılmam olduğu için malum bakmasa nasıl anlicaktı açılma olduunu nstde sancılar çıkınca bakıyor mecburnaniknanik ama sen sezaryen olmicanmı neden çatı oluyosun, bnce sen sezaryen doğurcan içime hep öyle doğuyo:smiley-cool:
semra mrb bebek büyüdükçe mideyi sıkıştırıyor mide üste çıkıyor oda boğaz yanması yapıyorgünaydınlar herkese bu haftalarda bebeğin saç larının uzamasından dolayı mide çok hassaslaşıyormuş sanırım çok geçmiş olsunyerimseniben
sağol cnm,senin sol kalçan neden ağrıyorki
canım dsancıların kaçlarda ve düzenlimi benim düzensiz 45 dk 100 5 kere görüyor ama drum düzenli değil yalancık dedi
galiba sezeryan olcak
semra mrb bebek büyüdükçe mideyi sıkıştırıyor mide üste çıkıyor oda boğaz yanması yapıyor
randewu saatim yok cnm gidicem işte nst için sıra beklicem sonrada muayene edecek... tabi gidebilirsem
selkie hiçmi sancın çıkmadı yürüyüş filan yaptınmı sen önceleri
dewam et süpersin halıları topla silkele bence pasaklı, bi de awizelere falanda uzan sil..
cnm yaa aburcubur bişilermi yedin acaba? yoksa üşüttünmüklava: daikkat et kendine geçmiş olsun
çamaşırlarım yıkandı onları asayım ikinci postayı atayım mutfağımı toparlayayım bi süpürge açayım tozları alıyım banyoyu yıkıyım halim kalırsa belki mutfak dolaplarını silerim bu arada tabii yemek de yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?