2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Deşifre edilmenin kötü yanı :)
Gerçek çiğ köfte mi hani pişmemiş etten olan.
Bir de marketlerde satılan etsizleri var hani.

Kıskanıyorum sizi canım kabak tatlısı dışında hiçbir şey çekmiyor onu da bulamadık.

Son düzenleme:
Midesi blanan insanın bı turku bastırılmıyor hiç bulamiyosan suyu küsüyorsun benim lafımın adı uzun hipotirold için ama bulantiyida kesiyror grci bugün çok bulandi kustum tabi

etsiz çığ köfte canım :)olurmuki
ben çok aseriyorum ya haddi hesabı yok o istedim seyi yemezsem doymuyorum ağzım kupkuru oluyor

Kusmak asermek demekmiş zaten acaba ondanmi aman sizde asermis numarası yapın bazen çok istemesemde küçük Emrah taklidiyle istedimizi bulduruyom :)

Kısslar Merhaba,
öncelikle fransiyum'un başına gelenlere çok üzüldüm. Allah ona sabır versin. ısteyen herkese yüce allah nasip eder inşallah. Önceki sohbetleri okumaya çalıştım ama bitmedi bitmedi :)

Yeni aramıza katılanlara hoşgeldiniz diyorum kızlar son adet tarihinizin ilk gününü, tahmini dogum tarihinizi, hamile kalınan Kg'nuzu, cinsiyet tahminizi yazarsanız Nilücüm sizi listemize eklesin.

Bildiğiniz gibi bugün çok heyecanlydım. Bugün akşam üstü gittik doktora biraz daha ilgiliydi bugün :)
Test sonuçlarıma baktı (kan ve idrar tahlilleri 19 adet) Herşey normalmiş... Sadece hormonlarda değişikilikler görülmeye başladığı için tiroid hormonum biraz yüksekmiş (sınırda).. Takibe alalım dedi. Sanırım bendeki bu şişkinlik ve hızlı kg alımı buna bağlı çünkü hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana 3kg aldım. Bebişim 8. haftasına girdi maşallah birkaç gün önden gidiyormuş 22mm olmuş pıtpıt atıyor kalbi..
Hafif sütlü kahve renginde akıntım ve kasık ağrım oluyordu bana Progestan yazdı sabah1 tane akşam 2 tane 10gün kullanacağım. korktum biraz umarım ilacın bir zararı olmas bebişime ...

Sıksık hapşırma bende de var kısslar normalde bukadar sık hapşurmuyordum. Buarada halen mide bulantım baş dönmem yok allaha şükür bi şu akıntı olayını halledersek tamamdır :))

şimdilik bukadar ...Sabrınız için teşekkürler ... Öpüyorum hepinizi....

Mhayatim boyuncA hep spor yaptım az yedim öz yedim dikkat ettim fakat hamilelikte böyle olmadı oglen yemeğini 13:00 da 15:00ceviz badem yiyorum 17.003-4 dilim ketcapli ekmek arkasına meyve 18:30 aksam yemeği
buna bağlıda 4-5kilo aldım kalçalarım çatladı bugün bacağımda çatlamış suratım sisti ama olsun hepsi güzel sonunda bebeğim benimle ya umrunda değil çatlak patlak Dr gidince badem yağı kullanım dicem

Tiroidin kaç çıktı benim yavaş çalışıyormuş.4.23. Çıkmıştı Dr aldın kilari zor verirsin dedi

maşallah ne güzel sonuçlar almışsın...tiroid ve benzeri hormonlar zaten gebelikte yükseliyormuş ki takibe alındıktan sonra endişe gerektireceğini sanmam...kahverengi lekenmeler bende de vardı.2 . kutu ilacı bu çarşamba bitiriyorum...bebeğe hiç bir zararı yok...doktora son gittiğimde her şey yolunda demişti...bakalım bu çarşamba ne der :sm_confused: korkma ve ilacını kullan inşallah bu sorun da tez zamnda ortadan kalkar...

Bende progesteronu Salı birakiyoim Allah'a emaneti. Artık
benimde hep korkun öyle kahve leke
gelipte fark etmemem gercekten farkedermiyim ark ?benim bı ark çok ciddi. 3 hafta leke 2 kere kanama geçirdi artık düzeldi aynı haftalık bebislerimiz tatile bile gitti 10.haftada kanaması durdu rahixmin bı bölümünde kanama teşhis ettiler sonrada o kanayan yer kapandı darısı basınıza

Seninde yavaşlamış ben serbest t3serbest t4 yaptırdım normal çıktı
antikor testlerimde temiz
tirold usg normal
bana subklinik hipotiroidi tanısı kondu ilaç kullanıyorum sakın sallamayın takip ettirin muhtemelen başka Dr yonlendircekler sizide tedavi edilmesi gerek

Bende eldfonun şarjı bitti :)Allah hepimizi kousun bol su için muckkkkk

Siendrunce aynı ilacı bende kullanıyorum. Bebeğine zararı olacak bir şey olsa doktorun vermezdi endişelenme. Bir hormon ilacı. Yumurtlama esnasında vücudun ürettiği bir hormon. Erken dönem düşüklerin sonuçlarına bakıldığında ortak nokta bu hormonun azlığı çıkmış. Mantıken demişler ki bu hormon az ise düşük sebebi bu olabilir, biz takviye edersek düşüğe engel olabiliriz.
Ancak son dönemde yapılan bilimsel çalışmalara göre progesteron hormonu takviyesinin düşük önlemede kesin bir başarısı yokmuş. Yani zararı yok ama ne kadar faydası var o meçhul. Bu ilacı hamileliğimin 3. haftasından beri alıyorum. Geçen hafta bayağı bir kanamam olmuştu. Yine de hala doktor sözü dinleyip almaya devam ediyorum. Progesteron hormonu için biraz arama yaparsanız internette çok şey çıkıyor zaten.

Yüzlerce yıldır, bebek bekleyen anneler, bebeklerinin cinsiyetini tahmin ederken bazı kocakarı metotlarına bel bağlamışlar.

Doğacak bebeğinizin cinsiyetini tahmin etmeye çalışmaktan daha eğlenceli ne olabilir? Herkes bu oyuna katılmak istiyor. Yüzlerce yıldır, bebek bekleyen anneler bebeklerinin cinsiyetini tahmin eden metotlara bel bağlamışlardır. Bütün bu kocakarı masalları güvenilir olmaktan çok uzak olsa da, daha güvenilir haleflerinden, amniyosentezlerden ve ültrasondan daha eğlenceli oldukları kesindir. Bebeğinizin cinsiyetini tahmin etmenin keyfini çıkarın!

Eğer;
* Erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,
* Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,
* Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,
* Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
* Aerolarınız çok kararırsa,
* Daha düşük taşıyorsanız,
* Tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,
* Proteine aş eriyorsanız-etler ve peynir,
* Ayaklarınız hamilelikten önceki haline göre daha soğuksa,
* Bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha çabuk uzuyorsa,
* Elleriniz daha kuruysa,
* Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
* Müstakbel baba sizinle birlikte kilo alıyorsa,
* Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
* İdrarınız parlak sarı rengindeyse,
* Burnunuz yayılıyorsa,
* Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
* Baş ağrılarınız varsa,
* Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz erkektir.

Eğer;
* Erken hamilelikte mide bulantılarınız varsa,
* Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 ise,
* Basenlerinizden ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
* Sol göğsünüz sağ göğsünüzden daha büyükse,
* Saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,
* Yüksek taşıyorsanız,
* Karnınız karpuz gibiyse,
* Tatlılara aş eriyorsanız,
* Meyvelere aş eriyorsanız,
* Portakal suyuna aş eriyorsanız,
* Hamilelik dönemi boyunca normal zamanki kadar iyi görünmüyorsanız,
* Hamilelik dönemi boyunca normalden daha huysuzsanız,
* Yüzünüz normalden daha çok patlaksa,
* Ekmeğin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsanız,
* Göğüsleriniz gerçekten büyüdüyse!
* Siz uyurken yastıklarınız güneye bakıyorsa,
* İdrarınız donuk sarı rengindeyse,
* Alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa hareket ediyorsa,
* Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa, bebeğiniz kızdır.

alıntıdır

:CüvCüv:

selam kızlar bende hamileyim galiba daha test yapmadım ama öle tahmin ediyomki hamileyim zaten korunmuyoduk ourinş istiyorum ilk çocuğum 4 yaşında bebek sevmeyi özlemişim..duygularımı paylaşmak için yeni üye oldum siteyi tam olarak bilmiyorum neyse hadi görüşürüzkaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın ...nasılsınız bakalım ben iyi değilim ya,hem midem bulanıyor hem çanım sıkkın biraz,dün ne oldu?anlatayım...

dün akşam üstü eşim ev telefonundan beni aradı,sen nerdesin?telefonun nerde,diye bağırdı ayrıa hakaret edip yüzüme kapadı telefonu...ben anlamadım ne olduğunu ep telime baktım 5 kere aramış,1 tanede yine kızgın bir mesaj yazmış,bende kendisine ''sen beni ançak üzersin zaten'' diye bir mesaj attım ...sonra çevap vermedi bana,akşam eve geldi,kapıyı açtım buyur dedim,baktım yüzüme bile bakmıyor ,küsmüş bana konuşmuyor benimle bende konuşmadım konuşmayınça,benim yaptığım yemeği bile yemedi,kalktı kendine yemek yaptı,sabahta konuşmadı o konuşmayınça bende konuşmadım, bir haftadırda sürekli ters davranıyordu zaten bana sürekli eleştririp duruyordu beni,ben hep alttan aldım ama anlamadım gitti, derdi ne benle,,,sinir etti beni yaaa,adam gibi konuşmuyorda,anak ters davranıyor,,klava:klava:Çok üzgünüm çoook biz bi anlam verebildinizmi buna ya?

bu arada yeni gelmiş olan arkadaşlar hoşgelmişler....

Günaydın kızlar, ben yine geldim. Bugün 10 hafta yaşını doldurduk. :)

Dün akşam çok az pembemsi, sümüksü bir akıntım oldu. Endişelenip hemen doktoru aradım. Bu haftalarda normal olduğunu, endişelenmememi söyledi. Yarın geleyim dediğimde gelme dedi ama ben ısrar ettim. Akşam 16.30 gibi gideceğim. ınşallah bir sorunla karşılaşmayız. Dua edin bizim için.

Selkie, üzme kendini. Kıskanıyor olmasın canım. Hamilelik zamanında bu durumları çok duydum. Bizimki de ilk günlerde pek bi hevesliydi ev işlerinde falan, şimdi ben itekliyorum. Gerçi benim duygu durumum da sürekli değişiyor. Sıkma tatlı canını...

canım günaydın benim eşimde bu aralar öyle inanılmaz ters çok alıngan herşeye küsüyor sanki ben değil o hamile sinir ediyor beni ama çok takmamaya çalışıyorum çünkü üzüntü ve stres bebişide çok etkiliyor o yüzden sende takma boşver sanırım depresyona girdilerhihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…