- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.521
maşallah ne güzel sonuçlar almışsın...tiroid ve benzeri hormonlar zaten gebelikte yükseliyormuş ki takibe alındıktan sonra endişe gerektireceğini sanmam...kahverengi lekenmeler bende de vardı.2 . kutu ilacı bu çarşamba bitiriyorum...bebeğe hiç bir zararı yok...doktora son gittiğimde her şey yolunda demişti...bakalım bu çarşamba ne der :sm_confused: korkma ve ilacını kullan inşallah bu sorun da tez zamnda ortadan kalkar...Kısslar Merhaba,
öncelikle fransiyum'un başına gelenlere çok üzüldüm. Allah ona sabır versin. İsteyen herkese yüce allah nasip eder inşallah. Önceki sohbetleri okumaya çalıştım ama bitmedi bitmedi :)
Yeni aramıza katılanlara hoşgeldiniz diyorum kızlar son adet tarihinizin ilk gününü, tahmini dogum tarihinizi, hamile kalınan Kg'nuzu, cinsiyet tahminizi yazarsanız Nilücüm sizi listemize eklesin.
Bildiğiniz gibi bugün çok heyecanlydım. Bugün akşam üstü gittik doktora biraz daha ilgiliydi bugün :)
Test sonuçlarıma baktı (kan ve idrar tahlilleri 19 adet) Herşey normalmiş... Sadece hormonlarda değişikilikler görülmeye başladığı için tiroid hormonum biraz yüksekmiş (sınırda).. Takibe alalım dedi. Sanırım bendeki bu şişkinlik ve hızlı kg alımı buna bağlı çünkü hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana 3kg aldım. Bebişim 8. haftasına girdi maşallah birkaç gün önden gidiyormuş 22mm olmuş pıtpıt atıyor kalbi..
Hafif sütlü kahve renginde akıntım ve kasık ağrım oluyordu bana Progestan yazdı sabah1 tane akşam 2 tane 10gün kullanacağım. korktum biraz umarım ilacın bir zararı olmas bebişime ...
Sıksık hapşırma bende de var kısslar normalde bukadar sık hapşurmuyordum. Buarada halen mide bulantım baş dönmem yok allaha şükür bi şu akıntı olayını halledersek tamamdır :))
şimdilik bukadar ...Sabrınız için teşekkürler ... Öpüyorum hepinizi....
kızlar günaydın ...nasılsınız bakalım ben iyi değilim ya,hem midem bulanıyor hem çanım sıkkın biraz,dün ne oldu?anlatayım...
dün akşam üstü eşim ev telefonundan beni aradı,sen nerdesin?telefonun nerde,diye bağırdı ayrıa hakaret edip yüzüme kapadı telefonu...ben anlamadım ne olduğunu ep telime baktım 5 kere aramış,1 tanede yine kızgın bir mesaj yazmış,bende kendisine ''sen beni ançak üzersin zaten'' diye bir mesaj attım ...sonra çevap vermedi bana,akşam eve geldi,kapıyı açtım buyur dedim,baktım yüzüme bile bakmıyor ,küsmüş bana konuşmuyor benimle bende konuşmadım konuşmayınça,benim yaptığım yemeği bile yemedi,kalktı kendine yemek yaptı,sabahta konuşmadı o konuşmayınça bende konuşmadım, bir haftadırda sürekli ters davranıyordu zaten bana sürekli eleştririp duruyordu beni,ben hep alttan aldım ama anlamadım gitti, derdi ne benle,,,sinir etti beni yaaa,adam gibi konuşmuyorda,anak ters davranıyor,,klava: klava:Çok üzgünüm çoook biz bi anlam verebildinizmi buna ya?
bu arada yeni gelmiş olan arkadaşlar hoşgelmişler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?