P
pamukege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.481
beni 7 yıl bebek hasreti çektim.hala hamileliğime inanamıyorum.bu 7 yıl boyunca öle çok şey duydum ki.çevremde birçok kişi beni kırmadan bişeyler öneriyordu.her duyduğumu yaptım ama nasip buğüneymiş.bi arkadaşım var onunda tüp bebek ve ikizleri var .saolsun o anlattı bana .kendisi hiç ihmal etmemiş.ben elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum .her akşam yasinimi okuyorum ama inanın cemi cümlemize dua ediyorum.allah kimseyi evlatsız bırakmasın.meyvesiz ağaç gibiydim inanın.ama şuan duygularım çok farklı .
merhaba kızlar nasılsınız bende kısmetse 2010 mart annesi olacam. inşallah ikizlerim olcek:CüvCüv:
Hapşırma bende de var. Unutkanlık had safhada. Benim doktorumda kullandığım vitaminleri bırakmamı istedi. Bazı vitaminlerin fazlası zarar dedi. Nasıl bir birikim yapacağını bilemeyiz dedi.
merhaba kızlar nasılsınız bende kısmetse 2010 mart annesi olacam. inşallah ikizlerim olcek:CüvCüv:
merhaba canım. çok teşekür eerim hepimiz için iyi dileklerin geçerli olsun inşallah bebeklerim 10+2 bu arada NİLU kim canım
meraba bende yenii üye oldum mart annesıyım kızlar allah herkesın gonlune gore wersınnn...
meraba bende yenii üye oldum mart annesıyım kızlar allah herkesın gonlune gore wersınnn...
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
elif_ba, gulencim, mucizems, nameee, SnowWhiteQueen, WestLife, yaşamak_hayat
nerdesiniz hanımlar ses yok soluk yok
selam verdik alan yok
Aleyküm Selam :lepi:
kadınlar âdet dönemlerinde ve hamilelikte hormon düzeyindeki değişiklikler nedeniyle hapşırmaya daha yatkın oluyorlar.
Sakın hapşırığınızı tutmayın.
Gürültülü bir "hapşu" sesiyle başkalarını rahatsız etmek istemeyen bazı kibar insanlar, hapşırmaları gerektiğinde, burun deliklerini ve ağızlarını sıkıca kapatıyorlar. Sakın bunu yapmayın! Sağlığınız için çok zararlı bir davranış. Dışarıya çıkamayan havanın yarattığı basınç beyindeki damarları etkileyeceği için, gökyüzünde şarkı söyleyen meleklerin arasına karışabilir ya da şiddetli bir baş ağrısı veya güçlü bir burun kanaması yaşayabilirsiniz. Daha da ilginç şeyler duymak istiyorsanız hemen ekleyelim: Deforme olmuş yüz kemikleri, kulak ve ağız boşluğu ya da ense omurlarıyla kendinizi en yakın hastanede bulabilirsiniz. Beyin felcinin yaşandığı olaylara bile rastlandı. Öyleyse, annelerimizin de hep söylediği gibi, var gücünüzle hapşırın. Sinemadayken yanınızdaki kişileri rahatsız edersiniz belki, ama sağlığınızı da korumuş olursunuz.
ay saol canım nihayet
bu topiğe 1 aydır giriyorum neredeyse
bir samimi ortam bulamadım daha
2010 mart anneleri topiğini gördüğümde çok sevinmiştim
sevincim kursağımda kaldı resmen
Hapşırmakla ilgili bulduğum bir yazıdan alıntılar yaptım.
Yazının tamanını okumak isteyen olursa kaynağını verebilirim.
elif_ba merhaba
aslında sana katılıyorum ben bazen aşağıda isimler gözüküyor ama kimse selam vermiyor
Hapşırmakla ilgili bulduğum bir yazıdan alıntılar yaptım.
Yazının tamanını okumak isteyen olursa kaynağını verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?