2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım yüce rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamıza nasip etsin.bende herzaman okuyorum.

merhaba kızlar nasılsınız bende kısmetse 2010 mart annesi olacam. inşallah ikizlerim olcek:CüvCüv:

canım tebrik ederim allahım sağlıklı bi hamilelik dönemi geçirmeyi nasip etsin kaç haftalık bebişler nilüye sölede senide eklesin listeye sağolsun çok güsel liste yapıo allah razı olsun :ecrin_bebek:

Hapşırma bende de var. Unutkanlık had safhada. Benim doktorumda kullandığım vitaminleri bırakmamı istedi. Bazı vitaminlerin fazlası zarar dedi. Nasıl bir birikim yapacağını bilemeyiz dedi.

ya iyi bari hamilelikten ozaman
bende hani üşüttüm falanmı acaba.diye korktum.ben bir haftadır hergün hapşırıyorum öyle dikkatimi çekti.vitamini bende bıraktım.senin doktorun ne güzel açıklamış teşekkür ederimm

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
elif_ba, gulencim, mucizems, nameee, SnowWhiteQueen, WestLife, yaşamak_hayat

nerdesiniz hanımlar ses yok soluk yok
selam verdik alan yok

Hapşırmakla ilgili bulduğum bir yazıdan alıntılar yaptım.
Yazının tamanını okumak isteyen olursa kaynağını verebilirim.

kadınlar âdet dönemlerinde ve hamilelikte hormon düzeyindeki değişiklikler nedeniyle hapşırmaya daha yatkın oluyorlar.

ay saol canım nihayet
bu topiğe 1 aydır giriyorum neredeyse
bir samimi ortam bulamadım daha
2010 mart anneleri topiğini gördüğümde çok sevinmiştim
sevincim kursağımda kaldı resmen

rica ederim ne demek...sanırım ben de aynı durumdayım ..ancak bunun arkadaşların birbirini daha eskiden tanımalarından ya da konunun açılışından beri çok şey paylaşmış olmalarından kaynaklandığını düşünüyorum...sohbetlerine bakılırsa bizleri de -bu samimiyetlerine dayanarak- yakın zamanda aralarına katacaklarına eminim....duyrulur yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…