- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.501
kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler
yarın görüşürüz
bazen muhabbet öyle bir akıyor ki insan okumaya kaptırıyor kendini galiba :sm_confused:
rica ederim ne demek...sanırım ben de aynı durumdayım ..ancak bunun arkadaşların birbirini daha eskiden tanımalarından ya da konunun açılışından beri çok şey paylaşmış olmalarından kaynaklandığını düşünüyorum...sohbetlerine bakılırsa bizleri de -bu samimiyetlerine dayanarak- yakın zamanda aralarına katacaklarına eminim....duyrulur yerimseniben
böyle oluncada haliyle ortam daha soğuk oluyorelif_ba merhaba
aslında sana katılıyorum ben bazen aşağıda isimler gözüküyor ama kimse selam vermiyor
rica ederim ne demek...sanırım ben de aynı durumdayım ..ancak bunun arkadaşların birbirini daha eskiden tanımalarından ya da konunun açılışından beri çok şey paylaşmış olmalarından kaynaklandığını düşünüyorum...sohbetlerine bakılırsa bizleri de -bu samimiyetlerine dayanarak- yakın zamanda aralarına katacaklarına eminim....duyrulur yerimseniben
neyse kızlar bende kaçtım
yarına misafirlerim olacak biraz hazırlık yapayım
kolay gelsin...a.s
araya katmaktan kastım muhabbete daha çok dahil olup cevap alabilmekti....elbette grup olacak değiliz..herkes var gücüyle bildiğini paylaşıyor ki bu çok güzel bence de alkisalkisalkis
Ben dün üye oldum ve ilk mesajımı da dün attım. Mart ayında anne olacak kişi sayısı oldukça fazla sanırım. Herkesin birbirini tanıması birbiriyle selamlaşması pek mümkün değil gibi. Ben bir mesaj yazana kadar siz bir kaç tane yazmışsınız ancak farkettim mesajlarınızı :) Eski yeni üye ayrımı diye bir şey de olmadığını 1 günlük deneyimimle öğrenmiş oldum. Anne adaylığınızı tebrik ederim. Allah hepimizinkini tamamına erdirsin.
saol canım benim
sen kaç haftalık hamilesin
kızlarr mide bulantılarınız geçtimi???
bir tanıdığım bana yeşil mercimeği ciğ ciğ ciğne demişti bugün denedim gerçekdende daha az hissettim bulantı .....sizlerin nasıl geçiyor...
O kadar çok yazmisiniz ki bitiremedim 1 sattir okuyorum yarın size sabah ve aksam gobuk resmini koyucam
gul vardı 7 yıldır bebek istiyormuş hani unuttum tam nicki bende 3 sendir istiyorum 2.tüp bebekte kavuştum banada annem bakıyor bende hep dua ediyorum kendimi gördüm onda
Hayır sabah küçük aksam büyük :) bide çığ kmfte istiyorum etsiz bahsratli yesemmi baya baya istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?