2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bazen muhabbet öyle bir akıyor ki insan okumaya kaptırıyor kendini galiba :sm_confused:

evet evet bazende öyle oluyor.daha çoookk uzun bir yol bekliyor bizi.inşallah bu yolculuğun sonunda sağsalim bebeklerimizi hepimiz kucağımıza alırız.burda herkez çok içten ben buna inanıyorum.daha çook güzel haberlerimizi paylaşacağız inşallah hep beraber...

arkadaslar bende eski sayılmam 1 hafta kadar oldu üye olalı konulara atlıyorum direkt bende :)

elif_ba merhaba
aslında sana katılıyorum ben bazen aşağıda isimler gözüküyor ama kimse selam vermiyor
böyle oluncada haliyle ortam daha soğuk oluyor

araya katma yada katılma diye bişey olamazki canım
burada herkes birşeyler paylaşmalı diye düşünüyorum
grup grup 2010 mart anneleri topiğimi açalım

Ben dün üye oldum ve ilk mesajımı da dün attım. Mart ayında anne olacak kişi sayısı oldukça fazla sanırım. Herkesin birbirini tanıması birbiriyle selamlaşması pek mümkün değil gibi. Ben bir mesaj yazana kadar siz bir kaç tane yazmışsınız ancak farkettim mesajlarınızı :) Eski yeni üye ayrımı diye bir şey de olmadığını 1 günlük deneyimimle öğrenmiş oldum. Anne adaylığınızı tebrik ederim. Allah hepimizinkini tamamına erdirsin.

kızlarr mide bulantılarınız geçtimi???
bir tanıdığım bana yeşil mercimeği ciğ ciğ ciğne demişti bugün denedim gerçekdende daha az hissettim bulantı .....sizlerin nasıl geçiyor...

doğrudur ...yok ayrım yapılıyor gibi bir fikrim benim de...yalnızca muhabbet akarken bazı şeyler cevapsız kalabiliyor ki bu da çok normal...Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin hepimize :CüvCüv:

O kadar çok yazmisiniz ki bitiremedim 1 sattir okuyorum yarın size sabah ve aksam gobuk resmini koyucam
gul vardı 7 yıldır bebek istiyormuş hani unuttum tam nicki bende 3 sendir istiyorum 2.tüp bebekte kavuştum banada annem bakıyor bende hep dua ediyorum kendimi gördüm onda

kızlarr mide bulantılarınız geçtimi???
bir tanıdığım bana yeşil mercimeği ciğ ciğ ciğne demişti bugün denedim gerçekdende daha az hissettim bulantı .....sizlerin nasıl geçiyor...

wlla arkaşım pardon duymazlıktan değil de...benim hiç mide bulantım olmadı...o yüzden diyebilecek hiçbir şeyim yok
inşallah bulantıların bi an önce son bulur :Saruboceq:

bekliyoruz.....hayırlı olsun her ikinizinde hamileliği Allah tamamına erdirsin.....ben de koyayım diyorum ama benimki zzten kocaman

Okudumu dsifre eden ark yazmasaydı bu aksam yazmicaktim size anlatcak çok siyim varr telfendoan giriyom yarın 11:00civarinda buluşalım :)

Hayır sabah küçük aksam büyük :) bide çığ kmfte istiyorum etsiz bahsratli yesemmi baya baya istiyorum

Hayır sabah küçük aksam büyük :) bide çığ kmfte istiyorum etsiz bahsratli yesemmi baya baya istiyorum

öyledir de normalde benimki hep büyük demek istemiştim...zaten kilom vardı hamile kaldığımda...çiğ et sakatat iyi değil diye okumuştum...ama canın çooooook istiyorsa çok yemende bir sakınca olur mu bilemem :bbo:
ya benim canım niye bir şey istemiyor....ne bulantı ne istifra ne aşerme...nasıl hamilelikse.... :CüvCüv:

Mide bulantım benim de yok. Ama bazı kokular beni rahatsız ediyor. Tavuklu her şeyi sevip yerdim. Şimdi kesinlikle tavuklu bir şey görmek, kokusunu duymak istemiyorum; yazarken bile suratım buruşuyor.

Görümcem tüm hamileliği boyunca mide bulantısı çekti ve kustu. Doktor ona ilaç ve B vitamini desteği vermişti. B vitamini desteği mide bulantısına iyi geliyormuş. Ama tabii bu doktora danışmalık bir iş. Arkadaşlarım tuzlu krekerin çok iyi geldiğini söylüyorlardı. Tuzun fazlası da hamileye zarar diye biliyorum ama çiğ mercimeği çiğnemek de çok itici değil mi? Sanıyorum ki midem bulansa tuzlu krekeri tercih ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…