2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırdır canım ne oldu ?

Kaynana belası ne olacak ( Dün gece yine hastanelik oldum onun yüzünden, cumartesi doktorda kontrolüm vardı, doktor iyi gidiyor, bebek duracak gibi dedi, bu kaynanam zorla beni erken doğurtacak, baş belası kadın, yaptıkları bini aştı artık yaa, Allaha havale ediyorum onu...

Günaydın annişler... Selkie ve frambuazdan haber alabilen varmı içinizde? Ya kızlar ayrıca ben aşırı terliyorum artık ve rahatsız oluyorum kendi kokumdan bile sizde de aynı mı?
ben şimdi mesaj attım iletildi bakalım cewap bekliorum frambuazın nosu kimsede yok tabi söyledim dün acıbademin sitesinden görürsünüz dedi...

genelde 37de yapıolar ama benim dr 34te yaptı sanırım.. we her nstye girdiğimde ebeler bakıyor çünkü sancılarım çıkıyor açılma war mı die bakıolar her gittiğimde

ya simenay sölemiim sölemiim diorum ama senin kocan bunların farkında değil mi allah aşkına, biraz ana kuzusu sanırım ne bu yaa!!! defolsun gitsin o....u!!! ne yaptı anlatırmısınklava: we ne oldu hastanede

ya nedir bu gelinelrişn kaynan elinden çektikleri uyuz bunalr uyuzzzz..... naptı gene cadı .............

ayyyy çok heycanlandım bende yaaa..hadi bakalım hayırlısı darısı başımızaaa

canım o akıntı bende sürekli var..Doktora her seferinde soruyorum her seferinde normal diyor..Fitil verdi kullandım geçmedi en sonunda dövecek beni..

Hasretçim valla bende okurken telaşlandım, ama emin ol senide yakında göndericez :)

Sanırım topikteki kapanışı ben yapıcam :)
Çünkü doktor sürekli herhangi bir erken doğum riskim olmadığını sölüyo..benimde SAT'A GÖRE 30 mart...Babasına benzer ise 1 haftada geç gelirse nisan gibi gelir heralde...Böle olunca kendimi fil yavrusu dğurcak gibi hissediyorum :) (filler 22 ay hamile kalırmışşş)

Canım hayırdır, ne oldu yaa...

tatlımmm snen hala doğurmadın mııııı ??????

ayyy liste iyice doğuma geçti benim osn haftam safak 4 ama izne ayrılmak için.... :)::):) sonra bakalım nelr olacak....

yok canım yaaa daha 37+4üz biz ama tırsıklık hat safhada korku basıyor beni çok fena gecelerei kabuslarla uyanıyorum tuvalete sıkıştığımda hemen aklıma suyummu geliyorki diye uyanıyorum hafif ağrılar başaldı ama arada giriyor tuvalete çıkma hisssi baskı bilemiyorum nolcak yarın kontrol var keşke doktorum sezeryan desede tarih belli olsa rahatlasam zemuszemus canım ne güzel iznine az kalmış iyi dayandın maşallah ben 34te ayrıldım devam etseydim erken doğum yapardım valla tatlım eşin naptı bugün işe başlıcaktı yanlış hatırlamıyorsam nasıl son durum

Geçen cuma günü öğlen bana geldi kaynanam, yanında da görümcemin çocuğu, sabah saat 11 falandı geldiğinde, ben tüm gece uyumamışım yine, gözler şişmiş vaziyette açtım kapıyı, birde üstüne üstlük grip olmuşum, boğazım şişmiş, öksürük var, nasıl halsizim, neyse bu girdi içeri, ben ayakta duramıyorum, oturamıyorum da, koltukta bacaklarımı uzatarak oturdum, 10-15 dk. sonra ben bir yere kadar gidecem çocuğa azıcık bakar mısın dedi, o hasta ve uykusuz halimle çocuğa baktım, bu gitti yarım saat sonra falan geldi, bende bu arada mutfağa geçmiştim, canım bişey istemiyor ama zorla bişeyler yiyeyimde ilaç içeyim diye, birgün önce geceden kalma çayı ısıttım, çok açık bir şekilde sırf ekmek boğazımdan geçsin diye içiyorum, buna da dedimki çay kötü, önceki günden kalma, o yüzden sana ikram etmiyorum anne dedim, ben zaten evde içtim de geldim istemem dedi, neyse çocuğu aldı gitti, bende ilacımı içtim vurdum kafayı yattım, cumartesi günü doktora gittik eşimle iyi hoş bişey yok, çıkışta bizi aradı nasıl geçti kontrol diye konuştuk ettik, dün yani pazar günü gündüz konuştuk ettik bişey yok, akşama kendi annemler yemeğe geldi, annem epey hazırlık yaptı, evimide temziledi sağolsun, ben kaynanamları da çağırdım gelmediler, sonra gece saat 9 gibi eşimi aradı telefonla kendi evlerine çağırdı bişeyi bahane ederek, eşim yarım saat sonra geldi sinirli bir vaziyette, dedi böyle böyle, şaşırdım kaldım, ben o gün hiç yüzüne bakmamaşım kadının, utanmadan uzanıp yatmışım yanında, kendim çay içmişimde ona vermemişim, sana veremem demişim, daha neler neler... Aldı beni bir sinir, ağlama krizine girdim, gidip kadını boğmak istiyorum, 3 gün durmuş durmuş, gecenin bir vakti eşimi dolduruyor, eşimde şaşkındı bu sefer, evet ana kuzusu ama bu sefer anasının saçmaladığının farkındaydı, tam 3 saat ağlamışım, sonra bulantı oldu sürekli kustum, zaten gripliyim burnum tıkalı, nefes alamaz hale geldim, karnıma sancılar girdi, gece saat 3:30 oldu ben hala kıvranıyorum, eşim hastaneye götürdü, nst de sancım çıktı, açılma var mı diye baktılar ama açılma yoktu, sancı durdurucu iğne yapıp eve gönderdiler, daha doğuma var diye, olan bana oldu, sabahı sabah ettim, eşimde bendde uykusuz kaldık, üzüntü yıpranma da cabası... Bu kadına nasıl davranacağımı şaşırdım, benden özür bekliyormuş şimdi, beni hastanelik edip üzen o, özürü ben dileyecekmişim, yüzüme niye söylemiyor alınıp darıldığınıda seni aracı yapıyor dedim eşime, hamile diye ben söylemedim sen söyle demiş eşime, bu şekilde hiç üzülmedim, sen söylerken hamile değil miyim dedim eşime, şaşkınım çok şaşkınım, harap oldum, sürekli beddua ettim sabah kadar, Allah onu bildiği gibi yapsın..

keşke doğum topicini güncelleme işini sana werseydik o zamn nasılsa sen hepimizi bekliceksinolumunekankayizsmile
ewet gitmem yaklaştı gibime gelio akıntımda artmış durumda..we alt tarafımda aşırı ağrı war salıya anlarız ne durumdayız..

günaydın herkese kızlar.öpüyoruz oğlumla sizleriopuyorumnanaktan...

canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.inşaallah bebeğin hızla ve sağlıkla büyür annesi....

yaaaaaavv ne yaptı yine o kadın???klava:klava:klava:Allahım hiç mi uslanmayacak bu doğum riskin olduğunuda biliyorlar nedemeye üzüyorlar seni.inşaallah ettiğini ergeç bulur.

Ayy geçmişide okuyamadım yaa, doktordan gelenlerin gözü aydın...
Deniz ve Yıldız doğum yapmış, Allah analı babalı büyütsün inşallah..
Yaz, perdeyi bitirdim ama aklıma bişey takıldı, biz bu perdeleri nasıl yıkayacaz..? Birde ben uçlarına boncuk takmaya karar verdim öyle daha hoş görünecek gibi geldi bana.. Resmini yarın koyarım buraya, şimdi perdeyi açmıyorum, kaynanamı görmeyim diye :)) Resim çekersem karanlık çıkar yani..
Selkie ve Frambuazdan haber yok sanırım..

SıMENAY canım okudum yazdıklarını şimdi öncelikle geçmiş olsun canım.

yaa ben nediyeyim?bu insan olamaz bir insanda böyle vicdan olamaz.birde kendini üçgün kurmuş sonra harekete geçiyor.kıskanç,fesat,kişiliksiz bir kadın bu belli daha neler söyleyeceğimde burası yeri değil işte.senin yerinde olsam özür dilemem kesinlikle.seni böyle üzüyor ya Allah ta onu üzsün ve senin yardımcın olsun.kimseye beddua etmeyi sevmem ve çokazdır ettiğim ama buna içten gelerek ettim.

simenaycım işin gerçekten çok zor kadın işini çok iyi biliyor sana değilde eşine söyleyerek onunda sana cephe almasını sağlamaya çalışıyor tam bir şeytan.. senin kimseye hizmet edecek halin mi war allah aşkına ne bekliyor bunlar senden! allah yardımcın olsun bnce taşınma imkanınız warsa toplayın tası tarağı taşının ne bu yaa wallahi hayretler içinde okudum. nedir bunlardan çektiğimiz bizim allahından bulsunlar hepsi.. ama senin kocanda da hata war benim ki yine, beni sawunuyo, onalrı kowuyo defediyo da düşmüolar yakamızdan, seninki de iyice tepenize çıkmasına müsade ediyor!

Ufff canım ya bu kaynanaları ne yapmak lazım bilemiyorum ki. Bundan bir iki hafta kadar önce de senin konuna benzer bir konudan benimki kopardı kıyametleri. Evime geldiği bir gün hiç ağzımdan anne kelimesi çıkmamış ta.. Kendi annem telefonda arayınca ona anne demişim de. Valla bunların hepsi aynı bela bacım. seninki de benim ki gibi genç demekki. Valla azıcık yaşlı olsalar bu kadar çeneleri çıkmaz inan ama naparsın işte. Allah hepsinin toplu olarak bildiğini yapsın inşallah. Bizi bu halimizde üzüyorlar ya. Benim ilk doğumum da kayınrvalidem yüzünden erken oldu canım . Oğlum ölümlerden döndü. Solunum cihazına bağlandı. Yetmedi akciğerine tüp takıldı . O da yetmedi küvözde çok ağlamaktan yavrumun fıtığı çıktı Ameliyat oldu. Ve aşırı radyasyona bağlı olarak tonsillaları büyümüş küvözde birde ondan amileyat yaptılar. Yavrum bir damla sütümü bile alamadı hepsi onun yüzünden. Sakın kendini bu kadar üzüp de erkenden doğum yapayım deme. Allah korusun çok kötü oluyor.

Simenaycım allah yardımcın olsun , hasretin dediği gibi taşınma imkanın varsa taşın en azından öyle çat kapı gelemez.Ayrıca bence özür de dileme , doğumda da gelmez hiç değilse kafan rahat olur...

Günaydın annişler... Selkie ve frambuazdan haber alabilen varmı içinizde? Ya kızlar ayrıca ben aşırı terliyorum artık ve rahatsız oluyorum kendi kokumdan bile sizde de aynı mı?
Bende geceleri çok terliyorum

ayy canım yaa nolduuu

Beknur,
Niye öyle diyorsun ki? Ben de 22 Mart'ım... Aramızda 8 gün var.... Sen benden önce bile doğurabilirsin...
doktor beni bide 3 hafta sonra çağırdı...
ben dedimki bu gidişle bizim kızımızın günümüzü geçecekk herhalll

merhaba kızlar
nabersiniz deniz yıldız doğum yapmış bebeğini güle güle büyütsün
bende dün pazara gittim ama yokuşlarda annem itti arkamdan yürüyemedim ilk defa böyle oldu
simenay moralini bozma boşver yüz verme daha iyi yüz vermeyen gelinler daha makbul oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…