- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.781
hayırdır canım ne oldu ?
ben şimdi mesaj attım iletildi bakalım cewap bekliorum frambuazın nosu kimsede yok tabi söyledim dün acıbademin sitesinden görürsünüz dedi...Günaydın annişler... Selkie ve frambuazdan haber alabilen varmı içinizde? Ya kızlar ayrıca ben aşırı terliyorum artık ve rahatsız oluyorum kendi kokumdan bile sizde de aynı mı?
günaydın kızlar.....
deniz ve yıldız Allah uzun ömürler versin.Sağlıkla doğum yapmak tüüüm annelere inşallah.....
kızlar, bu çatı muayenesi kaçıncı haftada oluyor. ve dr. alenen herşeyi iyice inceliyor mu? yarın nst ye gireceğim de korkuyorum doğrusu.
Kaynana belası ne olacak( Dün gece yine hastanelik oldum onun yüzünden, cumartesi doktorda kontrolüm vardı, doktor iyi gidiyor, bebek duracak gibi dedi, bu kaynanam zorla beni erken doğurtacak, baş belası kadın, yaptıkları bini aştı artık yaa, Allaha havale ediyorum onu...
simenay kullanıcısından alıntı
Kaynana belası ne olacak( Dün gece yine hastanelik oldum onun yüzünden, cumartesi doktorda kontrolüm vardı, doktor iyi gidiyor, bebek duracak gibi dedi, bu kaynanam zorla beni erken doğurtacak, baş belası kadın, yaptıkları bini aştı artık yaa, Allaha havale ediyorum onu...
ayyyy çok heycanlandım bende yaaa..hadi bakalım hayırlısı darısı başımızaaaArkadaslarım, ben 5 gece once doğum yaptım!!
sizler herseyi merak edersiniz, bebeğim uyanana kadar hemen kısaca anlatayım;
20şubat çarsamba aksami, tv karsisinda otururken birden suyum geldi, dr.umu aradim, hemen hastaneye git dedi. 15dakika icinde evden çiktik, hastanede durumuma bir baktilar ve dr.u aradilar, evet doğum baslamis dediler. dr da hemen geldi ve beni sezeryana aldilar. 15 dakika sonra oğlum doğmustu, ben 45 dak sonra ayıldım.
odaya cikar cikmaz yanima verdiler,
oğlum Bulut, 20.02 çarsamba, 23:12de doğdu. 2.750gr, 49cm. doğdu.
sütüm hemen geldi ve emzirebildim. Bulut biraz küçük doğdugundan çok basarılı ememedi, hemen yoruluyordu, belki de o yüzden hizla 250 gr kaybetti. o saatten sonra sütümü pompa ile sağıp, biberonla da vermeye basladık. su an doğum anı kilosuna geri döndü. insallah bundan sonra da artıya gecicek. dualarınızı bekliyorum sevgili anneler, allah hepinize yardımcı olsun.. cok keyifli ve bir o kadar zor bir dönem bizleri bekliyor. 4 gündür uyku nedir bilmiyorum ama cok da umursamıyorum, o iyi olsun yeter. hepinizi cok optüm. herkese bol sanslar!
canım o akıntı bende sürekli var..Doktora her seferinde soruyorum her seferinde normal diyor..Fitil verdi kullandım geçmedi en sonunda dövecek beni..Merhaba arkadaslar;
Deniz ve yıldız tebrık ederım Allah yardımcınız olsun arkadasım .....Bulut uzun omurlu saglıklı huzurlun mutlu bır hayat surer umarım.
Arkadaslar ben bır sey sorucam 37 + 4 deyım. 2 3 gundur temız acık renk kokuusuz akıntım var sızde bunu yasıyor musunuz?
Hasretçim valla bende okurken telaşlandım, ama emin ol senide yakında göndericez :)günaydın kızlar az önce bi uyandım çamaşırımda kan war birden heyecan yaptım
ama nişan değil sanırım o ağdada yırtılan yerim kanamış. we çok acıor ayrıca dünden beri aşırı bir hantallık war üzerimde we baskı hissediorum alt tarafta..ebrunun bensiz doğuruyor olmasına çok içerlendfim sanırım hemen bnde doğurmalıyım dedimkaydirigubbakcemile3
tatlımmm snen hala doğurmadın mııııı ??????
ayyy liste iyice doğuma geçti benim osn haftam safak 4 ama izne ayrılmak için.... :)::):) sonra bakalım nelr olacak....
ayyyy çok heycanlandım bende yaaa..hadi bakalım hayırlısı darısı başımızaaa
canım o akıntı bende sürekli var..Doktora her seferinde soruyorum her seferinde normal diyor..Fitil verdi kullandım geçmedi en sonunda dövecek beni..
Hasretçim valla bende okurken telaşlandım, ama emin ol senide yakında göndericez :)
Sanırım topikteki kapanışı ben yapıcam :)
Çünkü doktor sürekli herhangi bir erken doğum riskim olmadığını sölüyo..benimde SAT'A GÖRE 30 mart...Babasına benzer ise 1 haftada geç gelirse nisan gibi gelir heralde...Böle olunca kendimi fil yavrusu dğurcak gibi hissediyorum :) (filler 22 ay hamile kalırmışşş)
canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.inşaallah bebeğin hızla ve sağlıkla büyür annesi....Arkadaslarım, ben 5 gece once doğum yaptım!!
sizler herseyi merak edersiniz, bebeğim uyanana kadar hemen kısaca anlatayım;
20şubat çarsamba aksami, tv karsisinda otururken birden suyum geldi, dr.umu aradim, hemen hastaneye git dedi. 15dakika icinde evden çiktik, hastanede durumuma bir baktilar ve dr.u aradilar, evet doğum baslamis dediler. dr da hemen geldi ve beni sezeryana aldilar. 15 dakika sonra oğlum doğmustu, ben 45 dak sonra ayıldım.
odaya cikar cikmaz yanima verdiler,
oğlum Bulut, 20.02 çarsamba, 23:12de doğdu. 2.750gr, 49cm. doğdu.
sütüm hemen geldi ve emzirebildim. Bulut biraz küçük doğdugundan çok basarılı ememedi, hemen yoruluyordu, belki de o yüzden hizla 250 gr kaybetti. o saatten sonra sütümü pompa ile sağıp, biberonla da vermeye basladık. su an doğum anı kilosuna geri döndü. insallah bundan sonra da artıya gecicek. dualarınızı bekliyorum sevgili anneler, allah hepinize yardımcı olsun.. cok keyifli ve bir o kadar zor bir dönem bizleri bekliyor. 4 gündür uyku nedir bilmiyorum ama cok da umursamıyorum, o iyi olsun yeter. hepinizi cok optüm. herkese bol sanslar!
Geçen cuma günü öğlen bana geldi kaynanam, yanında da görümcemin çocuğu, sabah saat 11 falandı geldiğinde, ben tüm gece uyumamışım yine, gözler şişmiş vaziyette açtım kapıyı, birde üstüne üstlük grip olmuşum, boğazım şişmiş, öksürük var, nasıl halsizim, neyse bu girdi içeri, ben ayakta duramıyorum, oturamıyorum da, koltukta bacaklarımı uzatarak oturdum, 10-15 dk. sonra ben bir yere kadar gidecem çocuğa azıcık bakar mısın dedi, o hasta ve uykusuz halimle çocuğa baktım, bu gitti yarım saat sonra falan geldi, bende bu arada mutfağa geçmiştim, canım bişey istemiyor ama zorla bişeyler yiyeyimde ilaç içeyim diye, birgün önce geceden kalma çayı ısıttım, çok açık bir şekilde sırf ekmek boğazımdan geçsin diye içiyorum, buna da dedimki çay kötü, önceki günden kalma, o yüzden sana ikram etmiyorum anne dedim, ben zaten evde içtim de geldim istemem dedi, neyse çocuğu aldı gitti, bende ilacımı içtim vurdum kafayı yattım, cumartesi günü doktora gittik eşimle iyi hoş bişey yok, çıkışta bizi aradı nasıl geçti kontrol diye konuştuk ettik, dün yani pazar günü gündüz konuştuk ettik bişey yok, akşama kendi annemler yemeğe geldi, annem epey hazırlık yaptı, evimide temziledi sağolsun, ben kaynanamları da çağırdım gelmediler, sonra gece saat 9 gibi eşimi aradı telefonla kendi evlerine çağırdı bişeyi bahane ederek, eşim yarım saat sonra geldi sinirli bir vaziyette, dedi böyle böyle, şaşırdım kaldım, ben o gün hiç yüzüne bakmamaşım kadının, utanmadan uzanıp yatmışım yanında, kendim çay içmişimde ona vermemişim, sana veremem demişim, daha neler neler... Aldı beni bir sinir, ağlama krizine girdim, gidip kadını boğmak istiyorum, 3 gün durmuş durmuş, gecenin bir vakti eşimi dolduruyor, eşimde şaşkındı bu sefer, evet ana kuzusu ama bu sefer anasının saçmaladığının farkındaydı, tam 3 saat ağlamışım, sonra bulantı oldu sürekli kustum, zaten gripliyim burnum tıkalı, nefes alamaz hale geldim, karnıma sancılar girdi, gece saat 3:30 oldu ben hala kıvranıyorum, eşim hastaneye götürdü, nst de sancım çıktı, açılma var mı diye baktılar ama açılma yoktu, sancı durdurucu iğne yapıp eve gönderdiler, daha doğuma var diye, olan bana oldu, sabahı sabah ettim, eşimde bendde uykusuz kaldık, üzüntü yıpranma da cabası... Bu kadına nasıl davranacağımı şaşırdım, benden özür bekliyormuş şimdi, beni hastanelik edip üzen o, özürü ben dileyecekmişim, yüzüme niye söylemiyor alınıp darıldığınıda seni aracı yapıyor dedim eşime, hamile diye ben söylemedim sen söyle demiş eşime, bu şekilde hiç üzülmedim, sen söylerken hamile değil miyim dedim eşime, şaşkınım çok şaşkınım, harap oldum, sürekli beddua ettim sabah kadar, Allah onu bildiği gibi yapsın..
Bende geceleri çok terliyorumGünaydın annişler... Selkie ve frambuazdan haber alabilen varmı içinizde? Ya kızlar ayrıca ben aşırı terliyorum artık ve rahatsız oluyorum kendi kokumdan bile sizde de aynı mı?
ayy canım yaa nolduuuKaynana belası ne olacak( Dün gece yine hastanelik oldum onun yüzünden, cumartesi doktorda kontrolüm vardı, doktor iyi gidiyor, bebek duracak gibi dedi, bu kaynanam zorla beni erken doğurtacak, baş belası kadın, yaptıkları bini aştı artık yaa, Allaha havale ediyorum onu...
doktor beni bide 3 hafta sonra çağırdı...Beknur,
Niye öyle diyorsun ki? Ben de 22 Mart'ım... Aramızda 8 gün var.... Sen benden önce bile doğurabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?