2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

simenay çok üzüldüm Allah o kadını bildiği gibi yapsın seninde yardımcın olsun zaten en hassas dönemdeyiz , aldırma diyeceğim kolay olmadığını biliyorum ...

Sağol canım, ne söylesen hakediyor evet, herkes beddua edebilir, izin veriyorum, bende özür diemeyi düşünmüyorum zaten, birde oğlunu bir daha bizim eve gelmemekle tehdit etmiş, benim umurumda değil ama oğlunu çok seviyorsa onu böyle üzmemeli ve arada bırakmamalı yani... Düşüncesiz kadın, gece eşiminde başı ağrıdı tansiyonu yükseldi, ona bişey olsa ne yapacak acaba..?

Canım ya çok geçmiş olsun ALLAH o kadını nasıl biliyorsa öyle yapsın. sen kendini bebeğini düşün yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bu saatten sonra kimsenin seni üzmesine izin verme ALLAH yardımcın olsun.

Desteğiniz için sağolun arkadaşlar ama bu kadınla uğraşacak halim kalmadı artık, cevap verecek gücüm bile yok, çok hastayım, grip beni mahvetti, birazdan doktora gidip grip için muayene olacam, nefes dahi alamıyorum, gribim geçmezse doğumda yapamam, doktor bir an evvel iyileş dedi, ben kendimi bir tedavi edeyim önce, sonra doğuma ve bebeğime konsantre olmam lazım..

Hasretcim, taşınmam mümkün değil, kiracı değiliz, kayınpederin evi, çıkmak istesem olaylar daha beter olur, hem sadece eşimin maaşı ile kira vererek geçinmemiz çok zor, bebekte geliyor, ben uzun bir süre çalışamayacam çünkü bebeğime bakacak kimse yok, yoksa bende taşınmak istiyorum hemen hem de..

slm kızlar nasılsınız,valla halaya koştrudum geldim hemen
annemlerdeyiz bu haftada
aklım ebru ve frambuazda ne yaptılar bi bilen var mı,inşallah herşey yolundadır,bana bi özetleyin canlarım ya

yuh diyorum dahada bişey demiyorum.... ama eşinede kızdım benim eşim dinlemezdi yaaa anne kendin konuş derdi hatta anne bunda ne var böyle derdi.... eşin bide gelip sana sinir mi yaptı.... çok ayıp çokkkkk..... kaynanan tam kaynana yani... allh onu bildiği gibi yapsın mevlam oanda yaşatsın yani aynı durumu..... gelip sana yardım edeceğine birde senden hizmet mi beklemiş üstüne kocanı çağırıp şikayet etmiş terbiyeszi .....

anladım cnm ew kayınpederinse yapacak bişey yok.. benim dayım mesela dedemin binasında oturmak istemedi o binadaki kendi ewini kiraya werdi kendi de başka semtte kirada oturuyor ordan alıp oraya weriyor yani.. ama sizinkiler belli taş kafalar mümkün olmaz sanırım kocanda belli koca kafalı..çocuk doğunca sorunlar dahada büyüyecek bence böyle insanlarla! bana öyle geliyor maalesef

Son düzenleme:
s,menay canım benim senin ,çin gerçekten çok üzülüyorum,nasıl bir kayınvaliden var senin böle,Allah yardımcın olsun Allah o ve onun gibleri ıslah etsin,ama sen hiç canını sıkma ne ekerse onu bçermiş insanoğlu,sana şu halinle çektrdikelri yanına kar kalmıyacak bunu bil Rabbim ondan bir bir çıkartıcak elbet,sen meleğine odaklan,emin ol Allah insanları sınarmış,dayan elbet senin istediğin şekle girecek hayatın

slm kızlar nasılsınız,valla halaya koştrudum geldim hemen
annemlerdeyiz bu haftada
aklım ebru ve frambuazda ne yaptılar bi bilen var mı,inşallah herşey yolundadır,bana bi özetleyin canlarım ya

cnm hoşgeldin henüz bihaber yok ebruya msj attım ama yanıt gelmedi hala sancı çekior kızcaaz galibaeyvahedigeldismile frambuazda doğurunca acıbadem hastnesinin sitesinde görünecekmiş resmi falan daha bakmadım bakarım şimdi.. başkada bişi yok benim baskım arttı dünden beri bebek aşağı indi galiba, denizweyıldız doğum yapmış 5gün önce, simenay kaynanasıyla uğraşıor başkada bi değişiklik yok
sende iyisin umarım:teselli:

kızlar iyi haftalar geçmişe sööle bi bakıp geldik ...minnoşlarını görenler olmuş gözünüz aydın...geceleri artık çok zor geçiyor yatakda dönememek tuvalete kalkmak beni bitiriyor ters dönmüş kaplumbaga gibi hissediyorum kendimi..delikafadulden

allah analı babalı büyütsün.. darısıda başımıza inşallah

bu kadın kopardı beni artık.. allah yardımcın olsun sabır versin ne diyeyim baska canım.. ama bencede sakın muhatap olma onla gelemesin gidemesin dogumdan sonrada ne sanıyo bu kendini anlamıyorum daha kova mevzusu geçmedi bir sürü sey yasamadın hala arsız yaa...

kızlar yok mu ebrudan frambuazdan haber???

tatlım sağol cvpların ,için,frambuazın adı soyadı ne k, ben de bakim fırsat buluram ve onun sezeryan mıydı

denizyıldız doğurmuş demek,peki bebek ve anne nasılmış,zorunlu mu olmuş nasıllarmış,Allah analı babalı büyütsün sağlıklı güzel hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah

Allahından bulsun dıyorum ben bu kadına.klava:

tatlım sağol cvpların ,için,frambuazın adı soyadı ne k, ben de bakim fırsat buluram ve onun sezeryan mıydı

hasret sen nasılsın cnm ne zaman dr kontrolün

denizyıldız doğurmuş demek,peki bebek ve anne nasılmış,zorunlu mu olmuş nasıllarmış,Allah analı babalı büyütsün sağlıklı güzel hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah

benim yarın cnm kontrolüm
frambuazın bebeğinin adı ya metin yada soyadı metindi baktım henüz yayınlanmamış..
denizweyıldız tw izlerken suyu gelmiş we sezaryene almışlar bebkte kendide çok iii 2750gr ağırlığında bulut adında... ewindeler

ben osaman dediiim ki ben enson gidecem galiba didim ama kimse beni dinlemedi duymadımafoldumben

canım geçmiş olsun..Ya gerçekten çok üzüldüm...böyle insanları kör testere ile kesmek lazım...(ayyy kadına bişi olursa zanlı olarak ben aranmıyayım sakın)kaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana da senin kaynananın gerçekten yatacak yeri yok...
Kendi oğluna bile eyvallah etmemiş sırf kendi egoları ile uğrşıyo salak...
Ama bence oğluda bunun üstüne tavrını koyup sen bilirsin anne, nasıl istersen gelmemi istemiyosan gelmem ama ben bildiğimi okuyacağım gibi davransaydı ozaman dötü tutuşurdu ben okadar evladına dair kötü davranacak bir anne olduğunu sanmam..onların hepsi lafta...

canım ben hastanenin sitesine baktım bugün sadece bitane kız varrrr...
Yau yanlış hatırlamıyosam, Frambuazın bebeğinin ensesi kalın çıkmıştı down sendromu testinde doktor risk olabilir demişti ne üzülmüştü ozamannn..şimdi büyüdü de baksana sağlıklı bi şekilde bugün geliyooo :)

zaman biran once gecse keske.bende dogurmak istiyorum artik cok yoruldum.daha 34 gun var
benimde tam ters rakamlar 43 gün vaaarrrr...
ama bana sanki işyerinden izne ayrıldığımda doğurduğum kadar rahatluıcam gibi geliyoooo

Sinirlerim çok bozuk kızlar, ben biraz uzanacam, sonrada doktora giderim, gelince yazarım size..
canım sıkma canını ama bu böyle olmaz...buna dersini vermek lazım...Ama bebek bi olsun da ozaman bu kadına hain planlar kurar uygularız...kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…