- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.821
Sinirlerim çok bozuk kızlar, ben biraz uzanacam, sonrada doktora giderim, gelince yazarım size..
benim yarın cnm kontrolüm
frambuazın bebeğinin adı ya metin yada soyadı metindi baktım henüz yayınlanmamış..
denizweyıldız tw izlerken suyu gelmiş we sezaryene almışlar bebkte kendide çok iii 2750gr ağırlığında bulut adında... ewindeler
Sağol canım, ne söylesen hakediyor evet, herkes beddua edebilir, izin veriyorum, bende özür diemeyi düşünmüyorum zaten, birde oğlunu bir daha bizim eve gelmemekle tehdit etmiş, benim umurumda değil ama oğlunu çok seviyorsa onu böyle üzmemeli ve arada bırakmamalı yani... Düşüncesiz kadın, gece eşiminde başı ağrıdı tansiyonu yükseldi, ona bişey olsa ne yapacak acaba..?
benimde tam ters rakamlar 43 gün vaaarrrr...
ama bana sanki işyerinden izne ayrıldığımda doğurduğum kadar rahatluıcam gibi geliyoooo
canım sıkma canını ama bu böyle olmaz...buna dersini vermek lazım...Ama bebek bi olsun da ozaman bu kadına hain planlar kurar uygularız...kötükedihüso
canım öncelikle geçmiş olsun.yazdıklarını okuyunca boğasım geldi kadını.bu nasıl insan ya.hamile hamile seni nasıl üzüyor böyle.aslında böyle insanları hiç umursamamak lazım.benim görümcemin de başında var böyle bir kaynana artık yıllardır bıktığı için artık çareyi takmamakta buldum diyor ve dediklerini hiç iplemiyor.sen önce kendini ve bebeğini düşün boşver.geçen cuma günü öğlen bana geldi kaynanam, yanında da görümcemin çocuğu, sabah saat 11 falandı geldiğinde, ben tüm gece uyumamışım yine, gözler şişmiş vaziyette açtım kapıyı, birde üstüne üstlük grip olmuşum, boğazım şişmiş, öksürük var, nasıl halsizim, neyse bu girdi içeri, ben ayakta duramıyorum, oturamıyorum da, koltukta bacaklarımı uzatarak oturdum, 10-15 dk. Sonra ben bir yere kadar gidecem çocuğa azıcık bakar mısın dedi, o hasta ve uykusuz halimle çocuğa baktım, bu gitti yarım saat sonra falan geldi, bende bu arada mutfağa geçmiştim, canım bişey istemiyor ama zorla bişeyler yiyeyimde ilaç içeyim diye, birgün önce geceden kalma çayı ısıttım, çok açık bir şekilde sırf ekmek boğazımdan geçsin diye içiyorum, buna da dedimki çay kötü, önceki günden kalma, o yüzden sana ikram etmiyorum anne dedim, ben zaten evde içtim de geldim istemem dedi, neyse çocuğu aldı gitti, bende ilacımı içtim vurdum kafayı yattım, cumartesi günü doktora gittik eşimle iyi hoş bişey yok, çıkışta bizi aradı nasıl geçti kontrol diye konuştuk ettik, dün yani pazar günü gündüz konuştuk ettik bişey yok, akşama kendi annemler yemeğe geldi, annem epey hazırlık yaptı, evimide temziledi sağolsun, ben kaynanamları da çağırdım gelmediler, sonra gece saat 9 gibi eşimi aradı telefonla kendi evlerine çağırdı bişeyi bahane ederek, eşim yarım saat sonra geldi sinirli bir vaziyette, dedi böyle böyle, şaşırdım kaldım, ben o gün hiç yüzüne bakmamaşım kadının, utanmadan uzanıp yatmışım yanında, kendim çay içmişimde ona vermemişim, sana veremem demişim, daha neler neler... Aldı beni bir sinir, ağlama krizine girdim, gidip kadını boğmak istiyorum, 3 gün durmuş durmuş, gecenin bir vakti eşimi dolduruyor, eşimde şaşkındı bu sefer, evet ana kuzusu ama bu sefer anasının saçmaladığının farkındaydı, tam 3 saat ağlamışım, sonra bulantı oldu sürekli kustum, zaten gripliyim burnum tıkalı, nefes alamaz hale geldim, karnıma sancılar girdi, gece saat 3:30 oldu ben hala kıvranıyorum, eşim hastaneye götürdü, nst de sancım çıktı, açılma var mı diye baktılar ama açılma yoktu, sancı durdurucu iğne yapıp eve gönderdiler, daha doğuma var diye, olan bana oldu, sabahı sabah ettim, eşimde bendde uykusuz kaldık, üzüntü yıpranma da cabası... Bu kadına nasıl davranacağımı şaşırdım, benden özür bekliyormuş şimdi, beni hastanelik edip üzen o, özürü ben dileyecekmişim, yüzüme niye söylemiyor alınıp darıldığınıda seni aracı yapıyor dedim eşime, hamile diye ben söylemedim sen söyle demiş eşime, bu şekilde hiç üzülmedim, sen söylerken hamile değil miyim dedim eşime, şaşkınım çok şaşkınım, harap oldum, sürekli beddua ettim sabah kadar, allah onu bildiği gibi yapsın..
heh pelin metinben osaman dediiim ki ben enson gidecem galiba didim ama kimse beni dinlemedi duymadımafoldumben
canım geçmiş olsun..Ya gerçekten çok üzüldüm...böyle insanları kör testere ile kesmek lazım...(ayyy kadına bişi olursa zanlı olarak ben aranmıyayım sakın)kaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana da senin kaynananın gerçekten yatacak yeri yok...
Kendi oğluna bile eyvallah etmemiş sırf kendi egoları ile uğrşıyo salak...
Ama bence oğluda bunun üstüne tavrını koyup sen bilirsin anne, nasıl istersen gelmemi istemiyosan gelmem ama ben bildiğimi okuyacağım gibi davransaydı ozaman dötü tutuşurdu ben okadar evladına dair kötü davranacak bir anne olduğunu sanmam..onların hepsi lafta...
canım ben hastanenin sitesine baktım bugün sadece bitane kız varrrr...
Yau yanlış hatırlamıyosam, Frambuazın bebeğinin ensesi kalın çıkmıştı down sendromu testinde doktor risk olabilir demişti ne üzülmüştü ozamannn..şimdi büyüdü de baksana sağlıklı bi şekilde bugün geliyooo :)
benim kesin..evdede kimse olmıcakk..rahat rahaaattt yaparım artık son hazırlıklarımıııı:) ama bi süre sonra canım sıkılıcak kesin..çünkü eşim araba kullanmamı istemiyo..minibüse otobüse binmemi de istemiyo bi yere gidemem.. kendi de yok çalışıyo..evde tıkılıp kalacam bolbol yer şişmanlarım artık :)evde bi ordu oldugu icin bazan izne ayrilmasam mi diyorum ben.ayrilmayabilirimde .burda dogururum artik bilmiyorumkismile
ama umarim sen bir an once izne ayrilirsin.
hı hı doğumdaFrambuaz doĞumda mı?
haberim olan olaylardan gönüllü haberci olabilirimzemuszemus.Deniz Yıldız 2750 gr doğum yapmış..10 şubat çarşamba akşamı tv izlerken birden suyu gelmiş ve sezeryana almış doktor...hemen sütü de gelmiş ama bebiş emerken halsiz düşüp yoruluyomuş 250 gr kaybetmiş..sonra yine almış kaybettiği gramları :)kısslar selam.SİMENAY cım allah sabır versin sana ama birazda sende hata yani sende acık acık konus kadınla ya böylke esin arada laf getrip götrmesiyle degil niye böyle yapıosun diye konuşş bence baksana en azından yüzyüze halledersin böyle olmuyo sinir oldum...EBRU FRAMBUAZ dan haber yok yaw kacta girecekti doguma acaba ebru..frambuaz pek takılkmıo sşiteyede..DENİZ VE YILDIZ ne zaman dogum yapmıs ya ..bi habercimiz olsqydı keske topikte..
evet öyleymiş.
benim kesin..evdede kimse olmıcakk..rahat rahaaattt yaparım artık son hazırlıklarımıııı:) ama bi süre sonra canım sıkılıcak kesin..çünkü eşim araba kullanmamı istemiyo..minibüse otobüse binmemi de istemiyo bi yere gidemem.. kendi de yok çalışıyo..evde tıkılıp kalacam bolbol yer şişmanlarım artık :)
bence sende evde o kalabalıkta daha çok yorulucağına inanıyosan ozaman hiiç izne çımkmakaydirigubbakcemile5
hı hı doğumda
haberim olan olaylardan gönüllü haberci olabilirimzemuszemus.Deniz Yıldız 2750 gr doğum yapmış..10 şubat çarşamba akşamı tv izlerken birden suyu gelmiş ve sezeryana almış doktor...hemen sütü de gelmiş ama bebiş emerken halsiz düşüp yoruluyomuş 250 gr kaybetmiş..sonra yine almış kaybettiği gramları :)
Frambuaz sezeryan sanırım canımAy Allah yardımcıları olsun.İkisidemi normal doğumdalar şu an?Ebrununki kilolu olduğu için bekliyorduk ama frambuaz stresten falanmı oldu birden gitti doğuma.Gerçi sancılarım var yazmış bir ara.Şiddetlendi galiba onunkide.Şimdi 37 haftadan çıkamadan bizim kızlar gitmeye başladı.Ben mart ayına çıkabilmek için çok dua ediyorum ama kızlar böyle 37.haftada doğuma gitmeye başlayınca korktum vallahi.Her wc ye gidişimde selpağa bakıyorum korkumdan....
bencede şimdiye kadar olmuştur hele bir de sezeryan ise beklemezler zatenbnde baktım şimdi acıbademin sitesine ya koymadılar yada daha doğum gerçekleşmedi.AMAbence daha koymadılar reswmi şimdiye doğum gerçekleşmiştir selkie neyaptı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?