2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sinirlerim çok bozuk kızlar, ben biraz uzanacam, sonrada doktora giderim, gelince yazarım size..

simenay sakin o kadindan ozur dileme.
ohh ne guzel hem kizi hastanelik et hem ozur bekle .klava:
cocuklar doguncada haliyle sevmiyor babaannelerini.bide ay neden sevmiyor oluyorlar.pis cadaloz

hadi cnm inşallah sen de güzel haberler ile gelirsin cnm,Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah,denizve yıldızın ve bebeğinin iyi olduğunu duymak çok güzel

ohhh ne ala valla gelmesin zaten isteyen mi var?onun oğlu falan umrunda değil o şimdi otorite kurma derdinde.eğer küserde konuşmaz ve gelmezse ne kadar sevindirir hepimizi.
canım perdeyi bitirdim demişsin yazdım ama sitedeki sorundan gelmedi heralde.eline sağlık.yıkamasını şöyle yapacağım.3-4 yerinden bağlayıp üstten alta kadar sonrada koslalı ve deterjanlı suya koyup bekleteceğim.kullananlarda böyle yapıyormuş tatlım temizlendiğini söylüyorlar.

evde bi ordu oldugu icin bazan izne ayrilmasam mi diyorum ben.ayrilmayabilirimde .burda dogururum artik bilmiyorumkismile
ama umarim sen bir an once izne ayrilirsin.

frambuazın kızı olacaktı adıda pelin mi beril mi neydi hatırlayamadım yaa öyle bişey olacaktı heralde.zaten o kayserideydi değil mi???acıbademin sitesinde bugün doğan iki kız çocuğu var biri bursa biri maslakta.

canım öncelikle geçmiş olsun.yazdıklarını okuyunca boğasım geldi kadını.bu nasıl insan ya.hamile hamile seni nasıl üzüyor böyle.aslında böyle insanları hiç umursamamak lazım.benim görümcemin de başında var böyle bir kaynana artık yıllardır bıktığı için artık çareyi takmamakta buldum diyor ve dediklerini hiç iplemiyor.sen önce kendini ve bebeğini düşün boşver.

neyse kızlar ben çıkıyorum,yine gelmeye çalışıcam,Rabbim ebru ve frambuazın yanında olsun inşallah,melekleriniz ve sizler Allaha emanet olun inşallah bye

kısslar selam.SıMENAY cım allah sabır versin sana ama birazda sende hata yani sende acık acık konus kadınla ya böylke esin arada laf getrip götrmesiyle degil niye böyle yapıosun diye konuşş bence baksana en azından yüzyüze halledersin böyle olmuyo sinir oldum...EBRU FRAMBUAZ dan haber yok yaw kacta girecekti doguma acaba ebru..frambuaz pek takılkmıo sşiteyede..DENıZ VE YILDIZ ne zaman dogum yapmıs ya ..bi habercimiz olsqydı keske topikte..

heh pelin metin
isim bu ama daha yok listedeeee

evde bi ordu oldugu icin bazan izne ayrilmasam mi diyorum ben.ayrilmayabilirimde .burda dogururum artik bilmiyorumkismile
ama umarim sen bir an once izne ayrilirsin.
benim kesin..evdede kimse olmıcakk..rahat rahaaattt yaparım artık son hazırlıklarımıııı:) ama bi süre sonra canım sıkılıcak kesin..çünkü eşim araba kullanmamı istemiyo..minibüse otobüse binmemi de istemiyo bi yere gidemem.. kendi de yok çalışıyo..evde tıkılıp kalacam bolbol yer şişmanlarım artık :)
bence sende evde o kalabalıkta daha çok yorulucağına inanıyosan ozaman hiiç izne çımkmakaydirigubbakcemile5

Frambuaz doĞumda mı?
hı hı doğumda

haberim olan olaylardan gönüllü haberci olabilirimzemuszemus.Deniz Yıldız 2750 gr doğum yapmış..10 şubat çarşamba akşamı tv izlerken birden suyu gelmiş ve sezeryana almış doktor...hemen sütü de gelmiş ama bebiş emerken halsiz düşüp yoruluyomuş 250 gr kaybetmiş..sonra yine almış kaybettiği gramları :)

herkese merhaba sanırım ebru ve frambuazdan haber yok daha.
DENıZVEYILDIZ allah analı babalı büyütsün yavrunu Bulutuna uzun ömürler versin.
SıMENAY geçmiş olsun canım ya nedirbu senin kaynanandan çektiğin ama kusura bakma canım kabahat eşinde önce sana sorması lazımdı.Anlayıp dinlemeden sana yüklenmemeliydi.Senin zaten riskli bir durumun var nasıl insanlar bunlar anlamıyorum ya yani seni el üstünde tutacaklarına yaptıklarına bak.Zaten taşınmak çözüm olmaz bence yapan telefonlada yapar eşini doldurur iş eşinde tamamen.Seni ezdirmemeli zaten seni tanıyosa başından annesine postayı koymalydı benim eşim böyle yapmaz diye.
HASRET kız okurkan benide korkuttun valla yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah.

evet öyleymiş.

Ay Allah yardımcıları olsun.İkisidemi normal doğumdalar şu an?Ebrununki kilolu olduğu için bekliyorduk ama frambuaz stresten falanmı oldu birden gitti doğuma.Gerçi sancılarım var yazmış bir ara.Şiddetlendi galiba onunkide.Şimdi 37 haftadan çıkamadan bizim kızlar gitmeye başladı.Ben mart ayına çıkabilmek için çok dua ediyorum ama kızlar böyle 37.haftada doğuma gitmeye başlayınca korktum vallahi.Her wc ye gidişimde selpağa bakıyorum korkumdan....

bnde baktım şimdi acıbademin sitesine ya koymadılar yada daha doğum gerçekleşmedi.AMAbence daha koymadılar reswmi şimdiye doğum gerçekleşmiştir selkie neyaptı acaba.

Oy maaşallah mart bebişlerimiz şubatta gelmeye başladılarda emiyorlar bile.Maaşallah hepsine.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

Kızlar bugün doğum günüm şimdi kuaföre gitsem diyorum.Kızımla bir kaç poz daha resim çekinsek... Akşam babamız bizi çekse güzel olur değilmi?

Frambuaz sezeryan sanırım canım
Ayy inşallah çıkarsın marta canım yaaa :)

bnde baktım şimdi acıbademin sitesine ya koymadılar yada daha doğum gerçekleşmedi.AMAbence daha koymadılar reswmi şimdiye doğum gerçekleşmiştir selkie neyaptı acaba.
bencede şimdiye kadar olmuştur hele bir de sezeryan ise beklemezler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…