- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.981
Günaydııınnn...
Var mı bugün doğuran aranızda?
Hepatit maaşallah bebeğine. Ters miydi seninki de? Benim kontrolüme 1 hafta var daha ama döndüğünü hiç sanmıyorum. Hala ters gibi ve umarım terstir, yoksa doğurmam tutarım içimde.. :)
günaydın kızlar
hepatitcim gözün aydın ibreyi 3 ledin sende:) bende bu gün gideceğim umarım çirozum 3 olmuştur artık:)
Günaydın kızlar bugün bende erkenciyim :lepi:
Hepatit masallah kuzuna kocaman olmus
Canan cım insallah donmusdur bebegin :Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlar
hepatitcim gözün aydın ibreyi 3 ledin sende:) bende bu gün gideceğim umarım çirozum 3 olmuştur artık:)
hasret ne zaman gidiyorsun doktora aklinialirimsmile
walla cnm biz maalesef randewu saatlerine uyamıyoruz, kocam işten erken çıkmaya çalışacak, normalde 4te paydos edio bugün 1de falan çıkarsa bende 1,2 gibi çıkacağım..
Ya ben normal doğumdan çok korkuyorum. En başından beri sezeryan istiyordum ama devlet hastamesinde yapacağım için bu tamamen şans işiydi.
Benim bebeğim artık hiç hıçkırmıyor ne hikmetse :) Sürekli kaburgalarımın orda, göbeğimin üstünde duruyor, çıkmaya niyeti yok onun da hiç. :) Ben de ağzımdan çıkacak diye korkuyorum artık.
Hasret, güzel haberlerle gelirsin inşallah.
Ayy valla ben ck heycanlandım doğum yapan arkadaşlar var analı babalı buyusun bebekleri.Kızlar bende perşembe gunu saat 7 de hastanede olucam dogum için hem heyecen hem korku karmakarısık duygular hissediyorum.
Hasret kontrolun varmıs bugun guzel haberlerle gel inşallah.
Hepatit ne yapıcan normalmi doguracan peki.
Ayy valla ben ck heycanlandım doğum yapan arkadaşlar var analı babalı buyusun bebekleri.Kızlar bende perşembe gunu saat 7 de hastanede olucam dogum için hem heyecen hem korku karmakarısık duygular hissediyorum.
günaydın............ herkesler nawsıllarrr...........
bişey sormak istiyorum port bebemi anakucağı mı daha kullanışlı ? her kafadan bi ses çıktı karar veremedim.......... kaynaanm para gödnerecek ona göre isteyeceğim parayııı.........
canım nasıl yaptığını banada söyleyebilirmisin...benimde + izne ihtiyacım olabilir..o izinler 8 haftaya ilave edilip parasını alacakmısın? yoksa extra istirahat mi sayılacak? yada doğum sonrasına attığın izinlerden mi düşücek??kızlar benim bu hafta itibariyle 8 haftalık iznim bitti rastgele şubat annelerine yazdığım msja bakarken 40 haftalık doğunca artı rapor yazılacak diye okudum drumu aradım yarım dra gidip raporumu uzatacağım
ayyy ne güseeeelll benim doğumgünümde doğurucaaan:)Ayy valla ben ck heycanlandım doğum yapan arkadaşlar var analı babalı buyusun bebekleri.Kızlar bende perşembe gunu saat 7 de hastanede olucam dogum için hem heyecen hem korku karmakarısık duygular hissediyorum.
Günaydın canım ben portbebe derim (portbebe puset oluyo bu arada dimi)günaydın............ herkesler nawsıllarrr...........
bişey sormak istiyorum port bebemi anakucağı mı daha kullanışlı ? her kafadan bi ses çıktı karar veremedim.......... kaynaanm para gödnerecek ona göre isteyeceğim parayııı.........
doğurursam haber weririm sana merak etme hatta ararım teli açık bırakırım sende kaydet sesimi sonra yayınlarız burda:)))anladım canım güzel haberlerle gelirsin inşallah... doğurma oralarda :))
günaydın............ herkesler nawsıllarrr...........
doğurursam haber weririm sana merak etme hatta ararım teli açık bırakırım sende kaydet sesimi sonra yayınlarız burda:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?