- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.001
Ayy valla ben ck heycanlandım doğum yapan arkadaşlar var analı babalı buyusun bebekleri.Kızlar bende perşembe gunu saat 7 de hastanede olucam dogum için hem heyecen hem korku karmakarısık duygular hissediyorum.
Hasret kontrolun varmıs bugun guzel haberlerle gel inşallah.
Hepatit ne yapıcan normalmi doguracan peki.
canım yaa hayırlısıyla al kucağına bebeğini inşallah sağlıkla ne heyecanlısındır şimdi:)güzel haberlerini alalım inşallah
canım bebek ters olduğu için normal olmayacak doğum kanalına poposunu koymuş benimki:)
seyyalcim ben hep karıştırıyorum bunlarıkaydirigubbakcemile2 biz puset diyolar ondan aldık hem oto koltukoluyor hem de bebek arabasına ..pek yardımcı olamadım galibakafamçokkarıştı
Ayy valla ben ck heycanlandım doğum yapan arkadaşlar var analı babalı buyusun bebekleri.Kızlar bende perşembe gunu saat 7 de hastanede olucam dogum için hem heyecen hem korku karmakarısık duygular hissediyorum.
Hasret kontrolun varmıs bugun guzel haberlerle gel inşallah.
Hepatit ne yapıcan normalmi doguracan peki.
anladım cnaım ya hani şu eski model bavul gibi olan port bbeler var üstü fermuarlı bazıları onu tavsiye ediyor ebbeğin yatması felan daha iyi oluyormuş...ilk hastaneden çıakrken onu al diyorlar bazıalrıda bu puset dediğimiz hani hem bebek arabalarına takılan hemde arabakoltuğu oalbilen modelden tavsiye ediyor daha güvenli diye ama port bebe al diyenelr öbürünü kullanışsız diyor elde taşıması felan bebek tam yatamıyormuşşş.... offfffff kafam karıştı en son gidiğp ikisinide alacağım. :):):
canım nasıl yaptığını banada söyleyebilirmisin...benimde + izne ihtiyacım olabilir..o izinler 8 haftaya ilave edilip parasını alacakmısın? yoksa extra istirahat mi sayılacak? yada doğum sonrasına attığın izinlerden mi düşücek??
ayyy ne güseeeelll benim doğumgünümde doğurucaaan:)
Günaydın canım ben portbebe derim (portbebe puset oluyo bu arada dimi)
Kızlar ben kızıma çok pis küstüm biliyomusunuz:umursamaz:
Herkesin bebeği ters dururken bu zamanlar döner...Benimkisi tam tersi bu zamanlar tersine döndü..(dün gece dönmüş gece içerde naptıysa artık) şu an ayaklarını kaburgamda değil kasığımda hissediyorum((((
Ya sizce dönermi yine normaleeee
Ben port bebe aldım canım.günaydın............ herkesler nawsıllarrr...........
bişey sormak istiyorum port bebemi anakucağı mı daha kullanışlı ? her kafadan bi ses çıktı karar veremedim.......... kaynaanm para gödnerecek ona göre isteyeceğim parayııı.........
İnşallah canım dua edin benim için.hadi hayırlısı canım yaaaa...... inşalah güzel haberler alırız senden de.........
Amin canım evet epidural sezeryan olucam bakalım.İki gün kaldı yani. :) Allah sağlıklı bir doğum nasip etsin. Senin de sezeryan mıydı?
OOff hemde nasıl heycanlıyım hiç sorma geceleri uyku dnen bir şey kalmadı hep nasıl olacagını dusunuyorum.canım yaa hayırlısıyla al kucağına bebeğini inşallah sağlıkla ne heyecanlısındır şimdi:)güzel haberlerini alalım inşallah
canım bebek ters olduğu için normal olmayacak doğum kanalına poposunu koymuş benimki:)
seyyalcim ben hep karıştırıyorum bunlarıkaydirigubbakcemile2 biz puset diyolar ondan aldık hem oto koltukoluyor hem de bebek arabasına ..pek yardımcı olamadım galibakafamçokkarıştı
Eveeettt kova burçları siziiiiiiiiiii :))))))) eminmisin peki elleri olabilir kasıgında hissetiğin.canım nasıl yaptığını banada söyleyebilirmisin...benimde + izne ihtiyacım olabilir..o izinler 8 haftaya ilave edilip parasını alacakmısın? yoksa extra istirahat mi sayılacak? yada doğum sonrasına attığın izinlerden mi düşücek??
Kızlar ben kızıma çok pis küstüm biliyomusunuz:umursamaz:
Herkesin bebeği ters dururken bu zamanlar döner...Benimkisi tam tersi bu zamanlar tersine döndü..(dün gece dönmüş gece içerde naptıysa artık) şu an ayaklarını kaburgamda değil kasığımda hissediyorum((((
18inde bu perşembemi doğuracaksın? hangi hastane? sezaryenmi?
anladım cnaım ya hani şu eski model bavul gibi olan port bbeler var üstü fermuarlı bazıları onu tavsiye ediyor ebbeğin yatması felan daha iyi oluyormuş...ilk hastaneden çıakrken onu al diyorlar bazıalrıda bu puset dediğimiz hani hem bebek arabalarına takılan hemde arabakoltuğu oalbilen modelden tavsiye ediyor daha güvenli diye ama port bebe al diyenelr öbürünü kullanışsız diyor elde taşıması felan bebek tam yatamıyormuşşş.... offfffff kafam karıştı en son gidiğp ikisinide alacağım. :):):
Eki Görüntüle 36364
Eki Görüntüle 36365
şu ikisi arasında karra vermeye çalışıyorum renk model farklı olabilir ama hangisi olsun puset mi çanta mı bilemedim ):):)))
hasretcim konuş doktorunla ben gece gelsem sizde gelecek misiniz diye ben tee ne zaman konuşmuştum tabii ki geleceğim demişti gittiğin hastane iyi bir yer sanmıyorum öyle bi şey yapacağını...
şakkıdı
canım nasıl yaptığını banada söyleyebilirmisin...benimde + izne ihtiyacım olabilir..o izinler 8 haftaya ilave edilip parasını alacakmısın? yoksa extra istirahat mi sayılacak? yada doğum sonrasına attığın izinlerden mi düşücek??
kızlar ben kızıma çok pis küstüm biliyomusunuz:umursamaz:
oku bnmde yazdığımı kaçırma!!
Hadi sende doğur bakalım sağlıkla canım... bizide heyecan basıyor burda ancak opuyorumnanaktan sempatiksalakcinni
birine msj at bari cnm hemen ekleyelim senide merak ederizzzzzzolumunekankayizsmile yada ben hastaneni arar zorla öğrenirim merak etme sensırnaşık şeyBen port bebe aldım canım.
Hı hııı 18 i bu perşembe hasretcim.Mersinde Ortadogu hastanesinde epidural sezeryan hayırlısıyla inşallah
konuştum tabii cnm bnden kaçar mı? her hastamın doğumuna eğer şehir dışında değilsem muhakkak giiryiorum gece gündüz farketmior demişti
bide ebrunun hastanesini aradım yine sitede bebişimizin resmi yok diye kadın gribim dedi bebişlerin yanına inememiş bugün başka bi arkadaşını yönlendirmiş öğlen koyacakmış emirhan bebeğin resmini
senin doktorun yaparmı bilmiyorum ama öle yapan doktorlar muhakkak vardırhiccenim alemsin yaww:) annem dün dediki senin dr biraz rahatına düşkün o sana gün werecek bnce açılman war şu gün gel die seni suni sancıyla planlı şekilde doğurtacak dedi bak görürsün beklşemez öyle gecemi gelir gündüzmü gelir die.. olabilirmi öle bişey yaa, sırf bişey yokken keyfi için şu gün gel seni suni sancıyla doğurtiimmi der?
bence pusetttEki Görüntüle 36364
Eki Görüntüle 36365
şu ikisi arasında karra vermeye çalışıyorum renk model farklı olabilir ama hangisi olsun puset mi çanta mı bilemedim ):):)))
hı hı anladım canım...kaydirigubbakcemile2anladın yani döndüğünü:roflol:
eminim canım yaa elleri olunca böyle ince ince dokunuyo pıtır pıtır..ama bunlar acaip gülü ve koca koca bişiler olduğunu hissediyorumBen port bebe aldım canım.
İnşallah canım dua edin benim için.
Amin canım evet epidural sezeryan olucam bakalım.
OOff hemde nasıl heycanlıyım hiç sorma geceleri uyku dnen bir şey kalmadı hep nasıl olacagını dusunuyorum.
Eveeettt kova burçları siziiiiiiiiiii :))))))) eminmisin peki elleri olabilir kasıgında hissetiğin.
Hı hııı 18 i bu perşembe hasretcim.Mersinde Ortadogu hastanesinde epidural sezeryan hayırlısıyla inşallah
evet canım ters köşeye yatırdı beni sağ gösterip sol vurdu..dediğin gibi o haftaya kadar döner bakalım inşallahhh..terrmış kızın köşeye yatırmış kızın senikaydirigubbakcemile3 ticker ında i haftandasın dimi beknurcum..öyleyse dönebilir tekrar))37. haftaya dek vakit varmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?