2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

18inde bu perşembemi doğuracaksın? hangi hastane? sezaryenmi?

anladım cnaım ya hani şu eski model bavul gibi olan port bbeler var üstü fermuarlı bazıları onu tavsiye ediyor ebbeğin yatması felan daha iyi oluyormuş...ilk hastaneden çıakrken onu al diyorlar bazıalrıda bu puset dediğimiz hani hem bebek arabalarına takılan hemde arabakoltuğu oalbilen modelden tavsiye ediyor daha güvenli diye ama port bebe al diyenelr öbürünü kullanışsız diyor elde taşıması felan bebek tam yatamıyormuşşş.... offfffff kafam karıştı en son gidiğp ikisinide alacağım. :):):

Hadi sende doğur bakalım sağlıkla canım... bizide heyecan basıyor burda ancak opuyorumnanaktan sempatiksalakcinni

hiccenim alemsin yaww:) annem dün dediki senin dr biraz rahatına düşkün o sana gün werecek bnce açılman war şu gün gel die seni suni sancıyla planlı şekilde doğurtacak dedi bak görürsün beklşemez öyle gecemi gelir gündüzmü gelir die.. olabilirmi öle bişey yaa, sırf bişey yokken keyfi için şu gün gel seni suni sancıyla doğurtiimmi der?

oku bnmde yazdığımı kaçırma!!

hasretcim konuş doktorunla ben gece gelsem sizde gelecek misiniz diye ben tee ne zaman konuşmuştum tabii ki geleceğim demişti gittiğin hastane iyi bir yer sanmıyorum öyle bi şey yapacağını...
şakkıdı

anladın yani döndüğünü:roflol:

Ben port bebe aldım canım.

hadi hayırlısı canım yaaaa...... inşalah güzel haberler alırız senden de.........
İnşallah canım dua edin benim için.
İki gün kaldı yani. :) Allah sağlıklı bir doğum nasip etsin. Senin de sezeryan mıydı?
Amin canım evet epidural sezeryan olucam bakalım.

OOff hemde nasıl heycanlıyım hiç sorma geceleri uyku dnen bir şey kalmadı hep nasıl olacagını dusunuyorum.

Eveeettt kova burçları siziiiiiiiiiii :))))))) eminmisin peki elleri olabilir kasıgında hissetiğin.
18inde bu perşembemi doğuracaksın? hangi hastane? sezaryenmi?

Hı hııı 18 i bu perşembe hasretcim.Mersinde Ortadogu hastanesinde epidural sezeryan hayırlısıyla inşallah

canım ilk günler port bebe kullanılabilir ama sanki bağları kopacakmış gibi geliyor:)) bebek düşecek sanıyorumsempatiksalakcinni
puset bana daha kullanışlı geldi ..cok fonksiyonlu ayrıca portbebeye göre.yine de sen bir bak ikisine de incele o zamna karar verirsin..ben oto koltuğu alacaktım zaten ayrıca portbebeye para vermek istemedim..

hasretcim konuş doktorunla ben gece gelsem sizde gelecek misiniz diye ben tee ne zaman konuşmuştum tabii ki geleceğim demişti gittiğin hastane iyi bir yer sanmıyorum öyle bi şey yapacağını...
şakkıdı

konuştum tabii cnm bnden kaçar mı? her hastamın doğumuna eğer şehir dışında değilsem muhakkak giiryiorum gece gündüz farketmior demişti

bide ebrunun hastanesini aradım yine sitede bebişimizin resmi yok diye kadın gribim dedi bebişlerin yanına inememiş bugün başka bi arkadaşını yönlendirmiş öğlen koyacakmış emirhan bebeğin resmini

terrmış kızın köşeye yatırmış kızın senikaydirigubbakcemile3 ticker ında i haftandasın dimi beknurcum..öyleyse dönebilir tekrar))37. haftaya dek vakit varmış..

Ben port bebe aldım canım.

Hı hııı 18 i bu perşembe hasretcim.Mersinde Ortadogu hastanesinde epidural sezeryan hayırlısıyla inşallah
birine msj at bari cnm hemen ekleyelim senide merak ederizzzzzzolumunekankayizsmile yada ben hastaneni arar zorla öğrenirim merak etme sensırnaşık şey

o zaman dert etme bence canım

evet bende bakıyorum emirhan bebeğe yok hala
:ecrin_bebek:

senin doktorun yaparmı bilmiyorum ama öle yapan doktorlar muhakkak vardır

Eki Görüntüle 36364

Eki Görüntüle 36365

şu ikisi arasında karra vermeye çalışıyorum renk model farklı olabilir ama hangisi olsun puset mi çanta mı bilemedim ):):)))
bence pusettt

anladın yani döndüğünü:roflol:
hı hı anladım canım...kaydirigubbakcemile2

eminim canım yaa elleri olunca böyle ince ince dokunuyo pıtır pıtır..ama bunlar acaip gülü ve koca koca bişiler olduğunu hissediyorum
terrmış kızın köşeye yatırmış kızın senikaydirigubbakcemile3 ticker ında i haftandasın dimi beknurcum..öyleyse dönebilir tekrar))37. haftaya dek vakit varmış..
evet canım ters köşeye yatırdı beni sağ gösterip sol vurdu..dediğin gibi o haftaya kadar döner bakalım inşallahhh..

Kız bu frambuaz doğuramadı heralde...bende sabah baktım yoktu acıbadem de hastaneden mi kaçtı naptı :)

Günaydın kızlar nasılsınız?
Benim kız sanırım çıkmak istiyor.Bir kaç gündür hareketlerinde hızlanma hissediyorum.Deliniyor her yerim.Karnım şekilden şekile giriyor ve haliyle canımda yanıyor.Hem vurduğu yerler acıyor hemde kasıklarımda ağrı yapıyor artık.ıçinizde benim gibi bebişi çıkmak isteyen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…