2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu sabah cok sinirliydim.minibusde surekli selkie ve frambuazi dusundum.bi yandan saate bakiyorum bi yandan aha diyorum saat 8 i 10 geciyor.doguran varmidir sonra yok canim daha erken falan diyorum.
ofise gittim ama acil isler var resmen kurtlandim foruma girene kadar.neyse girdim baktim.
ooooooo bugun cok guzel bir gun bebisini gorenler dogum yapanlar nasil mutlu oldum anlatamam zemuszemus
hee simenayin uyuz kaynanasi haric tabi.kadini tanisam bilsem ayiracam bacaklarindan yaniklava:
bide frambuaz noldu yawbilmiyorumkismile

Çarşamba gununune kadar yokum. Kızlar
laptop tamire gitti
Ebru mü doğurmuş kimler dögurmus anlamadım

Kızlar liste ısı birine devredilcekmis sanırım
düzenle yapıp liste düzenleniyor biraz tuhaf ama cozulemicek bisi değil

Çarşamba gununune kadar yokum. Kızlar
laptop tamire gitti
Ebru mü doğurmuş kimler dögurmus anlamadım

evet canim
ebru dogurdu genel anestezi sezeryanla
denizve yildiz carsamba gunu suyu gelmis dogurmus
frambuazda bugun doguracakti ama henuz haber yok.
seni goremeyince ben sende dogurdun diye dusunmustum kaydirigubbakcemile3

ayyy ebru doğumrmuşşşş.... frambuazdan haber yok (( ay gözlerim dolduuu :8 kocamı çukolata aldrımaya göndermiştim ..... offf çok heycanlanıyorum artık yaaa .... 28 gün kaldıııııı..........

kızlar bana editörden şöyle bir ileti geldi sizlerlede paylaşmak istedim....... ya biri dilekçe konusunda yardımcı olsun gerçi şimdi hepimizi doğumalrın heyecanısardı ama genede yapalım bişiler nolurrrr......

megryann kullanıcısından alıntı
Sağol canım benim yaşlandık 27 olduk...
İnş. güzel başlangıçlarımız olur hep bundan sonra....

doğum günün kutlu olsun canım.........

aaaaa ebru hangi hastanede doğum yapıyordu aslında hastanenin doğum sayfasına da tebrik mesajı bırakalım........

Evet kızlar listeyi acilen birinin devralması lazım ya YA BEKNUR YA SıNCAP.EN SON DOĞUM YAPACAKLARDAN BıRı.Topiğe girenler var ama hala iki kişi doğum yapmış diyolar DENıZYILDIZI VE SELKıE eklenmeli.Acilen listeye bir çözüm gülen birine göstersinde topik düzenlensin.

Ben bişeyler yaptım ama umarım olmuştur.Mart bebekleri topiğine denizveyıldızı,selkieyi ekledim fakat muhtemel doğum haftaları yanlış olabilir doğrusunu kendileri söylerlerse düzeltiriz.

Günaydın herkese

Tam 35 haftalık oldum hayal gibi :asigim:

Rabbim hepimize bu süreci sağlıkla ve huzurla tamamlamayı nasip eylesin...
opuyorumnanaktan

günaydın:))mutlu günlera.s.
bugün yine erkenciyim..uyku yok artık bana gece gündüz uyutmuyor sıpam beni acıtıyor heryerimi..
dün dr daydık kızlar oğlum 3000 gr olmuş:) hala poposuyla cıkmaya calışıyor.nst de azcık sancı cıktı ama önemli değilmiş.böyle giderse 2 martta alırız dedi dr..çok az kaldı:)) kızlarında doğum haberlerini okuyunca iyice heyecanlandım..hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah..
SELKıE - DENıZVEYILDIZ sizin adınıza cok sevindim:))hayırlı ömürlü olsun yavrularınız...sağlıkla büyüsünler inşallah:Saruboceq:

Günaydııınnn...

Var mı bugün doğuran aranızda?

Hepatit maaşallah bebeğine. Ters miydi seninki de? Benim kontrolüme 1 hafta var daha ama döndüğünü hiç sanmıyorum. Hala ters gibi ve umarım terstir, yoksa doğurmam tutarım içimde.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…