2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ebru msj attı şimdi.aynen aktarıyorum.

"bebiş ve ben iyiyiz.yokyere suni sancı çektim.bebek inmedi,genel aneztezi sezeryana alındım.iki gün burdayım."

delikafadulden

bende merak ediyordum doğurdu mu diye.. neyse maşallah allah analı babalı
büyütsün... bende suni sancıyı dicem dr a sezeryan olmayayım diye ama
yok yere çektim sancı demiş yine sezeryana girmiş bu beni düşündürdü :)
yinede denemek mi lazım gelir acaba... herkeste aynı olmaz heralde..pff..

3 hafta mı 3 hafta sonra 40 haftan oluyo zaten sende he insan derki 1 hafta daha bekler falan sen 3 hafta diosun zaten bitmiş oluyo yaninaniknanik
heheaklinialirimsmile..ben kısıma güvenirum 40ıda doldurup öylee gelcek anasının kollarına ..belkim azcık daha tombik olur cılız bi bebek gibi gelio bana doktorum 3 3.5 arası dogar desede-tatlicadiarzu-
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. Madem doktorun öyle söyledi, yorulma bundan sonra.

canım artık istesemde ayakta duramıorum cok fazla yolda yürütmüyo ama sıkacam kendimi dogurmayacam erken hhe

ayyy ne güselll yaa darısı başımıza inşallahhhh...
Eray naptı acaba görünce :)
Hangi hastanedeydi oooo...odaya bi çiçek filan göndersek şuan varya kocası utanır belkimmmm:)
ayyy yok yok olmaz onun kocası cins şimdi bu ne filan diye birde sert çıkarsa kötü oluuurrr
çok selamlarrr
herkese ii akşamlar arkadaşlar ben çıktım

iyi ya olsun suni sancısız direk sezeryana alınsaydı bu defada aklında normal olacakmıydı diye kalıcaktı iyikide suniyi denemiş şans işi biraz..

ilk bebeğinide suni sancı ile dünyaya getirdi canım..

ilk bebeğinide suni sancı ile dünyaya getirdi canım..

evet bende denicem suni sancıyı perşembe dr diyecek bakalım kilosunu ona göre
sezeryanı son çare olarak düşünelim dicem dr a.. inş kendi gelir ya 37 haftadan sonra..
doğumdan değil şeklinden korkar oldum...bilmiyorumkismile

Biz geldikkkk...

Bugün neler olmuş neler :)

DENİZVEYILDIZ, sürpriz yapmış oğlun, tebrik ederim. Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün, bir an önce toparlar inşallah minik...

SİMENAYCIM, çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın yine... Allah bu kadını nasıl biliyorsa öyle yapsın, ettiğinden bulsun inşallah... Sen üzülmemeye çalış, muhattap da olma cadıyla...

EBRUCUM doğum yapmış çok şükür, çok sevindim. Boşuna sancı çekmiş ama neyse ki sağlıklılar ikisi de... Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

KUJUM bebişini görmüş, haberler güzel, maaşallah...

Ben evde olunca çok giremiyorum, malum evin işi hiç bitmiyor.
Bu hafta da epey yoğunuz, odamızı bitirmekle uğraşıyoruz.
Ama bu arada bir hayli ağırlaştım, kasıklarımda ağrı var, zor oturup kalkıyorum, geceleri uyuyamıyorum. Midem berbat, ne yesem uzun süre kendime gelemiyorum. Doktorum reflü ilacının dozunu arttıralım dedi ama ona da karar veremiyorum.

Bakalım Frambuaz'dan ne zamanhaber gelecek :) Hayırlısıyla görsek bebişin fotosunu :)

yaa..doğum yapanları tek tek tebrik ediyorum ben de kavuşmak istiyorum artık kızıma...:lepi:
çarşamba 12 saatlik bir otobüs yolculuğu beni bekliyo bakalım napcam doğurmazsam iyi :)
annemin yanına gidiyor olmak rahatlattı beni..
kızlar iki takım pijama ve bir sabahlık aldım..gecelik de lazım olur dimi?
bir de bebek şekeri için malzemeleri aldım çok şekerler :) fotoğraflarını eklerim...

ayy kıyamam ben ona yaa insallah toparlar kendini hemen annecidinn sütüylewalla her an hersey olabilir hazrlıklı olalım ..

iyi dilekleri için tüm annelere çok tesekkür ederiz. insallah sağlikla hepiniz kucağınıza alıcaksınız ve hayata bambaska bakmaya baslicaksiniz..
kocaman sevgiler..

olumunekankayizsmile

bazilariniz sormuslar; kilodumda bir kac damla kan gordum, nisan kanaması mıdır acaba diye..
nişan olduğu anda biliceksiniz canlarım, foşşş diye geliyor suyunuz, kanlı, şeffaf ve çok fazla su..
bebegin plesanta içinde susuz kalmaması gerek o yüzden hiccc paniklemeden sakince doğruu hastaneye..
aklinizda olsun:)

Ağrı sancı falan olmadı mı öncesinde? Kan ne zaman geldi. Ve neden erken gelmiş bebiş?

Sağlıkla büyüsün bebeğiniz...

ya bn gelsede nişan anlamam heralde çünkü o ağdada yırtılan yer kanıyor(( gelsede ben orası zanneder otuturum kös kös

kızlar benim bu hafta itibariyle 8 haftalık iznim bitti rastgele şubat annelerine yazdığım msja bakarken 40 haftalık doğunca artı rapor yazılacak diye okudum drumu aradım yarım dra gidip raporumu uzatacağım

ben bugun resmen bunlar kemikleri dedim kafa kol ne varsa giristi oglum.tam 1 saat karnımın kasılması toplanmasından calısamadım

canım sen kac haftalıksın kı ?
bilmiyorumkismile

kızlar ebru msj attı şimdi.aynen aktarıyorum.

"bebiş ve ben iyiyiz.yokyere suni sancı çektim.bebek inmedi,genel aneztezi sezeryana alındım.iki gün burdayım."
ebru fıx mesaj yollamıs.
sempatiksalakcinni

ya bn gelsede nişan anlamam heralde çünkü o ağdada yırtılan yer kanıyor(( gelsede ben orası zanneder otuturum kös kös
nasıl ya agdada oranı mı yırttılar.yuh nasıl bı agdaymıskı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…