- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.941
hoşgeldin güle güle canım..Allah şifa versin o 19 haftalık hamile olana
benimkide son bikaçgündür kıpır kıpır haftasonu doktordaydık eddim ki doktor bey eşimde merak ediyo son bikaç gündür hiç durmuyo sürekli tekmeliyo acaba sıkıntıya mı düştü dedim..Doktor benle dalga geçti..sende tekmeler niye tekmeliyor tekmelemez niye tekmelemiyo diyosun bebek yaranamadı sana bi türlü diyooo :)
heheaklinialirimsmile..ben kısıma güvenirum 40ıda doldurup öylee gelcek anasının kollarına ..belkim azcık daha tombik olur cılız bi bebek gibi gelio bana doktorum 3 3.5 arası dogar desede-tatlicadiarzu-3 hafta mı 3 hafta sonra 40 haftan oluyo zaten sende he insan derki 1 hafta daha bekler falan sen 3 hafta diosun zaten bitmiş oluyo yaninaniknanik
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. Madem doktorun öyle söyledi, yorulma bundan sonra.
ayyy ne güselll yaa darısı başımıza inşallahhhh...kızlar ebru mesaj gönderdi şuan
aynen yazıyorum mesajı:
hayatım ancak fırsat buldum.bebiş we ben iyiyiz, yok yere suni sancı çektim, bebek inmedi. genel anestezi sezareyene alındım. 2 gün burdayım öptüm.
teşekkür ederim.3 ay da mı geç mi kaldık ki biz acaba neyse denemeye devam opuyorumnanaktancanım ben d.k. ile korunuyordum 3 ay sonra ancak hamile kalabildim...
canım çok sağol!amin...:Saruboceq:
bende merak ediyordum doğurdu mu diye.. neyse maşallah allah analı babalı
büyütsün... bende suni sancıyı dicem dr a sezeryan olmayayım diye ama
yok yere çektim sancı demiş yine sezeryana girmiş bu beni düşündürdü :)
yinede denemek mi lazım gelir acaba... herkeste aynı olmaz heralde..pff..
ilk bebeğinide suni sancı ile dünyaya getirdi canım..
ayy kıyamam ben ona yaa insallah toparlar kendini hemen annecidinn sütüylewalla her an hersey olabilir hazrlıklı olalım ..
bazilariniz sormuslar; kilodumda bir kac damla kan gordum, nisan kanaması mıdır acaba diye..
nişan olduğu anda biliceksiniz canlarım, foşşş diye geliyor suyunuz, kanlı, şeffaf ve çok fazla su..
bebegin plesanta içinde susuz kalmaması gerek o yüzden hiccc paniklemeden sakince doğruu hastaneye..
aklinizda olsun:)
ya bn gelsede nişan anlamam heralde çünkü o ağdada yırtılan yer kanıyor(( gelsede ben orası zanneder otuturum kös kös
ben bugun resmen bunlar kemikleri dedim kafa kol ne varsa giristi oglum.tam 1 saat karnımın kasılması toplanmasından calısamadımCidden bugün neden durgun burası? Kırk yılda bir izin aldım onda da susuyorsunuz... :) Herkes iyidir umarım. Benimki bugün hiç durmadı, sürekli hareket ediyor ve karnım taş gibi oldu. Ayağa kalkınca da vajinama çok fena baskı yapıyor.
kızlar simdi geldim carsıdan ama yolda fena bi adet sancısı tuttu beni yolda yürüyemedim belden kasıklarıma dogru zor attım kendimi ewe neyseki anacım yanımdaydı..doktorum erken dogum riskim oldugunu söylüyodu ama bu zamana kadarda iyi geldin diodu..dinlendim su an iyiyim..zaten ilk işim lavaboya girip iç çamasırımı kontrol etmek paranoya oldum..insallah 3 hafta daha bekler prensesim..bu agrılar korkutuyo beni..
kızlar ebru mesaj gönderdi şuan
aynen yazıyorum mesajı:
hayatım ancak fırsat buldum.bebiş we ben iyiyiz, yok yere suni sancı çektim, bebek inmedi. genel anestezi sezareyene alındım. 2 gün burdayım öptüm.
kızlar ebru msj attı şimdi.aynen aktarıyorum.
"bebiş ve ben iyiyiz.yokyere suni sancı çektim.bebek inmedi,genel aneztezi sezeryana alındım.iki gün burdayım."
ebru fıx mesaj yollamıs.
sempatiksalakcinni
nasıl ya agdada oranı mı yırttılar.yuh nasıl bı agdaymıskı ?ya bn gelsede nişan anlamam heralde çünkü o ağdada yırtılan yer kanıyor(( gelsede ben orası zanneder otuturum kös kös
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?