- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.021
Günaydın kızlar nasılsınız?
Benim kız sanırım çıkmak istiyor.Bir kaç gündür hareketlerinde hızlanma hissediyorum.Deliniyor her yerim.Karnım şekilden şekile giriyor ve haliyle canımda yanıyor.Hem vurduğu yerler acıyor hemde kasıklarımda ağrı yapıyor artık.İçinizde benim gibi bebişi çıkmak isteyen varmı?
Benim kız sanırım çıkmak istiyor.Bir kaç gündür hareketlerinde hızlanma hissediyorum.Deliniyor her yerim.Karnım şekilden şekile giriyor ve haliyle canımda yanıyor.Hem vurduğu yerler acıyor hemde kasıklarımda ağrı yapıyor artık.İçinizde benim gibi bebişi çıkmak isteyen varmı?
ben ywarımmmmmmmm ..... ve evde sürekli ay of diyerek dolaşıyormuşum eşim öyle diyor ben farkında değilim :)))))))))))
günaydın canım..bebiş cıkmak mı istiyor bilmiyorum ama ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum( sürekli hareket halinde hatta dün delip göbüşümü elini ayağını cıkaracak sandım..cok da acıtıyor keratakaydirigubbakcemile3
benimkisi de acaip hareketli vurup duruyor ve canım çok yanıyor..Günaydın kızlar nasılsınız?
Benimkiii... Ama karar veremedi, aşağıdan mı çıksa, yukarıdan mı? :)
Şu an iki kaburgamın altından da itiyor, ayağa kalkınca da aşağıdan ışık görüyor sanırım, aşağı baskı yapıp acıtıyor.
Baby Mol Baby Mol 5`li Set ŞOK FİYAT | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
port bebe düşünen arkadaşlar ben bunu aldım şimdi :))) uygun geldi fiyatı
benimkisi de acaip hareketli vurup duruyor ve canım çok yanıyor..
bi yerde okumuştum son haftalarda daha güçlü olacağı çünkü kemiklerinin dahada sertleşeceği ve acıtabileceği yazıyordu...hadi seninki benden 2 hafta vüyük çıkmak istiyo benimkine noluyo anlamadım...guclubacismile
Demekki yalnız değilmişim.Doğuma yakın hareketleri yavaşlar hatta durma noktasına gelirmiş yada biz öyle hissedermişiz.Etrafımdaki tecrübeli anneler öyle söylüyor.Ama hareketli olmasıda çıkmak istediği anlamına geliyor.Özellikle geceleri yanlara yattığında vuruyor değilmi?Hık diye sıçrıyor insan kaydirigubbakcemile3
Ayakları yukarıda öyleyse canım.Doktorun doğum pozisyonuna girmiş demedimi?
Dün patron aradı, bi ara müsait olunca gel şu iznini bi konuşalım dedi..Bugün konuşucaz ben yokken eğer dönersem geriye benim olmadığım süre boyunca bizim grup firmadaki diğer muhasebeciler idare edicek..Ama hiçkimseye güvenmiceksin bu devirde, arkadaş vari sohbetlerde bile açık vermiceksin...Ben onlara diyodum ki yasal izinden sonra ücretsiz iznimi kullanmak isterim eğer vermezlerse devam edermiyim etmezmiyim ozaman karar vericem demiştim..Sanırım bu devralacak kişilerin müdürü patrona gidip birazda yönlendirici konuşmuş...Yerine birini mi alsak iyi olur..Bi konuşun geri gelecek mi gelmiyecek mi falan demiş..Okadar sinir oldumki haddine olmayan işlere burnunu sokan insanlardan nefret ediyorum (onlara iş külfeti geliyo ya zor geldi boş işler müdürüne şimdi dötü tutuştu)...Patronda ağzının payını vermiş...Siz işi devralın gerisini sonra düşünürüz demiş :)
Bugün bende patrona diycem ki; ben 2 hafta sonra çıkıyorum yasal iznim olan 16 haftayı kullandıktan sonrada da geri geliyorum herhangi bi problem yok diycem...sonradan bir değişiklik olurssa gelir konuşurum...
canım kumaşı felan ansıl peki beğendin mii... ?
edebiyatci222 kullanıcısından alıntı
Benimkiii... Ama karar veremedi, aşağıdan mı çıksa, yukarıdan mı? :)
Şu an iki kaburgamın altından da itiyor, ayağa kalkınca da aşağıdan ışık görüyor sanırım, aşağı baskı yapıp acıtıyor.
Benim doktorum ilginç 4-5 haftada bir çağırıyor. Her hafta nstye girip sonucunu inceliyor. 34. haftada dönmüş olması gerekirken benimki dönmemişti. 38. haftada çağırdı tekrar, haftaya c.tesi. Bakalım ne durumda o zaman göreceğiz.
walla benimki deli dana gibi dönüp duruyor içerde çok şükür sürekli hareketlerini hissediyorum hatta bazen sanırım bu hiç uyumuyor dediğim oluyor.... ve güçlendi sıpacım.... :::):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?