- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.041
Allah Allah çok geç çağırıyor canım yaa... Çokmu yoğun bir doktor?Bu yüzdenmi ayda bir çağırıyor?Benim bildiğim 36.haftaya kadar 2 haftada bir çağırırlar 36.haftadan sonra ise haftada bire iner kontroller.Bizimki 2 haftada bir gel diyor.Sonlara doğru kontrollerin dahada hızlanması gerekir bence.Doktoruna sordunmu peki bunu?Böyle giderse kontrole değil doğuma gideceksin yoksa.
Baby Mol Baby Mol 5`li Set ŞOK FİYAT | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
port bebe düşünen arkadaşlar ben bunu aldım şimdi :))) uygun geldi fiyatı
Allah Allah çok geç çağırıyor canım yaa... Çokmu yoğun bir doktor?Bu yüzdenmi ayda bir çağırıyor?Benim bildiğim 36.haftaya kadar 2 haftada bir çağırırlar 36.haftadan sonra ise haftada bire iner kontroller.Bizimki 2 haftada bir gel diyor.Sonlara doğru kontrollerin dahada hızlanması gerekir bence.Doktoruna sordunmu peki bunu?Böyle giderse kontrole değil doğuma gideceksin yoksa.
günaydın kızlar
doğum yapan arkadaşların gözü aydın allah analı babalı büyütsün
biz dün doktorra gittik nst ye girdim sancım çıktı ama doktorumun çok hoşuna gitmedi çünkü daha erken dedi bugün 37. haftaya giriyoruz ve bize yatak istirahati verdi zaten dünden beri oturamıyorum kasıklarım çok ağrı yapıyo sadece yatabiliyorum ve hala ağrım var
inş.allahın izniyle bu haftayı bitiricez haftaya istdiği zaman doğa bilir dedi doktorumuz bu arada 3 kilo olmuşuz bu hafta hızlı kilo almış oğlum bizden bu kadar
umarım herkes iyidir
bnce sese alışsınlar öle ık deyince uyanmasınlar hemenBazen uyuyorlar ama biz fark etmiyoruz galiba.Özellikle o uyuduğunda hapşurmak yada öksürmek istemiyorum.Hemen uyanıyor ve başlıyor wc nöbetlerimiz... Şimdiden tırsar olduk uyanacaklar diye kaydirigubbakcemile3
yuhhh o nası bi dr be ya doğursan ya ters bişey olsa olurmu öyle şey alla alla bence bi konuşman gerekio dr.la !Benim doktorum ilginç 4-5 haftada bir çağırıyor. Her hafta nstye girip sonucunu inceliyor. 34. haftada dönmüş olması gerekirken benimki dönmemişti. 38. haftada çağırdı tekrar, haftaya c.tesi. Bakalım ne durumda o zaman göreceğiz.
Baby Mol Baby Mol 5`li Set ŞOK FİYAT | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
port bebe düşünen arkadaşlar ben bunu aldım şimdi :))) uygun geldi fiyatı
canım benim her doktor farklı demekki benimki 36ya kadar ayda bir çağırdı. şimdi ise haftada bir gitmeye başlayacağım. başka bir doktorda iki haftada bir çağırdı.
canım netten aldım kullanıcı yorumlarına baktım çok memnunuz demişler inş bende memnun kalırım :)
Geçenlerde o çağırmadan gittim, bebeğimi özledim diye güldü. Benim yapacağım bir şey yok gel izleyelim o zaman dedi. :)
Her şey çok normalmiş. NST'den takip etmek yeterliymiş. Yoğunluğa gelince çok yoğun. İlçedeyiz, buradaki (bence) en iyi doktor. Bir de burada bir hastane açmaya uğraşıyor. İçinin düzenlenmesi kaldı sadece. Çok şükür her şey yolunda diye ben de umursamıyorum. Abi gibi oldu bir de. Çatı muayenesi için ona gitmeye utanıyorum. Her gittiğimizde uzun uzun sohet ediyoruz. :))
Muhtemelen kontrole gittiğimde gel doğurtalım falan diyecek :)))
Frambuaz doğurduuuu, gözümüz aydın kızlar :))
Canım bence gayet güzel.Fiyatıda çok uygun.Güle güle kullansın bebişin.Bende çok yeğen olduğu için sağolsunlar birazını abim birazını ablam verdi derken almamıza gerek kalmadı.Ama bu siteye bende girecektim eğer vermeselerdi alacaktım bende bu setten.
bnce sese alışsınlar öle ık deyince uyanmasınlar hemenklava:
yuhhh o nası bi dr be ya doğursan ya ters bişey olsa olurmu öyle şey alla alla bence bi konuşman gerekio dr.la !
benim arkadaşım hediye etti aynısı işte:lepi: baby mol
pembe gri olanı 5li set olarak kumaşı falan da güzel yumuşacık aynısıhihoyyyt
arkadaşım eminönünden 50yemi 60a mı ne almış kızlar:1shok:
evet megryann normal doğum olacak herşey yolunda giderse buhafta alttan muayene edicekti ama doğumu tetiklemeyelim haftaya bakarız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?