2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
doğum yapan arkadaşların gözü aydın allah analı babalı büyütsün
biz dün doktorra gittik nst ye girdim sancım çıktı ama doktorumun çok hoşuna gitmedi çünkü daha erken dedi bugün 37. haftaya giriyoruz ve bize yatak istirahati verdi zaten dünden beri oturamıyorum kasıklarım çok ağrı yapıyo sadece yatabiliyorum ve hala ağrım var
inş.allahın izniyle bu haftayı bitiricez haftaya istdiği zaman doğa bilir dedi doktorumuz bu arada 3 kilo olmuşuz bu hafta hızlı kilo almış oğlum bizden bu kadar
umarım herkes iyidir

canım benim her doktor farklı demekki benimki 36ya kadar ayda bir çağırdı. şimdi ise haftada bir gitmeye başlayacağım. başka bir doktorda iki haftada bir çağırdı.

Canım bence gayet güzel.Fiyatıda çok uygun.Güle güle kullansın bebişin.Bende çok yeğen olduğu için sağolsunlar birazını abim birazını ablam verdi derken almamıza gerek kalmadı.Ama bu siteye bende girecektim eğer vermeselerdi alacaktım bende bu setten.

Geçenlerde o çağırmadan gittim, bebeğimi özledim diye güldü. Benim yapacağım bir şey yok gel izleyelim o zaman dedi. :)

Her şey çok normalmiş. NST'den takip etmek yeterliymiş. Yoğunluğa gelince çok yoğun. İlçedeyiz, buradaki (bence) en iyi doktor. Bir de burada bir hastane açmaya uğraşıyor. İçinin düzenlenmesi kaldı sadece. Çok şükür her şey yolunda diye ben de umursamıyorum. Abi gibi oldu bir de. Çatı muayenesi için ona gitmeye utanıyorum. Her gittiğimizde uzun uzun sohet ediyoruz. :))

Muhtemelen kontrole gittiğimde gel doğurtalım falan diyecek :)))

Oyyy maaşallah kocaman olmuş.Dikkat et canım iyice dinlen.Her şeyin hazırdır zaten.Normal doğum olacak değilmi?

Günaydın kızlar...Benim bebek 35-36. haftada çok canımı acıtıyordu sürekli dönüyordu ben de artık doğurmak istiyorum diye dolanıyordum.Bu hafta yani 37. haftada ise hareketlerini daha az hissediyorum acaba birşey mi var diye düşünürken akıllı bıdığım ben burdayım anne dercesine bir tekmeyi sallayıveriyor...

Bazen uyuyorlar ama biz fark etmiyoruz galiba.Özellikle o uyuduğunda hapşurmak yada öksürmek istemiyorum.Hemen uyanıyor ve başlıyor wc nöbetlerimiz... Şimdiden tırsar olduk uyanacaklar diye kaydirigubbakcemile3
bnce sese alışsınlar öle ık deyince uyanmasınlar hemenklava:
yuhhh o nası bi dr be ya doğursan ya ters bişey olsa olurmu öyle şey alla alla bence bi konuşman gerekio dr.la !

benim arkadaşım hediye etti aynısı işte:lepi: baby mol
pembe gri olanı 5li set olarak kumaşı falan da güzel yumuşacık aynısıhihoyyyt

canım benim her doktor farklı demekki benimki 36ya kadar ayda bir çağırdı. şimdi ise haftada bir gitmeye başlayacağım. başka bir doktorda iki haftada bir çağırdı.

Galiba canım ama yinede son haftalarda sık sık çağırmaları gerek diye düşünüyorum.Allah korusun doğumun başlayacağını yada yakın bir tarih olduğunu bu kontrollerde görüp en azından annenin hazırlanmasını sağlarlar.Ama böyle olursa birden pat diye insan ne yapacağını şaşırır.Gerçi Rabbimin izniyle inş. yine doğuracak olan bizleriz onlar sadece tutup çekiyorlar... Adı da doğurttuk oluyor... Hakkımızda hayırlısı olsun inş. :Saruboceq:

İşinde bayağı ilerlemiş öyleyse ne güzel.İnş. hayırlı olur kendisi içinde açacağı hastane.Allah katında çok sevaba girer.Keşke her durumu iyi olanın böyle düşünceleri böyle hizmetleri olsa.Bar pavyon açacağına hastane,huzurevi gibi yerler açsalar.
Ay hakikaten çatı muayenesi olayımızda var değilmi?Bugün yarın başlarız artık çatıdan geldim demeye....

Çok güzel bir bebek, maaşallah, Allah analı babalı büyütsün.

Ya ben çok fena ağlamaya başladım, çok duygulandım. Hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz inşallah bebişlere.

Ayyyy maaaşallah yavrum benim çok güzel bir bebek.Bahtıda güzel olsun inş. Frambuazın durumu nasılmış peki?Ağrıları falan varmıymış?Gerçi bu güzellik karşısında insan ağrısını unutur maaşallah

arkadaşım eminönünden 50yemi 60a mı ne almış kızlar:1shok:

Gerçi o da doğru.Bu sefer hiç bir yerde rahat edemeyiz en ufak gürültüde uyanırlar bizde zorlanırız kendileride iyi uyuyamazlar.

evet megryann normal doğum olacak herşey yolunda giderse buhafta alttan muayene edicekti ama doğumu tetiklemeyelim haftaya bakarız dedi

Bencede canım ne kadar geç yaparsa o kadar iyi.Gerçekten çoğu anne çatı muayenesinden sonra doğuma gidiyor.Hayırlısı olsun inş. Rabbim gönlüne göre versin kolay sancısız bir doğumun olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…