- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.061
Bazen uyuyorlar ama biz fark etmiyoruz galiba.Özellikle o uyuduğunda hapşurmak yada öksürmek istemiyorum.Hemen uyanıyor ve başlıyor wc nöbetlerimiz... Şimdiden tırsar olduk uyanacaklar diye kaydirigubbakcemile3
canım onu belirlemen çok zor. benim arkadaşım 4 ay uğraştı ben hemen olmaz diye düşündüm etrafıma bakarak ama hemen o ay oldu. 28 günde bir adet görüyorsan işin kolay olabilir.
maşallahFrambuaz doğurduuuu, gözümüz aydın kızlar :))
Canım bence gayet güzel.Fiyatıda çok uygun.Güle güle kullansın bebişin.Bende çok yeğen olduğu için sağolsunlar birazını abim birazını ablam verdi derken almamıza gerek kalmadı.Ama bu siteye bende girecektim eğer vermeselerdi alacaktım bende bu setten.
selam kizlar. herkesler iyidir umarim.biz oglumla artık evdeyiz. dun itibari ile iznimz basladi. gerci dun cok yogunduk. ısyerıne gıttım yarım saatlık isim kalmisti. sonra yengem dun ameliyat oldu. bi sabah bi de aksam onu ziyarete gittik. buyuk market alisverisi yaptik esimle.
sonra kendi doktor kontrolum vardi. oglusumun sagligi iyiymis. 37+0 da 3030 gr olmusuz teyzeleri. masallah. kilom da gecen hafta 71.6idi bu hafta 70.6 citim. ama masallah bebisim 1 hafta icinde 360 gr almis.
nst ye girdim ilk defa. 15 dk. surdu. ılk baslarda kasılmalar hic yoktu nerdeyse. sonra 80 e kadar cikti. kasılma 80e cıktıgında farkettimki benim evde tuvaletim geldi ya da bebek yukarı toplandi diye dusundugum sey aslında kasilmaymis. :)))) esim aman simdi burda dogrmayasin diye dalga gecti.
neyse kisacasi biz iyiyiz. doktor sorun yok dedi. artık evde dinlenerek ve yuruyuslerimi yaparak bebisimin gelmesini bekleyecegim.
Canım kutlama mesajı göndermeye çalıştım kaç kez güvenlik kodu hatası çıktı karşıma.Sitede bir sorunmu var anlayamadım....
maşallahçok tatlıı
görünce çok duygulandım....tutamıyorum kendimi..
sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah:Saruboceq:
darısı başımıza kızlar
kızlar ben 2 yıllık evliyim taze gelinimkaydirigubbakcemile3 bu sene içinde hamile kalmak istiyorum inş. ve kızımın olmasını çooook istiyorum hep dua ediyorum bunun için.bizim ailede bi ben kz olmuşum e 3 abim var sempatiksalakcinni artık kızlar doğsun istiyorum abiin de kızı olacak şimdi öğrendik çok mutluyum beni,mde olur inş.
ben topic açıp koydum bile resminikaydirigubbakcemile2 ayy çok güssel oldu dewamı gelir inşallah:) öğleden sonra ben olmazsam selkienin bebişinide koyun hemen:)
selam kizlar. herkesler iyidir umarim.biz oglumla artık evdeyiz. dun itibari ile iznimz basladi. gerci dun cok yogunduk. ısyerıne gıttım yarım saatlık isim kalmisti. sonra yengem dun ameliyat oldu. bi sabah bi de aksam onu ziyarete gittik. buyuk market alisverisi yaptik esimle.
sonra kendi doktor kontrolum vardi. oglusumun sagligi iyiymis. 37+0 da 3030 gr olmusuz teyzeleri. masallah. kilom da gecen hafta 71.6idi bu hafta 70.6 citim. ama masallah bebisim 1 hafta icinde 360 gr almis.
nst ye girdim ilk defa. 15 dk. surdu. ılk baslarda kasılmalar hic yoktu nerdeyse. sonra 80 e kadar cikti. kasılma 80e cıktıgında farkettimki benim evde tuvaletim geldi ya da bebek yukarı toplandi diye dusundugum sey aslında kasilmaymis. :)))) esim aman simdi burda dogrmayasin diye dalga gecti.
neyse kisacasi biz iyiyiz. doktor sorun yok dedi. artık evde dinlenerek ve yuruyuslerimi yaparak bebisimin gelmesini bekleyecegim.
ben topic açıp koydum bile resminikaydirigubbakcemile2 ayy çok güssel oldu dewamı gelir inşallah:) öğleden sonra ben olmazsam selkienin bebişinide koyun hemen:)
Frambuaz doğurduuuu, gözümüz aydın kızlar :))
allah gönlüne göre versin arkadaşım, inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir kızın olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?