2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlar. herkesler iyidir umarim.biz oglumla artık evdeyiz. dun itibari ile iznimz basladi. gerci dun cok yogunduk. ısyerıne gıttım yarım saatlık isim kalmisti. sonra yengem dun ameliyat oldu. bi sabah bi de aksam onu ziyarete gittik. buyuk market alisverisi yaptik esimle.
sonra kendi doktor kontrolum vardi. oglusumun sagligi iyiymis. 37+0 da 3030 gr olmusuz teyzeleri. masallah. kilom da gecen hafta 71.6idi bu hafta 70.6 citim. ama masallah bebisim 1 hafta icinde 360 gr almis.
nst ye girdim ilk defa. 15 dk. surdu. ılk baslarda kasılmalar hic yoktu nerdeyse. sonra 80 e kadar cikti. kasılma 80e cıktıgında farkettimki benim evde tuvaletim geldi ya da bebek yukarı toplandi diye dusundugum sey aslında kasilmaymis. :)))) esim aman simdi burda dogrmayasin diye dalga gecti.
neyse kisacasi biz iyiyiz. doktor sorun yok dedi. artık evde dinlenerek ve yuruyuslerimi yaparak bebisimin gelmesini bekleyecegim.

Bazen uyuyorlar ama biz fark etmiyoruz galiba.Özellikle o uyuduğunda hapşurmak yada öksürmek istemiyorum.Hemen uyanıyor ve başlıyor wc nöbetlerimiz... Şimdiden tırsar olduk uyanacaklar diye kaydirigubbakcemile3

sabahtane beri eşimden şikayet yiyorum gece uyutmmaışım yorgan örttürmemişim kombiyi açtırmamışım.... öptürmmeişim saçımı okşatmmaışım ... sanki nolcak diyor daha ileri gidebildiğimiz mi var :):):):):) delüüüüüüüüüüüü.............

canım onu belirlemen çok zor. benim arkadaşım 4 ay uğraştı ben hemen olmaz diye düşündüm etrafıma bakarak ama hemen o ay oldu. 28 günde bir adet görüyorsan işin kolay olabilir.

sağolasın ceren. evet 28 günde bir adet görüyorum inş. hemen hamile kalırım.:Saruboceq:

benim arkadaşım hediye etti aynısı işte:lepi: baby mol
pembe gri olanı 5li set olarak kumaşı falan da güzel yumuşacık aynısıhihoyyyt

[/QUOTE]

çokkkk sevindim isabetli bi karar vermişim demekki :)))) mavi grisini aldım ben

tşk ederim canım bende 0 yeğen ilk torun olacak inşallah tecrübesiziz oldukça

e güzel haberlerin canım heleki izin süper bir haber :):) benim son 4 günüm cumadan itibaren bedne izindeyim pazartesi de doktordayız :))))))))

kızlar ben 2 yıllık evliyim taze gelinimkaydirigubbakcemile3 bu sene içinde hamile kalmak istiyorum inş. ve kızımın olmasını çooook istiyorum hep dua ediyorum bunun için.bizim ailede bi ben kz olmuşum e 3 abim var sempatiksalakcinni artık kızlar doğsun istiyorum abiin de kızı olacak şimdi öğrendik çok mutluyum beni,mde olur inş.

ben topic açıp koydum bile resminikaydirigubbakcemile2 ayy çok güssel oldu dewamı gelir inşallah:) öğleden sonra ben olmazsam selkienin bebişinide koyun hemen:)

maşallahçok tatlıı
görünce çok duygulandım....tutamıyorum kendimi..
sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah:Saruboceq:
darısı başımıza kızlar

bende çok duygulandım herşeye ağlıyorum bugünlerde sizdede varmı bu yaw

Allah analı babalı büyütsün bebeği Darısı hepimizin başına olsun sağlıcakla inşallah :)

Allah gönlüne göre versin arkadaşım, inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir kızın olur.

gözünaydın canım maşallah bebişine
hepimiz beklemedeyiz artık hayırlısıyla sıra geliyor:))

ben topic açıp koydum bile resminikaydirigubbakcemile2 ayy çok güssel oldu dewamı gelir inşallah:) öğleden sonra ben olmazsam selkienin bebişinide koyun hemen:)

selkie nerde doğum yapacaktı unuttum ben

fty maşallah bebeğine ewet ne kadar hızlı büyüdüler dimi benm kide 400gr almıştı 1 haftada umarım bu bi haftada almıştır 400gr we 3kg üzerine çıkmışızdır:Saruboceq: sonra hay hay buyursun gelsin diyeceğim hanfendiye:) ne güzel sen dinlenerek bebeğinin gelmesini bekleyeceksin ben çalışarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…