2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben cıktım ..iyi uykular zambak sende dinlen canım tekrar gecmiş olsun allah saglıklı dogumlA nasip etsin hepimize..bizi haberdar et tamam..öptüm..

canım inşallah 2 hafta daa durur bebeğin.Geçmiş olsun bizleri habedar etmeyi unutma sakın kendine dikkat et.

yerimsenibendoğum yapmış arkadaşlarımızın gözü aydın diyorum hepsine şimdi tek tek baktım aceleci bebekler martı bekleyemediler maşallah allah nazarlardan saklasın
darısı biz geride kalanlara ve bana cuma günü 36 haftaya giriyoruz artık 1 hafta sonra eşe bakacak doktor yerinden oynamışmı diye ki inşallah oynamıştır ki normal doğum yapabileyim eğer ki hala eşim aşaıda duruyor ise sezeryan diyor dua edin de ne olur oynasın:gitme:

Vadideki Zambak, geçmiş olsun, inşallah bekler bebeğin 2 hafta daha. Sen sıkma canını.

Özgül umarım Allah gönlüne göre verir de nrmal, sağlıklı bir doğum yaparsın sen de.

GÜNAYDIN KIZLAR!! opuyorumnanaktan

günaydınnnnn güzel annnişlerr Şeniz dün kontrolümüz vardı çok heyecanlı geçti oğluşum tam 3,5 kilo olmuş aldığım kilolara deymiş kafasınıda bi güzel yerleştirmiş minnoşum doktorum bir haftaya kadar gelir dedi alttanda muayne etti sakın korkmayın hiiiç can yakan bi olay değil bayanssulusmile epiduralide sordum hiç bir yan etkisi yok istiyorsan yaparız dedi ve tabiki istiyorum :))))) hayırlısıyla çok heyecanlıyım ne zaman ne saatler geçiyor seyyalcim bebişleri beklemek şafak saymaktan daha zormuş hihoyyyt hihoyyyt

günaydın kızlar.
ben de dün dr. daydım.nst de az sancı çıktı. bebek hala ters. dönerse normal doğurursun diyor dr. ama korkuyorum. acaba kaçıncı haftaya kadar dönmeli? 34+3 üm.
ayrıca pelin ve emirhana maşallah....

Gözünüz aydın kızlar, maaşallah bebişlerinize de...

38. haftaya kadar dönmesi lazımmış, o haftadan sonra dönse de doğum kanalına girmiyormuş.

canım bende 34+4 üm benimkide ters benim dr zor döner bundan sonra diyo ki zaten ben sezeryan istediğim için farketmiyo ama çevreden duyduğum 36 ya kadar dönebiliyomuş belki seninkide döner

Günaydın kızlar.
Vadide ki zambak çok geçmiş olsun...Kendini fazla yorma...
Ynur maşallah oğluşuna , 1 haftaya kadar 3.700 olur.
GZdatk arkadaşım benim bebiş 35+0 da dönmüştü o yüzden dert etme daha döner bebişin...
Hasretten halen haber yok değil mi?Merak ettim...

günaydın güzel anneler ........... emirhan ve pelinden sonra bugün için başka haber yok snaırım... mvlam hayrılısnı versin... emirhanı görmedim henüz geçmişe bakacağım resmi varmı ama peline doyamadım ben kaydettim bilgisarıma bakıp bakıp maşşlah çekiyorum....

birde bugün dualarına ihtiyacım var gene .....

annecim canımın için bugün anjuo oluyor kalp kapakçığı hava kaçırıyor birde kanser tedavisi gördüğü için damarlarında daralma var doktor bakmak istemiş.... daha öncede söylemişti ama annem kaçmıştı resmen ama bukez doktor kesinlikle olman gerek demiş... saat 9,30 da girecek beni görütmedilre stres yaparım diye ne olur dualarınızı eksik etmeyin....

canım benimkide 35+5 te döndü dur bakalım döner inşallah... hemen sıkıntı etme cnaım...

canım mevlam hakkında hayırlısnı versin bebeğin sağlıcakla doğar ve senden de güzel haberler alırız inşallah....

canım Allah şifalar versin stres yapma sende anjiyo o kadar tehlikeli bi olay değil

Seyyaltaner, Allah yardımcınız olsun. İnşallah sağlıkla atlatır annen ameliyatı.

ege43 Alıntı:
canım Allah şifalar versin stres yapma sende anjiyo o kadar tehlikeli bi olay değil

[QUOTEgzdatk seyyal geçmiş olsun. anneciğine Allah şifa versin. ][/QUOTE]

canalrım alalh razı olsun şimdiye akdr hep bribirimize dualrımızla destek olduk çok şükür... annem bunuda bi atlatsa daha önce çok ilaç aldığı için korkuyorum vucudu dirençsizdir.... ama inşalalh hiç bişeycik olamayacak yazacağım güzel haberlerini buraya.....

canım elbette bunun heyecanı bi başka eşimle sürekli şafak sayıyoruz 26 kaldı eğer normal olursa ve 15 martta gelirse... sizin yakışıklı maşşalah 3500 süper inşallah iyi sağlıklı ve kolay bir doğum olur.... sabırsızlıkla bekliyoruzm seninde haberini .... hangi hastane idi onu yazsa dün kıymeti aradım konuştuk çok iyi oldu senide arardık hastaneden kendine geldiğinde hem haberlini daha kolay takip ederdik .....

tatlım geçmiş olsun allah anneni sizlere bağışlasın sağ salim inşallah :Saruboceq:

günaydın:))
VADİDEKİZAMBAK gecmiş olsun canım..sağlıkla gelsin bebeğin zamanını beklesin inşallah..
YNUR maşallah oğluşuna1 hafta içinde gelecekmiş haa..hayırlısıyla doğsuncanım..
SEYYALTANER coookk gecmiş olsun canım.Allah acil şifa versin annene..
atladığm varsa kusurabakmayın kızlar sabah mahmurluğu:))
HASRET ten haber var mı?

hepinize teşekkür ederiz oğlumun teyzoşları opuyorumnanaktan merakla hasreti bekliyorum ama kokoş terliklim daha yazamadı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…