- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.261
günaydın mart enneleri dün akşam beni merak etmişsiniz doğurmadım daha:) hastane çıkışında kiğılıda indirim wardı kocişie alışweriş yaptım biraz kendimede emzirme atleti aldım yine.. geldiğimde 8di ewe geçtim arkadaşım geldi otrduk laptopu açmaya çalıştım ama olmadı şarjı kopmuş sizi haberdar edemedim ama hijyenime msg attım.
nstde sancılarım 60 sewiyelerde geldi gitti.. açılmam 1cm artış yok. kızlar en güzeli bebeğim bu haftada yarım kilo almışşşşşş we 3200 olmuşwayy be o kadar şaşırdıkki nasıl yani falan dedik ben 3 olmuşmudur die üzülürken bebeğim haftasınında 2,3 gün önüne geçmiş:Saruboceq: isteyince oluyor demekki böylece kızım 15günde yaklaşık 1kg almış oldu hayretler içindeyim.. boyumuz 51cm değişme yok. haftaya gün werdi doktor. doğuracak gibi görünmüyorum maalesef ( beklemeye dewam kocişe dedim gel ilşki yapalım açıliim biraz yine yanaşmadı her gün parka gidip spor yapıosun dedi:1no2:
günaydın mart enneleri dün akşam beni merak etmişsiniz doğurmadım daha:) hastane çıkışında kiğılıda indirim wardı kocişie alışweriş yaptım biraz kendimede emzirme atleti aldım yine.. geldiğimde 8di ewe geçtim arkadaşım geldi otrduk laptopu açmaya çalıştım ama olmadı şarjı kopmuş sizi haberdar edemedim ama hijyenime msg attım.
nstde sancılarım 60 sewiyelerde geldi gitti.. açılmam 1cm artış yok. kızlar en güzeli bebeğim bu haftada yarım kilo almışşşşşş we 3200 olmuşwayy be o kadar şaşırdıkki nasıl yani falan dedik ben 3 olmuşmudur die üzülürken bebeğim haftasınında 2,3 gün önüne geçmiş:Saruboceq: isteyince oluyor demekki böylece kızım 15günde yaklaşık 1kg almış oldu hayretler içindeyim.. boyumuz 51cm değişme yok. haftaya gün werdi doktor. doğuracak gibi görünmüyorum maalesef ( beklemeye dewam kocişe dedim gel ilşki yapalım açıliim biraz yine yanaşmadı her gün parka gidip spor yapıosun dedi:1no2:
cnm benimkide o haftada oralardaydı şuan 37+3te 3200 olduhihoyyyt iyi beslen we stresten uzakdur kayın pederi kowdu kocam ondan sonra bebişim kilo almaya başladısırnaşık şeyMerhaba kızlar ben bugün muayeneye gittim.kızım 2000 gr olmuş sizce iyimi kilosu ya ben çok az buluyorum.
stres zaten herşeye bedel emin ol kayın pederin burda olduğu dönem benim bebeğim zayıf kalmıştı sırf ne olacak stresiyle.. o kaynana da allh dert wersin senin derdini unuttrsun inşallah sıkma canını duymazlıktan gel yapcak bişi yokİyi akşamlar hanımlar..
Frambuaz ve Selkie nin bebişleri ne tatlı öyle maşallah, Rabbim sağlıklı bir ömür versin..
Ben evde dinlenmeye çalışıyorum, kaynanamın rahat bıraktığı zamanlarda :)) bugun sabah telefonla arayıp yine bir posta kin kustu kendi kendine, hiç cevap vermedim, yanımda olsa dövecek gibiydi nerdeyse, o derece ses tonu ve sözcükleri ağırdı, az evvel yine aradı, bu sefer eşim evde olduğundan daha farklı konuştu, daha yumuşak ve iyimser bir ses tonuyla, bir insan bu kadar numaracı olur yaa..
Dün doktora da gittim, doğumum çok yaklaştığı için ilaç veremezlermiş, bol su içerek ve terleyerek, yatıp dinlenerek geçirmeye çalış dedi doktor, yanımda kimse yok, evde yalnızım, çorba yaptım ama ısıtıp içecek halim bile yok, kendime acımaya başladım artık, yemek yiyemiyorum, iştahım yok, Allahım çıldıracam, bebeğin kilo alması lazım ama ben hiç bişey yiyemiyorum, ben nasıl doğuracam, bebeğim zayıf kalacak diye üzüntüden bitap düştüm..
aman cnm geçmiş olsun dikkat et 2,3 hafta daha dursa iyi olur bebeğin.. hastanede bile netten kopamıyosun demekyerimsenibenii geceler annişler nasılsınız ben idare ediyorum şuanda hastanede yatıyorum oğluşum kanala girmiş ve rahim 2.5 cm açılmış doğum başlamış zaten bende erken doğum tehditi vardı serviks yetmemezliği vardı normalde 3 yada 4 cm olmalıymış benim 2cm idi bu gece burda yatcakmışım serum iğne fitil haplarla engellemeye çalışcağız bide plesenta yaşlanması var ama sorun değil dedi doktor bebek maşallah güzel gelişiyomuş alttan muayene etti zor dayandım ağladım benim ilişkim bile acılı oluyodu doktor böyle olursa sezeryan olursun dedi ama normal doğuma çok yatkınmış vucüüdm napıcam bilmiyoum bende haberler böyle maşallahh 2 bebişimiz dünyaya gelmiş rabbim sağlıkla büyütsün tebrik ederim selkie ve frambuaz ha bu arada hasrete ne oldu
günaydın güzel anneler ........... emirhan ve pelinden sonra bugün için başka haber yok snaırım... mvlam hayrılısnı versin... emirhanı görmedim henüz geçmişe bakacağım resmi varmı ama peline doyamadım ben kaydettim bilgisarıma bakıp bakıp maşşlah çekiyorum....
birde bugün dualarına ihtiyacım var gene .....
annecim canımın için bugün anjuo oluyor kalp kapakçığı hava kaçırıyor birde kanser tedavisi gördüğü için damarlarında daralma var doktor bakmak istemiş.... daha öncede söylemişti ama annem kaçmıştı resmen ama bukez doktor kesinlikle olman gerek demiş... saat 9,30 da girecek beni görütmedilre stres yaparım diye ne olur dualarınızı eksik etmeyin....
cnm benimkide o haftada oralardaydı şuan 37+3te 3200 olduhihoyyyt iyi beslen we stresten uzakdur kayın pederi kowdu kocam ondan sonra bebişim kilo almaya başladısırnaşık şey
stres zaten herşeye bedel emin ol kayın pederin burda olduğu dönem benim bebeğim zayıf kalmıştı sırf ne olacak stresiyle.. o kaynana da allh dert wersin senin derdini unuttrsun inşallah sıkma canını duymazlıktan gel yapcak bişi yok
aman cnm geçmiş olsun dikkat et 2,3 hafta daha dursa iyi olur bebeğin.. hastanede bile netten kopamıyosun demekyerimseniben
dikkat et kendine o bızdığına söle üzmesin seni beklesin biraz daha...
çok geçmiş olsun seyyalcim
ismi bu arada helin ceren düşünüyorum kızlar nasıl sizce? yada hayal ceren yda ceylinbayanssulusmile
canım geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun bebeğine ve sana sağlık versin zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin.ii geceler annişler nasılsınız ben idare ediyorum şuanda hastanede yatıyorum oğluşum kanala girmiş ve rahim 2.5 cm açılmış doğum başlamış zaten bende erken doğum tehditi vardı serviks yetmemezliği vardı normalde 3 yada 4 cm olmalıymış benim 2cm idi bu gece burda yatcakmışım serum iğne fitil haplarla engellemeye çalışcağız bide plesenta yaşlanması var ama sorun değil dedi doktor bebek maşallah güzel gelişiyomuş alttan muayene etti zor dayandım ağladım benim ilişkim bile acılı oluyodu doktor böyle olursa sezeryan olursun dedi ama normal doğuma çok yatkınmış vucüüdm napıcam bilmiyoum bende haberler böyle maşallahh 2 bebişimiz dünyaya gelmiş rabbim sağlıkla büyütsün tebrik ederim selkie ve frambuaz ha bu arada hasrete ne oldu
günaydınnnnn güzel annnişlerr Şeniz dün kontrolümüz vardı çok heyecanlı geçti oğluşum tam 3,5 kilo olmuş aldığım kilolara deymiş kafasınıda bi güzel yerleştirmiş minnoşum doktorum bir haftaya kadar gelir dedi alttanda muayne etti sakın korkmayın hiiiç can yakan bi olay değil bayanssulusmile epiduralide sordum hiç bir yan etkisi yok istiyorsan yaparız dedi ve tabiki istiyorum :))))) hayırlısıyla çok heyecanlıyım ne zaman ne saatler geçiyor seyyalcim bebişleri beklemek şafak saymaktan daha zormuş hihoyyyt hihoyyyt
kızlar gözünüzaydın maşşallah bebeklerinize.günaydın kızlar.
ben de dün dr. daydım.nst de az sancı çıktı. bebek hala ters. dönerse normal doğurursun diyor dr. ama korkuyorum. acaba kaçıncı haftaya kadar dönmeli? 34+3 üm.
ayrıca pelin ve emirhana maşallah....
canım Allah şifa versin annene yardımcınız olsun.dilerim sorunsuz birşekilde atlatır.çok geçmiş olsun.günaydın güzel anneler ........... emirhan ve pelinden sonra bugün için başka haber yok snaırım... mvlam hayrılısnı versin... emirhanı görmedim henüz geçmişe bakacağım resmi varmı ama peline doyamadım ben kaydettim bilgisarıma bakıp bakıp maşşlah çekiyorum....
birde bugün dualarına ihtiyacım var gene .....
annecim canımın için bugün anjuo oluyor kalp kapakçığı hava kaçırıyor birde kanser tedavisi gördüğü için damarlarında daralma var doktor bakmak istemiş.... daha öncede söylemişti ama annem kaçmıştı resmen ama bukez doktor kesinlikle olman gerek demiş... saat 9,30 da girecek beni görütmedilre stres yaparım diye ne olur dualarınızı eksik etmeyin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?