2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın mart enneleri dün akşam beni merak etmişsiniz doğurmadım daha:) hastane çıkışında kiğılıda indirim wardı kocişie alışweriş yaptım biraz kendimede emzirme atleti aldım yine.. geldiğimde 8di ewe geçtim arkadaşım geldi otrduk laptopu açmaya çalıştım ama olmadı şarjı kopmuş sizi haberdar edemedim ama hijyenime msg attım.

nstde sancılarım 60 sewiyelerde geldi gitti.. açılmam 1cm artış yok. kızlar en güzeli bebeğim bu haftada yarım kilo almışşşşşş we 3200 olmuş wayy be o kadar şaşırdıkki nasıl yani falan dedik ben 3 olmuşmudur die üzülürken bebeğim haftasınında 2,3 gün önüne geçmiş:Saruboceq: isteyince oluyor demekki böylece kızım 15günde yaklaşık 1kg almış oldu hayretler içindeyim.. boyumuz 51cm değişme yok. haftaya gün werdi doktor. doğuracak gibi görünmüyorum maalesef( beklemeye dewam kocişe dedim gel ilşki yapalım açıliim biraz yine yanaşmadı her gün parka gidip spor yapıosun dedi:1no2:

canım maşallah bebişine inşallah sağlıkla en kısa zamanda dünyaya gelir :ecrin_bebek: ne cesaret var canım sendede maşallah bide ilişki diyo tövbe tövbeeee biz tırsıklıktan ölücez nerdeyse kafamçokkarıştı

haretcim maşallahnasıl beslemişsin öyle kızını gözün aydın canım:)

Merhaba kızlar ben bugün muayeneye gittim.kızım 2000 gr olmuş sizce iyimi kilosu ya ben çok az buluyorum.
cnm benimkide o haftada oralardaydı şuan 37+3te 3200 olduhihoyyyt iyi beslen we stresten uzakdur kayın pederi kowdu kocam ondan sonra bebişim kilo almaya başladısırnaşık şey
stres zaten herşeye bedel emin ol kayın pederin burda olduğu dönem benim bebeğim zayıf kalmıştı sırf ne olacak stresiyle.. o kaynana da allh dert wersin senin derdini unuttrsun inşallah sıkma canını duymazlıktan gel yapcak bişi yok
aman cnm geçmiş olsun dikkat et 2,3 hafta daha dursa iyi olur bebeğin.. hastanede bile netten kopamıyosun demekyerimseniben
dikkat et kendine o bızdığına söle üzmesin seni beklesin biraz daha...

çok geçmiş olsun seyyalcim

ewet kızlar bnde şaşırdım gerçekten süper gelişti son 15günde şimdide tasa bastı inşallah 3500den çok olmaz diorumsempatiksalakcinni allahım ya ay 3 ü geçsin şööle olsun bööle olsun derken şimdide 3500ü geçmesin diorum:) doğum zor olmasın diye tabi,
eşimde çok mutlu oldu yaptığı karışımların işe yaradığını görünce şimdi 4 kiloya oynuyomuş dedim yawaşşş o zamn normal doğurmam dedim kusura bakma 3500ü geçerse

ismi bu arada helin ceren düşünüyorum kızlar nasıl sizce? yada hayal ceren yda ceylinbayanssulusmile

kızlar hepinize teşekkür ederim cevap atamadıkalrımda oldu bakamadım bi türlü .... annemin doktoru gelmemiş demkki hayırlısı böyle imiş adam rahatsızmış.... yarıana kaldı bakalım kısmet .....

canımmm maşşalha kızına ne güzelb bakmışsın bende senle aynı düşüncedeyim 3500 ü geçsin istemiyorum kolay olsun doğumu doktor 3000-3500 arası bebek ormal doğuma kolay geliyor dedi kü.ük olursa gücü yetmiyormuş bebeğin büyük oluncada aneyi çok zorluyormuş ama o aralık iyi imiş.... biizm doktorun yourmu bu.... inşallah hayırlısı olur ama benim içime sen norma doğum yapacakmışın igbi doğuyor inşallha hayırlı olur...

ewt seyyalcim banada öyle gelior hep belki çok şartlamışım kendimi normal doğuma ondan olabilir.. ama bnce bnde normal doğurcam tabi rahat durup suyumu falan patlatmazsam birdensempatiksalakcinni

ANNE SÜTÜNÜ ARTTIRICI ÇAY
1 Yemek kaşığı REZENE
1 Yemek kaşığı IHLAMUR
1 Yemek kaşığı ısırgan
1 tatlı kaşığı KıMYON
1 yemek kaşığı ANOSON
1 fincan suda 15 dakika kadar demlenecek

günaydın canlarım hepinizeopuyorumnanaktan.

canım geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun bebeğine ve sana sağlık versin zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin.

kızlar gözünüzaydın maşşallah bebeklerinize.
canım Allah şifa versin annene yardımcınız olsun.dilerim sorunsuz birşekilde atlatır.çok geçmiş olsun.

hasret maşşallah hayatım kızına.dert ediyordun çiroz kızım diyordun ama bak nasılda gelişmiş bıdık.tekrar maşşallah diyeyim canım

yarın benimde doktor günüm ve inşaallah benim erkeğimde büyümüştür :Saruboceq:
birde yarın doğum tarihimiz belli olacak kısmetse.

gözün aydın hasrtet,çok sevindim senin adına.ben de dün gittim dr'a,benim ufaklık 2 haftada 200 gr almış,34+0'da 2250 gr.üzüldüm tabi.ama haftasına göre iyi dediler.geçenlerde 2 haftada 600gr alınca bu sefer de devam eder sandık,yanıldıkkaydirigubbakcemile3 pekmez içmeye başladım,her sabah 2 kaşık iyi di mi kızlar?

kanald'yi izleyen arkadaşlar,buraya yazabilirmsnz neler dedilerbilmiyorumkismile

Günaydın arkadaşlar..
VADıDEKı ZAMBAK, sende benim gibi olmuşsun, çok geçmiş olsun, o iğneler ve ilaçlar kesinlikle işe yarıyor, bak ben 2 haftayı atlattım, 3. haftamdayım hatta..

Doktordan gelen arkadaşların gözü aydın, maşallah kuzulara..

SEYYALCıM, annen için üzüldüm, acil şifalar diliyorum, yarın annene dua edecem, inşallah sorunsuz atlatır..

Atladığım birileri varsa özür dilerim, berbat bir gece geçirdim yine, eşimle tartıştık anası yüzünden, sabaha kadar uyumadım ağladım, moralim bozuk, hastalığımda geçmedi malesef, bu akşam anasına gidecekmişiz, hiç istemiyorum, ne yapacam ki orda, kadın konuyu açsa dahi konuşmayı, cevap vermeyi düşünmüyorum, sizce cevap vermeli miyim, konu iyice uzar diye sadece 1-2 cümle ile onu umursamadığı belirtecem o kadar, daha önce de yaptı benzer şeyleri, ben cevap verdikçe uzattı durdu çünkü, şu an bile hala eski konuları açıyor uyuz kadın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…