I
icgiyimci
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.281
gözün aydın hasrtet,çok sevindim senin adına.ben de dün gittim dr'a,benim ufaklık 2 haftada 200 gr almış,34+0'da 2250 gr.üzüldüm tabi.ama haftasına göre iyi dediler.geçenlerde 2 haftada 600gr alınca bu sefer de devam eder sandık,yanıldıkkaydirigubbakcemile3 pekmez içmeye başladım,her sabah 2 kaşık iyi di mi kızlar?
kanald'yi izleyen arkadaşlar,buraya yazabilirmsnz neler dedilerbilmiyorumkismile
kızlar hepinize teşekkür ederim cevap atamadıkalrımda oldu bakamadım bi türlü .... annemin doktoru gelmemiş demkki hayırlısı böyle imiş adam rahatsızmış.... yarıana kaldı bakalım kısmet .....
ewet kızlar bnde şaşırdım gerçekten süper gelişti son 15günde şimdide tasa bastı inşallah 3500den çok olmaz diorumsempatiksalakcinni allahım ya ay 3 ü geçsin şööle olsun bööle olsun derken şimdide 3500ü geçmesin diorum:) doğum zor olmasın diye tabi,
eşimde çok mutlu oldu yaptığı karışımların işe yaradığını görünce şimdi 4 kiloya oynuyomuş dedim yawaşşş o zamn normal doğurmam dedim kusura bakma 3500ü geçerse
SEYYALCİM çok geçmiş olsun kanser tedavisi mi görüyor dedin.
Ya ben annemi 3 yıl önce bu sebebten kaybettim çiğerde kist vardı ama sonra kansere çevirmiş 2 haftada bitti canım annem çok kötüyüm:gitme: allah açil şifalar versin annene:Saruboceq:
Bu dönemde böyle kötü haberler paylaşmasak. Bence arkadaşımızın daha çok morale ihtiyacı var.[/QUÖZÜR DİLERİM BEN ÇOK MUTSUZUM DA NE BİLEYİM PAYLAŞMAKİSTEDİM ÜZDÜYSEM Ö.DİLERİM
Yazgı, umarım güzel haberlerle gelirsin.
Merveege, maaşallah bebeğine.
Simenay, Allah yardımcın olsun arkadaşım. Bence konuş ama oraya özür dilemek için gitmediğini bilsin. Bence sana yaşattığı zorlukları anlat ki bilsin. Ama konuşunca üzüleceksen hiç konuşma. İyi ayarla kendini. Eşin de bir alem, durumunu biliyor bir de seni yanına götürüyor. Üzme canım kendini, iki hafta kaldı şurada. Sağlıkla atlatalım inşallah. Çok umursama onu bence..
ii geceler annişler nasılsınız ben idare ediyorum şuanda hastanede yatıyorum oğluşum kanala girmiş ve rahim 2.5 cm açılmış doğum başlamış zaten bende erken doğum tehditi vardı serviks yetmemezliği vardı normalde 3 yada 4 cm olmalıymış benim 2cm idi bu gece burda yatcakmışım serum iğne fitil haplarla engellemeye çalışcağız bide plesenta yaşlanması var ama sorun değil dedi doktor bebek maşallah güzel gelişiyomuş alttan muayene etti zor dayandım ağladım benim ilişkim bile acılı oluyodu doktor böyle olursa sezeryan olursun dedi ama normal doğuma çok yatkınmış vucüüdm napıcam bilmiyoum bende haberler böyle maşallahh 2 bebişimiz dünyaya gelmiş rabbim sağlıkla büyütsün tebrik ederim selkie ve frambuaz ha bu arada hasrete ne oldu
günaydınnnnn güzel annnişlerr Şeniz dün kontrolümüz vardı çok heyecanlı geçti oğluşum tam 3,5 kilo olmuş aldığım kilolara deymiş kafasınıda bi güzel yerleştirmiş minnoşum doktorum bir haftaya kadar gelir dedi alttanda muayne etti sakın korkmayın hiiiç can yakan bi olay değil bayanssulusmile epiduralide sordum hiç bir yan etkisi yok istiyorsan yaparız dedi ve tabiki istiyorum :))))) hayırlısıyla çok heyecanlıyım ne zaman ne saatler geçiyor seyyalcim bebişleri beklemek şafak saymaktan daha zormuş hihoyyyt hihoyyyt
günaydın kızlar.
ben de dün dr. daydım.nst de az sancı çıktı. bebek hala ters. dönerse normal doğurursun diyor dr. ama korkuyorum. acaba kaçıncı haftaya kadar dönmeli? 34+3 üm.
ayrıca pelin ve emirhana maşallah....
...
annecim canımın için bugün anjuo oluyor kalp kapakçığı hava kaçırıyor birde kanser tedavisi gördüğü için damarlarında daralma var doktor bakmak istemiş.... daha öncede söylemişti ama annem kaçmıştı resmen ama bukez doktor kesinlikle olman gerek demiş... saat 9,30 da girecek beni görütmedilre stres yaparım diye ne olur dualarınızı eksik etmeyin....
.
nstde sancılarım 60 sewiyelerde geldi gitti.. açılmam 1cm artış yok. kızlar en güzeli bebeğim bu haftada yarım kilo almışşşşşş we 3200 olmuşwayy be o kadar şaşırdıkki nasıl yani falan dedik ben 3 olmuşmudur die üzülürken bebeğim haftasınında 2,3 gün önüne geçmiş:Saruboceq: isteyince oluyor demekki böylece kızım 15günde yaklaşık 1kg almış oldu hayretler içindeyim.. boyumuz 51cm değişme yok. haftaya gün werdi doktor. doğuracak gibi görünmüyorum maalesef ( beklemeye dewam kocişe dedim gel ilşki yapalım açıliim biraz yine yanaşmadı her gün parka gidip spor yapıosun dedi:1no2:
ismi bu arada helin ceren düşünüyorum kızlar nasıl sizce? yada hayal ceren yda ceylinbayanssulusmile
günaydın canlarım hepinizeopuyorumnanaktan.
yarın benimde doktor günüm ve inşaallah benim erkeğimde büyümüştür :Saruboceq:
birde yarın doğum tarihimiz belli olacak kısmetse.
Atladığım birileri varsa özür dilerim, berbat bir gece geçirdim yine, eşimle tartıştık anası yüzünden, sabaha kadar uyumadım ağladım, moralim bozuk, hastalığımda geçmedi malesef, bu akşam anasına gidecekmişiz, hiç istemiyorum, ne yapacam ki orda, kadın konuyu açsa dahi konuşmayı, cevap vermeyi düşünmüyorum, sizce cevap vermeli miyim, konu iyice uzar diye sadece 1-2 cümle ile onu umursamadığı belirtecem o kadar, daha önce de yaptı benzer şeyleri, ben cevap verdikçe uzattı durdu çünkü, şu an bile hala eski konuları açıyor uyuz kadın..
Sağol Canancım yaa, kesinlikle özür dilemeyi düşünmüyorum zaten ama bu kadının alınganlık yaptığı şeylere açıklama yapmaktan yoruldum, bu sebeple konuşmama hakkımı kullanacam bu sefer, çünkü konuşurken ya cinnet geçiririm yada ağlamaya başlarım diye korkuyorum, kadın kurduğum cümleleri dahi anlamayacak kadar dar kafalı ve cahil biri, çenem ağrıyor ona açıklama yaparken, yoruluyorum :))
Bu arada bende yatağı toplamadım bugun, boşver bırak bugunlükte dağınık olalım.. :))
ismi bu arada helin ceren düşünüyorum kızlar nasıl sizce? yada hayal ceren yda ceylinbayanssulusmile
günaydın canlarım hepinizeopuyorumnanaktan.
canım geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun bebeğine ve sana sağlık versin zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin.
kızlar gözünüzaydın maşşallah bebeklerinize.
canım Allah şifa versin annene yardımcınız olsun.dilerim sorunsuz birşekilde atlatır.çok geçmiş olsun.
hasret maşşallah hayatım kızına.dert ediyordun çiroz kızım diyordun ama bak nasılda gelişmiş bıdık.tekrar maşşallah diyeyim canım
Günaydın arkadaşlar..
VADİDEKİ ZAMBAK, sende benim gibi olmuşsun, çok geçmiş olsun, o iğneler ve ilaçlar kesinlikle işe yarıyor, bak ben 2 haftayı atlattım, 3. haftamdayım hatta..
Doktordan gelen arkadaşların gözü aydın, maşallah kuzulara..
SEYYALCİM, annen için üzüldüm, acil şifalar diliyorum, yarın annene dua edecem, inşallah sorunsuz atlatır..
Atladığım birileri varsa özür dilerim, berbat bir gece geçirdim yine, eşimle tartıştık anası yüzünden, sabaha kadar uyumadım ağladım, moralim bozuk, hastalığımda geçmedi malesef, bu akşam anasına gidecekmişiz, hiç istemiyorum, ne yapacam ki orda, kadın konuyu açsa dahi konuşmayı, cevap vermeyi düşünmüyorum, sizce cevap vermeli miyim, konu iyice uzar diye sadece 1-2 cümle ile onu umursamadığı belirtecem o kadar, daha önce de yaptı benzer şeyleri, ben cevap verdikçe uzattı durdu çünkü, şu an bile hala eski konuları açıyor uyuz kadın..
Bugün hiç keyfim yok benim. Yatağı bile toplamadım, yatıyorum sürekli... Midem bulanıyor çok. BEn de bunalıyorum... Sıkıcı bir gün.
BU ZATEN MİLUPA STİLL TEA NİN içeriği ben aldım 1 paket böle uğraşamam walla karışım falanbayanssulusmileANNE SÜTÜNÜ ARTTIRICI ÇAY
1 Yemek kaşığı REZENE
1 Yemek kaşığı IHLAMUR
1 Yemek kaşığı ısırgan
1 tatlı kaşığı KİMYON
1 yemek kaşığı ANOSON
1 fincan suda 15 dakika kadar demlenecek
kız benim dr.a senin dediğin şeyi sordum şu randewuyla suni sancı wererk doğurtma işini çok kızdı, öyle şey mi olur dedi herşeyin doğalını beklemek warken neden yapay bi şeklde doğum sağlıyolar, o şeklde başlatılan doğumların 100de 70i 80i sezaryene döner hep dedi. bebeğin kanala inmesi beklenmediği için (örneğin selkie) böyle bi yöntem uygulayan hastane şikayet bile edilebilir dedi bakanlığa haberin olsun! bence sen doktoruna o şeklde istemediğini belirt canım neden doğalını yaşamak warken hem serum alıp hemde daha çok acı çekip doğuralım ki...günaydın canlarım hepinizeopuyorumnanaktan.
hasret maşşallah hayatım kızına.dert ediyordun çiroz kızım diyordun ama bak nasılda gelişmiş bıdık.tekrar maşşallah diyeyim canım
[/B]225]gözün aydın hasrtet,çok sevindim senin adına.ben de dün gittim dr'a,benim ufaklık 2 haftada 200 gr almış,34+0'da 2250 gr.üzüldüm tabi.ama haftasına göre iyi dediler.geçenlerde 2 haftada 600gr alınca bu sefer de devam eder sandık,yanıldıkkaydirigubbakcemile3 pekmez içmeye başladım,her sabah 2 kaşık iyi di mi kızlar?
kanald'yi izleyen arkadaşlar,buraya yazabilirmsnz neler dedilerbilmiyorumkismile
Nasıl biri olduğunu anlıyorum canım, bende de var aynısından. Ne desen boş, o kendi havasında. Bu geldiğinde bir şeyler söyledim o başka cevap veriyor. Takmamak en iyisi. Dediğim gibi eğer üzüleceksen, ağlayacaksan hiç konuşma. Hatta ben olsam onun yanında, o konuşurken rahatsızlanmış numarası yapar korkuturdum. Anlasın ne durumda olduğunu. Yaparak, yaşayarak öğrenme her zaman daha iyidir. bayanssulusmile
Gitmeden önce de ağrım falan var desen yine de götürür mü eşin?
Simenay ben senin yerinde olsam gitmezdim...İnsanın özellikle kendisini üzen olaylardan ve kişilerden kaçınması gerektiğini düşünüyorum özellikle de bu dönemde.Sen şimdi dişini göstermezsen ileride bu kadınla ilgili çok daha büyük olaylarla karşılaşacağını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?