2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pekmez ne işe yarıyor arkadaşım ? bende kansızlık var bende içeyimmiyerimseniben

Yazgı, umarım güzel haberlerle gelirsin.

Merveege, maaşallah bebeğine.

Simenay, Allah yardımcın olsun arkadaşım. Bence konuş ama oraya özür dilemek için gitmediğini bilsin. Bence sana yaşattığı zorlukları anlat ki bilsin. Ama konuşunca üzüleceksen hiç konuşma. ıyi ayarla kendini. Eşin de bir alem, durumunu biliyor bir de seni yanına götürüyor. Üzme canım kendini, iki hafta kaldı şurada. Sağlıkla atlatalım inşallah. Çok umursama onu bence..

SEYYALCİM çok geçmiş olsun kanser tedavisi mi görüyor dedin.
Ya ben annemi 3 yıl önce bu sebebten kaybettim çiğerde kist vardı ama sonra kansere çevirmiş 2 haftada bitti canım annem çok kötüyüm:gitme: allah açil şifalar versin annene:Saruboceq:

Maşallah hasretçiğim..Şu karışımları tekrar hatırlatırsan.....:) Benim kontrolümde cumartesi.. Bizimkide büyümüştür inşallah...

Bu dönemde böyle kötü haberler paylaşmasak. Bence arkadaşımızın daha çok morale ihtiyacı var.

Sağol Canancım yaa, kesinlikle özür dilemeyi düşünmüyorum zaten ama bu kadının alınganlık yaptığı şeylere açıklama yapmaktan yoruldum, bu sebeple konuşmama hakkımı kullanacam bu sefer, çünkü konuşurken ya cinnet geçiririm yada ağlamaya başlarım diye korkuyorum, kadın kurduğum cümleleri dahi anlamayacak kadar dar kafalı ve cahil biri, çenem ağrıyor ona açıklama yaparken, yoruluyorum :))

Bu arada bende yatağı toplamadım bugun, boşver bırak bugunlükte dağınık olalım.. :))

geçmiş olsun canım inşallah bekler kuzucuk 2 hafta daha...

maşallah bebişe geliyor demek :lepi:

Hayırlısı olsun canım... inşallah döner...

Anneciğine Allah şifalar versin geçmiş olsun canım...

bak tosuncuk ettin sende prensesi hadi gözün aydın artık doğurabilirsin olumunekankayizsmile

ismi bu arada helin ceren düşünüyorum kızlar nasıl sizce? yada hayal ceren yda ceylinbayanssulusmile

ben cereni beğendim gerisi teferruat sempatiksalakcinni

günaydın canlarım hepinizeopuyorumnanaktan.

yarın benimde doktor günüm ve inşaallah benim erkeğimde büyümüştür :Saruboceq:
birde yarın doğum tarihimiz belli olacak kısmetse.

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

ya canım ne tuhaf insanlar bunlar anlamadım gitti
eşin seni böyle bir karşılaştırmaya nasıl sokmak istiyor onu da anlamadım
ben senin yerinde olsam gitmemek için elimden geleni yapardım..
kendini ve bebeğini düşün Allah yardımcın olsun... [/B]

Nasıl biri olduğunu anlıyorum canım, bende de var aynısından. Ne desen boş, o kendi havasında. Bu geldiğinde bir şeyler söyledim o başka cevap veriyor. Takmamak en iyisi. Dediğim gibi eğer üzüleceksen, ağlayacaksan hiç konuşma. Hatta ben olsam onun yanında, o konuşurken rahatsızlanmış numarası yapar korkuturdum. Anlasın ne durumda olduğunu. Yaparak, yaşayarak öğrenme her zaman daha iyidir. bayanssulusmile
Gitmeden önce de ağrım falan var desen yine de götürür mü eşin?

ismi bu arada helin ceren düşünüyorum kızlar nasıl sizce? yada hayal ceren yda ceylinbayanssulusmile

illaki iki isim mi düşünüyorsun hasret? eğer öyleyse helin ceren diyorum:))
sadece ceren cok daha hoş geliyor bana onu da söyleyeyim..cok zarif ve söylemesi hoş bir isim canım..yerimseniben

güzel haberlerle gel canım:))

sendeki de ne kaynanaymış be kızım tam kaynar kazanlıkklava:klava: bu durumda bile seni üzüyorlar ya..eşine de kızdımklava:
gitmen sartsa gideceksin yapacak birşey yok eşinin yanında iyi davran ki sana bahane buılamasın eşin.o yokken cevabını ver bence..biliyorum cok da etik değil bu ama hakediyor seninkiler bunu...sakın kendini üzme canım.politik olma zamanıaklinialirimsmile

Bugün hiç keyfim yok benim. Yatağı bile toplamadım, yatıyorum sürekli... Midem bulanıyor çok. BEn de bunalıyorum... Sıkıcı bir gün.

bugün ben de aynı durumdayım (canım hiçbirşey yapmak istemiyor...sıkıldım

benim kayın validem de bana onu öyle yap bunu böyle yap şunu ye felan diyor sürekli eşimde ona kızıyor ama ben unursamıyorum kaynanamı cvp vermiyorum.kendi annem olmadığı için ona anne diyemiyorum

BU ZATEN MİLUPA STİLL TEA NİN içeriği ben aldım 1 paket böle uğraşamam walla karışım falanbayanssulusmile
kız benim dr.a senin dediğin şeyi sordum şu randewuyla suni sancı wererk doğurtma işini çok kızdı, öyle şey mi olur dedi herşeyin doğalını beklemek warken neden yapay bi şeklde doğum sağlıyolar, o şeklde başlatılan doğumların 100de 70i 80i sezaryene döner hep dedi. bebeğin kanala inmesi beklenmediği için (örneğin selkie) böyle bi yöntem uygulayan hastane şikayet bile edilebilir dedi bakanlığa haberin olsun! bence sen doktoruna o şeklde istemediğini belirt canım neden doğalını yaşamak warken hem serum alıp hemde daha çok acı çekip doğuralım ki...

Bu haftadan sonra hızlanacak canım bekle we görrrkaydirigubbakcemile5

Gitmemek için direndim zaten 2 gün boyunca, bu 3. gün, anasına ben onu getirir seninle konuştururum mu dedi ne dedi ise eşim anlamadım gitti, ısrar edip duruyor gidecez diye, bu arada gündüz sen git diyor birde bana, asla yalnız gitmem dedim, daha önce damadının üstüne atlamış ve tırmalamaya çalışmış benim kaynana, neyime lazım bana da yapar falan oracıkta doğrurum valla, akşam gidecez eşimle, ben sanki o konu için gitmemişimde öylesine çay içmeye gitmişim ayağına yatacam, o konuyu hiç açmayacam, kendi açarsada muhatap olmayacam açıkçası.. başka çözüm bulamadım, gündüz hastaneye gitsem doktoruma rica etsemde beni hastaneye mi yatırsa acaba diye düşünmedim değil, sırf gitmemek için ve korkutmak için..

Simenay ben senin yerinde olsam gitmezdim...ınsanın özellikle kendisini üzen olaylardan ve kişilerden kaçınması gerektiğini düşünüyorum özellikle de bu dönemde.Sen şimdi dişini göstermezsen ileride bu kadınla ilgili çok daha büyük olaylarla karşılaşacağını düşünüyorum.

Bir de eşin nasıl seni böyle stresli bir olayın içine çeker anlamıyorum.Bunlar insanın bilinçaltına o kadar işleyen şeyler ki.Ama günün birinde eşin böyle davrandığı için pişman olacak ama bir defa senin kalbini kırdığı için sonradan pişman olacak...Bu arada Ben olsam eşimle kavga eder sonra da kendimi yatak odasına kilitlerdim gitmemek için...

Merhaba art anneleri
Edebiyatcı: canım rahatsızsın galba.dinlenmeye bak.ah eve olsam iki seksen uzanır yatardım
SıMENAY:canım ya buradaki en fena kynana sana düşmüş galba.Allah dan sabır diliyom sana.Hiç hamile kadınla bukadar uğraşılırmı ya.Haklı yada haksız insan derki bu hamile 2 canlı.hayret bişi yawww sinirim oynuyo
VADıDEDKı ZAMBAK:lütfen çok dikkat et kendine canım.yorma kendini.vaktinde gelecek bebek merak etme.
SEYAL: canım annene geçmiş olsun.Acil şifa dilerim.Moralini bozma.Şimdi anjua çok kolaylaştı iyi olacak annen meraklanma.
YNUR-MERVE EGE-HASRET-GZDATK :maaşallah bebişlerinize kızlar.ne güzel haberler bunlar.
HASRET: canım 15 günde ne yedin özel bişi yaptın mı bebek için sölede bizde yapalım şeker?

Halagribim-Faranjitimde tam gaz devam halinde hiç geçmedi. gözlerimden yaşlar akıyor ya ağlar ibiyim.halsizlik cabası.
Bugün idrar tahlili verdim.sonucu öğlende eşim alaak klinikten.doktorum bugün tekrar yapmamı istedi. kum döktüğümü kesin belgelemek istiyo glba ne bilem. o sancıyı düşmenım başına vermesin Allah.

Bu arada kaynanam pazartesi aramad bile....bi geçmiş olsun demedi. bana dün gece geldi. saat 7 ye doğru. insan bi tas çorba yapar dimi. eli boş boş geldi. ulan ben bu halimle işe gitmeye savaşıyom. bari 2 kaşık hazır bişi getir bende dua edeyim dimi yok...... bende hiç kalkmadım. su bilem ikram etmedim.anlasın hastayız ve hamileyiz yaaa.

Hijyenim ve Hepatit, sağolun kızlar desteğiniz için, bende ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım artık, Allaha havale ediyorum seni diye yüzüne haykırmak istiyorum kadının..

Canım gitmemek için direniyorum ama bu seferde eşimi dolduruyor, bi sözünü geçiremiyorsun karına gibisinden, eşimle tartışıyoruz evdeki huzurum kaçıyor... Bahane çok gitmemek için aslında ama birde tatile gidecekler zaten, güle güle gidin de dememiz gerekiyormuş.. Beni erkenden doğuma gönderip tatil yapacak kadın :)))

içimi kıydın simenay gelip yolmak istiyorum senin şu kaynananı...bişey derse anne halimi görüyosun destek olman lazım bi kadın hatta anne olarak de.
allah benimkinde bir iyilik bir iyilik...zaten kötü değildi düğün zamanlarımız olaylı geçmişti...
sadece sürekli bizimle vakit geçirmek istiyo kayınpederim kalk hadi gidelim diyo çocuk gibi onun gözüne bakıyo yarım saat daha oturalım diye.yazık bak bizdemi öyle olucaz acaba evlatlarımıza.
neyse bana bilezik almış doğumda takıcam dedi beğendinmi diye göstereyim dedi...
altın takmadığım için herşeyi satmıştık satmayalım diye düğünde dernekte takılacak bişey almış...kızımada kocamaaan bi altın almış kaçı biyerde anlamadım.
dünde elbise almışlar bir sürü akşam gönderdi.
hem bana hiç bişe almayın diyo hemde doldurup doldurup geliyo.
şikayet etmiyom haaa...kıslar ya evde olunca çok girilmiyo şimdide misafirim gelicek kahvaltı hazırlıyorum sizi çok ihmal ettim biliyorummmm....hepinizi öptüm kimse kusura bakmasın nolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…