- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.301
Merhaba art anneleri
Edebiyatcı: canım rahatsızsın galba.dinlenmeye bak.ah eve olsam iki seksen uzanır yatardım
SİMENAY:canım ya buradaki en fena kynana sana düşmüş galba.Allah dan sabır diliyom sana.Hiç hamile kadınla bukadar uğraşılırmı ya.Haklı yada haksız insan derki bu hamile 2 canlı.hayret bişi yawww sinirim oynuyo
VADİDEDKİ ZAMBAK:lütfen çok dikkat et kendine canım.yorma kendini.vaktinde gelecek bebek merak etme.
SEYAL: canım annene geçmiş olsun.Acil şifa dilerim.Moralini bozma.Şimdi anjua çok kolaylaştı iyi olacak annen meraklanma.
YNUR-MERVE EGE-HASRET-GZDATK :maaşallah bebişlerinize kızlar.ne güzel haberler bunlar.
HASRET: canım 15 günde ne yedin özel bişi yaptın mı bebek için sölede bizde yapalım şeker?
Halagribim-Faranjitimde tam gaz devam halinde hiç geçmedi. gözlerimden yaşlar akıyor ya ağlar ibiyim.halsizlik cabası.
Bugün idrar tahlili verdim.sonucu öğlende eşim alaak klinikten.doktorum bugün tekrar yapmamı istedi. kum döktüğümü kesin belgelemek istiyo glba ne bilem. o sancıyı düşmenım başına vermesin Allah.
Bu arada kaynanam pazartesi aramad bile....bi geçmiş olsun demedi. bana dün gece geldi. saat 7 ye doğru. insan bi tas çorba yapar dimi. eli boş boş geldi. ulan ben bu halimle işe gitmeye savaşıyom. bari 2 kaşık hazır bişi getir bende dua edeyim dimi yok...... bende hiç kalkmadım. su bilem ikram etmedim.anlasın hastayız ve hamileyiz yaaa.
Halagribim-Faranjitimde tam gaz devam halinde hiç geçmedi. gözlerimden yaşlar akıyor ya ağlar ibiyim.halsizlik cabası.
Bugün idrar tahlili verdim.sonucu öğlende eşim alaak klinikten.doktorum bugün tekrar yapmamı istedi. kum döktüğümü kesin belgelemek istiyo glba ne bilem. o sancıyı düşmenım başına vermesin Allah.
Bu arada kaynanam pazartesi aramad bile....bi geçmiş olsun demedi. bana dün gece geldi. saat 7 ye doğru. insan bi tas çorba yapar dimi. eli boş boş geldi. ulan ben bu halimle işe gitmeye savaşıyom. bari 2 kaşık hazır bişi getir bende dua edeyim dimi yok...... bende hiç kalkmadım. su bilem ikram etmedim.anlasın hastayız ve hamileyiz yaaa.
içimi kıydın simenay gelip yolmak istiyorum senin şu kaynananı...bişey derse anne halimi görüyosun destek olman lazım bi kadın hatta anne olarak de.
allah benimkinde bir iyilik bir iyilik...zaten kötü değildi düğün zamanlarımız olaylı geçmişti...
sadece sürekli bizimle vakit geçirmek istiyo kayınpederim kalk hadi gidelim diyo çocuk gibi onun gözüne bakıyo yarım saat daha oturalım diye.yazık bak bizdemi öyle olucaz acaba evlatlarımıza.
neyse bana bilezik almış doğumda takıcam dedi beğendinmi diye göstereyim dedi...
altın takmadığım için herşeyi satmıştık satmayalım diye düğünde dernekte takılacak bişey almış...kızımada kocamaaan bi altın almış kaçı biyerde anlamadım.
dünde elbise almışlar bir sürü akşam gönderdi.
hem bana hiç bişe almayın diyo hemde doldurup doldurup geliyo.
şikayet etmiyom haaa...kıslar ya evde olunca çok girilmiyo şimdide misafirim gelicek kahvaltı hazırlıyorum sizi çok ihmal ettim biliyorummmm....hepinizi öptüm kimse kusura bakmasın nolur.
icgiyimci kullanıcısından alıntı
SEYYALCİM çok geçmiş olsun kanser tedavisi mi görüyor dedin.
Ya ben annemi 3 yıl önce bu sebebten kaybettim çiğerde kist vardı ama sonra kansere çevirmiş 2 haftada bitti canım annem çok kötüyüm allah açil şifalar versin annene
ewet cnm artık doğsun die dua ediorum nasılsa kıwama geldikaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun canım inşallah bekler kuzucuk 2 hafta daha...
maşallah bebişe geliyor demek :lepi:
Hayırlısı olsun canım... inşallah döner...
Anneciğine Allah şifalar versin geçmiş olsun canım...
bak tosuncuk ettin sende prensesi hadi gözün aydın artık doğurabilirsin olumunekankayizsmile
ben cereni beğendim gerisi teferruat sempatiksalakcinni
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
ya canım ne tuhaf insanlar bunlar anlamadım gitti
eşin seni böyle bir karşılaştırmaya nasıl sokmak istiyor onu da anlamadım
ben senin yerinde olsam gitmemek için elimden geleni yapardım..
kendini ve bebeğini düşün Allah yardımcın olsun...
uyy senin kocan yetim kalaaaaaaSağol Canancım yaa, kesinlikle özür dilemeyi düşünmüyorum zaten ama bu kadının alınganlık yaptığı şeylere açıklama yapmaktan yoruldum, bu sebeple konuşmama hakkımı kullanacam bu sefer, çünkü konuşurken ya cinnet geçiririm yada ağlamaya başlarım diye korkuyorum, kadın kurduğum cümleleri dahi anlamayacak kadar dar kafalı ve cahil biri, çenem ağrıyor ona açıklama yaparken, yoruluyorum :))
Bu arada bende yatağı toplamadım bugun, boşver bırak bugunlükte dağınık olalım.. :))
cnm benim kocam yapıor hergece alıyo mikseri hep değişik yapıo ama en sewdiğimi yaziim bencokacimcoook cewiz, karaüzüm, kuru incir, muz, yoğurt, balcokacimcoook kocaman saklama kabında yapıyo akşam tw karşısımnda yiorum yarısını yarıısınıda yatak başucuna alıoruz sabah uyandıımda yiorum. bence bu etki etti çünkü diğer yediklerim hep aynı.. bir de bi kaçık pekmez atıorum ağzıma gün içinde...Maşallah hasretçiğim..Şu karışımları tekrar hatırlatırsan.....:) Benim kontrolümde cumartesi.. Bizimkide büyümüştür inşallah...
amman toplamayın walla ben topluyorum her sabah içkence gibi gelio o şekl kalktığım giibi giyinmek çıkmak ne kadar güzel olur oysa kii:gitme:Bugün hiç keyfim yok benim. Yatağı bile toplamadım, yatıyorum sürekli... Midem bulanıyor çok. BEn de bunalıyorum... Sıkıcı bir gün.
pekmez ne işe yarıyor arkadaşım ? bende kansızlık var bende içeyimmiyerimseniben
simenay kullanıcısından alıntı
Günaydın arkadaşlar..
VADİDEKİ ZAMBAK, sende benim gibi olmuşsun, çok geçmiş olsun, o iğneler ve ilaçlar kesinlikle işe yarıyor, bak ben 2 haftayı atlattım, 3. haftamdayım hatta..
Doktordan gelen arkadaşların gözü aydın, maşallah kuzulara..
SEYYALCİM, annen için üzüldüm, acil şifalar diliyorum, yarın annene dua edecem, inşallah sorunsuz atlatır..
Atladığım birileri varsa özür dilerim, berbat bir gece geçirdim yine, eşimle tartıştık anası yüzünden, sabaha kadar uyumadım ağladım, moralim bozuk, hastalığımda geçmedi malesef, bu akşam anasına gidecekmişiz, hiç istemiyorum, ne yapacam ki orda, kadın konuyu açsa dahi konuşmayı, cevap vermeyi düşünmüyorum, sizce cevap vermeli miyim, konu iyice uzar diye sadece 1-2 cümle ile onu umursamadığı belirtecem o kadar, daha önce de yaptı benzer şeyleri, ben cevap verdikçe uzattı durdu çünkü, şu an bile hala eski konuları açıyor uyuz kadın..
Bu dönemde böyle kötü haberler paylaşmasak. Bence arkadaşımızın daha çok morale ihtiyacı var.
Aaa bide neoldu akşam kızlar....
Eşim kaynanama sordu.Ümreye gitceniz mi neoldu dedi.
Kaynana bi sustu AYÇA gelcek ya vazgeçtik ya oğlum dedi gülerek.
Bende manidarca güldüm.
Gerçi dedi tarihi erkene aldılar. 6 rtta gidecekler.ben belki doğuma kadar gelirdim dedi.ben de aa tarihmi değişti dedim.başka bşi demedim. sessizlik oldu.o git falan dememi bekledi.sonra anladı ve dediki doğum bu belli mi olur erken olur geç olur dimi belli olmaz dedi. bende tabi öylededim.sen benden tecrübelisin dahhada ii bilirsin gerçi anne dedim.
sustttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
biraz oturdu ve gitti.YAŞASIN GELİNLER!!!! :))))
Hijyenim ve Hepatit, sağolun kızlar desteğiniz için, bende ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım artık, Allaha havale ediyorum seni diye yüzüne haykırmak istiyorum kadının..
Canım gitmemek için direniyorum ama bu seferde eşimi dolduruyor, bi sözünü geçiremiyorsun karına gibisinden, eşimle tartışıyoruz evdeki huzurum kaçıyor... Bahane çok gitmemek için aslında ama birde tatile gidecekler zaten, güle güle gidin de dememiz gerekiyormuş.. Beni erkenden doğuma gönderip tatil yapacak kadın :)))
SİMENAY Allah sana sabır versin. Boşver takma. sadece kendine ve bebeğe zarar verirsin. az kaldı. dayan.
sana tarih verdi mi dr un? Şu doğum fotoğrefı olayını bende düşünüyorum. kaç para ki. biliyor musun? benim bebek hala ters.bekliyeceğiz bakalım.
Hiloscum, sende hastaymışın geçmiş olsun, aynen bende sen gibi hastayım, faranj,t bende de var, grip, öksürük ve boğaz ağrısı da ona eşlik ediyor, geçen cumadan beri böyleyim, bol su iç yat dedi doktor bana, bak benim kaynanam yan binada oturuyor, hasta olduğumu ve erken doğum riskim olduğunu da biliyor, bırak çorba getirmeyi, arayıpta nasıl oldun bile demedi, aksine dün sabahtan arayıp niye beni hiç aramıyorsun diye azarladı beni... sendeki kaynana da benimki kadar var nerdeyse, ben su bile ikram etmesem, akşam eşime evden kovdu beni der benim kaynana :))
Kızlar bence her şey yine kocalarımızda bitiyor.Onlar eşleriyle anneleri arasında ki dengeyi iyi sağlayabilmeli...Benim kayınvalide ve kayınpeder benim doğum günü umreye gidiyorlar.Çok alakalılar maşallah.Bebeğime bir boncuk dahi almadılar.Annem bu duruma takmış durumda , niye gidiyorlar diye.Ben ne diyeyim bir şey desem kocam üzülecek.O da bu durumun hoş olmadığının farkında ama ben de laf edip eşimi niye üzeyim huzurumu kaçırayayım diye düşünüyorum...
SİMENAY Allah sana sabır versin. Boşver takma. sadece kendine ve bebeğe zarar verirsin. az kaldı. dayan.
sana tarih verdi mi dr un? Şu doğum fotoğrefı olayını bende düşünüyorum. kaç para ki. biliyor musun? benim bebek hala ters.bekliyeceğiz bakalım.
yaaa simenay şu kaynanan varya beni burda yarıyor resmen.ahh o gelinine düşmemiş ah senin gibi iyi niyetli insanı bulmuş beğendiği yerden konuşuyor.acayip parçalamak istiyrum ben bu kadınıGünaydın arkadaşlar..
VADİDEKİ ZAMBAK, sende benim gibi olmuşsun, çok geçmiş olsun, o iğneler ve ilaçlar kesinlikle işe yarıyor, bak ben 2 haftayı atlattım, 3. haftamdayım hatta..
Doktordan gelen arkadaşların gözü aydın, maşallah kuzulara..
SEYYALCİM, annen için üzüldüm, acil şifalar diliyorum, yarın annene dua edecem, inşallah sorunsuz atlatır..
Atladığım birileri varsa özür dilerim, berbat bir gece geçirdim yine, eşimle tartıştık anası yüzünden, sabaha kadar uyumadım ağladım, moralim bozuk, hastalığımda geçmedi malesef, bu akşam anasına gidecekmişiz, hiç istemiyorum, ne yapacam ki orda, kadın konuyu açsa dahi konuşmayı, cevap vermeyi düşünmüyorum, sizce cevap vermeli miyim, konu iyice uzar diye sadece 1-2 cümle ile onu umursamadığı belirtecem o kadar, daha önce de yaptı benzer şeyleri, ben cevap verdikçe uzattı durdu çünkü, şu an bile hala eski konuları açıyor uyuz kadın..
Yazgı, umarım güzel haberlerle gelirsin.
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
sağolun kızlaropuyorumnanaktangüzel haberlerle gel canım:))
kız benim dr.a senin dediğin şeyi sordum şu randewuyla suni sancı wererk doğurtma işini çok kızdı, öyle şey mi olur dedi herşeyin doğalını beklemek warken neden yapay bi şeklde doğum sağlıyolar, o şeklde başlatılan doğumların 100de 70i 80i sezaryene döner hep dedi. bebeğin kanala inmesi beklenmediği için (örneğin selkie) böyle bi yöntem uygulayan hastane şikayet bile edilebilir dedi bakanlığa haberin olsun! bence sen doktoruna o şeklde istemediğini belirt canım neden doğalını yaşamak warken hem serum alıp hemde daha çok acı çekip doğuralım ki...
canım çok şükür 7 sene önce görüd ve atlattı benim annem... şimdi aldığı ilaçalrın etkisi ile damarları inceldiği için damarlarına bakacaklar anjuo ile ... Ama yarına aklmış inşallah hayırlııs ile kolay atlatır ... Mevlam aneninde mekanın ıcennet etsin çektim biliirim ... Ama mevlam bizlerden onalra duayı eksik etmesin... Onun ömrünü torununa versin mevlam....
bnce endişe etme cnm anjio basit bi operasyon hiç bişicik olmas tabi sende biliosun zaten bunuolumunekankayizsmilecanım çok şükür 7 sene önce görüd ve atlattı benim annem... şimdi aldığı ilaçalrın etkisi ile damarları inceldiği için damarlarına bakacaklar anjuo ile ... ama yarına aklmış inşallah hayırlııs ile kolay atlatır ... mevlam aneninde mekanın ıcennet etsin çektim biliirim ... ama mevlam bizlerden onalra duayı eksik etmesin... onun ömrünü torununa versin mevlam....
ebru çok iyi cnm bugün taburcu olacak sanırım öyle değilmi 2gece yattı 3.gün çıkarılıyor bildiğimCADIARZUeirhan bebeğide görüdmmmm...... çok tatlı acaba ebru nasıl arayan haber alan varmııııı????????
senin kocandada işyok hayatım ki sen o kadar şeyler atlattın doğum riskin oldu hastanelerde kaldın bunları görüp birazcık acıması lazım anasına anne sus biraz o benim karım demesi lazım!! bnce sen önce kocanla konuşman lazım sen beni hiç düşünmüyorsun, anlamıyorsun die sitem etmen gerekio ! annesiyle karısı arasında ki çizgiyi koruyamayan ayırımı yapamayan adama adam demem yani.. kusura bakma canım sonuçta senin kocan ama çok yanlış yani!Hijyenim ve Hepatit, sağolun kızlar desteğiniz için, bende ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım artık, Allaha havale ediyorum seni diye yüzüne haykırmak istiyorum kadının..
Canım gitmemek için direniyorum ama bu seferde eşimi dolduruyor, bi sözünü geçiremiyorsun karına gibisinden, eşimle tartışıyoruz evdeki huzurum kaçıyor... Bahane çok gitmemek için aslında ama birde tatile gidecekler zaten, güle güle gidin de dememiz gerekiyormuş.. Beni erkenden doğuma gönderip tatil yapacak kadın :)))
Bir de eşin nasıl seni böyle stresli bir olayın içine çeker anlamıyorum.Bunlar insanın bilinçaltına o kadar işleyen şeyler ki.Ama günün birinde eşin böyle davrandığı için pişman olacak ama bir defa senin kalbini kırdığı için sonradan pişman olacak...Bu arada Ben olsam eşimle kavga eder sonra da kendimi yatak odasına kilitlerdim gitmemek için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?