2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hiloscum, sende hastaymışın geçmiş olsun, aynen bende sen gibi hastayım, faranj,t bende de var, grip, öksürük ve boğaz ağrısı da ona eşlik ediyor, geçen cumadan beri böyleyim, bol su iç yat dedi doktor bana, bak benim kaynanam yan binada oturuyor, hasta olduğumu ve erken doğum riskim olduğunu da biliyor, bırak çorba getirmeyi, arayıpta nasıl oldun bile demedi, aksine dün sabahtan arayıp niye beni hiç aramıyorsun diye azarladı beni... sendeki kaynana da benimki kadar var nerdeyse, ben su bile ikram etmesem, akşam eşime evden kovdu beni der benim kaynana :))

Aaa bide neoldu akşam kızlar....
Eşim kaynanama sordu.Ümreye gitceniz mi neoldu dedi.
Kaynana bi sustu AYÇA gelcek ya vazgeçtik ya oğlum dedi gülerek.
Bende manidarca güldüm.
Gerçi dedi tarihi erkene aldılar. 6 rtta gidecekler.ben belki doğuma kadar gelirdim dedi.ben de aa tarihmi değişti dedim.başka bşi demedim. sessizlik oldu.o git falan dememi bekledi.sonra anladı ve dediki doğum bu belli mi olur erken olur geç olur dimi belli olmaz dedi. bende tabi öylededim.sen benden tecrübelisin dahhada ii bilirsin gerçi anne dedim.
sustttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
biraz oturdu ve gitti.YAŞASIN GELıNLER!!!! :))))

canım geçmiş olsun...
ben de kum döktüm hamileliğimde 2 kere çok kötü bilirim
ama hiç bir çaresi yok bolca su içmekten başka elinde şişeyle gez sürekli su iç
grip içinde bir kaç limon sık ve balla tatlandırıp içmeye çalış çok iyi geliyor...

Selam, iyi olmana sevindim, evde olunca nete pek girilmiyor haklısın..

Yat kalk kayınvalidene şükret, en azından kocanı doldurmuyordur, iftira atmıyordur, benimkinde ne ararsan var, Allah onu bildiği gibi yapsın, hamile olmam falan umurunda değil, yeterki kendi istediği olsun..

canım çok şükür 7 sene önce görüd ve atlattı benim annem... şimdi aldığı ilaçalrın etkisi ile damarları inceldiği için damarlarına bakacaklar anjuo ile ... ama yarına aklmış inşallah hayırlııs ile kolay atlatır ... mevlam aneninde mekanın ıcennet etsin çektim biliirim ... ama mevlam bizlerden onalra duayı eksik etmesin... onun ömrünü torununa versin mevlam....

ewet cnm artık doğsun die dua ediorum nasılsa kıwama geldikaydirigubbakcemile2
uyy senin kocan yetim kalaaaaaaklava:
o yatak toplama işi zaten eziyet yaa hele yatak örtüsünü serene kadar kan ter içinde kalıyorum, bazen toplamasam diorum ama offf işte olmuyo ki

Maşallah hasretçiğim..Şu karışımları tekrar hatırlatırsan.....:) Benim kontrolümde cumartesi.. Bizimkide büyümüştür inşallah...
cnm benim kocam yapıor hergece alıyo mikseri hep değişik yapıo ama en sewdiğimi yaziim bencokacimcoook cewiz, karaüzüm, kuru incir, muz, yoğurt, balcokacimcoook kocaman saklama kabında yapıyo akşam tw karşısımnda yiorum yarısını yarıısınıda yatak başucuna alıoruz sabah uyandıımda yiorum. bence bu etki etti çünkü diğer yediklerim hep aynı.. bir de bi kaçık pekmez atıorum ağzıma gün içinde...
Bugün hiç keyfim yok benim. Yatağı bile toplamadım, yatıyorum sürekli... Midem bulanıyor çok. BEn de bunalıyorum... Sıkıcı bir gün.
amman toplamayın walla ben topluyorum her sabah içkence gibi gelio o şekl kalktığım giibi giyinmek çıkmak ne kadar güzel olur oysa kii:gitme:
pekmez ne işe yarıyor arkadaşım ? bende kansızlık var bende içeyimmiyerimseniben

kız kansızlığın ilacıdır pekmez tabiiki ye 2 kaşık at apğzına ama süt we yoğurtla birlkte tüketmemeye çalış emilimini engellio

SıMENAY Allah sana sabır versin. Boşver takma. sadece kendine ve bebeğe zarar verirsin. az kaldı. dayan.
sana tarih verdi mi dr un? Şu doğum fotoğrefı olayını bende düşünüyorum. kaç para ki. biliyor musun? benim bebek hala ters.bekliyeceğiz bakalım.

canım hepimiz çok dua ettik o cadı kaynana inşallah bulacak cezasını seni böyle üzdüğü için kocanla huzursuz olma sen kocnla iyi oldukça o deli oalcak.....

Kızlar bence her şey yine kocalarımızda bitiyor.Onlar eşleriyle anneleri arasında ki dengeyi iyi sağlayabilmeli...Benim kayınvalide ve kayınpeder benim doğum günü umreye gidiyorlar.Çok alakalılar maşallah.Bebeğime bir boncuk dahi almadılar.Annem bu duruma takmış durumda , niye gidiyorlar diye.Ben ne diyeyim bir şey desem kocam üzülecek.O da bu durumun hoş olmadığının farkında ama ben de laf edip eşimi niye üzeyim huzurumu kaçırayayım diye düşünüyorum...

Bu dönemde böyle kötü haberler paylaşmasak. Bence arkadaşımızın daha çok morale ihtiyacı var.

canım haklısında ama bi yandan da hayat içersinde aksilikelr oalbiliyor insanın annesi olunca söz konusu durum başka bişey düşünemiyor ben sadece dua istedim arkadaşalrımdan çok şükür hepsi destek oldular.... hepsinden ayrı ayrı mevlam razı olsun....

:lepi:süper olmuş valla:)) lafı da iyi koymuşsun.içim serinledi biraz:)

canım ne demek..destek olucaz elbet birbirimize.başında olan daha iyi anlar:))
sen yine de üzme canını kocanla aranı iyi tutarak halletmeye calş..politik olman lazım dedim ya...ne olur kendine dikkat et canım opuyorumnanaktan

Ben sordum fotoğrafçıyı.Hastane fotoğrafçısı var.30 poz ve albüm 300-TL dediler bana.Ben yarın dr. gidince onu da kesinleştireceğim...

HAKLISIN VALLA. neyapalım. ben artık cici gelin olmayacağım.bazen kırıldığımı bozulduğumu belli etcem.anlasınlar.sempatiksalakcinni

aferim toprakçım ne güzle düşünüyorsun... benim eşimin aileside bak ne mezuniyetine gelmişler , ne asker uğurlamasına geldiler, nede askerden geldklerine, şimdi doğumada gelmeyecekler benim için hava hoş valla hiç sorun değil yılda bir kez görsme yetiyor bana çok bile zaten 2 gündebir arıyorlar herşeyi haber alıyorlar ve onunla yetiniyorlar... ama şöyle bir durum var bunalrın hepsi eşimin içine işliyor bi kere herşeyde önce özlüyor onlar , ve böyle özle günlerde annesine babasına sarılmak istoyor ama onalra sarılamadıkça bana sarılıyor bende tutup vay gelmediler gitmediler demek yerine olsun aşkım biz birizi biz birbirimize yeteriz yetmeliyiz diyorum onalrda hayat mücadelesinde kırılma darılma düşünüp kendinide yorma diyorum hemen alıyorum iltifatı gül yüzlü meleğim huzurum benim diye :):):):) bide öptümü ohhh neyime gerek kaynana kayıneder hiç bişeylerini istemem :):):):

Canım geçenlerde yazdım sana, görmedin sanırım, sonra baktım çıkmışsın, bana 1 Mart diye tarih verdi doktorum, tabi benim kız beklerse o tarihe kadar, bu cumartesi yine kontrolüm var, fotografçı için halkla ilişler le görüştüm, oda süslemesi dahil 250-300 tl olur dedi, fotografçı ile nasıl anlaşırsanız ona göre fiyat ta değişebilir dedi, ben oda süslemesi istemeyecem, bu arada eşim fotografçı fikrini çok begenmişti ama ne olduysa sanırım annesi yine doldurdu, artık onu da istemiyor eşim, fuzuli masrafmışşşş, sanki hergün doğacak ve hergün o parayı verecez, anlamadım gitti, bu konuda tartışmaya dönüştü ama benim hain planlarım var bu konuda :)))
Senin bebek daha dönmedi demek, ama 34. haftadasın sanırım, daha dönme ihtimali var bence, bu arada eşimin kuzeni senin doktora geliyor, çok memnun kalmış..

yaaa simenay şu kaynanan varya beni burda yarıyor resmen.ahh o gelinine düşmemiş ah senin gibi iyi niyetli insanı bulmuş beğendiği yerden konuşuyor.acayip parçalamak istiyrum ben bu kadınıklava:eşinede ayrı kızıyorum anakuzusu lanetin teki yüzünden üzüyor seni.kesinlikle özür dileme asla.ve onu takmadığını açık bir şekilde belli et ki yerini bilsin artık terbiyesiz.bir doğurtamadılar seni olsa rahatlayacaklar.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bunu.
Yazgı, umarım güzel haberlerle gelirsin.

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

güzel haberlerle gel canım:))
sağolun kızlaropuyorumnanaktan

tabii hayatım zaten benim sorduğum doktorlarda suni sancı ile başlatılırsa doğum %70 sezeryana döner dediler.şikayet etmeyi düşündüm bende hasretcim ama bunu doğumdan sonraya bırakıyorum.buda sezeryana dönmek için yapılan bir oyun yani.Allah hakkımızda hayırlısını versin.

amin seyyalcim amin...

bnce endişe etme cnm anjio basit bi operasyon hiç bişicik olmas tabi sende biliosun zaten bunuolumunekankayizsmile
eirhan bebeğide görüdmmmm...... çok tatlı acaba ebru nasıl arayan haber alan varmııııı????????
ebru çok iyi cnm bugün taburcu olacak sanırım öyle değilmi 2gece yattı 3.gün çıkarılıyor bildiğimCADIARZU
senin kocandada işyok hayatım ki sen o kadar şeyler atlattın doğum riskin oldu hastanelerde kaldın bunları görüp birazcık acıması lazım anasına anne sus biraz o benim karım demesi lazım!! bnce sen önce kocanla konuşman lazım sen beni hiç düşünmüyorsun, anlamıyorsun die sitem etmen gerekio ! annesiyle karısı arasında ki çizgiyi koruyamayan ayırımı yapamayan adama adam demem yani.. kusura bakma canım sonuçta senin kocan ama çok yanlış yani!

katılıyorum newincima.s

slm kızlar umarım herkezin sağlığı ve bebekleri iyidir sanırım aranızda doğum yapanlar olmuş allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişlerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…