- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.321
günaydınnnnn güzel annnişlerr Şeniz dün kontrolümüz vardı çok heyecanlı geçti oğluşum tam 3,5 kilo olmuş aldığım kilolara deymiş kafasınıda bi güzel yerleştirmiş minnoşum doktorum bir haftaya kadar gelir dedi alttanda muayne etti sakın korkmayın hiiiç can yakan bi olay değil bayanssulusmile epiduralide sordum hiç bir yan etkisi yok istiyorsan yaparız dedi ve tabiki istiyorum :))))) hayırlısıyla çok heyecanlıyım ne zaman ne saatler geçiyor seyyalcim bebişleri beklemek şafak saymaktan daha zormuş hihoyyyt hihoyyyt
günaydın kızlar.
ben de dün dr. daydım.nst de az sancı çıktı. bebek hala ters. dönerse normal doğurursun diyor dr. ama korkuyorum. acaba kaçıncı haftaya kadar dönmeli? 34+3 üm.
ayrıca pelin ve emirhana maşallah....
günaydın mart enneleri dün akşam beni merak etmişsiniz doğurmadım daha:) hastane çıkışında kiğılıda indirim wardı kocişie alışweriş yaptım biraz kendimede emzirme atleti aldım yine.. geldiğimde 8di ewe geçtim arkadaşım geldi otrduk laptopu açmaya çalıştım ama olmadı şarjı kopmuş sizi haberdar edemedim ama hijyenime msg attım.
nstde sancılarım 60 sewiyelerde geldi gitti.. açılmam 1cm artış yok. kızlar en güzeli bebeğim bu haftada yarım kilo almışşşşşş we 3200 olmuşwayy be o kadar şaşırdıkki nasıl yani falan dedik ben 3 olmuşmudur die üzülürken bebeğim haftasınında 2,3 gün önüne geçmiş:Saruboceq: isteyince oluyor demekki böylece kızım 15günde yaklaşık 1kg almış oldu hayretler içindeyim.. boyumuz 51cm değişme yok. haftaya gün werdi doktor. doğuracak gibi görünmüyorum maalesef ( beklemeye dewam kocişe dedim gel ilşki yapalım açıliim biraz yine yanaşmadı her gün parka gidip spor yapıosun dedi:1no2:
gözün aydın hasrtet,çok sevindim senin adına.ben de dün gittim dr'a,benim ufaklık 2 haftada 200 gr almış,34+0'da 2250 gr.üzüldüm tabi.ama haftasına göre iyi dediler.geçenlerde 2 haftada 600gr alınca bu sefer de devam eder sandık,yanıldıkkaydirigubbakcemile3 pekmez içmeye başladım,her sabah 2 kaşık iyi di mi kızlar?
kanald'yi izleyen arkadaşlar,buraya yazabilirmsnz neler dedilerbilmiyorumkismile
ewet cnm artık doğsun die dua ediorum nasılsa kıwama geldikaydirigubbakcemile2
uyy senin kocan yetim kalaaaaaaklava:
o yatak toplama işi zaten eziyet yaa hele yatak örtüsünü serene kadar kan ter içinde kalıyorum, bazen toplamasam diorum ama offf işte olmuyo ki
cnm benim kocam yapıor hergece alıyo mikseri hep değişik yapıo ama en sewdiğimi yaziim bencokacimcoook cewiz, karaüzüm, kuru incir, muz, yoğurt, balcokacimcoook kocaman saklama kabında yapıyo akşam tw karşısımnda yiorum yarısını yarıısınıda yatak başucuna alıoruz sabah uyandıımda yiorum. bence bu etki etti çünkü diğer yediklerim hep aynı.. bir de bi kaçık pekmez atıorum ağzıma gün içinde...
amman toplamayın walla ben topluyorum her sabah içkence gibi gelio o şekl kalktığım giibi giyinmek çıkmak ne kadar güzel olur oysa kii:gitme:
kız kansızlığın ilacıdır pekmez tabiiki ye 2 kaşık at apğzına ama süt we yoğurtla birlkte tüketmemeye çalış emilimini engellio
aferim toprakçım ne güzle düşünüyorsun... benim eşimin aileside bak ne mezuniyetine gelmişler , ne asker uğurlamasına geldiler, nede askerden geldklerine, şimdi doğumada gelmeyecekler benim için hava hoş valla hiç sorun değil yılda bir kez görsme yetiyor bana çok bile zaten 2 gündebir arıyorlar herşeyi haber alıyorlar ve onunla yetiniyorlar... ama şöyle bir durum var bunalrın hepsi eşimin içine işliyor bi kere herşeyde önce özlüyor onlar , ve böyle özle günlerde annesine babasına sarılmak istoyor ama onalra sarılamadıkça bana sarılıyor bende tutup vay gelmediler gitmediler demek yerine olsun aşkım biz birizi biz birbirimize yeteriz yetmeliyiz diyorum onalrda hayat mücadelesinde kırılma darılma düşünüp kendinide yorma diyorum hemen alıyorum iltifatı gül yüzlü meleğim huzurum benim diye :):):):) bide öptümü ohhh neyime gerek kaynana kayıneder hiç bişeylerini istemem :):):):
Kızlar bu kaynana konusu sıktı beni iyice, gelin konuyu değiştirelim, güzel şeylerde konuşalım,
Bakın el emekleri bölümüne konu açtım, perdemi ve klozet takımımı koydum oraya, bakalım beğenecek misiniz..?
YA BEN HAYRETLER İÇİNDEYİM SÜPER ŞEYLER BUNLAR SEN Mİ YAPTIN PERDEYİ DEMİ SEN YAPTIN HASTA OLDUM PERDEYE BENDE YAPCAM YAA :sm_cool:
Kızlar bu kaynana konusu sıktı beni iyice, gelin konuyu değiştirelim, güzel şeylerde konuşalım,
Bakın el emekleri bölümüne konu açtım, perdemi ve klozet takımımı koydum oraya, bakalım beğenecek misiniz..?
Simenay kapı süsünü nasıl yaptın çok beğendim ben
selam kızlar..
ben bugün doğumu yapmak üzere afyona annemlerin yanına gidiyorum şimdi kayınvalidemin yanındayım (12 gün 11 saattir) çok mutluyum ama eşim mardin de olduğu için de içim buruk..şu kaynanalrı tolayıp napsak bilemedim benimki de ara ara laf sokuyo ama ne altını ne kuruşu gördük bakalım sürpriz yapar mı..doğumu annemlerin orda yapcam diye bi hasetleşti ki sormayın :dilcikar:
ama kusura bakmasın ne mardin de ne de antepte doğurmicam işte...
Canım geçenlerde yazdım sana, görmedin sanırım, sonra baktım çıkmışsın, bana 1 Mart diye tarih verdi doktorum, tabi benim kız beklerse o tarihe kadar, bu cumartesi yine kontrolüm var, fotografçı için halkla ilişler le görüştüm, oda süslemesi dahil 250-300 tl olur dedi, fotografçı ile nasıl anlaşırsanız ona göre fiyat ta değişebilir dedi, ben oda süslemesi istemeyecem, bu arada eşim fotografçı fikrini çok begenmişti ama ne olduysa sanırım annesi yine doldurdu, artık onu da istemiyor eşim, fuzuli masrafmışşşş, sanki hergün doğacak ve hergün o parayı verecez, anlamadım gitti, bu konuda tartışmaya dönüştü ama benim hain planlarım var bu konuda :)))
Senin bebek daha dönmedi demek, ama 34. haftadasın sanırım, daha dönme ihtimali var bence, bu arada eşimin kuzeni senin doktora geliyor, çok memnun kalmış..
bunu bile bile gidip günmü kararlaştıracaksın doktorun kendi rahatı için aniden arayıp ben doğuruyorum demiyesin die bu yöntemi sunmuş sana bnce kabul etme riske atma cnmyaaa simenay şu kaynanan varya beni burda yarıyor resmen.ahh o gelinine düşmemiş ah senin gibi iyi niyetli insanı bulmuş beğendiği yerden konuşuyor.acayip parçalamak istiyrum ben bu kadınıklava:eşinede ayrı kızıyorum anakuzusu lanetin teki yüzünden üzüyor seni.kesinlikle özür dileme asla.ve onu takmadığını açık bir şekilde belli et ki yerini bilsin artık terbiyesiz.bir doğurtamadılar seni olsa rahatlayacaklar.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bunu.
sağolun kızlaropuyorumnanaktan
tabii hayatım zaten benim sorduğum doktorlarda suni sancı ile başlatılırsa doğum %70 sezeryana döner dediler.şikayet etmeyi düşündüm bende hasretcim ama bunu doğumdan sonraya bırakıyorum.buda sezeryana dönmek için yapılan bir oyun yani.Allah hakkımızda hayırlısını versin.
slm kızlar umarım herkezin sağlığı ve bebekleri iyidir sanırım aranızda doğum yapanlar olmuş allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişlerinize
selam kızlar..
ben bugün doğumu yapmak üzere afyona annemlerin yanına gidiyorum şimdi kayınvalidemin yanındayım (12 gün 11 saattir) çok mutluyum ama eşim mardin de olduğu için de içim buruk..şu kaynanalrı tolayıp napsak bilemedim benimki de ara ara laf sokuyo ama ne altını ne kuruşu gördük bakalım sürpriz yapar mı..doğumu annemlerin orda yapcam diye bi hasetleşti ki sormayın :dilcikar:
slm kızlar umarım herkezin sağlığı ve bebekleri iyidir sanırım aranızda doğum yapanlar olmuş allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişlerinize
canım haklısında ama bi yandan da hayat içersinde aksilikelr oalbiliyor insanın annesi olunca söz konusu durum başka bişey düşünemiyor ben sadece dua istedim arkadaşalrımdan çok şükür hepsi destek oldular.... hepsinden ayrı ayrı mevlam razı olsun....
selam kızlar..
selam kızlar..
YA BEN HAYRETLER İÇİNDEYİM SÜPER ŞEYLER BUNLAR SEN Mİ YAPTIN PERDEYİ DEMİ SEN YAPTIN HASTA OLDUM PERDEYE BENDE YAPCAM YAA :sm_cool:
Simenay kapı süsünü nasıl yaptın çok beğendim ben
Canım bak burada anlatmıştım nasıl yapıldığını;
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/342478-2010-mart-bebeklerinin-odasi-13.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?