2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrra.s.
kız kardeşim bende şöyle bi bakıp çıkıcam herkes iyidir umarım
yarın boya yapılıyo evde o iş de bittimi rahatlıycam ablam gelicek temizlik yapıcaz bebeğimin beşiğini temizleyip yerleştiricem bu arada dün kızkardeşim bi müjde verdi oğlumun odasını hazırlamışlar sağolsunlar cumartesi odamızda gelicekhihoyyyt eşimde nöbetci pazar sabahı ona sürpriz yapıcam

maşallah canım kuzucuk büyümüş nazar değmesin kilosu çok iyi

canım gözün aydın bebeğini görmüşsün
döner inşallah kuzun bebişlerin işi belli olmuyor son anda bile dönebiliyorlar

kıss hasret maşallahhh çirozum çirozum derken bebişini büyütmüşsün ne güzel nazar değmesin karışımlar işe yaramış yerimseniben

maşallah canım seninde bebeğine kilosu iyi annesi

seyyalcim annene geçmiş olsun acil şifalar dilerim Allah yardımcısı olsun sağlığına kavuşsun biran önce

HHMM.. TAMAM O ZMAN YİYEYİM BENDE YOĞURTLA YERİM YOĞURT HASTASIYIM ZATEN delikafadulden

Bizde de öyle Seyyalcım ,eşim de öyle bu şekilde davrandıkça ona huzurlu ortam verdikçe daha bir bağlanıyorlar bize...Bu arada bizimkiler aramazlarda eşiminde aramak aklına gelmez ben yaşlı insanlar diye her hafta ararım öyle konuşurlar...Ben daha ne yapayım, insanları olduğu gibi kabul etmek en doğrusu sanırım...

selam kızlar..
ben bugün doğumu yapmak üzere afyona annemlerin yanına gidiyorum şimdi kayınvalidemin yanındayım (12 gün 11 saattir ) çok mutluyum ama eşim mardin de olduğu için de içim buruk..şu kaynanalrı tolayıp napsak bilemedim benimki de ara ara laf sokuyo ama ne altını ne kuruşu gördük bakalım sürpriz yapar mı..doğumu annemlerin orda yapcam diye bi hasetleşti ki sormayın :dilcikar:
ama kusura bakmasın ne mardin de ne de antepte doğurmicam işte...

İyi yolculuklar canım, dikkat et kendine, sağ salim varırsın inşallah, insanın kendi annesi gibi yok valla...

Bende kaynanamlardan bir çöp dahi görmedim, sürekli şunu alcaz bunu alcaz diyorlar ama bebek doğacak hala almadılar, üstelik bu hafta tatile gidiyorlar, ben onlar yokken doğurcam büyük ihtimal, geldiklerinde biz zaten almış oluruz onların alacağı şeyleri, çünkü hemen kulanılacak şeyler bunlar, ohhh bunlarında işine gelecek üstüne yatacaklar bşr güzel, bakalım doğum hediyesi ne alacaklar ben esas onu merak ediyorum, 2 sene önce kendi kızları doğum yaptığında sadece 100 tl para verdiler...

ben de oda süslemesi düşünmüyorum. fotoğraflar çok güzel. baktın mı hastanenin sitesinden. ben de çok memnunum bülent beyden. illaki sezeryan diye birşey demiyor. sen normal doğurursun bebek dönerse bekleyeceğiz diyor. Çok isabetli bir karar vermişim hem hastane hem de dr. konusunda.,
senin az kalmış. ben hala okula gidiyorum. o yüzden arada bakıp çıkıyorum... gözümden kaçmış olabilir. bayanssulusmile

bunu bile bile gidip günmü kararlaştıracaksın doktorun kendi rahatı için aniden arayıp ben doğuruyorum demiyesin die bu yöntemi sunmuş sana bnce kabul etme riske atma cnm
slm kızlar umarım herkezin sağlığı ve bebekleri iyidir sanırım aranızda doğum yapanlar olmuş allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişlerinize

ewet cnm selkie we frambuaz doğum yaptılar...
sen nasılsın toparlanabildinmi?

AYY SEN ÇOK YAŞA GÜLDÜRDÜN BENİ sırnaşık şey İSTEDİN YERDE DOĞUR BENCEDE BEBEK SENİN DOĞURMAK SANA AİT KARŞMASINLAR BAKİİM klava:

slm kızlar umarım herkezin sağlığı ve bebekleri iyidir sanırım aranızda doğum yapanlar olmuş allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişlerinize

hoşgeldin cnm...
şu an herkes iyi Allah'a şükür inşallah sende iyisindir...

Güzel dileklerin için teşekkür ederiz...
Allah gönlünün muradını versin...

Özel mesaj kutuna bak canım. opuyorumnanaktan

İyi yolculuklar canım...

merhaba herkese
bizde evde annem kayınvalidem ile bebişin gelmesini bekliyoruz
dün doğum raporumu uzattım işyerime gittim verdim 2 saat filan gezdik annemle yürüdük bebeğe mevlüt kıyafeti aldım bu arada lohusa pijamaları çok düşmüş kızılay loyada erkenden aldığıma pişman oldum ben bugün itibariyle 40 hafta 2 günlük görünüyorum drum erkenden izne ayırdığı için bende evde yattım işte o yanıma kar kaldı 10 gün daha uzadı iznim ben iznimin uzayacağını bilmiyordum tesadüfen şubat topiğinden buldum en son gün

canım ne güzel bebişin afyonlu olacak bende afyonluyum
bizim bebişte angaralı olacak nasipse

YA BEN HAYRETLER İÇİNDEYİM SÜPER ŞEYLER BUNLAR SEN Mİ YAPTIN PERDEYİ DEMİ SEN YAPTIN HASTA OLDUM PERDEYE BENDE YAPCAM YAA :sm_cool:

Beğenmene sevindim, perdeyi yapması çok kolay aslında, burada Yaz adında bir arkadaşım yapmıştı bende ondan görüp yaptım, yapmak istersen tarif edebilirim..

kızlar toparlanmak mümkün değil ama iyi olmaya çalışıyorum kırkımın çıkmasını bekliyorum eşimle tatile gidicez belki biraz kafamız dağılır sonra doktorda izin verirse allah nasip ederse yeni bebek düşünüyoruz ama tabi korkuyorumda aynı şeyleri yaşamaktan ne olur bana dua edin doğum yaparken edilen dualar kabul olurmuş bu sefer allah yüzümü güldürsün

AYNUR MERVEEGE HASRET GÖZÜNÜZAYDIN MASALLAH BEBıKLERıNıZE..SEYYAL cok gecmiş olsun canım..YAZGI cım tombik haberlerle gel..SıMENAY cım ne diyeyim sen bukadar sessiz olmazssan gelmez bunlar basına kıssım biraz yırtık olcan ya böyle kaynanaya.....klava:
bu arada benim zilli beni mahvetti dün gece ya sen daha küçücük can abaretısız gece 11 den 1 e kadar 2 saat hiç durmazmı arkadas bi ara ver bi soluk al kudurdu karnımda görseniz ben yoruldum dedim bi sorunmu var acaba alttan üstten sagdan soldan resmen ayaklarına dokundum :1shok:..neyseki duruldu biraz..acaba pekmezi cok yedim yan etki yaptı cücüüüme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…