2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşım, Allah gönlüne göre verir inşallah. Hem sana hem de isteyen herkese Rabb'im sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

Kafanı dağıtman iyi olur. Bebeğin için güzelce hazırla kendini. İnşallah bir daha yaşamazsın bunları.opuyorumnanaktan

slm kizlar nasilsinizz......
evde olunca surekli giremiyorum internete. evle ugrasmak ve dinlenmekten :)))))

hoşgeldin nasılsın ?

çok iyi düşünmüşsünüz tatil işini
inşallah her şey dilediğin gibi olur canım pozitif ol olumsuz bakmamaya çalış
dualarımız seninle..

slm kizlar nasilsinizz......
evde olunca surekli giremiyorum internete. evle ugrasmak ve dinlenmekten :)))))
bnde ewde olmak istioruuuuuuummm:sinifsinif:

sen 40 hafta falan değlsin boşwer o kocakafa doktorunu sen s.a.t ne göre normal hesapla bence haftanııııııııklava:

Ben zaten normal doğumu istemiyordum, sezeryan için kesin kararlıyım, hastanenin sitesindeki fotografçı ile anlaşmalrı bitmiş, başka bir fotografçi ile anlaşma aşamasındalar, ben memnun kalırsam, yada bu hafta yeni bilgiler alırsam sana da yazarım, hastaneden bende çok memnunum, iyi bir seçim yapmışız evet..

Canım, dualarımız hep seninle olacak, inşallah sorunsuz bir şekilde yeninde anne olmayı tadacaksın, lütfen kendini üzmemeye çalış, takdiri ilahi, herşey Allah tan, sakın isyan etme, duanın gücüne inan..

canım allah gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlat versin..
güçlü olmaya calış rabbim dağına göre kar verirmiş.
dualarım seninle.opuyorumnanaktan

bunu bile bile gidip günmü kararlaştıracaksın doktorun kendi rahatı için aniden arayıp ben doğuruyorum demiyesin die bu yöntemi sunmuş sana bnce kabul etme riske atma cnm
yok hayatım zaten benim bıdığın başı büyük ya direk sezeryan olma ihtimalim var.yarın Allah nasip ederse artık hem doğum şeklim hem günü kesin belli olacak ama normal olursa tabii kabul etmem suni sancıyı.
canım hiç kolay değil haklısın ama bak ne güzel söylemişsin yeniden bir evlat sahibi olmayı planlıyorsun.bunun için gücünü toplaman lazım.Allahım sana enkısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşaallah,acınızıda tez zamanda dindirsin.tatil yapacak olmanızda iyi olacaktır.herşey gönlünce olsun dualarımız seninle.

ewet cnm tatil çok iyi gelecek size, we bu sefer gerçekten işinin ehli bir doktor yapsın takiplerini bir daha aynı acıyı yaşamazsın inşallah.. bebek için hemen başlayabileceğinizi söledimi dr? hayırlısı olsun cnm dualarımız seninle..

cnm en son usg kağıdına baksana bpd kaç mm yazıor?? benimkiyle karşılaştrcam kaç haftada gösterior bide başını bizim dün baş 90mm 36+3, karın 37+6 görünüodu şişko olmuş azcık teyzesiiiiguclubacismile

EBRUCUM inşaallah.sağol canım.

kızlar benim oğlumun herşeyi tamamlandı gerçi yatağını sermedim ama o kolay.fakat resi çekmeye çok üşeniyorumbilmiyorumkismile

ÇOK SEVıNıRıM TARıF EDERSEN. ıPLERı 3 ER BıRLEŞTıRıP FELAN MI YAPTIN TARıF ET BEN YAZAYIM Bı KAĞIDA

Üst kısmına pencerenin eninin ölçüsünde makrome ipinden 3 sıra sık iğne ördüm, bu sık iğneli kısıma daha sonra perde tokalarını diktim, 3 sıra sık iğneden sonra 5 sırada kutu kutu kafes ördüm, sakallı ipleri ölçüp, aynı boyda kestim, kutu kutu olan kafeslere geçirdim, ipleri önce çifter çifter yapmıştım ben, çok karanlık oldu içerisi ve çok sık ip oldu, bu yüzden ipleri tek tek yaptım, hepsi bu kadar, perdeyi taktıktan sonra, iplerin alt ucunda bir dengesizlik varsa, aynı boyda hizalamak için kestim bir kısmını..

Son düzenleme:
bnde ewde olmak istioruuuuuuummm:sinifsinif:

sen 40 hafta falan değlsin boşwer o kocakafa doktorunu sen s.a.t ne göre normal hesapla bence haftanııııııııklava:

biliyprum canım bizim oğlan 10 gün sonra doğacak 40 haftayı tamamlayınca ama çalıştıpım için iznimi uzatmam gerekti 8 haftalık iznim bitti
dün başka dra gittim oda bana doğum tarihi filan veremedi
bebek büyük nasıl doğar dedim artık bebek kanala girmiş kilosu tam belli olmaz dedi
aksilik olursa normali sezeryana değiştirir doktorun dedi yarın tekrar gideceğim bakalım

saolun kızlar 12 saatlik yol nasıl geçcek bilmiom ama olsun :dilcikar:
bu arada deminden beri cevap veremedim meraklı kayananm ne yazıyosunuz buralara deyip okumaya kalktı dedikodu yaptığımızı hissetti sanırım

baktım hayatım bundan iki hafta önce 90 mm 36+5 görünüyormuş.ve ben ozaman 34+1 mişim.

yerim ben onun göbeğini maşşallah kızımıza
bizimde önceleri hep göbek öndeydi ama şimdik kafa onu solladıguclubacismile

EBRUCUM inşaallah.sağol canım.

kızlar benim oğlumun herşeyi tamamlandı gerçi yatağını sermedim ama o kolay.fakat resi çekmeye çok üşeniyorumbilmiyorumkismile
yazgı yatagın uyku setinin yorganı ve kenarlıkları haricinde altlıgı varmı??yani bebegin altına ne sericen??polar battaniye olmazmı sonucta ortopedik ama bebek için sert yani idaş yataklar..

abboww..seni,n 10 gününmü kaldı bebeeemmmakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…