- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.341
kızlar toparlanmak mümkün değil ama iyi olmaya çalışıyorum kırkımın çıkmasını bekliyorum eşimle tatile gidicez belki biraz kafamız dağılır sonra doktorda izin verirse allah nasip ederse yeni bebek düşünüyoruz ama tabi korkuyorumda aynı şeyleri yaşamaktan ne olur bana dua edin doğum yaparken edilen dualar kabul olurmuş bu sefer allah yüzümü güldürsün
slm kizlar nasilsinizz......
evde olunca surekli giremiyorum internete. evle ugrasmak ve dinlenmekten :)))))
kızlar toparlanmak mümkün değil ama iyi olmaya çalışıyorum kırkımın çıkmasını bekliyorum eşimle tatile gidicez belki biraz kafamız dağılır sonra doktorda izin verirse allah nasip ederse yeni bebek düşünüyoruz ama tabi korkuyorumda aynı şeyleri yaşamaktan ne olur bana dua edin doğum yaparken edilen dualar kabul olurmuş bu sefer allah yüzümü güldürsün
bnde ewde olmak istioruuuuuuummm:sinifsinif:slm kizlar nasilsinizz......
evde olunca surekli giremiyorum internete. evle ugrasmak ve dinlenmekten :)))))
merhaba herkese
bizde evde annem kayınvalidem ile bebişin gelmesini bekliyoruz
dün doğum raporumu uzattım işyerime gittim verdim 2 saat filan gezdik annemle yürüdük bebeğe mevlüt kıyafeti aldım bu arada lohusa pijamaları çok düşmüş kızılay loyada erkenden aldığıma pişman oldum ben bugün itibariyle 40 hafta 2 günlük görünüyorum drum erkenden izne ayırdığı için bende evde yattım işte o yanıma kar kaldı 10 gün daha uzadı iznim ben iznimin uzayacağını bilmiyordum tesadüfen şubat topiğinden buldum en son gün
canım ne güzel bebişin afyonlu olacak bende afyonluyum
bizim bebişte angaralı olacak nasipse
ben de oda süslemesi düşünmüyorum. fotoğraflar çok güzel. baktın mı hastanenin sitesinden. ben de çok memnunum bülent beyden. illaki sezeryan diye birşey demiyor. sen normal doğurursun bebek dönerse bekleyeceğiz diyor. Çok isabetli bir karar vermişim hem hastane hem de dr. konusunda.,
senin az kalmış. ben hala okula gidiyorum. o yüzden arada bakıp çıkıyorum... gözümden kaçmış olabilir. bayanssulusmile
Beğenmene sevindim, perdeyi yapması çok kolay aslında, burada Yaz adında bir arkadaşım yapmıştı bende ondan görüp yaptım, yapmak istersen tarif edebilirim..
ÇOK SEVİNİRİM TARİF EDERSEN. İPLERİ 3 ER BİRLEŞTİRİP FELAN MI YAPTIN TARİF ET BEN YAZAYIM Bİ KAĞIDA
yok hayatım zaten benim bıdığın başı büyük ya direk sezeryan olma ihtimalim var.yarın Allah nasip ederse artık hem doğum şeklim hem günü kesin belli olacak ama normal olursa tabii kabul etmem suni sancıyı.bunu bile bile gidip günmü kararlaştıracaksın doktorun kendi rahatı için aniden arayıp ben doğuruyorum demiyesin die bu yöntemi sunmuş sana bnce kabul etme riske atma cnm
canım hiç kolay değil haklısın ama bak ne güzel söylemişsin yeniden bir evlat sahibi olmayı planlıyorsun.bunun için gücünü toplaman lazım.Allahım sana enkısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşaallah,acınızıda tez zamanda dindirsin.tatil yapacak olmanızda iyi olacaktır.herşey gönlünce olsun dualarımız seninle.kızlar toparlanmak mümkün değil ama iyi olmaya çalışıyorum kırkımın çıkmasını bekliyorum eşimle tatile gidicez belki biraz kafamız dağılır sonra doktorda izin verirse allah nasip ederse yeni bebek düşünüyoruz ama tabi korkuyorumda aynı şeyleri yaşamaktan ne olur bana dua edin doğum yaparken edilen dualar kabul olurmuş bu sefer allah yüzümü güldürsün
yok hayatım zaten benim bıdığın başı büyük ya direk sezeryan olma ihtimalim var.yarın Allah nasip ederse artık hem doğum şeklim hem günü kesin belli olacak ama normal olursa tabii kabul etmem suni sancıyı.
canım hiç kolay değil haklısın ama bak ne güzel söylemişsin yeniden bir evlat sahibi olmayı planlıyorsun.bunun için gücünü toplaman lazım.Allahım sana enkısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşaallah,acınızıda tez zamanda dindirsin.tatil yapacak olmanızda iyi olacaktır.herşey gönlünce olsun dualarımız seninle.
ÇOK SEVıNıRıM TARıF EDERSEN. ıPLERı 3 ER BıRLEŞTıRıP FELAN MI YAPTIN TARıF ET BEN YAZAYIM Bı KAĞIDA
EBRUCUM inşaallah.sağol canım.
kızlar benim oğlumun herşeyi tamamlandı gerçi yatağını sermedim ama o kolay.fakat resi çekmeye çok üşeniyorumbilmiyorumkismile
bnde ewde olmak istioruuuuuuummm:sinifsinif:
sen 40 hafta falan değlsin boşwer o kocakafa doktorunu sen s.a.t ne göre normal hesapla bence haftanııııııııklava:
cnm en son usg kağıdına baksana bpd kaç mm yazıor?? benimkiyle karşılaştrcam kaç haftada gösterior bide başını bizim dün baş 90mm 36+3, karın 37+6 görünüodu şişko olmuş azcık teyzesiiiiguclubacismile
yazgı yatagın uyku setinin yorganı ve kenarlıkları haricinde altlıgı varmı??yani bebegin altına ne sericen??polar battaniye olmazmı sonucta ortopedik ama bebek için sert yani idaş yataklar..EBRUCUM inşaallah.sağol canım.
kızlar benim oğlumun herşeyi tamamlandı gerçi yatağını sermedim ama o kolay.fakat resi çekmeye çok üşeniyorumbilmiyorumkismile
Üşenme de çek hadi. :) Ben de fikir alıyorum fotolarda. Bizim hala çok işimiz var ama babamız çok tembel... :)
abboww..seni,n 10 gününmü kaldı bebeeemmmakannehirbiliyprum canım bizim oğlan 10 gün sonra doğacak 40 haftayı tamamlayınca ama çalıştıpım için iznimi uzatmam gerekti 8 haftalık iznim bitti
dün başka dra gittim oda bana doğum tarihi filan veremedi
bebek büyük nasıl doğar dedim artık bebek kanala girmiş kilosu tam belli olmaz dedi
aksilik olursa normali sezeryana değiştirir doktorun dedi yarın tekrar gideceğim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?