2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben kaçıyoum..dijişlerim açıyor biraz uzanayım yarın yine uğrarım bir ara!öptüm hepinizi..başka doğuran varmı?frambuazla benden başka...

ebrucum canım hoşgeldin ne mutlu sana kurtardın şimdi sıra bizlerde allah yavruna uzun sağlıklı ömürler versin inşallah...

ebrucugum hosgeldin.ne guzel bi bebik o oyle.
Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insallah.
esime bile gosterdim tosuncugun resmini :))) darisi bizlerin basina insallah.

yazcım 37 veya 38 haftanda yapar belli olur
ebru biz doğurmadık daha gelmişin kaçırdık güle güle büyüt bebeğini

Kızlar ben bu kaburga ağrısından ağlıyorum artık var mı bir çaresini bilen yaaa hiçbir pozisyon hatta ağrı kesici bile geçirmiyor mafoldumben

mrb annişler yorumlarınız için çok çok tşk ederim evdeyim hastaneden çıktım sancılarım devam ediyo ara ara pazartesi yine çağırdı gitceğiz evet hasret kız sizsiz olmuyo napam alıştım sizi görmeyince paylaşmayınca eksik oluyo pazartesi ne olcak merak ediyorum ben şimdi çıkıyorum uzanmam lazım yine gelmeye çalışırım öptü sizi

offff catlaklarim artmis deli olacam hic sevmiyorum boyle kendimi sisko ve catlak gorunce.zati dev gibiydim iyice sistim devanasi oldum

temizlik yaptığımızdan beri çok yorgunum şöyle bir baktım herkes iyi.bugün ebruda girmiş kaçırmışız.EYLÜLCEDE YARIN DOĞUM YAPACAK SAĞSALıM KURTULUR ıNŞALLAH BENıM AĞRILARIM ARTTI YOLDA YÜRÜYEMEZ DURUMA GELDıM RESMEN.
SEYALCıM RABBıM ANNENE ACıL ŞıFALAR VERSıN.
HERKSE ıYıGECELER.
HA BUARADA SıMENAY ELLERıNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ YAPTIKLARIN.
HASRET DÜN KORKUTTUN VALLA AMA BEBıŞLE ıYı OLMANA SEVıNDıM

kızlarrr GÜLENCıM doğuruyorrrrrdelikafadulden.
akşam 6 da suyu gelmiş şimdi hastanede imiş bu gece 12 de sezeryan olacakmış.
bir fena oldum yaa heyecan yaptım Allah yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
herkese merhabalar;
Ebrucum maşallah EMİRHAN'A rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etmiş darısı bizim başımıza.....
Frambuazdan ,Eylülce den de haber varmı 3 gündür yoktum biri bana özet geçerse iyi olur.Herkes iyidir umarım ben 3 gün iyi değildim maalesef miğde hapın bitmişti geceleri yine kustum ....Yarın doktorumuza gidicez 2 de randevumuz var bakalım ilaç yazacak mı? ama şunu söyleyeyim size benim miğde öldürdü beni kesin Reflüm şiddetlendi.....
Kızım içimde kıpır kıpır artık...Pazartesi günü Kapalıçarşı,Havuzlu hana da gttim 6 saat dolaştım ama ne aldın derseniz bebek bakımı (Chicco) ,hastane çantası aldım sadece bebeğime ve kendime de sabahlıklı gecelik aldım ...Fiyatları o kadarda uygun değil kampanya var diyorlar ama anadolu yakasındaki mağzalar gibi...Ürün secenekleri az ve kaliteleri de çok iyi değil...Bebek kıyafetlerimiz var zaten birde gelenlerde getirir diye almadım...
Buarada çamaşır makinem bozuldu maalesef bebek kıyafetlerimi komşumda yııkayacağım parçasının gelmesi 1 haftayı bulucak zaten 3-4 haftam kaldı normalde bir aksilik olmazsa herseyi bir an önce yapmam lazım ki hazır olsun ne olur olmaz.Hastane çantamı hazırlayacağım birde çamaşırlar ve tüller yıkacak sadece komşumda bende yıkarız dedi sağolsun .....
İşte bu kadar miğdem şuan iyi yarın neler olucak bakalım ...Sizler nasılsınız özledim walla sizleri.........

kızlarrr GÜLENCİM doğuruyorrrrrdelikafadulden.
akşam 6 da suyu gelmiş şimdi hastanede imiş bu gece 12 de sezeryan olacakmış.
bir fena oldum yaa heyecan yaptım Allah yardımcısı olsun.

ayyy hadi bakalım hayırlısı yaaaaAllah yardımcısı olsun benide bastı şimdi heyecaannnnnnnnnnn

ayyy hadi bakalım hayırlısı yaaaaAllah yardımcısı olsun benide bastı şimdi heyecaannnnnnnnnnn

sorma canım yaa duyunca içim bir garip oldu.
iyi olmana sevindim özlettin kendini.miden yine başlamış buda üzücü birşey dilerim geçer pancubencim.senide doktor kontrolün varmış güzel haberlerle gel canım.

ben şimdi çıkıyorum iyi geceler herkeseopuyorumnanaktan.yarın doktora gidiyoruz bizz yaşasınnnnhihoyyyt

iyi geceler canımmm yarın bende gidiyorum güzel haberlerle gelll sende

Kızlar Ege'miz de dünyaya gelmiş, annesinin gözü aydın. Bugün bir bebeğimiz daha olacak değil mi? Eylül'ün numarası falan var mı kimsede? Sağlıklı bir doğum olur inşallah.
Çok heyecanlanadım ben yahu, bu heyecanla doğurmasak biz de...

Oizlar dün süyum geldi
gece birde sezeryan oldum 3 kg 49 cm doğdu
aynı bana benziyoo
resimleri esim eklemiş facede bende ekliyor olan ark kıyasa iyi olur
ben tekefondan bağlanıyorum
buarada Ege hiç emmiyo

Buarada bende cisını yapamadım kasıklarım agriyo
ağrıya Ağrı jatiyo yanee
yarım saat sonra yemek ondan yarım saat sonrada yürüyüş yaotircaklar

gülencim gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün Ege bebişede hayırlı ömürler nasip etsin a.s.
umarım ağrıların da biran evvel diner.
ay çok heyecan yaptım be şimdi ya eyvahedigeldismile

günaydınnnnnnnn........... bir meleğimiz daha olmuş gülencim mevlam analı bablı büyütsün.... resimelrini merak ediyorum ne olur eklesin birileriiii :):):):)

offf içim kıpı kıpır oluyor........... bu haberleri alınca..........

birde annem bugün gitti bakalım dün doktor gelemmişti bugün medicalpark göztepede anjiyo olacak..... inşallah bukez gelir doktor da kesin olur beklemek daha zor gliyor insana .....

inşallah hep güzel haberler alırız bugün.... mısır patlağı gibi patır patır dökülüyor mart anneleri şubattan başladı bakalım hayırlııs inşllah kızımla biz bekleriz 15 martı :):):)

canım annene geçmiş olsun.... bende sanırım bu akşamadan itibaren anneme bakmaya başlayacağım.... neyse canalrı saolsunda bakarız :):):):): yeterki onarl iyi olsun....

dialcım gerçekten evde olmak o derece yorucu ise ben hiç ayrılnmyayyaım izne bari ..... yorma canım kendini fazla dinlen doğumda zaten çok yorulacağız.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…