- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.541
ben şimdi kocişle dısarı cıkıorum bugün gescezzzz ayy bayıldım ewde ya..hadi öptüm kızlar siziii..gidip hazırlaniim..mucccck
kızlar ben kaçıyoum..dijişlerim açıyor biraz uzanayım yarın yine uğrarım bir ara!öptüm hepinizi..başka doğuran varmı?frambuazla benden başka...
yazcım 37 veya 38 haftanda yapar belli olurtamam koyacağım inşaallah hayatım şimdi yatakla cebelleşiyorum bir doğru düzgün sereyim ekleyeceğim.
haaa birde benim bebek 4-5 aya kadar benim yanımda sepetinde yatacak zaten şimdi aklıma geldisempatiksalakcinni.odasına geçincede bakarız bir çaresineCADIARZU
valla benim doktor çatı muayeneside yapmıyor mutlucum öyle kafadan derse bilemem tabii.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ebru biz doğurmadık daha gelmişin kaçırdık güle güle büyüt bebeğinikızlar naılsınız?5 dakikafırsat buldumd gleneden gidenden yazayım dedim..sizi çk özledim..ben ve bebeğim çok iyiyizz..daha sonra ayrıntılı yazacağım herşeyi...bebeğimi sizinle tanıştırayım dedim..işte emirhanımız...
franbuazdan haber vrm?
baika doğuran varmı?
hepiniz iyimisiniz?
kızlarrr GÜLENCİM doğuruyorrrrrdelikafadulden.
akşam 6 da suyu gelmiş şimdi hastanede imiş bu gece 12 de sezeryan olacakmış.
bir fena oldum yaa heyecan yaptım Allah yardımcısı olsun.
ayyy hadi bakalım hayırlısı yaaaaAllah yardımcısı olsun benide bastı şimdi heyecaannnnnnnnnnn
sorma canım yaa duyunca içim bir garip oldu.
iyi olmana sevindim özlettin kendini.miden yine başlamış buda üzücü birşey dilerim geçer pancubencim.senide doktor kontrolün varmış güzel haberlerle gel canım.
ben şimdi çıkıyorum iyi geceler herkeseopuyorumnanaktan.yarın doktora gidiyoruz bizz yaşasınnnnhihoyyyt
Sinpac kullanıcısından alıntı
Selam kızlarrr,
Selkie bebeğin çoook tatlı...
Frambuaz senin minikte çok şeker....
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...
Ben doğum iznine ayrıldım... Annem düştü ve ayak bileği çok fena... İki günden beri annemlerde yemek yapıyorum... Çok yoruldum... Anneme bakıyorum...
Umarım herkes iyidir... Benim akşam için kocama yemek yapmam gerekiyor... Görüşürüz...
ila06 kullanıcısından alıntı
selkiecimmmmm canım gözün aydın sağ sağlim kavuştun darısı başımızaaaa...
off yemek yapıyorum..ya ben işe geri dönmek istiyom.ne sizi takip edebiliom ne dinlenebiliyom...valizimi hazırladım bu gün bi kısmı tamam terlikle makyaj malzemelerim kaldı ehe.hazır edelim nemelazım kıslar doğurdu bide bis erken doğurursak tamam.
Buarada bende cisını yapamadım kasıklarım agriyo
ağrıya Ağrı jatiyo yanee
yarım saat sonra yemek ondan yarım saat sonrada yürüyüş yaotircaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?