- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.561
Oizlar dün süyum geldi
gece birde sezeryan oldum 3 kg 49 cm doğdu
aynı bana benziyoo
resimleri esim eklemiş facede bende ekliyor olan ark kıyasa iyi olur
ben tekefondan bağlanıyorum
buarada Ege hiç emmiyo
gülençiğim kurtulmuşsun gözün aydın....benim oğlanda emmiyo beni,,göğüs uçlarım yok sütümde dün geldi biraz..emzirmeye çalıştım almadı..bu sefer şiştiler iyie kaptı üçlar içine,bende elektrikli pompayla çekip verdim,ama nereye kadar böyle olçak bimiyorum yani,,,benim bu da emmeyeçek erya gibi sanırım...çok çanım sıkkın bu konuda...
yazcım 37 veya 38 haftanda yapar belli olur
ebru biz doğurmadık daha gelmişin kaçırdık güle güle büyüt bebeğini
mutluçum bekliyoruz sizide..gelsin mart bebeklerimiz sırayla...
çanım sağol,darısı başına,çiçilerinizde hayırlı olsun....makinanın bozulması kötü olmuş...herkese merhabalar;
Ebrucum maşallah EMİRHAN'A rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etmiş darısı bizim başımıza.....
Frambuazdan ,Eylülce den de haber varmı 3 gündür yoktum biri bana özet geçerse iyi olur.Herkes iyidir umarım ben 3 gün iyi değildim maalesef miğde hapın bitmişti geceleri yine kustum ....Yarın doktorumuza gidicez 2 de randevumuz var bakalım ilaç yazacak mı? ama şunu söyleyeyim size benim miğde öldürdü beni kesin Reflüm şiddetlendi.....
Kızım içimde kıpır kıpır artık...Pazartesi günü Kapalıçarşı,Havuzlu hana da gttim 6 saat dolaştım ama ne aldın derseniz bebek bakımı (Chicco) ,hastane çantası aldım sadece bebeğime ve kendime de sabahlıklı gecelik aldım ...Fiyatları o kadarda uygun değil kampanya var diyorlar ama anadolu yakasındaki mağzalar gibi...Ürün secenekleri az ve kaliteleri de çok iyi değil...Bebek kıyafetlerimiz var zaten birde gelenlerde getirir diye almadım...
Buarada çamaşır makinem bozuldu maalesef bebek kıyafetlerimi komşumda yııkayacağım parçasının gelmesi 1 haftayı bulucak zaten 3-4 haftam kaldı normalde bir aksilik olmazsa herseyi bir an önce yapmam lazım ki hazır olsun ne olur olmaz.Hastane çantamı hazırlayacağım birde çamaşırlar ve tüller yıkacak sadece komşumda bende yıkarız dedi sağolsun .....
İşte bu kadar miğdem şuan iyi yarın neler olucak bakalım ...Sizler nasılsınız özledim walla sizleri.........
Kaçırmışım selkie gelmiş gitmiş bile boshayallersmile
Hoşgeldin canım Emirhan da hoşgeldi...
Detayları bekliyoruz dört gözle...
detayları haftaya falan ançak rahat girdiğimde anlatırım hafta sonu kaynanamlar geleçekler hep beraber..onları yollayayım,sonra şu gelken gidende azalsın,dikişlerimde düzelsin böyle çok kalamıyorum bil.başında...zaten felaket açıyor dikiş yerlerim...
anımmmm hoşbulduk,,, :)) valla pekmez çeviz,hurma sağolsun...EBRU CUM aramıza hosdeeeedin sumocu oglusunla.boshayallersmile.kıs nası beslemişin onu allah askına arada bi gir haberdar et bizi..ALLAH uzun saglıklı ömürler versin bebeginede sanada canımm..
çanım sağol,,ben sıramı savdım,sıra sizde artık,inşallah hepiniz sağlıçakla kurtulursunuz...ebrucum canım hoşgeldin ne mutlu sana kurtardın şimdi sıra bizlerde allah yavruna uzun sağlıklı ömürler versin inşallah...
ebrucugum hosgeldin.ne guzel bi bebik o oyle.
Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insallah.
esime bile gosterdim tosuncugun resmini :))) darisi bizlerin basina insallah.
çanım çok sağol,darısı başına inşallah...