2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oizlar dün süyum geldi
gece birde sezeryan oldum 3 kg 49 cm doğdu
aynı bana benziyoo
resimleri esim eklemiş facede bende ekliyor olan ark kıyasa iyi olur
ben tekefondan bağlanıyorum
buarada Ege hiç emmiyo

gülençiğim kurtulmuşsun gözün aydın....benim oğlanda emmiyo beni,,göğüs uçlarım yok sütümde dün geldi biraz..emzirmeye çalıştım almadı..bu sefer şiştiler iyie kaptı üçlar içine,bende elektrikli pompayla çekip verdim,ama nereye kadar böyle olçak bimiyorum yani,,,benim bu da emmeyeçek erya gibi sanırım...çok çanım sıkkın bu konuda...

yazcım 37 veya 38 haftanda yapar belli olur

ebru biz doğurmadık daha gelmişin kaçırdık güle güle büyüt bebeğini

mutluçum bekliyoruz sizide..gelsin mart bebeklerimiz sırayla...

çanım sağol,darısı başına,çiçilerinizde hayırlı olsun....makinanın bozulması kötü olmuş...
Kaçırmışım selkie gelmiş gitmiş bile boshayallersmile

Hoşgeldin canım Emirhan da hoşgeldi...

Detayları bekliyoruz dört gözle...

detayları haftaya falan ançak rahat girdiğimde anlatırım hafta sonu kaynanamlar geleçekler hep beraber..onları yollayayım,sonra şu gelken gidende azalsın,dikişlerimde düzelsin böyle çok kalamıyorum bil.başında...zaten felaket açıyor dikiş yerlerim...

EBRU CUM aramıza hosdeeeedin sumocu oglusunla.boshayallersmile.kıs nası beslemişin onu allah askına arada bi gir haberdar et bizi..ALLAH uzun saglıklı ömürler versin bebeginede sanada canımm..
anımmmm hoşbulduk,,, :)) valla pekmez çeviz,hurma sağolsun...

ebrucum canım hoşgeldin ne mutlu sana kurtardın şimdi sıra bizlerde allah yavruna uzun sağlıklı ömürler versin inşallah...
çanım sağol,,ben sıramı savdım,sıra sizde artık,inşallah hepiniz sağlıçakla kurtulursunuz...

ebrucugum hosgeldin.ne guzel bi bebik o oyle.
Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insallah.
esime bile gosterdim tosuncugun resmini :))) darisi bizlerin basina insallah.

çanım çok sağol,darısı başına inşallah...

canım hoşgelidnn... nasılsın.... emirhanımız nasıl ? tatlı tosbağamız... çok şeker..... mevlam size bağışlasın.....

günaydın kızlar nasılsınız selkie maşallah bebeğin çok tatlı Allah Analı babalı büyütsün darsıı hayyırlısıyla başımıza inşallah.....
şimdi mis gibi kokuyordur ....

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr olumunekankayizsmile
Sizi çok ama çokkk özlemişim
Günlerdir hazırlıklarla uğraşmaktan giremedim bilmiyorumkismile

Sabah sabah ağlattınız beni tüylerim diken diken oldu güzel haberler alınca mafoldumben

Selkiem... canım....... oğlumuz hayırlı olsunn
Ayyyyyy nasıl heycanlandım ya :sm_cool:

Gülencim de doğum yapmışşşşş hihoyyyt
Gözün aydın senin de arkadaşım, yaşasın bebeklerimiz geliyorrrrrrrrrrrrr :teytey: :dance:

Herkese günaydın

Gulencim gözün aydın canım bir bebeğimiz daha oldu maşallah

Canlar bebikim beni çok korkutuyor normalde yataktan kalkmadan hareketlerini hissetmeye başlardım
kalktım bol tatlılı kahvaltı ettim 15 dk. oldu tık yok elimle okşayıp konuşuyorum hiç tepki yok
biraz daha beklerim yoksa doktora gideceğim
bilmiyorumkismile

allah korusun canım .... Dur sabret stres yapmadan bekle ... Artık yerleri dar birde kendşlerine göre uyku düzeni oluşturuyorlar içerde o yüzden tepki vermemiştir ...bizide haberdar et durumdan...

herkese günaydınn ne güzel ya herkes yavaş yavaş bebeklerini kucağına alıyor..doğum yapan arkadaşlar güle güle büyüsün bebekleriniz.. ayy normal doğum beklemek te ne zormuş.. bana kesinlikle normal doğum dedi doktorum.. her gece doğurcam sanıyorum.. varmı benim gibi bekleyen..

Günaydın kızlarrrr
Kdv Beyannameleri vardı onlarla uğraşıyorum Ay bir dün giremedim neler olmuş neleerrr...
Selkie bebğişin çok tatlı kime benziyor bilmiyorum ama maşallah tombişlikten gözleri görünmüyor bebikimizin :)
Gülencim de doğurmuş..Allah hepsini anasına babasına hayırlı etsin...
Bugün Eylül_ce de vaaaarrr..Haftaya da birileri vardı sanırım...
Sinpac annene çook geçmiş olsun...
Seyyalcim senin annene de Allah acil şifa versin...

Oizlar dün süyum geldi
gece birde sezeryan oldum 3 kg 49 cm doğdu
aynı bana benziyoo
resimleri esim eklemiş facede bende ekliyor olan ark kıyasa iyi olur
ben tekefondan bağlanıyorum
buarada Ege hiç emmiyo
günaydın kızlar ...bir doğum haberi daha emi facede resimleri gördüm çok duygulandım gülencim gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah..bu arada benimde bugünü saymazsak6 günüm daha kalıyo tabiki başka bir aksilik çıkmazsa...

hijyencim canım korkma bende dün aynı senin gibi panikledim bebiş uzun bir süre hareket etmedi canım malum yerleri darlaştı ama günün ilerleyen saatlerinde tepiklemeye başlar sakin ol....

Bu arada bugün benim doğum günüm...
Ama bu doğumgünüm de bambaşka duygular içindeyim..
Diğer zamanlarda büyüdüğümü hiç hissetmedim..
Ama bu doğumgünümde sanki birden birkaç yaş yaşlandım omuzlarımda büyük bir sorumluluk hissediyorum artık:kedi:

hijyencim canım korkma bende dün aynı senin gibi panikledim bebiş uzun bir süre hareket etmedi canım malum yerleri darlaştı ama günün ilerleyen saatlerinde tepiklemeye başlar sakin ol....

seninde az kalmış inşallah sağlıcakla gelir bebeğin...

bekliyorum canım bir-iki kıpırdadı sanki..

geçen hafta akıntım olmuştu ya pembemsi o zaman doktor bebek hareketlerinde azalma olursa gel demişti o yüzden tetikteyim Allah hepimizin meleklerini korusun..
.

canım doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu senelere eşinle yavrunla doğum gününü kutlamak nasip olur inşallah...

inşallah uyuyordur ... sağ olun canlar hala beklemedeyim..

Canım stres yapma..hiç böle ufakta olsa bişi duymuyonmuu???
tatlı yedikten sonra yat soluna..göbeğini hırpala biraz baktın olmadı, çok korkarsan eğer biraz acımasızca olucak ama birden yüksek sesle müzik aç sanırım reflex olarak korkup tepki veriolar :)

ayy gülay doğurmuş kaçırdım beee
çok şirin maşallah egemize allah analı babalı büyütsün darısı başımıza kızlarrrrrr

Canım hayırlı senelere..

ufak tefek duymaya başladım neyse ki rahatladım...
kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar doğum yapanların gözü aydın.DOĞUM GÜNÜ OLANLARA DA NıCE MUTLU SENELER ıNŞ.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…