2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

allah korusun canım ama inşallah ciddi bişey değildir stres yapma o da etkiler iyi düşün iyi olsun...kaç haftalık şuan??

benzer bir durum bende de olmuştu progynex diye bir ilaç kullanıyorum ben de..progestanla eş değer...şikayetlerim tamamen geçti çok şükür....inşallah seninki de bir an önce son bulur...bu tür lekelenmeler çok doğal demişti doktorum ...yalnızca dikkat gerektiriyor...biz de dün bitirdik 10. haftayı...aynı sayılırız...dualarım seninle...Rabbim bebeğini sana bağışlasın...dinlen bol bol....ve su iç (doktorumun tavsiyesi) :CüvCüv:

Sakın endişe etme. Moralini yüksek tut. Geçtiğimiz pazar eşimle yolda yürürken kanamam başladı. Bayağı bir kanamam oldu. Doktorumu aradım hastanene gidip kalp atışlarını kotrol etmemiz gerektiğini söyledi. Kalp atışını duyduk. Önemli olan kalp atışını alabilmekmiş. Ben hormon ilacını zaten kullanıyordum. Bir şişe serum taktılar. İlaçların miktarını artırdılar. 1 hafta iyi geçti. Bu hafta herşey yolunda dedi. Amcamın kızının ilk 3 ay sürekli kanaması olmuş. Doktor yataktan kalkmamasını istemiş. Çok şükür bugün üçüzleri var. Bana korkma önce kendi moralini yüksek tut dedi. Pek çok kişinin kanaması oluyormuş. İçini ferah tut.

Selkie eşinle aranızın düzelmesine çok sevindim. :)

canım geçmiş olsun dikkat et kendine.Bence evde istirahat ve ilaç iyi gelecek Allahın izniyle bir şey olmayacak.Aklına hep iyi şeyler getir ki iyi olsun.Dualarımız seninle.

canım kendini üzme ya anneciğine iyice tutunmuştur bebeğin inş seni hiç bırakmayacak hayırlısı ile kucağına alırsın inş sters yapma gerçekten yoksa bebeğinde etkilenir bu durumdan

Selkie canım sen de bir şeyi takma kafana.Moralini bozma bebişini düşün.Erkekler bazen yeterince anlayışlı olamayabiliyorlar.Eh biz de bu aralar zaten yeterince hassasız onlar yapı gereği farklılar bizden.o yüzden oluyor zaten olanlar.Bizim en ufak bir şeye kırılabileceğimizi hesaba katmıyorlar sanırım.Ama bak bence eşin de hatasını anlayacaktır.Bu sorunlar olur geçer her ne olursa olsun iyi ki varlar.

gecmis olsun arkadasim.Allahim bebegini ve seni korusun.insallah birsey olmadan atlatirsin.duaciyim.

slm kızlar edebiyatci222 geçmiş olsun canım.korma bebişin sımsıkı tutunmuştur sana merak etme.sen kendine dikkat et.selkie hamilelikte sende hassas olursun.herşeye alınırsın zor dönemler bunlar.ama en önemlisi senin kendine dikkat etmen.en ufak stres kavga üzüntü bebeğine yansır.hisseder.bebeğinde doğunca sinirli ve inatçı bir bebek olur.ben kızım da yaşadım bunları.herşeyi boşver önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı.barışmışınız süper.bebişinde buna sevinmiştir.

selkie kedini üzme demiştim herşey yoluna girdi bak ne güzel işte..çok sevindim eşinle aranın düzelmesine..bende eskiden kendimi çok üzerdim şimdi senin yaptığın gibi çözüm yolları buluyom ama kendimi üzmeden..ben ne yapsam ne desem onu etkilerim...zayıf noktasını bulup 12 den vurmaya çalışıyom bazen ıskalıyom ama olsun kendimizi üzmeye değmez onlar işe dalıp kendilerini üzmüyolar biz niye üzelim demi......

cok gecmis olsun canim uzme kendini lutfen insallah dinlenince ve ilaclarini duzenli kullaninca hicbirseyin kalmayacak bak ne guzel bebisinin hareketlerinide gormussun ne guzel iste sakin ol stres yapma hersey yoluna girecek insallah bol bol dua eta.s.a.s.

mucizems kaç haftalık hamilesin.hamilelikte akıntı olur ama koyu sarı bilmiyorum bigün önce falan eşinle ilişkiye girdiysen ondanda olabilir.

>>Akıntı

Neden? Gebelikte östrojen salgısı önemli ölçüde artar. Bu nedenle daha önceden hiç akıntı şikayetiniz olmasa bile gebelikte günlük ped kullanacak şiddette koyu kıvamlı ve açık renkli vajinal akıntı ortaya çıkabilir. Akıntınız beyaz renkli ya da renksiz ise, kötü koku içermiyorsa, beraberinde kaşıntı, idrar yaparken yanma ve ağrı gibi belirtiler yoksa bu büyük olasılıkla fizyolojik bir akıntıdır. Fizyolojik olmayan akıntıların nedeni vajinit ya da diğer genital sistem enfeksiyonları olabileceği gibi, özellikle ileri gebelik haftalarında sizin akıntı sandığınız sıvı erken membran rüptürü (suların erken gelmesi) neticesinde boşalmaya devam eden amnios sıvısı da olabilir!

Öneri: Kötü kokulu, sarı-kahverengi-kanlı-kırmızı-yeşil gibi rengi olan bir akıntınız varsa, akıntınız "su gibiyse (bacaklara kadar giden bir akıntının basit bir nedene bağlı olma olasılığı çok düşüktür)", ek şikayetleriniz varsa mutlaka doktorunuza başvurmalısınız.

canım içini rahat tut Allahın izniyle bişey olmaz inşallah bebeğine,sen güçlü olki bebeğinde güçlü olup sana tutunsun...geçmiş olsun canım,bol yat dinlen,çok gerekmedikçe kalkma yerinden,bol su iç....

kızlar teşekkürederim.çok şükür iyiyiz eşimle,düzeldi,biliyorum bebeğe yansıyor,bu konuda dikka etmek lazım...

çok geçmiş olsun canım.allah tez zamanda sağlık versin.sakın kendini yorma yat sürekli istirahat çok önemli.kötü düşünmemeye çalış.herşeyin hayırlısı olsun canım senin için.dilerim bebeğinde sana sım sıkı tutunur annesi ve sağlıkla kucağına gelir.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…