- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.641
kızlar sizin fikrinizi almak istediğim bir konu var,,bana yardımcı olurmusunuz,
şimdi benim jinekoloğom özel muayenehanesi var ,ben oaraya gidiyorum kendi çalıştığı hastane bize çok uzak!,ben bu dr ye yaklaşık 6 senedir gidiyorum ve artık arkadaş gibi olduk,ayrıca çok ilgilidir,istediğim saatte arasam benimle ilgilenir telde falan,ama bir sorunum var,her muayene gittiğimde muayene ücreti 100 tl ödemek zorunda kalıyorum,ssk geçmiyor ilaçlarımıda yazdıramıyorum tabi ssk ya doğal olarak!tahlillerdede ssk dan faydalanamıyorum,ayrıca doğum zamanı geldiğinde gittiğin hastaneye ayrı dr ye ayrı üçret ödeyeceğim,ben şimdi kendi kendime düşündümde çamlıca medicana hastanesine devam etsemmi 2 li testten sonra,?çünkü doğumda ayrı üçret ödemek zorunda kalmayacağım dr ye hem ilaç ve tahlildende ssk dan faydalanabiliyorum...ama şimdiki dr ile tek sorunum maddi,aslında o dr karşılyabilirim ama ssk varken gidip özele o kadar para vermekte saçma geliyor...dr me ne demelide ayrılmalıyım,eşimimi bahane etsem acaba?hiç bişey demeden gitsem olmaz,çünkü tahlil sonuçlarımı falan o dosyalıyor,onda kalıyor herşey!ne yapmalıyım siz bu durumda dr nizi değiştirirmiyidiniz?yoksa devam edermiydiniz,
Canım en iyisini yine sen bilirsin ama bence değiş.Tamam doktorun çok iyi biridir seni çok iyi tanıyordur ama sonuçta her seferinde 100 tl az para değil.bu parayla bebişin için birşeyler yaparsın.Ben emekli sandığına bağlıyım özel hastaneye gidiyorum ve sadece muayene ücreti 5 tl ödüyorum.Doktorum çok ilgili.tahlillere çok cüzi paralar ödüyorum.ilaçları emekli sandığı karşılıyor zaten.yani bilmiyorum ama zaten yeni gideceğin doktoru da araştırıp gidersin o da iyi bir doktorsa zaten ilgilenecek seninle ve tanıyacak seni zamanla.Madem ki ssk lısın niye faydalanmayasın.Doktoruna bir mazaret sunup ayrılırsın ne olacak.Ama tabi karar yine senin canım.
Canım benim gittim drdayiz 200tl doum 5milyar 600
bende Dr değiştireceğim onumuzdeki aydN sonra
Buarda bugün dayanamadık Dr gittik 9 gündür bebeğimi görmüyorum öyle güzellik kıpır kıpır takla bile attı oturdu yattı yüzünü bize dondü ayaklarını ttuyor el salladı elini ağzına soktu kafasına koydu anlatamam ya nobtci Dr idi ama çokdu ama çok uzun baktı epey seyrettik ense kalınlık ölçtü 1.20 mı 1.02 mı ne çıktı hatırlamıyorum burun kemiginede baktı
ben sata göre 11 hafta 1 günlüğüm ama kendi drum 5 gün onde gidiyosun de
demişti bunuN usg şinde 11 hafta 3 günlük çıktı fazla takılmadım Salı gunü kendi Dr gidicem çünkü :)).
Ee en heycanlisini en sona biraktim 10 hftalikken 4 boyutluda başka bı Dr kıza benziyor kız olabilir demişti ama yanıldı oglumuzu. Pipisini gorduk hemde kalkmış sekilde :)) bide alışveriş yaptık bı tulum 2 citli badi 2 çorap 1 önlük :))
birkaç gündür hamilelik duygusu yasayamıyordum normalde yarın kontrolum vardı.ama içime bir kurt düştü bugun hastaneye gittik bebeğimin kalp atışları duyulmuyor bebek hareket etmiyor dedi doktor telaşlanıp Zeynep kamile gittik oradaki doktorda aynısını söyledi ve yarın gelin polikinliğe dedi tekrar bakalım kürtaj olmanız lazım dedi.su an çok kötüyüm ilk hamileliğim de düşükle sonuçlanmıştı Rabbimin imtihanı fakat ne yapacağımı bilemiyorum acaba özelde mi kürtaj olsam yoksa devlette mi öncekinde kürtaj sonrası canım yanmıştı.aynı seyleri tekrar yasamak istemiyorum ayrıca nedenlerini de arastırtmak istiyorum hangi testlere gerek var biliyormusunuz :gitme:
Canım benim gittim drdayiz 200tl doum 5milyar 600
bende Dr değiştireceğim onumuzdeki aydN sonra
Buarda bugün dayanamadık Dr gittik 9 gündür bebeğimi görmüyorum öyle güzellik kıpır kıpır takla bile attı oturdu yattı yüzünü bize dondü ayaklarını ttuyor el salladı elini ağzına soktu kafasına koydu anlatamam ya nobtci Dr idi ama çokdu ama çok uzun baktı epey seyrettik ense kalınlık ölçtü 1.20 mı 1.02 mı ne çıktı hatırlamıyorum burun kemiginede baktı
ben sata göre 11 hafta 1 günlüğüm ama kendi drum 5 gün onde gidiyosun de
demişti bunuN usg şinde 11 hafta 3 günlük çıktı fazla takılmadım Salı gunü kendi Dr gidicem çünkü :)).
Ee en heycanlisini en sona biraktim 10 hftalikken 4 boyutluda başka bı Dr kıza benziyor kız olabilir demişti ama yanıldı oglumuzu. Pipisini gorduk hemde kalkmış sekilde :)) bide alışveriş yaptık bı tulum 2 citli badi 2 çorap 1 önlük :))
birkaç gündür hamilelik duygusu yasayamıyordum normalde yarın kontrolum vardı.ama içime bir kurt düştü bugun hastaneye gittik bebeğimin kalp atışları duyulmuyor bebek hareket etmiyor dedi doktor telaşlanıp Zeynep kamile gittik oradaki doktorda aynısını söyledi ve yarın gelin polikinliğe dedi tekrar bakalım kürtaj olmanız lazım dedi.su an çok kötüyüm ilk hamileliğim de düşükle sonuçlanmıştı Rabbimin imtihanı fakat ne yapacağımı bilemiyorum acaba özelde mi kürtaj olsam yoksa devlette mi öncekinde kürtaj sonrası canım yanmıştı.aynı seyleri tekrar yasamak istemiyorum ayrıca nedenlerini de arastırtmak istiyorum hangi testlere gerek var biliyormusunuz :gitme:
Çoookk kötüyüm ben. Ne olur dua edin kızlar, çok ihtiyacım var. mafoldumben
Dün pembe akıntım vardı. Bugün doktora gittim. Bebeğimi gördüm. Kalbi pıtır pıtır. Hele kendi, aşırı hareketli. MAAŞALLAH!
Ama kesenin altında çok az kanama var. Doktor düşük riski dedi. Bir hafta rapor verdi. Bir iğne ve progestan da yazdı.
Taze kan olmadıkça sorun yok, diğerleri eski kanamanın akıntısıdır dedi.
Bu haftalarda düşük ihtimali düşük ama, olursa da yapacak bir şey yok. Ne kadar ilaç kullanılsa da engellenemeyebiliriz dedi. Allah hayırlısını göstersin diyorum artık.
Hareketlerini görmek çok mutlu etti beni ama yine de huzursuzum.
Kan testlerimde sorun yok. Sadece toksoplazma bağışıklığım yokmuş, dikkatli olacağım.
Bir ayda sadece bir kilo almışım ama göbek kocaman oldu son günlerde.
Bebeğim 2.8 cm. :) vs... vs...
Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. Dualarınızı esirgemeyin...
canım benim de 13 Temmuz'da oldukça şiddetli bir kanamam oldu ve bir ay yattım..sadece doktora ve tuvalete gitmek için kalkıyordum..sakın endişelenme..ilaçlarını düzenli kullan, doktorunun yapmanı istediklerini yap ve lütfen yorma kendini..Allah'ın izniyle sağlıkla gelecek bebeklerimiz..
bu arada hem meslekdaşız hem de hemşehriyiz yerimseniben doktorun kim?
benim asıl doktorum istanbulda ama kanamam olunca burada feyhan kaylar'ı önerdi ve ona gitmeye başladım ve şimdi çok şükür herşey yolunda umarım sen de bir an evvel toparlanırsın ama önce moral ve inanç..elini koy üzerine, dokun ona ve ona onu ne kadar çok sevdiğini ne kadar çok istediğini söyle hep ve dua et..göreceksin işe yarayacak yerimseniben
öncelikle selamlar arkidişler,.bi gün girmedim,maşallah topiğimiz almış başına gidiyo,.yeni gelen annelerimiz var.hoşgelmişler sefalar getirmişler,.a.s.:1hug: edebiyatçı arkadaşımızada geçmiş olsun diliyorum.bolbol dinlen emi canımcım,.istirahat et,kötü düşünme,pozitif düşün.ALLAHIN izniyle herşey yolunda ve güzel olucak,.
birazda kendimden bahsedeyim.cumartesi sabahtan doktora gittik,ve bigüzel bebikimi gördüm,.çok duygulandım:sinifsinif: ne kadarda büyümüş..maşallah diyim.velhasıl tansiyonumu falan ölçtü,doktorum,12.7 gayet güzel dedi,kilomu tekrardan ölçtü.bu arada hiç kilo almamışım.halaa aynıyım.:bbo:bitane ilaç yazdı.vitamin adını vermeyim,demir ihtiyacını karşılıyomuş,.ALLAHA şükür herşey yolundaydı..bugüne de çıktık,ALLAHIN izniyle..şimdide mevlütten geldim.bebik mevlütü,daha bi haftalık,canım benim çok tatlıydı.ALLAH analı babalı büyütür inş.bi heveslendimki sormayın.delikafadulden delikafaduldenbigüzel pilavımızıda yedik,geldik..bebikime yarasınn:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?