I
icgiyimci
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.761
ANLADIM ÇOK SAĞOLASIN.mrb canım herseyin iyisini ve hayırlısını düşün ve iste.merak etme o zamanı gelince kendiliğinden oluyor.bizde eşimle bebek için karar verdikten sonra ben kadın doğum doktoruna gittim ve bütün testlerimi yaptırdım.ve doktor folik asit verdi 3 ay kullandım ve hamile kaldım.doktor hamile kalmadan folik asit kullanmak doğum anomalisi riskini azaltıyor demişti o zaman.o zaman kan smear guatr gibi bir sürü test yapmıştı doktor ve hepsi normal çıkmıştı.şuan 35 haftadayım ve çok şükür hamileliğim sırasında da hiçbir sorun yaşamadım sadece ilk 3 ay çok bulantım oldu.hamile kalmadan önce doktora gitmek bu yüzden önemli en azından tetlerde birsey çıkarsa hamilelik öncesi tedavi şansın oluyor.ama sen moralini hiçbir zaman bozma bu minik sevimli şeyler gelicekleri zamanı çok iyi biliyorlar
SANADA HAYIRLI SAĞLIKLI DOĞUMLAR İNŞ.
AYNEN GÜNÜ GELİNCE OLACAK İNŞ. Bİ MİNİĞİMİZhihoyyyt
ANLADIM ÇOK SAĞOLASIN.
SANADA HAYIRLI SAĞLIKLI DOĞUMLAR İNŞ.
AYNEN GÜNÜ GELİNCE OLACAK İNŞ. Bİ MİNİĞİMİZhihoyyyt
tşk iyi dileklerin için inş senin de herşey gönlünce olur canım.doktor 27 mart dedi bakalım inş kızım (adı ceylin ipek olcak bu arada) sabırsız davranmaz.şimdi hiç durmuyor karnımda bakalım artık.sağlıklı olsun önemli olan o
Genelde nst de sancı fazla çıkmayınca 1 hafta dahamı durur diyor doktorlar tahminen?
Bu arada maaşallah kocaman olmuş bebişin....
TAMAM AYNEN YAPAYIM.
BEN 07.07.07 DE EVLENDİM :)
SEN BURSANIN NERESİNDEN
evlenmeden önce dikkaldırımdaydım şimdi yılsırıma geldim
Biz geldik..
Hastanenin sitesine yazıklarınızı şimdi okudum.. Hala ağlıyorum..:gitme: Hiç yanlız bırakmadınız beni.. O kadar duygulandım ki.. Gerçek hayattakinden kat kat güçlü bi bağ kurduğumuzu bi kez daha anladım..
Ben de doğuma girene kadar hepinize dua ettim..İnşallah rabbim sizlere de hayırrlı sağlıklı evlatlar verir.
İyi ki varsınız...
tşk iyi dileklerin için inş senin de herşey gönlünce olur canım.doktor 27 mart dedi bakalım inş kızım (adı ceylin ipek olcak bu arada) sabırsız davranmaz.şimdi hiç durmuyor karnımda bakalım artık.sağlıklı olsun önemli olan o
aynen sağlıklı olsunda en önemlisi o.
ismi çok güzelmiş.
hihoyyyt
evlenmeden önce dikkaldırımdaydım şimdi yılsırıma geldim
HMM BİZE YAKINMIŞ YILDIRIM
NE YAZIKKI GÜZELİM BURSAMI BIRAKIP KÜÇÜK YERE GELDİM
ZATEN İÇ GİYİM DÜKKANI AÇTIM PARAMIZ OLSUNDA İNŞ.
BURSADAN EV ALIP GELİCEZ.hihoyyyt
HMM BİZE YAKINMIŞ YILDIRIM
NE YAZIKKI GÜZELİM BURSAMI BIRAKIP KÜÇÜK YERE GELDİM
ZATEN İÇ GİYİM DÜKKANI AÇTIM PARAMIZ OLSUNDA İNŞ.
BURSADAN EV ALIP GELİCEZ.hihoyyyt
ge l kız ne güzel olur valla
özledimmmmmmmmmmmm bebegimiiiiiiiii....:asigim:
ge l kız ne güzel olur valla
BURAYA GELDİMDEN BERİ AKLIM BURSADA ORAYA TAŞINACAĞIMIZ GÜNÜN HAYALİYLE YAŞIYORUM ZATEN sırnaşık şey
BURAYA GELDİMDEN BERİ AKLIM BURSADA ORAYA TAŞINACAĞIMIZ GÜNÜN HAYALİYLE YAŞIYORUM ZATEN sırnaşık şey
inşallah hakkınızda hayırlısı olsun
benimde kontrolüm 4 martta dört gözle bekliyorum ultrasonda göreyim diye inan bende çok özlüyorum ceylin ipeğimi.çok merak ediyorum ve heyecanlanıyorum doğum yaklaştıkça
inşallah hakkınızda hayırlısı olsun
AMİNNNN...
kızlar 2 .3 ay bir arkadaş bir mektup yayınlamıştı
bebekten babalara kimdi tekrar yayınlayabilirmi,
pc ye kaydetmiştim silimmiş
Bende 07.07.07 de evlendimmmm :)TAMAM AYNEN YAPAYIM.
BEN 07.07.07 DE EVLENDİM :)
SEN BURSANIN NERESİNDEN
Bende 07.07.07 de evlendimmmm :)
AAAAA. NE GÜSEL.:lepi:
O SENE BÜLENT ERSOYDA EVLENMİŞTİ PFF kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?