- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.781
offff yaaaa ...bıktım ben bu asatpaşa halkından .... Esatpaşa mahallesinde örnek santraline gelne abonelrin hepsinden nefret ediyorum desem yeridir.... Inşallah bababm bir an önce emekli olur bende burda çalışmak zorunda kalmam .... Ağlamktan gözlerim şişti sabhtan beri iki tane öküz beni deli etti.... Hep mi beni bulur böyle dertler.....(((((((((((((
Merhaba Kızlarrr,
Ben geldim...
Evdeyim yatıyorum....
Ne zaman ayağa kalkıp iki adım atsam canım çok yanıyor....
Resmen yürüyemiyorum artık...benneyaptımki
şoktayım yaw.sabah mesaj geldi uyanıktım ama bankalardan falandır diye kalkmadım...uyanınca aklıma geldi allahımmmm şok şok aradım sesi çk iyi allah epidurali bulandan razı olsun...kaynanası yanındadır diye soramadım tabe muhtemelen sinirlenmiştir yine.neyseki bebiş sağlıklı önemli olan o.
dila06 kullanıcısından alıntı
şoktayım yaw.sabah mesaj geldi uyanıktım ama bankalardan falandır diye kalkmadım...uyanınca aklıma geldi allahımmmm şok şok aradım sesi çk iyi allah epidurali bulandan razı olsun...kaynanası yanındadır diye soramadım tabe muhtemelen sinirlenmiştir yine.neyseki bebiş sağlıklı önemli olan o.
sinpac selkie hoşgeldiniz canalrım içgiyimci canım inşallah sende bugünü kurtaracak sarttışı inşallah en kısa zamanda yaparsınn.. Dualrımız snele :)))
Merhaba Kızlarrr,
Ben geldim...
Evdeyim yatıyorum....
Ne zaman ayağa kalkıp iki adım atsam canım çok yanıyor....
Resmen yürüyemiyorum artık...benneyaptımki
HANİ SEN DMEİŞTİN YA BANKALARDA EN AŞAĞI SEVİYE veznedir diye orada da insnalar böyle gelip bankalardaki o insanların canını çıakrtıyor mu ? bence en kutsal meslek bu veznedarlık.... adam okuma yazma bilmiyor ama 3 kuruş fatura ödüyorum diye sana yapmadığı hakret kalmıyor sabır sabır başka bişey değil.....
dila burada kimden bahsediyor ???
canım boşver sen kendini bilmez insanlar için canını sıktığına bile değmez.beş kuruş insanlar için gözyaslarını heba etme boşu boşuna
dila burada kimden bahsediyor ???
Maaşallah bebeklerimize. İnşallah iyidir hepsi. Ben de bugün NST'ye gittim, çok iyi dedi başka da bir şey demedi doktorum. :) Beğendi galiba oğlumun hareketlerini. Son 21 gün doğum sürecidir, her gün gelebilir bebek dedi. Haftaya c.tesi genel kontrolüm var ama çok sıkıldım artık ben. Hele de bebişleri görünce. Hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah, sağlıkla tabii...
Okuldayım bugün, buradaki çocuklarım da özlemiş beni. Ben de çok özlemişim okulu. Karmakarışık oldu hayatım birden.
Bu arada fil gibi oldum. İki gündür ayaklarım da şişmeye başladı. Ellerim zaten şişti...(
KAranlık, yağmurlu bir İnegöl'den selamlar :))
HANİ SEN DMEİŞTİN YA BANKALARDA EN AŞAĞI SEVİYE veznedir diye orada da insnalar böyle gelip bankalardaki o insanların canını çıakrtıyor mu ? bence en kutsal meslek bu veznedarlık.... adam okuma yazma bilmiyor ama 3 kuruş fatura ödüyorum diye sana yapmadığı hakret kalmıyor sabır sabır başka bişey değil.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?