2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oturmaktan patlicam yaaa.. kocam gelsede uzansam, parka gitsem bişiler yapsamboshayallersmile

oda mı doğum yaptı yoksaaaaa :)))))))

offf kafam çok karmaşık bugün benim yawwww :

14 ünde doğurmuş....opuyorumnanaktan

ben de doğum iznine erken ayrıldım... Iyi ki ayrılmışım... Yürüyemiyorum.... senağlama
ama aksama kocam yemek bekliyor... Yemek yapmam lazım... Allah bir güç verse de yarım saatte yapsam...senağlama

slm kızlar günlerdir dr taşınıp duruyorum tahlil o bu şu , belli oldu doğumum salı günü sabah sezeryanla bebeğimi alacak tam 37. haftada oluyoruz. bebeğim erken gelecek umarım sizlerde herşey yolundadır sevgiyle

:))) Ama ben Bursalı değilim, olmayı da istemiyorum (ama 4 yıldır buradayım.) İş yüzünden buradayım. Aslen Eskişehirliyim Bu arada Eskişehirli arkadaşlarımız da görünmüyor, neredeler ki?

SENDE MEMLEKET HASRETİ ÇEKİYORSUN YANİ BENDE ANTALYADAYIM
İNEGÖLLÜLERİ BİLEMMDE BURSALILAR ÇOK SICAK KANLIDIRLAR :lepi:

herkese merhaba bebi hatırlayanlar bilir ben de mart annesi olarak buradaydım uzun süredir giremyordum ünkü doğum yaptım bebeğim 21 ocakta dünyaya geldi erken doğum oldu çok sıkıntılı günler geçirdim fakat şimdi ben ve bebişim iyiyiz çok şükür. annelik dünyanın en güzel duygusuymuş inşallah sizler de sağlıklı bir şekilde alırsınız bebişlerinizi kucağınıza

evet cnaım yaaa düşün sabah adama 12. aydan faturan kalmış diyorum ben ödedim sne parayı cebine atmışsındır diyor..... ne dersin ki buı adama .........

allah kolaylık evrsin canım......

ben çıkıyorum allahtan erken bitiyor işim..... akşam evden okurum hepinizi.....

öpüyorum.........

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Bende pazartesi gidicem doktora. Normal istiyorum doğumu epidural yani bakalım ne olcak. 36 ya girdim bugün. Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın. Ayrıca bir daha girerim giremem nete şimdiden söyliyeyim birbirimizi görmesekte en keyifli ama en zor zamanlarımızı paylaştık burada. Hepinize teşekkürler...

ALLAH KURTARSIN VALLA KIZLAR.
SAĞLIKLI DOĞUMLAR DİLİ,YORUM :Saruboceq:

merhaba güzel anneler
annemler yoktu bir haftadır ablamın kızından fırsat bulamadım bir türlü kısa süreli girip okuyabildim sadece frambuaz ve selkie doğum yapmış haberim oldu Gülayı da facebookdan öğrendim az önce...başka atladığım biri var mı???
herkes iyi mi...hasretcim mümkünse bana özet geçer misin...bizimle aynı haftalardaki herkes doğurdu sanki bizim bıdıklar ne zaman gelecek acaba????

ezgim de doğum yapmış...canım Allah bağışlasın...erkenden zor olmuştur muhakak ama sağlıklıysanız ...ki çok şükür öyleymiş...daha ne olsun....Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...darısı başımıza:)

Babadan Bebeğe Sıcak Sıcak

Benim sevgili bebeğim gel artık. Her geçen gün, annenle sana olan hasretimiz büyüyor. Biz ilk defa görmediğimiz bir kişiyi bu kadar sevgiyle bekliyoruz. Bu da çok doğal. Sen bizim bebeğimizsin. Sen bizim en değerlimizsin. Seninle birlikte yaşamımız daha da farklı ve güzel olacak. Buna tüm kalbimizle inanıyoruz.

Birçok şeyi seninle birlikte yapacağız. Bunu şimdiden sabırsızlıkla planlıyoruz. Birlikte yaptığımız her şey, aramızdaki bağı, sevgiyi ve güven duygusunu arttıracak. Birlikteliğimizi pekiştirecek. Senin altını beraber değiştireceğiz. Seni birlikte yıkayacağız. Sana birlikte ninniler söyleyeceğiz. Seni birlikte yaşayacağız bebekçik. Sen bizim en güzelimizsin, sen bizim özelimizsin.

Sen bizim dünyamızsın Biz de senin dünyanı aydınlatacağız bebekçik. Sana en yararlı model ve rehber olacağız. Hayatı birlikte yaşayacağız. Seni bir çırpıda büyütmeyeceğiz bebekçik. Sana her zaman şans tanıyacağız. Senin bizdeki kredin o kadar fazla ki, bunu doğunca daha iyi görebileceksin.

Biz senin gururunu hiç incitmeyeceğiz. Sen bir bireysin. Ve birey olarak bizim tüm haklarımıza sahipsin. Biz şunu biliyoruz ki, bebekler küçük olsa da bir benlikleri ve kalpleri vardır.

Sevgili bebekçik, senin gelişiminin en yakın tanığı biz olacağız. Her şeyi birlikte yaşayacağız. Sıkıntıların olduğunda da yine en yakınında biz olacağız. Sen bizim en özelimizsin. Seni hiçbir zaman, hiçbir şey için ihmal etmeyeceğiz ve seni hiç ertelemeyeceğiz. Oyunlarında da sana arkadaşlık yapacağız. Şunu iyi biliyoruz ki, bebekler oynadıkça öğrenir ve gelişir.

Bebekçik, biz sana öyle bir ip uzattık ki, bu ip hiç kopmayacak. Bu ip, dünyanın en sağlam ve en güzel ipi. Biz biliyoruz ki, tüm bebekler masumdur ve dünyaya o şekilde gelirler. Eğer kötü alışkanlıklar kazanılıyorsa, bu onların suçu değildir. Bebekler tüm insanlığın geleceğidir. Sen yalnızca bizim için değil, insanlık için de çok önemlisin. Annen ve ben, masumiyetini koruman için elimizden gelen her şeyi yapacağız, sana söz.

--------------------------------------------------------------------------------

Senin ıçin
Senin için bir masal tasarladım, hiç görmediğim bebeğim. Bu öyle bir masal ki, daha önce böylesi hiç duyulmadı. Masaldaki kahramanların hepsi gerçek ve hepsi dürüst. Hiç ölmüyorlar ve hiç ağlamıyorlar.

Senin için bir rüya ısmarladım güzel bebek. Hem de seni hiç görmeden. Hem de tam seveceğin gibi. Hem de sırf senin için. Hem de istediğin zaman görebileceksin.

Yalnız senin için bir dilek tuttum yavrum. Hem de tam sana layık biliyor musun? Eğer yanımda olabilseydin, hiç şüphesiz sen de aynı dileği tutardın.

Senin için bir şiir yazdım ufaklık. Ve bu şiiri hiç kimseye okumayacağım, sana bile. Çünkü ben bunu senin için yazdım. Bu şiir yalnız seni anlatıyor. Şiirde öcülere hiç yer vermedim. Ne iki ayaklı öcülere ne de diğerlerine. Bu şiirde uyak falan da yok. Belki uyağa gerek de yok.

Senin için yağmurun sularını biriktirdim yavrum. Hem de hiç üşenmedim. Hem de bir damlasını bile ziyan etmedim biliyor musun? Ben bilirim yağmur sularının değerini. Ve bilirim ne kadar yüksekten geldiğini.

Bugün senin için bir avcumla rüzgar yakaladım yavrum. Doğunca sana sunacağım. Bu senin ilk rüzgarın olacak yaşama dair. Ne zaman gönlünü yakan olursa, bana duyur. Söndürmen için rüzgarını sana üfleyeceğim.

Baban

AYY KIZLAR DÜKKANA Bı ADAM GELDı
ŞıMDı.EŞı ıÇıN ALIŞ VERıŞ YAPTI TOPLADI BÜTÜN KıLOTLARI
OH NE GÜZEL ŞEYLER ALDI EŞıNE NE KOCALAR VAR -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…