- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.801
A.S HEMŞERİM..a.s.
Simenay...
oda mı doğum yaptı yoksaaaaa :)))))))
offf kafam çok karmaşık bugün benim yawwww:
:))) Ama ben Bursalı değilim, olmayı da istemiyorum (ama 4 yıldır buradayım.) İş yüzünden buradayım. Aslen Eskişehirliyim Bu arada Eskişehirli arkadaşlarımız da görünmüyor, neredeler ki?
:))) Ama ben Bursalı değilim, olmayı da istemiyorum (ama 4 yıldır buradayım.) İş yüzünden buradayım. Aslen Eskişehirliyim Bu arada Eskişehirli arkadaşlarımız da görünmüyor, neredeler ki?
Canım yaaa....
Bankoda veznede çalışanlar bence cennetlik...
Brkaç ay ben de çalıştım orada....
Insan değil peygamber olmak lazım...
Gerçekten zor...
Insanla ugrasması cok zorr...
Hele su halimizle en zoru...
14 ünde doğurmuş....opuyorumnanaktan
ben de doğum iznine erken ayrıldım... Iyi ki ayrılmışım... Yürüyemiyorum.... senağlama
ama aksama kocam yemek bekliyor... Yemek yapmam lazım... Allah bir güç verse de yarım saatte yapsam...senağlama
herkese merhaba bebi hatırlayanlar bilir ben de mart annesi olarak buradaydım uzun süredir giremyordum ünkü doğum yaptım bebeğim 21 ocakta dünyaya geldi erken doğum oldu çok sıkıntılı günler geçirdim fakat şimdi ben ve bebişim iyiyiz çok şükür.annelik dünyanın en güzel duygusuymuş inşallah sizler de sağlıklı bir şekilde alırsınız bebişlerinizi kucağınıza
Bende pazartesi gidicem doktora. Normal istiyorum doğumu epidural yani bakalım ne olcak. 36 ya girdim bugün. Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın. Ayrıca bir daha girerim giremem nete şimdiden söyliyeyim birbirimizi görmesekte en keyifli ama en zor zamanlarımızı paylaştık burada. Hepinize teşekkürler...
:bbo:canım ben 34+2 yim yani ay olarak düşünürsek haftaya 8 aylık olacak..çok zor oluyo da naparsın işte doğumdan sonra bebeğimi daha çok görmek vakit geçirmek için katlanıyorum..BEKNUR KAÇ AYLIKSIN Kİ SEN DOĞUM İZNİNE AYRILMADIN MI ZOR OLUR HAMİLE HAMİLE ÇALIŞMAK:bbo:
bende çok tırsıyorum erken gelmesindennnCanım inş. Rabbimin izniyle daha çok durur bebişlerimiz içerde büyürler iyice.Böyle tırsıyoruz ya erken gelmesinelr diye inş. Rabbim yüzümüze bakarda 39-40 lara kadar durur bebişlerimiz.....
Frambuazcım orada yazılanlar daha çok olacaktı ama site hata verip durdu yazamadım bende Tekrardan Allah analı babalı büyütsün inşallahBiz geldik..
Hastanenin sitesine yazıklarınızı şimdi okudum.. Hala ağlıyorum..:gitme: Hiç yanlız bırakmadınız beni.. O kadar duygulandım ki.. Gerçek hayattakinden kat kat güçlü bi bağ kurduğumuzu bi kez daha anladım..
Ben de doğuma girene kadar hepinize dua ettim..İnşallah rabbim sizlere de hayırrlı sağlıklı evlatlar verir.
İyi ki varsınız...
Hayırlı olsun canım...Hoşgeldinmrb arkadaşlar. ben yeni üye oldum siteye,yeni keşfettim.ben de mart annesi olcam doktor 27 mart diyor.umarım kızım bi sürpriz yapıp erken gelmez.şimdiden heyecanlanmaya başladım.umarım hersey herkesin gönlünce olur.
Hadi ii bakalım bir an önce ayağa kalkar inşallaharkadaşlar annem anjiyodan çıktı tıkalı damar yokmuş ve durumuda gayet iyi imiş ben gidemiyorum akşamda yanında duramayacağım... radyasyon tehlikesi malum....
ama çok şükür iyi .... mevlam hepinizden ve dualarınızdan razı olsun...... canlarım benim.........
bence hamile kalmadan gerek yok dene birkaç kez sonra olmassa doktor git..bende senin gibi hamile kalmadan gittim dedi ki denemeden göremeyiz bi problem olup olmadığını dedi
anladım.şimdi biz deneme yapmaya başladık hamile kalmadan da doktora gidelimmi?
Folik aside başla dediiii..zaten başladım 15 gün sonra da hamile kaldım :)
Saol canım tşk. ederimmmmutlu yillar canim
Ayyy bu şiirler ile beni ağlattınız bgnkızlar 2 .3 ay bir arkadaş bir mektup yayınlamıştı
bebekten babalara kimdi tekrar yayınlayabilirmi,
pc ye kaydetmiştim silimmiş
Bendede babadan bebeğe bitane yazı var durun yayınlıcam
canım hatırlamazmıyımmm..Nasılsın iyimisin??herkese merhaba bebi hatırlayanlar bilir ben de mart annesi olarak buradaydım uzun süredir giremyordum ünkü doğum yaptım bebeğim 21 ocakta dünyaya geldi erken doğum oldu çok sıkıntılı günler geçirdim fakat şimdi ben ve bebişim iyiyiz çok şükür.annelik dünyanın en güzel duygusuymuş inşallah sizler de sağlıklı bir şekilde alırsınız bebişlerinizi kucağınıza
Bebiş 33 haftalıkken mi geldi????
Ayy canım yaaa peki sebebi varmıydı erken olmasının??
şimdi evde dimi hadtanede küvezde filan değil...
Hayırlı uğurlu olsun canımcımmm
:bbo:
bence hamile kalmadan gerek yok dene birkaç kez sonra olmassa doktor git..bende senin gibi hamile kalmadan gittim dedi ki denemeden göremeyiz bi problem olup olmadığını dedi
Folik aside başla dediiii..zaten başladım 15 gün sonra da hamile kaldım :)
EVET BİZDE DENEME YAPMAYA BAŞLADIK
FOLİke de başlıcam yakında hihoyyyt
AYY KIZLAR DÜKKANA Bİ ADAM GELDİ
ŞİMDİ.EŞİ İÇİN ALIŞ VERİŞ YAPTI TOPLADI BÜTÜN KİLOTLARI
OH NE GÜZEL ŞEYLER ALDI EŞİNE NE KOCALAR VAR -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?