- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.821
Canım burada tavsiye edilenleri de mutlaka uygula (yastık koyma hemen kalkmama gibi) tabii bu Allah'ın biliceği iş ama bazı şeyleri uygularsan daha çabuk oluo sanırm...ovülasyon gününü kaçırma anlamazsan eğer bazal vücut ısısı yöntemi var hergün ateşini ölçüyosun..Ateşin düşüp birden aniden çıktığı gün yumurtlama günün olduğu tespit ediliyor..ben öle yaptım ilk denemede hamile kaldım Allah'ın izni ile...:bbo:
bence hamile kalmadan gerek yok dene birkaç kez sonra olmassa doktor git..bende senin gibi hamile kalmadan gittim dedi ki denemeden göremeyiz bi problem olup olmadığını dedi
Folik aside başla dediiii..zaten başladım 15 gün sonra da hamile kaldım :)
EVET BİZDE DENEME YAPMAYA BAŞLADIK
FOLİke de başlıcam yakında hihoyyyt
ne güüüseeeell..ama acaba eşine mi aldı????????? hıııı???? benim eşimde alırdı ama bu sene almadı sevgilliler günün deeeAYY KIZLAR DÜKKANA Bİ ADAM GELDİ
ŞİMDİ.EŞİ İÇİN ALIŞ VERİŞ YAPTI TOPLADI BÜTÜN KİLOTLARI
OH NE GÜZEL ŞEYLER ALDI EŞİNE NE KOCALAR VAR -tatlicadiarzu-
normalde döniyim yine alır diye umut ediyorum...
bugün doğumgünüm...bakalım akşama ne süprizler bekliyo beni çook merak ediyorum açıkçası :)
Canım burada tavsiye edilenleri de mutlaka uygula (yastık koyma hemen kalkmama gibi) tabii bu Allah'ın biliceği iş ama bazı şeyleri uygularsan daha çabuk oluo sanırm...ovülasyon gününü kaçırma anlamazsan eğer bazal vücut ısısı yöntemi var hergün ateşini ölçüyosun..Ateşin düşüp birden aniden çıktığı gün yumurtlama günün olduğu tespit ediliyor..ben öle yaptım ilk denemede hamile kaldım Allah'ın izni ile...
SAĞOL CANIM UYGULUYORUM TAVSİYELERİNİZİ ZATEN hihoyyyt
BEN HERGÜN ÖLÇEYİM ATEŞİMİ .
FOLİK TE KULLANAYIM.
ALLAHIM İNŞ. OLUCAK BAKALIM
ewet cnm selkie, frambuaz, gülencin, simenay we eylülce doğum yaptılar.. kendileride bebekleride çok iyi maşallah frambuazda girdi bugün onlarda ewindeler bebekte çok iyi.. gülencim de dün gece 12de sezaryene alındı akşm suyu gelmiş resimleri war zaten 2010mart bebekleri defilesi topiğinde...
eylülcede 10gibi doğum yaptı 3400gr kızı oldu onunda çok iyi geliyodu sesi konuştuk..
anlıyacağın bi biz kaldık... bnmde yürüyünce hafif sancılarım oluyo ama bi kaç gün daha doğurmam gibime geliyo:)
ewet cnm oda dün gece sancılanmış sanırım e sendede öyle bi kaynana, öyle bi anakuzusu koca olsa sende doğurursun!! delirttiler kızcaazı zaten erken doğum riski wardı üstüne gele gele üze üze doğurttular işte.. 2800gr iklim isminde bir kızı olduYa kızlar simenay da mı doğum yaptı. Neden ki biraz daha vakti vardı hani ?
ay maşallah yaaaa....biz de bir doğursaydık hayırlısıyla:) sata göre 15 gün daha var aslında ama onların bebekleri gelince heyecan yaptım ben de:)nst de çıkmadı şimdiye kadar sancı...yarın yine gidicem bakalım bu kez ne der doktor bari sezaryense kesinlşese de içim rahat etse....çok sağol canım aydınlattın beniopuyorumnanaktan
ewet cnm oda dün gece sancılanmış sanırım e sendede öyle bi kaynana, öyle bi anakuzusu koca olsa sende doğurursun!! delirttiler kızcaazı zaten erken doğum riski wardı üstüne gele gele üze üze doğurttular işte.. 2800gr iklim isminde bir kızı oldu
Allah yardım etsin ona da...sağlık versin....
ewet 15gün war ama heyecan yapıor insan bide bebeklerin sadece 100de 5i gününde gelirmiş o yüzden bence bizde hazırlıklı olmalıyız, bu gün duştan sonra tam tekmil bakımlarımı falann yapıp yatıcam ben:)) ojelerimi sürmem lazımhihoyyyt
SnowWhiteQueen sende bizimle aynısın bakalım hangimiz önce doğuracak.. sizlerde normal mi bekliyosunuz..
yok cnm o parmağa bakma eskide kaldı diye biliyorum ben öyle bi uygulama yok artık... ben sürcem walla çok bakmak istiyolarsa siler bakarlarsempatiksalakcinni ya da başka bi tarafımdan anlasınlarkaydirigubbakcemile2haklısın canım...ben de bu akşam aynı işlemleri yapıcam...oje hariç sempatiksalakcinni bnce sen de sürme canım Allah korusun acil bir durumda sezaryen olman gerekirse ojesiz olman lazım...özellikle işaret parmağın...e onu bırakıp diğerlerine sürmek de olmaz sırnaşık şey
hasret0587 senle ben aynıyız ben normal doğum bekliyorum.. en son buna karar verdi doktorum.. bakalım ne zaman gelicek bizimkiler..
evet canım aynıyız...normal istiyordum korkmaya başladım ama belli değil henüz zaten %60 sezaryen ihtimalim var boyum kısa olduğu için....hayırlısıyla biz de sorunsuz bir şekilde doğum yaparız inşallah....
yok cnm o parmağa bakma eskide kaldı diye biliyorum ben öyle bi uygulama yok artık... ben sürcem walla çok bakmak istiyolarsa siler bakarlarsempatiksalakcinni ya da başka bi tarafımdan anlasınlarkaydirigubbakcemile2
ewet bnde normal bekliyorum, sancım gelecek ya da suyum gelecek hoppa diyip gideceğizdelikafadulden
iyi akşamlar kızlar bugün canım çıktı doğum yaklaştı malum eşimde evdeyken evi temizleyelim dedim eşimin canını çıkarttım camları ona sildirdim ufak tefek işlerim kaldı heralde şimdi sıra bnede ben doğurucam tabi sürpriz yapıp başka arkadaşımız doğurmazsa kızlar seliniusdan haberiniz varmı acaba oda ikiz bekliyodu acaba erken doğummu yaptı...
yok cnm o parmağa bakma eskide kaldı diye biliyorum ben öyle bi uygulama yok artık... ben sürcem walla çok bakmak istiyolarsa siler bakarlarsempatiksalakcinni ya da başka bi tarafımdan anlasınlarkaydirigubbakcemile2
walla canım benim bildiğim kadarıyla o parmağa bir alet takılıyor o yüzden ojesiz olması lazım ameliyat esnasında...onun dışında parmağa ne için bakılıyor hiç duymadım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?