2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok selin daha doğurmadı face den biliyorum yani bugün "son hafta" diye yazmış

Akşam kaynanası ile kavga mı yapmıştı yoksa ya . Çok üzüldüm canım benim.

inşallah... bende çok normal doğum yanlısı falan değildim ama doktorum çatı muayenesinden sonra bayağı bir ikna etti beni.. şimdi her gece doğurcam sanıyorum eyvahedigeldismile

ben normal doğum istiyordum aslında ama benim kız iyice büyüdü harketlerine bakılırsa... nasıl çıkacak diye korkuyorum...bir de o doğurdum doğurcam stresini yaşamak istemiyorum..yine de şöyle olsun böyle olsun demiyorum Allahtan hayırlısı...inşallah ne şekilde olursa olsun sağlıklı kolay bir doğum olur...sonuçta az ya da çok mutlaka ağrı sancı olacak her ihtimalde de....

zaten sancılar hemen doğuracak gibi gelmiyor ki... bence bir duş alacak kendimizi toparlicak kadar waktimiz olur yani ben öyle hemen aman sancı geldi koşşşş yapmicam, suyum gelsede yine biraz waktim olur yani öyle telaşa falan hiç gerek yok

doğru söylüyorsun.. panik olmadan kuzu kuzu gitmek lazım..boshayallersmile

nasılsa 1 saat içinde doğmayacak ya bu bebişler:umursamaz: bnde az önce çantamı hazırladım bebeğin herşeyi hazır, benim geceliklerim we makyaj çantam kaldı sadece gecelklerim buruşmasın die koymuyorum doğumun başladığını anladığımda koyarım hemenyerimseniben yada doktorum açılman war 2 fün sonra gel dersehihoyyyt

öyle hemen doğuyor olsalardı zaten bu kadar zor olmazdı bu işeyvahedigeldismilebence de vakit olur mutlaka....

yaa bi de bu topiğin listesini kim tutuyo artık nilüfer bıraktı mı en son 5 inde güncellemiş o bi daha da bulamadım listeyi

nilüfer yapıyor ama onunda bacak ağrısından dolayı giremiyomuş yatmakla meşgul... ama gerekte yok pek hijyenim bbkleer gelior topiği yaptı orda doğum yapanlar war, dimplehawkında kilo topici war, e jaleninde war satleri we t.d.tleri ordan bakıorum ben hep

Allah yardımcınız olsun, sağlıklı bir doğum olur inşallah...
Sen dogum iznine ayrılmadın mı?opuyorumnanaktan

Canım, ayrıldım da arada gidip bakıyorum, yapmam gereken işler oluyor. Bazı konuların demirbaşları vardır ya...

Gözünüz aydın, Allah hayırlı ve uzun bir ömür versin..

evet biliyorum...bir erkek doktorun adını vermişti şimdi hatırlayamıyorum mesajlara bakmam lazım lazım...bir de senin doktorunu tavsiye etti...Dilek hanıma yazın gitmiştim cidden daha sevimli ama o da hamile ve her zaman olmuyormuş hastanede...bir aksilik olur diye ona devam etmedim....

anladım canım aslında bence sezeryanıda devlet hastanesinde yaptırabilirsin ben ilk oğlumuda orda doğurdum çok memnunum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…