- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.841
iyi akşamlar kızlar bugün canım çıktı doğum yaklaştı malum eşimde evdeyken evi temizleyelim dedim eşimin canını çıkarttım camları ona sildirdim ufak tefek işlerim kaldı heralde şimdi sıra bnede ben doğurucam tabi sürpriz yapıp başka arkadaşımız doğurmazsa kızlar seliniusdan haberiniz varmı acaba oda ikiz bekliyodu acaba erken doğummu yaptı...
ewet cnm oda dün gece sancılanmış sanırım e sendede öyle bi kaynana, öyle bi anakuzusu koca olsa sende doğurursun!! delirttiler kızcaazı zaten erken doğum riski wardı üstüne gele gele üze üze doğurttular işte.. 2800gr iklim isminde bir kızı oldu
inşallah... bende çok normal doğum yanlısı falan değildim ama doktorum çatı muayenesinden sonra bayağı bir ikna etti beni.. şimdi her gece doğurcam sanıyorum eyvahedigeldismile
sezeryanda 2 parmağı çıkarıyolarmış ama çıkarsalarda en azından gerisi kalsın.. :) akşamlarıda makyajlı yatmaya mı başlasak ne herhalde suyumuz gelsede az çok bişeyler sürebiliriz suratımıza bayanssulusmile
yormasaydın keşke kendini son son...selinius henüz doğum yapmadı son haftasında ama...senin de az kalmış...hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına....
yok cnm o parmağa bakma eskide kaldı diye biliyorum ben öyle bi uygulama yok artık... ben sürcem walla çok bakmak istiyolarsa siler bakarlarsempatiksalakcinni ya da başka bi tarafımdan anlasınlarkaydirigubbakcemile2
walla canım benim bildiğim kadarıyla o parmağa bir alet takılıyor o yüzden ojesiz olması lazım ameliyat esnasında...onun dışında parmağa ne için bakılıyor hiç duymadım....
teşekkür ederim canım evet bende haftaya çarşamba sezeryanla doğurucam inşallah seliniusun doktoruda devlet hastanesine bakıyo galiba oda benim gibi devlet hastanesinde doğurucak galiba aynı zamanlarda doğurucaz belkide hastanede karşılaşırız sen ımperial hastanesindemi doğurucan...
zaten sancılar hemen doğuracak gibi gelmiyor ki... bence bir duş alacak kendimizi toparlicak kadar waktimiz olur yani ben öyle hemen aman sancı geldi koşşşş yapmicam, suyum gelsede yine biraz waktim olur yani öyle telaşa falan hiç gerek yok
ya simenayda yok o topicte.. herkes yazmamış heralde kendini yaaaa
yormasaydın keşke kendini son son...selinius henüz doğum yapmadı son haftasında ama...senin de az kalmış...hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına....
teşekkür ederim canım evet bende haftaya çarşamba sezeryanla doğurucam inşallah seliniusun doktoruda devlet hastanesine bakıyo galiba oda benim gibi devlet hastanesinde doğurucak galiba aynı zamanlarda doğurucaz belkide hastanede karşılaşırız sen ımperial hastanesindemi doğurucan...
ya çok kararsızım aslında sezaryen ihtimalinden dolayı imperiale gittim geldiğimden beri...Ayşe Hanıma duymuşsundur mutlaka...pek ısınamadım kadına bir de n ormal doğum gece olursa girmiyormuş...o zaman ne gerek var diyorum o kadar para vermeye sonuçta devlet hastanesindekiler daha deneyimlidir nöbetçi doktor vardır mutlaka...ama hangi doktora gitsem bilemiyorum selin bir iki isim verdi bana...senin doktorun kim????
sezaryen kesinleşirse imperial olur sanırım ama normal derse doktor ben de devlet has. düşünüyorum...
nasılsa 1 saat içinde doğmayacak ya bu bebişler:umursamaz: bnde az önce çantamı hazırladım bebeğin herşeyi hazır, benim geceliklerim we makyaj çantam kaldı sadece gecelklerim buruşmasın die koymuyorum doğumun başladığını anladığımda koyarım hemenyerimseniben yada doktorum açılman war 2 fün sonra gel dersehihoyyyt
yok cnm o parmağa bakma eskide kaldı diye biliyorum ben öyle bi uygulama yok artık... ben sürcem walla çok bakmak istiyolarsa siler bakarlarsempatiksalakcinni ya da başka bi tarafımdan anlasınlarkaydirigubbakcemile2
walla canım benim bildiğim kadarıyla o parmağa bir alet takılıyor o yüzden ojesiz olması lazım ameliyat esnasında...onun dışında parmağa ne için bakılıyor hiç duymadım....
ya çok kararsızım aslında sezaryen ihtimalinden dolayı imperiale gittim geldiğimden beri...Ayşe Hanıma duymuşsundur mutlaka...pek ısınamadım kadına bir de n ormal doğum gece olursa girmiyormuş...o zaman ne gerek var diyorum o kadar para vermeye sonuçta devlet hastanesindekiler daha deneyimlidir nöbetçi doktor vardır mutlaka...ama hangi doktora gitsem bilemiyorum selin bir iki isim verdi bana...senin doktorun kim????
sezaryen kesinleşirse imperial olur sanırım ama normal derse doktor ben de devlet has. düşünüyorum...
bende ayşe hanıma gitmiştim orda bide dilek hanım var o ayşe hanımdan daha sıcak ben devlet hastanesinde gülseren dinç var ona gidiyorum o yapıcak beni sezereyan selin sana hangi doktorları tavsiye etti o ayhan beye gidiyo galiba...
zeliş sen benim topikde niye yoksun çok ayııp yaz bakiim bilgilerini
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/337699-2010-mart-anneleri-sat-dogum-tarihleri.html
slm kızlar günlerdir dr taşınıp duruyorum tahlil o bu şu , belli oldu doğumum salı günü sabah sezeryanla bebeğimi alacak tam 37. haftada oluyoruz. bebeğim erken gelecek umarım sizlerde herşey yolundadır sevgiyle
Sen dogum iznine ayrılmadın mı?opuyorumnanaktan
herkese merhaba bebi hatırlayanlar bilir ben de mart annesi olarak buradaydım uzun süredir giremyordum ünkü doğum yaptım bebeğim 21 ocakta dünyaya geldi erken doğum oldu çok sıkıntılı günler geçirdim fakat şimdi ben ve bebişim iyiyiz çok şükür.annelik dünyanın en güzel duygusuymuş inşallah sizler de sağlıklı bir şekilde alırsınız bebişlerinizi kucağınıza
bende ayşe hanıma gitmiştim orda bide dilek hanım var o ayşe hanımdan daha sıcak ben devlet hastanesinde gülseren dinç var ona gidiyorum o yapıcak beni sezereyan selin sana hangi doktorları tavsiye etti o ayhan beye gidiyo galiba...
evet biliyorum...bir erkek doktorun adını vermişti şimdi hatırlayamıyorum mesajlara bakmam lazım lazım...bir de senin doktorunu tavsiye etti...Dilek hanıma yazın gitmiştim cidden daha sevimli ama o da hamile ve her zaman olmuyormuş hastanede...bir aksilik olur diye ona devam etmedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?