2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biz geldik...

Dün geceden beri korkunç mide bulantısı, kusma ve ishalle cebelleştim, kasılmalar oldu, tırstım biraz, ama şimdi iyiyiz...

Sabah Simenay'ın mesajı geldi, şok oldummm :)
ıkisi de iyilermiş çok şükür, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

Gülencim de doğum yapmış, bayıldım Ege bebeğe, gözümüz aydın...

Eylülce'yi bekliyorduk zaten, çok şükür o da sağlıkla kavuşmuş bebeğine...

Günün diğer sürprizi Ezgim oldu, epey erken doğmuş bebeği...
Ezgim gözün aydın, Allah bundan sonra hep sağlıklı, güzel günler yaşatsın bebişinle...

Başka doğum haberi yoktur umarım kaçırdığım...

bizde eylülceyi beklerken simenay we gülencimde sürpriz yaptılar.. bakalım şimdi sırada kim war artık hergün tetikte beklicez kimden gelecek doğum hbaerleri diekaydirigubbakcemile5

Kızlar EZGİM İ hatırlıyorusunuzdur umarım listeye eklemek lazım 21 Ocakta doğum yapmış baksanızaaa

dikkat et canım kendine doktor ne diyor peki ?

anladım canım aslında bence sezeryanıda devlet hastanesinde yaptırabilirsin ben ilk oğlumuda orda doğurdum çok memnunum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

amin canım inşallah....bakalım hayırlısı artık....

hanife sen çatı muayenesi olmadınmı ki durumun hala belli değil?

yok canım ya...doktor erken daha 38.haftayı bitirince yaparız demişti...belki yarın yapar....

bugün doktorumuzdaydık kızım meleğim 2880 gr 47 cm olmuş meleğim doktorumuz 4 hafta kaldı dedi şimdilik normal 16 Mart hayırlısı ile ama son 1 hafta düşünme dedi ...Ne olur ne olmaz dedi.
Miğdem için ilacımıda yazdırdım Reflü devam ederse hamilelik sonrasında da endoskopiye de giricem çünkü kanama bile yaptı yemek borusu mu yoksa miğdeden mi emin olmak istiyoruz.
NST ye girdik çok norml çıktı 30 dk kaldık haftaya bugün kontrolümüz var artık her hafta NST ye giricez bakalım.Doktorum 3100-3500 arası doğum yaparsın dedi zayıf bir bebek olmaz dedi. Hayırlısı bakalım ....

O kadar çok Mart anneleri için topik açılmışki nereye ne yazacağımı bilmiyorum Bir yerde daha iyiydi yaa liste içinde geçerli bu bir yerde olsaydı çok iyi olurdu ama yapanında ellerine sağlık...
HİJYENİM şiirler çok güzel sağol...duygulandırdın beni.
HASRET bakımsız gitme bacım doğuma tanıyamayız yoksa seni .bayanssulusmilebayanssulusmile

Meleklerimiz de geldi hepsi çok tatlı yaaa Sağlıklı olsunlarda başka bisey olmazsın..Darısı gün sayan bizler için

e yapsın artık bi zahmet doğurcan nerdeyse yarınmı kontrolün? sen çok kısa değilsin normal doğum için ne kadınlar doğuruyo walla sende doğurursun cnm..

bakımsız derkenn benim en bakımsız halim saçım taranmış kıyafetlerim düzgün, dişlerim elim ayağım tertemiz halimdir we geneldede böyleyim hergün makyaj yapmıyorum doğal güzelliğim yetio çünküüüüü

oje ile ilgili konu geçmiş yaaa o yüzden dedim canım yalnış anlama :))) Her kadın güzeldir senin canın sıkkın anlaşılan

evet cnm buydu tşk ederim..
allah yardımcın olsun..
Yaw bende bugün satış yapamadım kızlar hiç.dua edin de müster gelsin :d
hayırlı kazançlar diliyorum sana inşallah.
diyer günlerde bu günün acısını çıkartırsın..
gözün aydın cnm, erken gelmiş baya, olsun sen ve bebek iyisinya
gerisi önemli deil.

anladım canım aslında bence sezeryanıda devlet hastanesinde yaptırabilirsin ben ilk oğlumuda orda doğurdum çok memnunum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

bende özele gidiyodum hep, dün dr sordum vakum hala varmı diye
dr dediki var ama ben vakumla çekmektense sezeryan yapıyorum.
bu dr sezeryan yanlısı gibi geldi zaten sevmedim dr. şimdi bakırköy dogum evinde
yapim diyorum kararsız kaldım off..

beknur dogum günün kutlu olsun.miniginle beraber nice senelere.

gözün aydın cnm maşalah.bebegine hayırlı dogumlar nasip olsun.

oje ile ilgili konu geçmiş yaaa o yüzden dedim canım yalnış anlama :))) Her kadın güzeldir senin canın sıkkın anlaşılan

yok pancucum yaa çok yorgunum kocam geldiğinden beri kuşların kümesiyle igileniyo birileri war yanında sabah 8den beri sürün hasret sürün((((( ağlamak üzereyim biraz dinlenmem gerekio

Selam kızlar nasılsınız
Annem bende pek bugün giremedim Simenay da dogum yapmıs cok sasırdım
Sanırım dun kaynanasına gıdecektı hatta doktorum keske benı hastaneye yatırsın dıyordu gıtmemelk ıcın acaba tartıstıkar mı ya durumu nasılmıs bana bılgı weren olursa sewınırım

Hepinizi opuıyorum olumunekankayizsmile:1hug:

yok pancucum yaa çok yorgunum kocam geldiğinden beri kuşların kümesiyle igileniyo birileri war yanında sabah 8den beri sürün hasret sürün((((( ağlamak üzereyim biraz dinlenmem gerekio

Eşinin senin yanında olması gerekirken bu aralar kuşlarla mı ilgileniyor bizim burada da var kuş sevdasında olan eşler ve şikayetçi her eşleride ...Ağlma sakın zayıf olduğunu belli edersin bebeğini de üzme şimdi bu dönemlerde çok etkileniyor onlarda .....Dinlen tabiiii

gözün aydın cnm maşalah.bebegine hayırlı dogumlar nasip olsun.

sağol canım benim şimdi hepimizi doğum heyecanı sardı o yüzden doktor kontrollerimiz değilde nasıl doğum yaparız diye düşünür olduk.Doktoruma bile 2-3 defa sezeryana gerek var mı diye sordum o da hayır yok şimdilik hersey yolunda dedi çok sakin olmam gerektiğini söyledi baksana 2-3 günden beri annelerimiz meleklerini aldı kollarına sıra bizde artık

ay benle ilgilenmesini değil gelip şu lanet olası dükkanında durmasını istiyorum!!! hergün yeni bi icad çıkarıyo şimdide bahçenin başka köşesine kuruyo kümesini sanırım neyse hiç ses etmiyorum, zaten yarım saat kaldı şurda bunun bedelini bütün gece suratımı çekerek ödeyecek zaten
kız senin kocandamı kuşcuukafamçokkarıştı

ewet cnm ezelden beri wardı bi kuş aşkı şimdi ewimize kadar taşıdı sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…