- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.881
sağol canım benim şimdi hepimizi doğum heyecanı sardı o yüzden doktor kontrollerimiz değilde nasıl doğum yaparız diye düşünür olduk.Doktoruma bile 2-3 defa sezeryana gerek var mı diye sordum o da hayır yok şimdilik hersey yolunda dedi çok sakin olmam gerektiğini söyledi baksana 2-3 günden beri annelerimiz meleklerini aldı kollarına sıra bizde artık
ay benle ilgilenmesini değil gelip şu lanet olası dükkanında durmasını istiyorum!!! hergün yeni bi icad çıkarıyo şimdide bahçenin başka köşesine kuruyo kümesini sanırım neyse hiç ses etmiyorum, zaten yarım saat kaldı şurda bunun bedelini bütün gece suratımı çekerek ödeyecek zaten
ewet cnm ezelden beri wardı bi kuş aşkı şimdi ewimize kadar taşıdı sağolsun
ayyy hiç çekilmiyo evde,benimkide balkonda besliyo,
adam resmen kuş manyagı, bir yere gitmekten bişey anlamıyorum,
çünkü her saat başı eve gidelim diyo,kafası her zaman havada,
ama artık bıraktıracam çünkü bebegimin odası balkona açılıyo,
ordaki koku ve tüyleri ona zarar verir, onu kabullenemem ,oda bunun farkında
bakalım ne olacak,
aynı durumları yaşıyoruz,dernek öyle erkende bitmiyo gece saat 1.2 gibi bitiyoayy kader arkadaşım benimmmm ya tamam bende güwercinleri çok sewiorum alıyorum okşuyorum falan bişey dediğim yok ama nasıl olacak böyle biz bi tatile bi yere gitsek napıcaz güwercinleridemi götrcez!!! we yeter yani iice abarttı durumu kuş derneklerine falan gidiyo sinir oluyorum!!! geldiğinde leş gibi sigara kokmuş oluyo tabii
iyi akşamlar kızlar...
biz geldikkk...veeeee son 14 gün:lepi:.
4 mart perşembe günü sabah saat 8:30 da hastaneye girişimiz olacak ve Allah kısmet ederse oğlumuz aramıza katılacak teyzeleri.
bugünkü doktor kontrolümüzün özeti:çok şükür herşey yolunda boyumuz uzamış 50 cm kilomuz 2700-2800 arası kesin bir ölçüm alamadık bu defa farklı farklı çıktı.doktorumuz herşey gayet iyi dedi.bıdığım bize yüzünü göstermedi yine ama tabii pipisini gösterdikaydirigubbakcemile3kafamız yine aynı yani büyük.sezeryan olacağımboshayallersmile.
gözünaydın canım oh negüzel doğum tarihinizde belli olmuş rabbim sağsalim kavuştursun bebeğine inşllah.iyi akşamlar kızlar...
4 mart perşembe günü sabah saat 8:30 da hastaneye girişimiz olacak ve Allah kısmet ederse oğlumuz aramıza katılacak teyzeleri.
bugünkü doktor kontrolümüzün özeti:çok şükür herşey yolunda boyumuz uzamış 50 cm kilomuz 2700-2800 arası kesin bir ölçüm alamadık bu defa farklı farklı çıktı.doktorumuz herşey gayet iyi dedi.bıdığım bize yüzünü göstermedi yine ama tabii pipisini gösterdikaydirigubbakcemile3kafamız yine aynı yani büyük.sezeryan olacağımboshayallersmile.
hoşgeldin cnm,gözün aydın, hayırlısı olur inşallah,sen normalmi düşünüyordun?
iyi akşamlar kızlar...
gözünaydın canım oh negüzel doğum tarihinizde belli olmuş rabbim sağsalim kavuştursun bebeğine inşllah.
Gözün aydın canım ve şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum...
DOĞUMLARI BEKLENENLER.
-22 ŞUBAT Toprak28
-23 şubat Azemheval
-24 ŞUBAT Zeliş
-25 Şubat selinus
- tarihi belli değil ama bide mutlu var tabii
GÜLEN ŞİMDİ HASTANEDE AŞKI MEMNUYU izleyebiliyomudur acaba?bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?