2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın cnm önden yapanlar, kavuştu bebeklerine biz hala özlem içindeyiz,
inşalalh bu günlerde geçecek :asigim:

ayyy hiç çekilmiyo evde,benimkide balkonda besliyo,
adam resmen kuş manyagı, bir yere gitmekten bişey anlamıyorum,
çünkü her saat başı eve gidelim diyo,kafası her zaman havada,
ama artık bıraktıracam çünkü bebegimin odası balkona açılıyo,
ordaki koku ve tüyleri ona zarar verir, onu kabullenemem ,oda bunun farkında
bakalım ne olacak,

Kızlar merhaba...Sabahtan beri yoktum neler olmuş böyle...Gülenle Simenay doğum yapmış galiba...Başka doğum yapan var mı?Geçmişi okuyayım bir...

ayy kader arkadaşım benimmmm ya tamam bende güwercinleri çok sewiorum alıyorum okşuyorum falan bişey dediğim yok ama nasıl olacak böyle biz bi tatile bi yere gitsek napıcaz güwercinleridemi götrcez!!! we yeter yani iice abarttı durumu kuş derneklerine falan gidiyo sinir oluyorum!!! geldiğinde leş gibi sigara kokmuş oluyo tabii

iyi akşamlar kızlar...

biz geldikkk...veeeee son 14 gün:lepi:.
4 mart perşembe günü sabah saat 8:30 da hastaneye girişimiz olacak ve Allah kısmet ederse oğlumuz aramıza katılacak teyzeleri.
bugünkü doktor kontrolümüzün özeti:çok şükür herşey yolunda boyumuz uzamış 50 cm kilomuz 2700-2800 arası kesin bir ölçüm alamadık bu defa farklı farklı çıktı.doktorumuz herşey gayet iyi dedi.bıdığım bize yüzünü göstermedi yine ama tabii pipisini gösterdikaydirigubbakcemile3kafamız yine aynı yani büyük.sezeryan olacağımboshayallersmile.

aynı durumları yaşıyoruz,dernek öyle erkende bitmiyo gece saat 1.2 gibi bitiyo
tabi ben sinir küpü oluyorum o zamana kadar,Allah yardımcımız olsun,
tek ümidim bebek olursa bırakır belki.

hoşgeldin cnm,gözün aydın, hayırlısı olur inşallah,sen normalmi düşünüyordun?

gözünaydın canım oh negüzel doğum tarihinizde belli olmuş rabbim sağsalim kavuştursun bebeğine inşllah.

hoşgeldin cnm,gözün aydın, hayırlısı olur inşallah,sen normalmi düşünüyordun?

sağol hayatım amin hepimiz için hayırlısı olsun.evet ben normal istedim hep ama kısmet böyleymiş sağlıkla gelsinlerde ben herşeye varım

yaaa geçmiş çok fazla okuyamadım neler olduki bugün doğuranları biliyorum onun harici bir durum var mı???

Gözün aydın canım ve şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum...

ay inanmıyorum GÜLEN VE SıMENAY DOĞUM YAPMIŞŞŞŞŞ.
Simenay kaynanasına gidekçi kesin kızı üzdü erken doğum yaptırttı cadı karı günahınıda almıyalımda.
EYLÜLCEDE DOĞUM YAPMIŞ.
SıMENAY,GÜLEN,EYLÜLCE VE EZGıM RABBıM BEBEKLERıNıZı ANALI BABALI BÜYÜTSÜN ÖMÜRLERı UZUN BAHTLARI AÇIK OLSUN.MART BEBEKLERıDE BıR BAŞKA GÜZEL CANIM GÜLENıNKıNıDE GÖRDÜM CıN GıBı BAKIYOR MAŞALLAH.

BEKO VE PANCUBEN ikinizinde gözüaydın bebişler görülmüş herşey yolundaymış hap böyle gider inşallah.Ama artık hepimiz bıcırları gördükçe bebeklerimizi kucağımızda istiyoruz eminim kokularını içimize çekmek ay 15 marta daha çooook. [/U]

DOĞUMLARI BEKLENENLER.
-22 ŞUBAT Toprak28
-23 şubat Azemheval
-24 ŞUBAT Zeliş
-25 Şubat selinus
- tarihi belli değil ama bide mutlu var tabii

yazcım inan bende normal çok istiyorum ama,
bir an öncede sabırsızlanıyorum acaba
sezeryanmı istesem diyede düşümüyorum deil.
hayırlısı olsunda hangisi olursa olsun artık...

DOĞUMLARI BEKLENENLER.
-22 ŞUBAT Toprak28
-23 şubat Azemheval
-24 ŞUBAT Zeliş
-25 Şubat selinus
- tarihi belli değil ama bide mutlu var tabii

kızlar ne güzel bebeşlerimiz doğmuş
bütün doğum yapan arkadaşlarımız güle güle büyütün bebşlerinizi
kızlar bende bugün gittim usgde sancı çıktı dr hemen muayene edeyim dedi etti açıklık varsa yatış yaparım dedi ama yokmuş pazartesi tekrar gideveğim artık sıkıldım dr hastaneye gitmekten :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…