- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.901
şekerlerim v meleklerim merhaba arkadaaştan kısacık giriyorum inanın aklım sizde canık gidiyor valla,inşallah herşey yolundadır yarın akşam inşallah geçiyoruz evimize kavuşucam size doya doya,bu arada abaşka doğum yapan var mı gülen neden hastenede ki,kısaca özetlerseniz mutlu olurum canlarım
şekerlerim v meleklerim merhaba arkadaaştan kısacık giriyorum inanın aklım sizde canık gidiyor valla,inşallah herşey yolundadır yarın akşam inşallah geçiyoruz evimize kavuşucam size doya doya,bu arada abaşka doğum yapan var mı gülen neden hastenede ki,kısaca özetlerseniz mutlu olurum canlarım
Gülen'in güzel aşkı yanında şimdi, aşk-ı memnu aklında bile yoktur. Canım benim, ne güzel görünüyorlar anne-oğul maaşallah...
Hemen efendim, :)
Gülencim
Simenay
Eylül_ce, bugün yavrularını kucaklarına aldı.
Ezgim ocakta doğum yapmış ama çok iyiler.
Bugün dört bebek haberi aldık, henüz başka yok. Diğer tarihler de belli oluyor. Haftaya her gün bebek var neredeyse... :)
İyi olmana sevindim.
gülen dogum yaptı dün akşam suyu gelmiş sezeyanla almışlar bebegi,
simenay, eylül_ce, onlarda dogum yaptı kısaca böyle:))
insan giremeyince aklı burda kalıyo dimi görüşürüz canım kendine iyi bakçok sağolun canlar,valla o kadar kötü bir zamanda gittimki evden ama yarın akşam son valla,kavuşucam yarın akşam sizlere,çok sevindim Allah bağışlasın beeklerimizi,gülende doğurdu ha neyse ben misafirlilkyetim çıkmalıyım yarın akşam görüşmek dileği ile hepinizi vemelekrinizi kocaman öpüyorum
ben iki gündür gündüz giremiyorum yarında doktorda olucam gene akşama falan girerim insanın aklı burda kalıyo artı dediğin gibi artık uyku yok geceleri.GÖRÜŞÜRÜZ KIZLAR IZ İSTİYO PCYİ BİDE O KURCALASIN ÖPTÜM BYY.bende butun gun okuyorum anca ama o kadar yogunki yazmaya firsatim olmuyor senağlama su andada gozum kapaniyor uykusuzlukdan
iyi akşamlar kızlar...
biz geldikkk...veeeee son 14 gün:lepi:.
4 mart perşembe günü sabah saat 8:30 da hastaneye girişimiz olacak ve Allah kısmet ederse oğlumuz aramıza katılacak teyzeleri.
bugünkü doktor kontrolümüzün özeti:çok şükür herşey yolunda boyumuz uzamış 50 cm kilomuz 2700-2800 arası kesin bir ölçüm alamadık bu defa farklı farklı çıktı.doktorumuz herşey gayet iyi dedi.bıdığım bize yüzünü göstermedi yine ama tabii pipisini gösterdikaydirigubbakcemile3kafamız yine aynı yani büyük.sezeryan olacağımboshayallersmile.
iyi akşamlar kızlar...
biz geldikkk...veeeee son 14 gün:lepi:.
4 mart perşembe günü sabah saat 8:30 da hastaneye girişimiz olacak ve Allah kısmet ederse oğlumuz aramıza katılacak teyzeleri.
bugünkü doktor kontrolümüzün özeti:çok şükür herşey yolunda boyumuz uzamış 50 cm kilomuz 2700-2800 arası kesin bir ölçüm alamadık bu defa farklı farklı çıktı.doktorumuz herşey gayet iyi dedi.bıdığım bize yüzünü göstermedi yine ama tabii pipisini gösterdikaydirigubbakcemile3kafamız yine aynı yani büyük.sezeryan olacağımboshayallersmile.
BEKO VE PANCUBEN ikinizinde gözüaydın bebişler görülmüş herşey yolundaymış hap böyle gider inşallah.Ama artık hepimiz bıcırları gördükçe bebeklerimizi kucağımızda istiyoruz eminim kokularını içimize çekmek ay 15 marta daha çooook. [/U]
çok sağol canımopuyorumnanaktan.canım gözün aydın..hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah......
yok mutlucum yapmadı yapmayacakta.bizimki o işi doğum anına bırakıyor önceden bakmıyor.ben bugüne kadar hep normal istemiştim ama son iki haftadır sezeryan fikrinede alıştırdım kendimi.hayırlısı diyorum ne yapayım.
yazcım gözün aydın sezeryan istiyormuydun
doktorumda bana bugün sen normal istiyorsun dedi
sonra çatı muayenemi yaptı bu kafa burdan geçermi dedi sonra gayet uygun normal doğuma dedi kafası 15 gün önce 40 haftayla uyumlu gibiydi kilosuda 15 günde 3500tan 3600 olmuş anlayacağın sonradan düzeliyor eğer bebeğin kafası doğum kanalına yerleşmezse sezeryana dönüş yapılacak sanırım herşey o gün belli olacak
hepimiz hakkında hayırlısı olsun senin çatı muayenenei yaptımı drun
tşkler canım evet az kaldı ama sabretmekten başka çaremiz yok senin 15 Mart benim 16 Mart bir akslilik olmazsa tabiii...
YAZ Canım tarihin belli olmuş 4 mart hadi bakalım hayırlısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?