2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şekerlerim v meleklerim merhaba arkadaaştan kısacık giriyorum inanın aklım sizde canık gidiyor valla,inşallah herşey yolundadır yarın akşam inşallah geçiyoruz evimize kavuşucam size doya doya,bu arada abaşka doğum yapan var mı gülen neden hastenede ki,kısaca özetlerseniz mutlu olurum canlarım

Hemen efendim, :)

Gülencim
Simenay
Eylül_ce, bugün yavrularını kucaklarına aldı.

Ezgim ocakta doğum yapmış ama çok iyiler.

Bugün dört bebek haberi aldık, henüz başka yok. Diğer tarihler de belli oluyor. Haftaya her gün bebek var neredeyse... :)

İyi olmana sevindim.

gülen dogum yaptı dün akşam suyu gelmiş sezeyanla almışlar bebegi,
simenay, eylül_ce, onlarda dogum yaptı kısaca böyle:))

gülen dogum yaptı dün akşam suyu gelmiş sezeyanla almışlar bebegi,
simenay, eylül_ce, onlarda dogum yaptı kısaca böyle:))

çok sağolun canlar,valla o kadar kötü bir zamanda gittimki evden ama yarın akşam son valla,kavuşucam yarın akşam sizlere,çok sevindim Allah bağışlasın beeklerimizi,gülende doğurdu ha neyse ben misafirlilkyetim çıkmalıyım yarın akşam görüşmek dileği ile hepinizi vemelekrinizi kocaman öpüyorum

insan giremeyince aklı burda kalıyo dimi görüşürüz canım kendine iyi bak

ay bende temizliğimi hazırlığımı yapıyım artıkın anam millet doğurmaya başladı biz 38 haftalık doğurucaz diye yaydık oturuyoz bu bebeklerin sağı solu belli olmaz eksiklerimi tamamlıyım bari.

bende butun gun okuyorum anca ama o kadar yogunki yazmaya firsatim olmuyor senağlama su andada gozum kapaniyor uykusuzlukdan
ben iki gündür gündüz giremiyorum yarında doktorda olucam gene akşama falan girerim insanın aklı burda kalıyo artı dediğin gibi artık uyku yok geceleri.GÖRÜŞÜRÜZ KIZLAR IZ İSTİYO PCYİ BİDE O KURCALASIN ÖPTÜM BYY.

iyi akşamlar kızlarrrr bugün hiç giremedim evde boya yapılıdı temizlik falan derken geri kalanını yarına bıraktık çok çok yoruldum ama sizleri merak ettiğim için 5dk bakayım dedim
güzel haberleri görünce yorgunluğum hafifledi
gülencim
eylülce
simenay
ezgim ocak
yavrularına kavuşmuşlar
edebiyatcı sağolsun kopya çektim ondan:))
Allah analı babalı büyütsün inşallah uzun ömürler versin meleklerimize canlarım benimm
geçmişe bakamadım kusuruma bakmayın hepinizi öpüyorum tekrar iyi akşamlar canlarım yarında bir sürü iş beni bekliyor ama evimiz tertemiz oldu yorgunluğa deydi neyse canlarım oturamıyorum opuyorumnanaktan

canım gözün aydın..hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah......

yazcım gözün aydın sezeryan istiyormuydun
doktorumda bana bugün sen normal istiyorsun dedi
sonra çatı muayenemi yaptı bu kafa burdan geçermi dedi sonra gayet uygun normal doğuma dedi kafası 15 gün önce 40 haftayla uyumlu gibiydi kilosuda 15 günde 3500tan 3600 olmuş anlayacağın sonradan düzeliyor eğer bebeğin kafası doğum kanalına yerleşmezse sezeryana dönüş yapılacak sanırım herşey o gün belli olacak
hepimiz hakkında hayırlısı olsun senin çatı muayenenei yaptımı drun

tşkler canım evet az kaldı ama sabretmekten başka çaremiz yok senin 15 Mart benim 16 Mart bir akslilik olmazsa tabiii...
YAZ Canım tarihin belli olmuş 4 mart hadi bakalım hayırlısı....

canım gözün aydın..hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah......
çok sağol canımopuyorumnanaktan.
yok mutlucum yapmadı yapmayacakta.bizimki o işi doğum anına bırakıyor önceden bakmıyor.ben bugüne kadar hep normal istemiştim ama son iki haftadır sezeryan fikrinede alıştırdım kendimi.hayırlısı diyorum ne yapayım.
tşkler canım evet az kaldı ama sabretmekten başka çaremiz yok senin 15 Mart benim 16 Mart bir akslilik olmazsa tabiii...
YAZ Canım tarihin belli olmuş 4 mart hadi bakalım hayırlısı....

çok teşekkür ederim pancubencim.hepimiz sağlıkla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımızaopuyorumnanaktan.

günaydınalr herkeslereeeeee..............

ben bugün çok keyifliyim...... nedne çünki işteki son günüm......... ohhhhhhhhhh çok şükür buradan kurtuluyorum ....inşallah babam da hazirana kadar emekli olur taşınırda bende ona göre veznemi değiştiririm ve buradaki hanzolardan kurtulurum yarabbimmmm... aminnnnnnnnnnnn.......... ü

son gün sonnnnnn.............. evdeyimmmm ... hayırlısı ile kızmın meleğimin yolunu bekleyeceğim sağlıcakla inşallah.........

Huu nabersinizz gebisler
öncelikle hastanedeyim hala Perşembe 00:47 Ege 3 kg 49 cm olarak doğdu
genel sezeryanla
suyum gelmeye basaldi için
sezeryan sonrası çok ciddi bağırıp cagiricak kadar ağrım olmadı ama yaral oldun için bı tuhaflık hissediyosun
pr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…