2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

gülencim gözün aydın Allah bebişine de sanada sağlık versin.ne zaman çıkıyorsun

canım haberlerini alıyoruz .... çokta seviniyoruz iyi olmana .... Resimdede öyle güzel görünüyorsunzu ki anlatamam .... Nasılda güzel kokluyorsun meleğini değil mi şimdi....

silver5 hayırlı olsun seyyal ben de yaklaşık 15 gündür evdeyim ve evde olmak çok güzel

oohhh sefan olsun şekerim.... Inşaşllah benim kızımda 3 haftayı bekelrde evde dinlenir işlerimi bitiririm.... Daha hastane çantamı hazırlamadm gerçi herşeyimi aldım dolapra tertemiz ütülü beni bekliyor sadece yerleştirilecek ama olsun yinede çok işim var evde çok....

Perşembe sabahına kadar egeyle uyuduk
dün aksamdan beri feci bir gaz sancısı
gaz aada cikardanda önemli olan büyük abdesti yapmak ki ilk tapta
ben sonda istemedim 8 saat sonra ilk kalktım yataktan ve cisımi anca yaptım bırakmakta zor yani sezeryanda
normal yaoablcekler kesinlikle normal yapsınlar
bebeme gelince masallahi var uslu h bebekancak emmiyo çok tembel meme ağzında uyuya kaldimdam emzirmek gercekten güç ben yeterli beslendiniz duusnmuyorum ama Dr iyi diyor
günde yani dün ilk gündü 5 kere makasını yaptı
bugün sarılık tetsi yapilcak galba yarın sabah cikicaz Perşembe ilk saatlerde dogum yaptım için
buarada hastane için aldım kendime seyler cogu bosa
atlet sutyen hi takilmiyo
çamaşırda hamile çamaşırı olmalı benim kesim bayağı asadan rahatsız ediyo ama kimisinin iç camasri izinden oluyomus onlar da rahat ediyomus
hasta bezi bağlamadılar gazli bez koyuyolar
dün hep bı hemsireyle tuvalete gittim
onlar temizlediler pakladilar
doğumdan sonra sık sık kanama kontrolü yapıllar kalçan kaldırıp birakiyosun sürekli kan akıyor
zaen en rahatsız eden de o ayağa kaldiriyolar b kalkiyosun kanın geldini hissediyosun
ben çok rahatsız oluyorum
neyse Ege bakıma gitti şimdi arım getirsinler yavruyu

kızlar bakın gilenci mne diyor hastane için iç çamaşırı şu hamile donalrımız var ya onalrı koyalım bari.... hemde bi kaç tane koyalım....

kızlar bakın gilenci mne diyor hastane için iç çamaşırı şu hamile donalrımız var ya onalrı koyalım bari.... hemde bi kaç tane koyalım....
sezaryen için ewet onlar daha rahat olur, ben sezaryen ihtimalini düşünmediğim için alıp koyma gereği görmüyorum eğer son anda bişi olursa zaten bi kaç saat o önlükle yatıosun kalkmadan o suırada hastanenin etrafı hep mağazalar biri gidip alır zor bişi değilkaydirigubbakcemile5 hiç hoşlanmıyorum o donlardanaklinialirimsmile

cnm benim dün sabah güzel haberinle uyandırdın bizleri bebeğinle güzel günler seni bekliyor şimdi.. ona doyasıya sarıl we hepimiz için tek tek kokla.. çok kıskandım emin ol kızımı kucağıma almak için sabırsızlanıyorum artık bende...opuyorumnanaktan

Gülencim çok sevindim.Analı babalı sağlıkla büyüsün.İyi evlat olsun.Çekilen acılar unutulur.O sağlıkla gelmiş ya dünyaya.3-5 gün acımızda olsa korkmasın kimse. onu kucağına almak bin ömre bedeldir heralde.
Bişi sorcambebişinle ilk göz göze gelince ne hissettin? ağladın mı duygulandınmı? ben en çok an merak ediyorum.seni sorarken bile başladım sulanmaya.çokk ağlak oldum ben galba.hormanlar iş başında.

herkeslere günaydınnnn, kocam bugün we yarın izinli şimdi wardiya değiştik o uyuyacak 1 saat kadar sonra gelecek serwisleri götürecek arabayla bi kaç yere sonra gelecek we ben özgür kalacağım yani inşallahsempatiksalakcinni

e o terlikelri giy o geçelikelri giy sonrada o donlar zaten giyme ihtimalini düşünmedim şekerim :):)::) bende kocam askerden gedikten sonra hiç giymedim onları valla çok komik duuryor zaten hamileyiz bide öyle görmesine gerk yok fdimi :)::)

evet sezeryan değilde normal doğum olursa bu kezde diğer küçük olanla işimizi görür sanırım hni hamile için olanlar indirip giymeye epeyce uzun çünki :)::):)

o nedenle sezaryen riski yoksa boşuna almaya gerek te yok.. olursa alınır bi şeklde tabii gerek war mı bilmiyorum, selkieye bi sorarız o ne giymiş die.. 1,2 beden büyük donlarda işimizi görür gibime gelio yada şu boxer tarzı streç donlar ben bazen giyiyorum göbek deliğime kadar gelio

kaydirigubbakcemile5eferim kız fatma sen çoğu arkadaş gibi ben hamileyim diyip te boşwerenlerden değilsin anladığım kadarıyla.. salmamalıyız bence bir kadının başlıca görewlerinden biri her zaman eşine güzel görünmeye çalışmaktırolumunekankayizsmile gerçi bişi yapmaya gerek yok onlar zaten bisi çok sefiyolaaaarrrrr:asigim:

a bak onlar da güzel sıkmıyor bende kullanıyorum hem kalçadan da hoş duruyor onlar :):): 9)

Günaydın kızlar. Okulda boş bo oturuyorum. Donlarla açmışsınız günü. Ben iki tane normal, iki tane de hamile çamaşırı koydum. Sezaryen ihtimalim yüksek. Daha önce tam oradan yumurtalık amliyatı olduğum için uzun bir şey giymek rahatlık açısından iyi olacaktır. Ama dediğiniz gibi bir bede büyük bir şey bile işi görür. O ihtiyaca göre o anda alınabilecek bir şey ama o anda hijyenik olmasına da dikkat etmek gerekir, aklınızda bulunsun. opuyorumnanaktan

bende salmadım kendimi fönümü makyajımı hiççç ihmal etmem ,katılıyorum sana her zaman bakımlı ve kendine güvenli olmalı erkeğinin karsısında bi kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…