2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zaten kocaaaa bi ped olacak üstünde, gülencime ped koymamışlar çünkü o sezaryen annemede sadece gazlı bez koymuşlardı kanama olmuyor çünkü sezzaryende...

bencede çok sefiyolar güselim çok şükür.... ama biizmkine diyorum ki yawww ibre ne durumda :):):):) ya diyo hamile kadına saldıracak akdar sapıtmadım daha :):):) dün akşam siyah bi elbisem vardı penye bir kumaş olduğu için oldu üzerime giydim onal dolaşıyordum evde böyle ip askılı mini bir elbise tabi saçı başıda oan göre şekillendirdim bide makyaj diyorki ben sapıtmadım diye sen zorluyorsun ama ço kaz zamanın kaldı riske atma kendimni bence git şunu değiştir dedi :)):): ) çok güldüm yaa :):):) demkki hala çekici ve seksi olabiliyormuşum :):):):)

EHEHEHEEE İYİ YAPMIŞSIN DOKUNAMIYO SANA NEDE OLSA AHAHAHHAAalkisalkisalkis

aynen cnm hoş duruyolar hem kıçımda ki oluşan selülitlerde görünmüo:jeyyar:
yaa başka doğuran war mı acaba sesi solu çıkmayan birileri war mı?

evet bakalım bugün tencereden hangi mısır tanesi patlayacak :):):):

kocam öyle diyor ben aa şuda doğum yapmış bu da doğum yapmış dedikçe tek tek patırdıyorsunuz bakıyorum diyor :):): )

bende salmadım kendimi fönümü makyajımı hiççç ihmal etmem ,katılıyorum sana her zaman bakımlı ve kendine güvenli olmalı erkeğinin karsısında bi kadın

süprizzzzzalkisalkisalkis bayılıyorum böyle hatunlara walla brawo kız adın ne bakem seninCADIARZU:dance:

bizimkinde de hiç tık yok walla ibresi gayet normal seyrediyor( çok uğraşıyorum we yanaşmıyor maalesef, ben hafif bi ilşkiden bişey olmayacağını düşünüyorum olsada doğum olsun ona razıyım:kedi: ama yok adamın üstünden inmiyorum o sadece karnımla kızıyla ilgileniyo banada memişlerden yerim dio e ye diorum öçnce kızım yesin sonra ben yerim dio:1no2:
nersinde kanama olmuyor sezeryanda.?
Aşadan kanama oluyor aynı normal doğum gibi kanama oluyor
yok cnm be normal doğum gibi olmuyor kesinlikle annemde teyzemde sezaryen oldu dr gelip kontrol ediodu böle açıp bakıodıu gazlı beze hep temizdi...
EHEHEHEEE İYİ YAPMIŞSIN DOKUNAMIYO SANA NEDE OLSA AHAHAHHAAalkisalkisalkis
biz dokunsun die yırtınıyoruz, millet dokunmasın die:çok üzgünüm:

yok cnm be normal doğum gibi olmuyor kesinlikle annemde teyzemde sezaryen oldu dr gelip kontrol ediodu böle açıp bakıodıu gazlı beze hep temizdi...
BENİM ARKADAŞIM DOĞUM YAPTIDA SEZERYANLA KANAMA OLDU ONDAN DEDİM DEĞİŞİO DEMEK HERKESTE.kaydirigubbakcemile5

biz dokunsun die yırtınıyoruz, millet dokunmasın die:çok üzgünüm:[/QUOTE]
YAW kaydirigubbakcemile3 BEN SENİN İYİLİĞİN İÇİN DEDİM O HALDEDE NASI OLACAK Kİ YANİ İŞTE ÖFF :kedi:

dur kız o kadar ayrıntıyada girme walla ceza alacğız şimdi hem ayıp ayıp :):)):) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy hemen koy bakalım offff kızlar çok zilli olacak yawww bend ekızıma hep böyle zilloş şeylr aldım :):):)

18 martta dogum var hanmlarr :)))))))
ne güsellll 18 mart bizimde nişan yıldönümümüz bende o güne gelmesini isterdim :)

benimde haftaya cuma sooonnn...
Aslında 2 marta kadar raporum ama ptesi 1 martta gelmemeyi düşünüyorum

resmini gördük ii olmana çok sevindim...
Hangi hastanede yaptın canım

Mesajin devamını gonderemdimmi acaba
Ege'yi aricamda Ege geldi
morelim bozuldu belli etmesemde Ege zaten Dr dedi kilodan zyaif dogdu
3 kg da 35+6 demişti bize
37+5 3 kg doğdu
2890 gr bugün zayıflamış yavrum

Günaydııınn...
Ben geldim...
Herkesin keyfi nasıl?
Günaydın
Bakalım bgn kimer doğurdu diye heycanla girdim ama bgn havadis yok :)

37+5 3 kg doğdu
Olsun canım üzülme o yine kilosunu alır..sütün fgeldimi emiyomu?

butun gece kasintidan oldum oldum dirildim bu ne ya.basimdan ayak parmagima kadar kasindim ama ne bi kizariklik ne bi iz anlamadim.
simdide kollarim kasiniyor.

dur kız o kadar ayrıntıyada girme walla ceza alacğız şimdi hem ayıp ayıp :):)):) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şuncacık şeyden bişi almayıss be cinsellik sayfalarında millet nelerden konuşuyoo diğer ayların topiclerinide gezdim hepsi kanaması bitince kcalaryla ilk aşklarını bile anlatyooohihoyyyt
ayyy hemen koy bakalım offff kızlar çok zilli olacak yawww bend ekızıma hep böyle zilloş şeylr aldım :):):)
kocişim uyanması lazımm((
37+5 3 kg doğdu

ewet ya neden o kadar farketti ki geçen kontrolde kaç kg demişti egeye?? üzülme cnm bebiklerin hepsi doğuyor hastaneden çıkarken 200 300 gr wermiş oluyor doğumda şiş oluyolarmış çünkü 10güne toplar kendini merak etme

günaydın herkese kızlar opuyorumnanaktan doğuran falan yok herkes iyi

37+5 3 kg doğdu

canım üzülme sen toparlar ege kendini tam anlamıyla emmeye başlasın alır yeniden kilosunu.daha çok minik bir düzene girsin düzelir tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…