- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.941
Günaydın kızlar. Okulda boş bo oturuyorum. Donlarla açmışsınız günü. Ben iki tane normal, iki tane de hamile çamaşırı koydum. Sezaryen ihtimalim yüksek. Daha önce tam oradan yumurtalık amliyatı olduğum için uzun bir şey giymek rahatlık açısından iyi olacaktır. Ama dediğiniz gibi bir bede büyük bir şey bile işi görür. O ihtiyaca göre o anda alınabilecek bir şey ama o anda hijyenik olmasına da dikkat etmek gerekir, aklınızda bulunsun. opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5eferim kız fatma sen çoğu arkadaş gibi ben hamileyim diyip te boşwerenlerden değilsin anladığım kadarıyla.. salmamalıyız bence bir kadının başlıca görewlerinden biri her zaman eşine güzel görünmeye çalışmaktırolumunekankayizsmile gerçi bişi yapmaya gerek yok onlar zaten bisi çok sefiyolaaaarrrrr:asigim:
zaten kocaaaa bi ped olacak üstünde, gülencime ped koymamışlar çünkü o sezaryen annemede sadece gazlı bez koymuşlardı kanama olmuyor çünkü sezzaryende...
bencede çok sefiyolar güselim çok şükür.... ama biizmkine diyorum ki yawww ibre ne durumda :):):):) ya diyo hamile kadına saldıracak akdar sapıtmadım daha :):):) dün akşam siyah bi elbisem vardı penye bir kumaş olduğu için oldu üzerime giydim onal dolaşıyordum evde böyle ip askılı mini bir elbise tabi saçı başıda oan göre şekillendirdim bide makyaj diyorki ben sapıtmadım diye sen zorluyorsun ama ço kaz zamanın kaldı riske atma kendimni bence git şunu değiştir dedi :)):): ) çok güldüm yaa :):):) demkki hala çekici ve seksi olabiliyormuşum :):):):)
aynen cnm hoş duruyolar hem kıçımda ki oluşan selülitlerde görünmüo:jeyyar:
yaa başka doğuran war mı acaba sesi solu çıkmayan birileri war mı?
bende salmadım kendimi fönümü makyajımı hiççç ihmal etmem ,katılıyorum sana her zaman bakımlı ve kendine güvenli olmalı erkeğinin karsısında bi kadın
süprizzzzzalkisalkisalkis bayılıyorum böyle hatunlara walla brawo kız adın ne bakem seninCADIARZU:dance:
bizimkinde de hiç tık yok walla ibresi gayet normal seyrediyorbencede çok sefiyolar güselim çok şükür.... ama biizmkine diyorum ki yawww ibre ne durumda :):):):) ya diyo hamile kadına saldıracak akdar sapıtmadım daha :):):) dün akşam siyah bi elbisem vardı penye bir kumaş olduğu için oldu üzerime giydim onal dolaşıyordum evde böyle ip askılı mini bir elbise tabi saçı başıda oan göre şekillendirdim bide makyaj diyorki ben sapıtmadım diye sen zorluyorsun ama ço kaz zamanın kaldı riske atma kendimni bence git şunu değiştir dedi :)):): ) çok güldüm yaa :):):) demkki hala çekici ve seksi olabiliyormuşum :):):):)
yok cnm be normal doğum gibi olmuyor kesinlikle annemde teyzemde sezaryen oldu dr gelip kontrol ediodu böle açıp bakıodıu gazlı beze hep temizdi...nersinde kanama olmuyor sezeryanda.?
Aşadan kanama oluyor aynı normal doğum gibi kanama oluyor
biz dokunsun die yırtınıyoruz, millet dokunmasın die:çok üzgünüm:EHEHEHEEE İYİ YAPMIŞSIN DOKUNAMIYO SANA NEDE OLSA AHAHAHHAAalkisalkisalkis
ayşegül canım ismim
bizimkinde de hiç tık yok walla ibresi gayet normal seyrediyor( çok uğraşıyorum we yanaşmıyor maalesef, ben hafif bi ilşkiden bişey olmayacağını düşünüyorum olsada doğum olsun ona razıyım:kedi: ama yok adamın üstünden inmiyorum o sadece karnımla kızıyla ilgileniyo banada memişlerden yerim dio e ye diorum öçnce kızım yesin sonra ben yerim dio:1no2:
yok cnm be normal doğum gibi olmuyor kesinlikle annemde teyzemde sezaryen oldu dr gelip kontrol ediodu böle açıp bakıodıu gazlı beze hep temizdi...
biz dokunsun die yırtınıyoruz, millet dokunmasın die:çok üzgünüm:
naniknanik lalarımŞeniz
arkadaşım uğradı şimdi yine bebişime hediyeler geldi elbiseler almış kızımaa çekip resimlerini koyayımda erkek anaları kıskansın kızımın cicileriniiiikaydirigubbakcemile2
ne güsellll 18 mart bizimde nişan yıldönümümüz bende o güne gelmesini isterdim :)18 martta dogum var hanmlarr :)))))))
benimde haftaya cuma sooonnn...günaydınalr herkeslereeeeee..............
Ben bugün çok keyifliyim...... Nedne çünki işteki son günüm......... Ohhhhhhhhhh çok şükür buradan kurtuluyorum ....inşallah babam da hazirana kadar emekli olur taşınırda bende ona göre veznemi değiştiririm ve buradaki hanzolardan kurtulurum yarabbimmmm... Aminnnnnnnnnnnn.......... ü
son gün sonnnnnn.............. Evdeyimmmm ... Hayırlısı ile kızmın meleğimin yolunu bekleyeceğim sağlıcakla inşallah.........
resmini gördük ii olmana çok sevindim...huu nabersinizz gebisler
öncelikle hastanedeyim hala perşembe 00:47 ege 3 kg 49 cm olarak doğdu
genel sezeryanla
suyum gelmeye basaldi için
sezeryan sonrası çok ciddi bağırıp cagiricak kadar ağrım olmadı ama yaral oldun için bı tuhaflık hissediyosun
pr
GünaydınGünaydııınn...
Ben geldim...
Herkesin keyfi nasıl?
Olsun canım üzülme o yine kilosunu alır..sütün fgeldimi emiyomu?Mesajin devamını gonderemdimmi acaba
Ege'yi aricamda Ege geldi
morelim bozuldu belli etmesemde Ege zaten Dr dedi kilodan zyaif dogdu
3 kg da 35+6 demişti bize
37+5 3 kg doğdu
2890 gr bugün zayıflamış yavrum
şuncacık şeyden bişi almayıss be cinsellik sayfalarında millet nelerden konuşuyoo diğer ayların topiclerinide gezdim hepsi kanaması bitince kcalaryla ilk aşklarını bile anlatyooohihoyyytdur kız o kadar ayrıntıyada girme walla ceza alacğız şimdi hem ayıp ayıp :):)):) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kocişim uyanması lazımmayyy hemen koy bakalım offff kızlar çok zilli olacak yawww bend ekızıma hep böyle zilloş şeylr aldım :):):)
Mesajin devamını gonderemdimmi acaba
37+5 3 kg doğdu
Mesajin devamını gonderemdimmi acaba
37+5 3 kg doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?