2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SEYYAL ÇOK SEVıNDıM VALLAHı ARTIK EVıNDE YAT DıNLEN KEFıY ÇAT BEBıŞıNı VE KENDıNı BESLE HADı SON GÜNÜN AZCUKDAHA SABRET.
ıNŞ. BUGÜN SENı ÜZECEK Bı DELı MÜSTERı GELMEZsempatiksalakcinni

Laptop umu kardesime verecegim... Bir hafta egitimi var... Esim kendi laptopunu bana hayatta vermez... Bir hafta yokum yani...

n zamndan itibaren yoksun.. eşinde başlatmasın şimdi heee yemicenya onun laptopunu akşamları alırsın birazcık nolcak

Ethicada yaptım Dr dışardan geldi
acil oldu Çin oda zor bulduksuit odada kaliyoz ama kadın dogum kalında değil
hemşireler çok iyi sabah bebeği alyolaf iki saat bakım ve muayneyegoturuyolar
aksamlarida yikiyopar pakliyolar gtiriyolar
Ege emmedi için sürekli arıyoruz. Of ya diyip gelmemezlik tmiyolar
benle ilgilenen hemşireler ise wc bile cikartilar beni benim oranın gemizlginide onlar yapiyo
tuvaeltimi yaptıktan sonraonlar giydiriyor iste ben memnun kaldım
ameliyathan biraz kasvetli tavanları oldukça alçak ve kan izleri var ben korktum yani ama genel manada evmde gibi rahat ediyoruyari taburcu olucaz

Kızzzlar günaydınn,

Biz bugü işten erken çıkıp kızımla doktor ziyaretine gideceğiz. Muhtelemen bizi NSTye bağlicak ve doğumun nasıl olması geektiğini konuşacağız.. Çok heyecanlıyım.. Kızımda kıpır kıpır fikirdiyor içeride bi sağa bi sola kayıyor :) 32. hafatsında 2.070Grdi bakalım 3 haftada nekadar almış.

Yani daha 35+6 3 demişti 36+6 olcemedi
37+5 dogum yPtim
yani benim Dr tutturamadi yane
şutum iste emdik e geliyo ama pek emmiyo tembellik yapiyo uyuya kalıyor
yumana still alın mutlaka onu aldiriyolar çünkü
birde petibor ve incir süt yaparmış
bana humana iyi eldi da 2 bardak ictin Bell bı satten sonra verdiler çünkü
buarada Ege qciktikca gogusler sızlıyor veriyorum memeyi emii
bebek hemşiresi bu icgudusel ded
3 saatte bir emzir diyolardi bugün da sık vericem
2 saatte vercem 30 dk sonra yapistiricam elemeye
sarılık oranımızda 11 çıkmış yımı kötümü blemiyorun

ŞİMDİ SİZİN BEBİŞLERİNİZ MART ÇOCUĞU MU OLACAK.
BENDE MARTTA DOĞDUM İNŞ. KOÇ BURCU OLURLAR BENİM GİBİ.
KIZLAR BAKIMLI ALIMLI SEMPATİK ZEKİ OLUR KOÇ BURCUNDA kaydirigubbakcemile2

amin canım saol.... inşallah seninde satışların patlama yapar bugün ::)::)):) :Saruboceq::Saruboceq:

hasret0587 Alıntı:
şuncacık şeyden bişi almayıss be cinsellik sayfalarında millet nelerden konuşuyoo diğer ayların topiclerinide gezdim hepsi kanaması bitince kcalaryla ilk aşklarını bile anlatyooo
sakın kaçırma o sayfaları :):)::)):kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım üzülme sağlığı yerinde olsunda ultrason ile doğum arasında farklılık olabiliyormuş zaten birde artık bebeğin elinde sen eve çıkıpta kendine geldin mi ilgilenir tosun yaaprsın egemizi... kilo dğeil sağlık önemli sıkma sne canını sağlıklı şeyler ye bebeğine sağlıklı beisnelr süt osun zekası kemikelri güçlü olsun inşallah.......

OCD butun gece kasintidan oldum oldum dirildim bu ne ya.basimdan ayak parmagima kadar kasindim ama ne bi kizariklik ne bi iz anlamadim.
simdide kollarim kasiniyor.

kaşıma çatlayacaksın Allah korusun... .......... alsanaalsanasmile duş al çok geldiğinde kaşımaktna iyidir.... canımcım.... sonra kociş çatlak diye atack bak seni ona göre :):):):

Günaydın herkese a.s.

Doğuran yok bugün sanırım sositososito

Oy Oy şu evde durma işi beni mahvetti 15 günde 3 kilo almışımdır kesin...

Fıldır Fıldır geziyordum ne güzel... Bugün de hava öyle güzel ki kendimi sokaklara atasım var
sempatiksalakcinni

3 kiloyu geçmiştir eminim mamşşalh kıznıa inşallah dilediğin gibi haberler ile dönersin :)::):) sezeryan mı istiyorsun normal doğum mu ?

ohhhhhhhh at valla yarından sonra da ben öyle oalcağım songün bugün işimde heyooooooooo...........

Geçmiş olsun tekrar Gülenciğim. Bende Ethicada yapacağım. Genelde hastaneden memnun kalmana sevindim. Ege emmedi demişsin. Süt sağma makinesi kullandılarmı ?
Alıp almamakta kararsızım. Hijen açısından almak istiyorum fakat gerek olmazsa diye düşünüyorum. bu konuda ne düşünüyorsun?

günaydın herkese.bugün keyifler nasıl bakalım?izmirde çok güzel bi hava var insanın içi kıpır kıpır oluyo valla.haklısın hijyen izne ayrılıp evde oturmak beni de sıkıyor biraz ama en azından okula gidip yorulmadığımı sabaherken kalkmadığımı düşününce iyi oluyorum.valla ben bugün atıcam kendimi dışarı çarşı pazar gezicem annemle.içinden gezmek geliyorsa sen de durma bence iyi gelir

Yenidogan vermyiruz dedi hemşire prematurelerde veriyolarmis alisicak dedi emzik felan aldık alıştırma yapıyoruz emmeyi öğreniyor gibi
bende düne kadar aglayip emmiyo duye sarılık olucak diyip alalım eyorum ama bugün daha iyi açıkcasıbence modele karar ver eğer emmezse sutun gelmezse yada ne blim
aldırırsın
benimki baya baya emmedi yani suana kadar 3 kere doğru düzgün emdi humana çok yi geldi
yani farkindaysan ne al ne alma diyebiliyorum beninki oldukça zorluyo bizi hemşire al deseydi alicaktim dün

aynen aynen benimde atasım war öğleden sonra çıkmayı planlıyorum kocam duracak dükkanda

kilosu iyiymiş cnm zaten emin ol son dönem çok kilo alıyolar benim kzı 15 günde 1kg aldı neredeyse...

n zamndan itibaren yoksun.. eşinde başlatmasın şimdi heee yemicenya onun laptopunu akşamları alırsın birazcık nolcak
var oyle esler lap top ini karisina vermeyenler.Benim gorumcemin kocasi da oyle kaydirigubbakcemile3

gulencim ne guzel boyle canli yayindaymis gibi bilgileri veriyorsun kaydirigubbakcemile3

ŞİMDİ SİZİN BEBİŞLERİNİZ MART ÇOCUĞU MU OLACAK.
BENDE MARTTA DOĞDUM İNŞ. KOÇ BURCU OLURLAR BENİM GİBİ.
KIZLAR BAKIMLI ALIMLI SEMPATİK ZEKİ OLUR KOÇ BURCUNDA kaydirigubbakcemile2
bende koc burcuyum oglumuda 23 mart da dogurup koc burcu yapacam aklinialirimsmile

canim yok catlaklar cokdannnnnnn olmus zaten.bahsetmek bilem istemiyorum.
bu kasinti oyle degil.heryerim kasiniyor yuzum ellerim ayaklarim sirtim.
hatta gece dedimki acaba pire falanmi basti kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…