- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.961
Günaydın
Bakalım bgn kimer doğurdu diye heycanla girdim ama bgn havadis yok :)
Olsun canım üzülme o yine kilosunu alır..sütün fgeldimi emiyomu?
Laptop umu kardesime verecegim... Bir hafta egitimi var... Esim kendi laptopunu bana hayatta vermez... Bir hafta yokum yani...
SEYYAL ÇOK SEVİNDİM VALLAHİ ARTIK EVİNDE YAT DİNLEN KEFİY ÇAT BEBİŞİNİ VE KENDİNİ BESLE HADİ SON GÜNÜN AZCUKDAHA SABRET.
İNŞ. BUGÜN SENİ ÜZECEK Bİ DELİ MÜSTERİ GELMEZsempatiksalakcinni
sakın kaçırma o sayfaları :):)::)):kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hasret0587 Alıntı:
şuncacık şeyden bişi almayıss be cinsellik sayfalarında millet nelerden konuşuyoo diğer ayların topiclerinide gezdim hepsi kanaması bitince kcalaryla ilk aşklarını bile anlatyooo
gulencim kullanıcısından alıntı
Mesajin devamını gonderemdimmi acaba
Ege'yi aricamda Ege geldi
morelim bozuldu belli etmesemde Ege zaten Dr dedi kilodan zyaif dogdu
3 kg da 35+6 demişti bize
37+5 3 kg doğdu
2890 gr bugün zayıflamış yavrum
OCD butun gece kasintidan oldum oldum dirildim bu ne ya.basimdan ayak parmagima kadar kasindim ama ne bi kizariklik ne bi iz anlamadim.
simdide kollarim kasiniyor.
amin canım saol.... inşallah seninde satışların patlama yapar bugün ::)::)):) :Saruboceq::Saruboceq:
AMİNNNNN... SAĞOL CANIM :teytey:
Kızzzlar günaydınn,
Biz bugü işten erken çıkıp kızımla doktor ziyaretine gideceğiz. Muhtelemen bizi NSTye bağlicak ve doğumun nasıl olması geektiğini konuşacağız.. Çok heyecanlıyım.. Kızımda kıpır kıpır fikirdiyor içeride bi sağa bi sola kayıyor :) 32. hafatsında 2.070Grdi bakalım 3 haftada nekadar almış.
hijyenim Günaydın herkese
Doğuran yok bugün sanırım
Oy Oy şu evde durma işi beni mahvetti 15 günde 3 kilo almışımdır kesin...
Fıldır Fıldır geziyordum ne güzel... Bugün de hava öyle güzel ki kendimi sokaklara atasım var
Ethicada yaptım Dr dışardan geldi
acil oldu Çin oda zor bulduksuit odada kaliyoz ama kadın dogum kalında değil
hemşireler çok iyi sabah bebeği alyolaf iki saat bakım ve muayneyegoturuyolar
aksamlarida yikiyopar pakliyolar gtiriyolar
Ege emmedi için sürekli arıyoruz. Of ya diyip gelmemezlik tmiyolar
benle ilgilenen hemşireler ise wc bile cikartilar beni benim oranın gemizlginide onlar yapiyo
tuvaeltimi yaptıktan sonraonlar giydiriyor iste ben memnun kaldım
ameliyathan biraz kasvetli tavanları oldukça alçak ve kan izleri var ben korktum yani ama genel manada evmde gibi rahat ediyoruyari taburcu olucaz
ohhhhhhhh at valla yarından sonra da ben öyle oalcağım songün bugün işimde heyooooooooo...........
Günaydın herkese a.s.
Doğuran yok bugün sanırım sositososito
Fıldır Fıldır geziyordum ne güzel... Bugün de hava öyle güzel ki kendimi sokaklara atasım var sempatiksalakcinni
n zamndan itibaren yoksun.. eşinde başlatmasın şimdi heee yemicenya onun laptopunu akşamları alırsın birazcık nolcak
hayatta vermez...
kızım diye seviyor lap topu...
aynen aynen benimde atasım war öğleden sonra çıkmayı planlıyorum kocam duracak dükkandaGünaydın herkese a.s.
Doğuran yok bugün sanırım sositososito
Fıldır Fıldır geziyordum ne güzel... Bugün de hava öyle güzel ki kendimi sokaklara atasım var sempatiksalakcinni
Kızzzlar günaydınn,
Biz bugü işten erken çıkıp kızımla doktor ziyaretine gideceğiz. Muhtelemen bizi NSTye bağlicak ve doğumun nasıl olması geektiğini konuşacağız.. Çok heyecanlıyım.. Kızımda kıpır kıpır fikirdiyor içeride bi sağa bi sola kayıyor :) 32. hafatsında 2.070Grdi bakalım 3 haftada nekadar almış.
var oyle esler lap top ini karisina vermeyenler.Benim gorumcemin kocasi da oyle kaydirigubbakcemile3n zamndan itibaren yoksun.. eşinde başlatmasın şimdi heee yemicenya onun laptopunu akşamları alırsın birazcık nolcak
gulencim ne guzel boyle canli yayindaymis gibi bilgileri veriyorsun kaydirigubbakcemile3Ethicada yaptım Dr dışardan geldi
acil oldu Çin oda zor bulduksuit odada kaliyoz ama kadın dogum kalında değil
hemşireler çok iyi sabah bebeği alyolaf iki saat bakım ve muayneyegoturuyolar
aksamlarida yikiyopar pakliyolar gtiriyolar
Ege emmedi için sürekli arıyoruz. Of ya diyip gelmemezlik tmiyolar
benle ilgilenen hemşireler ise wc bile cikartilar beni benim oranın gemizlginide onlar yapiyo
tuvaeltimi yaptıktan sonraonlar giydiriyor iste ben memnun kaldım
ameliyathan biraz kasvetli tavanları oldukça alçak ve kan izleri var ben korktum yani ama genel manada evmde gibi rahat ediyoruyari taburcu olucaz
bende koc burcuyum oglumuda 23 mart da dogurup koc burcu yapacam aklinialirimsmileŞİMDİ SİZİN BEBİŞLERİNİZ MART ÇOCUĞU MU OLACAK.
BENDE MARTTA DOĞDUM İNŞ. KOÇ BURCU OLURLAR BENİM GİBİ.
KIZLAR BAKIMLI ALIMLI SEMPATİK ZEKİ OLUR KOÇ BURCUNDA kaydirigubbakcemile2
amin canım saol.... inşallah seninde satışların patlama yapar bugün ::)::)):) :Saruboceq::Saruboceq:
sakın kaçırma o sayfaları :):)::)):kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım üzülme sağlığı yerinde olsunda ultrason ile doğum arasında farklılık olabiliyormuş zaten birde artık bebeğin elinde sen eve çıkıpta kendine geldin mi ilgilenir tosun yaaprsın egemizi... kilo dğeil sağlık önemli sıkma sne canını sağlıklı şeyler ye bebeğine sağlıklı beisnelr süt osun zekası kemikelri güçlü olsun inşallah.......
kaşıma çatlayacaksın Allah korusun... .......... alsanaalsanasmile duş al çok geldiğinde kaşımaktna iyidir.... canımcım.... sonra kociş çatlak diye atack bak seni ona göre :):):):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?