- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #46.981
günaydın herkese.bugün keyifler nasıl bakalım?izmirde çok güzel bi hava var insanın içi kıpır kıpır oluyo valla.haklısın hijyen izne ayrılıp evde oturmak beni de sıkıyor biraz ama en azından okula gidip yorulmadığımı sabaherken kalkmadığımı düşününce iyi oluyorum.valla ben bugün atıcam kendimi dışarı çarşı pazar gezicem annemle.içinden gezmek geliyorsa sen de durma bence iyi gelir
kızlar birsey sorcam size.ben yarın 35 haftaya giriyorum.kızım çok haraketliydi hiç durmuyordu. bu iki gündür haraket ediyor ama eskisi kadar değil.acaba yeri iyice daralıyor diye mi?önce o kadar haraketliydi ki bende merak ettim acaba doktorumu arayıp sorsam mı?
kızlar birsey sorcam size.ben yarın 35 haftaya giriyorum.kızım çok haraketliydi hiç durmuyordu. bu iki gündür haraket ediyor ama eskisi kadar değil.acaba yeri iyice daralıyor diye mi?önce o kadar haraketliydi ki bende merak ettim acaba doktorumu arayıp sorsam mı?
OCD Alıntı:
canim yok catlaklar cokdannnnnnn olmus zaten.bahsetmek bilem istemiyorum.
bu kasinti oyle degil.heryerim kasiniyor yuzum ellerim ayaklarim sirtim.
hatta gece dedimki acaba pire falanmi basti
canımcım hareketlrini takip et azda olsa mutlaka bir iki saattebir bi tepik atsın ama dediğin gibi yeri daraldı diye artık daha az hareket edebilir yani... gerçi biizmki iyice azdı deli gibi karnımı yamultup duruyor .... mevlma kesmesin seslerini hareketlerini :)))))))))
canım yok allaha şükür o kadar hareketsiz değil.iki saatte birden çok daha fazlasını tekmeliyor.
KIZLAR SİZ HİÇ PREMATURE BALIK GÖRDÜNÜZMÜ ?
BEN DOĞURTTUM BİLE.BENDE HAMİLE JAPON BALIKLARI VARDI ONLAR HAMİLEYKEN
DOĞUM GÜNÜ GELİNCE BEBİŞLER KARNINDAN AĞZINA ÇIKMAYA BAŞLIYOR.
O SIRADA BALIĞI ELİME ALDIM SUDA KÜRDANLA AĞZINI AÇTIRDIM..(suda doğum :))
ANAAAMM Bİ BAKTIM BLINK BLINK BEBİŞLER ÇIKIYOR BİRSÜRÜ.
NEYSE HEPSİ DOĞDU SONRA Bİ BAKTIK İÇİNDEN 1 İ DAHA MİNİK YAVRUMM PREMATÜRE OLMUŞ OŞeniz ŞU AN 4 AYLIK OLDU BALIKLAR O HALA MİNİÇİK VE ÇENESİ YAMUK.
ÇOK SEVİYORUM BEN ONU İSMİNİDE PİRE KOYDUM...:roflol:
Sezeyan olacaklara iki adet pijema yetmiyor diyim
biz Perşembe Cuma ve Cumartesi öğlen cikicaz iki adet hastane çıkışı yetmedi
bı sıvıyı bele kadar tulum alicaz Ege'ye
banada bı takım pijemameksimik gibi oldum
hasret oğlumun resmini koysana
etiketlemis arkadaslarım dün gelmişlerdi çok seker çıkmış orada Ege
bende 35.hafta ıcındeyım ama hareketlerınde bı degısıklık yok ıstersen bı ara sor doktora aklında kalmasın bı alo dekızlar birsey sorcam size.ben yarın 35 haftaya giriyorum.kızım çok haraketliydi hiç durmuyordu. Bu iki gündür haraket ediyor ama eskisi kadar değil.acaba yeri iyice daralıyor diye mi?önce o kadar haraketliydi ki bende merak ettim acaba doktorumu arayıp sorsam mı?
yok sanmıyorum ben bı arasana doktoruha bide eklemeyi unuttum benim kızım biraz tombiş olcak galiba32. Haftada 2250 gr dı dr haftasına göre 1 hafta önde dedi.acaba o yüzden hareketi azalmış olabilir mi
evet ya hıc aklıma gelmedı benım du bı arayayım doktorumucanımcım hareketlrini takip et azda olsa mutlaka bir iki saattebir bi tepik atsın ama dediğin gibi yeri daraldı diye artık daha az hareket edebilir yani... Gerçi biizmki iyice azdı deli gibi karnımı yamultup duruyor .... Mevlma kesmesin seslerini hareketlerini :)))))))))
amınnnnn
canım bi dokrtora sorsan iyi bişey değil öyle kaşınman yaa alerjidir sana yada bebeişine zarar felan veriri kötü düşünmeyelim ama önlemde alalım bi sor ne olur ne olmaz.... Rahat etsin içimiz...
sana nasıl haber verebiliriz bi düşünelimmm CADIARZULaptop umu kardesime verecegim... Bir hafta egitimi var... Esim kendi laptopunu bana hayatta vermez... Bir hafta yokum yani...
canım memnun kaldığına sevindimEthicada yaptım Dr dışardan geldi
acil oldu Çin oda zor bulduksuit odada kaliyoz ama kadın dogum kalında değil
hemşireler çok iyi sabah bebeği alyolaf iki saat bakım ve muayneyegoturuyolar
aksamlarida yikiyopar pakliyolar gtiriyolar
Ege emmedi için sürekli arıyoruz. Of ya diyip gelmemezlik tmiyolar
benle ilgilenen hemşireler ise wc bile cikartilar beni benim oranın gemizlginide onlar yapiyo
tuvaeltimi yaptıktan sonraonlar giydiriyor iste ben memnun kaldım
ameliyathan biraz kasvetli tavanları oldukça alçak ve kan izleri var ben korktum yani ama genel manada evmde gibi rahat ediyoruyari taburcu olucaz
maşallah bebeişine canım yaaa:)Kızzzlar günaydınn,
Biz bugü işten erken çıkıp kızımla doktor ziyaretine gideceğiz. Muhtelemen bizi NSTye bağlicak ve doğumun nasıl olması geektiğini konuşacağız.. Çok heyecanlıyım.. Kızımda kıpır kıpır fikirdiyor içeride bi sağa bi sola kayıyor :) 32. hafatsında 2.070Grdi bakalım 3 haftada nekadar almış.
saol canım verdiğin bilgiler için...inşallah emerde büyük egecikkkYani daha 35+6 3 demişti 36+6 olcemedi
37+5 dogum yPtim
yani benim Dr tutturamadi yane
şutum iste emdik e geliyo ama pek emmiyo tembellik yapiyo uyuya kalıyor
yumana still alın mutlaka onu aldiriyolar çünkü
birde petibor ve incir süt yaparmış
bana humana iyi eldi da 2 bardak ictin Bell bı satten sonra verdiler çünkü
buarada Ege qciktikca gogusler sızlıyor veriyorum memeyi emii
bebek hemşiresi bu icgudusel ded
3 saatte bir emzir diyolardi bugün da sık vericem
2 saatte vercem 30 dk sonra yapistiricam elemeye
sarılık oranımızda 11 çıkmış yımı kötümü blemiyorun
Canım istersen sor ama doktor yerinin darlığından dicek..sadece bu aralar ellerini ve ayaklarını hissedersin dicek...ellerinden ve ayaklarından güçlü tekmeler yemion mu??*kızlar birsey sorcam size.ben yarın 35 haftaya giriyorum.kızım çok haraketliydi hiç durmuyordu. bu iki gündür haraket ediyor ama eskisi kadar değil.acaba yeri iyice daralıyor diye mi?önce o kadar haraketliydi ki bende merak ettim acaba doktorumu arayıp sorsam mı?
NEYSE HEPSİ DOĞDU SONRA Bİ BAKTIK İÇİNDEN 1 İ DAHA MİNİK YAVRUMM PREMATÜRE OLMUŞ OŞeniz ŞU AN 4 AYLIK OLDU BALIKLAR O HALA MİNİÇİK VE ÇENESİ YAMUK.
kızım japonlar canlı doğurmaz yumurtlar bildiğim kadarıylaCADIARZU lepistesler doğuruyo..
PARDON JAPON YAZMIŞIM..
SARI PRENSES BALIĞI AĞZINDAN DOĞURUYOZ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?