2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dogalida 34 saat oldu birAz zorlu bı is ama bakalım bizimde alıp alm amiz belli degl

gezelim görelim :lepi:

kızlar birsey sorcam size.ben yarın 35 haftaya giriyorum.kızım çok haraketliydi hiç durmuyordu. bu iki gündür haraket ediyor ama eskisi kadar değil.acaba yeri iyice daralıyor diye mi?önce o kadar haraketliydi ki bende merak ettim acaba doktorumu arayıp sorsam mı?

Sezeyan olacaklara iki adet pijema yetmiyor diyim
biz Perşembe Cuma ve Cumartesi öğlen cikicaz iki adet hastane çıkışı yetmedi
bı sıvıyı bele kadar tulum alicaz Ege'ye
banada bı takım pijemameksimik gibi oldum
hasret oğlumun resmini koysana
etiketlemis arkadaslarım dün gelmişlerdi çok seker çıkmış orada Ege

ha bide eklemeyi unuttum benim kızım biraz tombiş olcak galiba32. haftada 2250 gr dı dr haftasına göre 1 hafta önde dedi.acaba o yüzden hareketi azalmış olabilir mi

canımcım hareketlrini takip et azda olsa mutlaka bir iki saattebir bi tepik atsın ama dediğin gibi yeri daraldı diye artık daha az hareket edebilir yani... gerçi biizmki iyice azdı deli gibi karnımı yamultup duruyor .... mevlma kesmesin seslerini hareketlerini :)))))))))

OCD Alıntı:

canim yok catlaklar cokdannnnnnn olmus zaten.bahsetmek bilem istemiyorum.
bu kasinti oyle degil.heryerim kasiniyor yuzum ellerim ayaklarim sirtim.
hatta gece dedimki acaba pire falanmi basti

canım bi dokrtora sorsan iyi bişey değil öyle kaşınman yaa alerjidir sana yada bebeişine zarar felan veriri kötü düşünmeyelim ama önlemde alalım bi sor ne olur ne olmaz.... rahat etsin içimiz...

KIZLAR SıZ HıÇ PREMATURE BALIK GÖRDÜNÜZMÜ ?
BEN DOĞURTTUM BıLE.BENDE HAMıLE JAPON BALIKLARI VARDI ONLAR HAMıLEYKEN
DOĞUM GÜNÜ GELıNCE BEBıŞLER KARNINDAN AĞZINA ÇIKMAYA BAŞLIYOR.
O SIRADA BALIĞI ELıME ALDIM SUDA KÜRDANLA AĞZINI AÇTIRDIM..(suda doğum :))
ANAAAMM Bı BAKTIM BLINK BLINK BEBıŞLER ÇIKIYOR BıRSÜRÜ.
NEYSE HEPSı DOĞDU SONRA Bı BAKTIK ıÇıNDEN 1 ı DAHA MıNıK YAVRUMM PREMATÜRE OLMUŞ OŞeniz ŞU AN 4 AYLIK OLDU BALIKLAR O HALA MıNıÇıK VE ÇENESı YAMUK.
ÇOK SEVıYORUM BEN ONU ıSMıNıDE PıRE KOYDUM...:roflol:

milupa still tee de çok iyi bu konuda hatta humanadan da iyiymiş banada en çok onu öneriolar bn aldım bi kutu.. hastane içinde çantama 3,4 tane koyacağım..

kızım japonlar canlı doğurmaz yumurtlar bildiğim kadarıylaCADIARZU lepistesler doğuruyo..

hemen koyuyorum

bende 35.hafta ıcındeyım ama hareketlerınde bı degısıklık yok ıstersen bı ara sor doktora aklında kalmasın bı alo de

ha bide eklemeyi unuttum benim kızım biraz tombiş olcak galiba32. Haftada 2250 gr dı dr haftasına göre 1 hafta önde dedi.acaba o yüzden hareketi azalmış olabilir mi
yok sanmıyorum ben bı arasana doktoru

evet ya hıc aklıma gelmedı benım du bı arayayım doktorumu

Laptop umu kardesime verecegim... Bir hafta egitimi var... Esim kendi laptopunu bana hayatta vermez... Bir hafta yokum yani...
sana nasıl haber verebiliriz bi düşünelimmm CADIARZU

canım memnun kaldığına sevindim
bende orda yapıcam kısmetse...

maşallah bebeişine canım yaaa:)
saol canım verdiğin bilgiler için...inşallah emerde büyük egecikkk

Canım istersen sor ama doktor yerinin darlığından dicek..sadece bu aralar ellerini ve ayaklarını hissedersin dicek...ellerinden ve ayaklarından güçlü tekmeler yemion mu??*

ayyy ben yerim onuuu ne tatlıdırrrr kimbilirrr

anaaaa çok ilginçççç :):):)

bu arada ege bebek ne güzle olmuş öyle maşşlah.... yaw bu mart bebekelri diğerlerinde daha güzeller beee :):):):))

gülencim çok tatlı bebeğin yaa 41 kere maşşallah ona.ayy böyle gördükçe çok özeniyorum.
neyse Allah tan bişey olmazsa son 12 günnn....delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…