- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.181
bnde senden bahsediordum cnm hoşgeldin.. hazırsın yani doğuma bnde 24ünde doğurmak istiyorum ya kocimde 24 ağustos kızda 24 şubat olsun diorum.. eşimin arkadaşları gırgır yapıolar pazar günü gs-bjk maçı war yenge istermisin o gün doğur diyolar bütür tribün hastanenin önüne geliiriz kimse unutamaz sizi artık diolar:))) zaten benim korkumda o hastaneyi stadyuma çewirmesi kocamın..
neyse ben ewe iniorum ama bu defa dinlenmek için dükkanı kapatıunca recep iwedike gideceğiz sinemaya:lepi: yamuk olmazsa tabisositososito
bnde senden bahsediordum cnm hoşgeldin.. hazırsın yani doğuma bnde 24ünde doğurmak istiyorum ya kocimde 24 ağustos kızda 24 şubat olsun diorum.. eşimin arkadaşları gırgır yapıolar pazar günü gs-bjk maçı war yenge istermisin o gün doğur diyolar bütür tribün hastanenin önüne geliiriz kimse unutamaz sizi artık diolar:))) zaten benim korkumda o hastaneyi stadyuma çewirmesi kocamın..
neyse ben ewe iniorum ama bu defa dinlenmek için dükkanı kapatıunca recep iwedike gideceğiz sinemaya:lepi: yamuk olmazsa tabisositososito
sezeryan olsam eşimin annesi ablası babası halası gelir eminim
ama ben normal doğurmak istiyorum inşallah da öyle olur o zaman eşim evdeyse onunla değilse de ablamla gideceğim hiç sevmem kalabalığı hele böyle şeylerde kendime geleyim sonra göreyim herkesi...lmaz: ama malesef o anlayış kimsede yok...
Rica ederim canım
bende onu diyorum eşime hele sezeryanla doğum ettiğim için o an kendinde olamıyo insan bizim burda ameliyattan sonra hemen üstünü giydiriyolar sakın diyorum odada annemden başka kimse olmasın geri kalan insanlar zaten film almaya geliyolar...
selamlarrr kızlar inşallah herkesler iyiyidir geçemişe fazla bakamadım benim gereksiz misafirler toplanıp geldiler çarş. günü çok gerekmişler gibi sinirden patlıyorum su son günlerimi sitrezsiz geçirmem gerekirken allahım yaa sanki doğumumu kolaylaştıracaklarda offfffff hele dün berbettım vakşt bu vakit oldu daha ortada yemek yok benim tansiyon fırlamış başım arıyor kalktım tangır tungur heryeri yıkarak son anda yemek yaptım yaa bi iş yapsalarda ben beğenmiyorum allahım çabucak doğurmak istioyorum artık sağ salim tabii canım yaaa hıncımıda benim zavvallı kocadan alıyorum ben napıyım sanki benmi çardım dior ne yani gidinmi diim diyor hayır tek görüm ce yada kaynana gelse tamamda üçü 1 den beni onlar doğurtcak artık
Biz geldik...
Geçmişi okuyabildiğim kadarıyla bugün doğuran olmamış :)
Doktor kontrolümüz vardı yine...
Uzun bir aradan sonra yüzünü gösterdi benim sıpa, hala babasına çok benziyor...
Bir türlü sabit durmadığı için kilosunu çok net ölçemedi doktorumuz ama 2900 ile 3050 gr arasında gibi görünüyor kilosu...
NST'de biraz kasılmam çıktı ama önemsenecek düzeyde değilmiş.
Haftaya çatı muayenesi yapılacak.
İyice ağırlaştığımı hissediyorum, çok zor oturup kalkıyorum, zor yürüyorum, yatakta dönerken resmen eziyet çekiyorum. Midem berbat zaten, onu hiç anlatmıyım...
Doktoruma da anlattım hepsini, bundan sonraki günlerin daha konforsuz geçecek artık, ama az kaldı, idare et dedi :)
Sizi çok özlüyorum ama bir gün temizlik, bir gün doktor, bir gün alışveriş derken sık giremiyorum.
Umarım bütün anneler ve bebişleri iyidir...
evet öyle canım bebişlerimiz sağlıkla gelsinlerde ne yapalım bunlara katlanacağız
ben en çok lohusalık günlerimi düşününce çıldırıyorum her gün kayın valide görümce görmekten çıldırabilirim mesela...
heheh hijyenim senle aynı fikirdeyimsempatiksalakcinni
sezeryan olacak benim,tarihi belli olunca yine de söylemicem kimseye,bikaç gün önce haber vericem,son gün gelsinler.farkındaysan blogumda da hep yalnız kalmaktan,kafa dinlemekten bahsediyorum.kızım sana söylüyorum,gelinim sen anlasempatiksalakcinni
arkadaşalr beni memsaim bitti ve ben nihayet 4 aylık doğum iznime ayrılıyorum.... mevlma bana bir daha bu vezneye gelmememi yeni bir yere atanmamı diliyorum..... inşallah babam emekli olur burdan taşınır ve bende buraya gelmek zorund kalmam diye hep dua ediyorum......
neyse güzel bir haber bitti ve gidiyorum 4 ay yokum yaşasınnnnnnnnnnn :)::):)
geçmiş olsun canım dikkat et kendine benimde sanki tuvaletim var mış gibi ama yok nedense...Kızlar sabahtan beri kasıklarım ve belim ağrıyor.Sanki üşütmüş gibi.Rahatsız ediyor bu durum artık... Ben biraz dinleneyim en iyisi.Geçer inş. dinlenince...
Maşallah yaa okadar oldunuz mu siz ...Sağlıklı şekilde büyüt Sedacım oğluşunumerhaba kızlar herkes iyidir umarım...2010 mart melekleri defilesi topiğine oğlumun resimlerini ekledim oğlum büyüdü teyzeleri yarın 20 günlük oluyor
selam kzılar nasılsınız bu gün bebeğin biraz yavaştı çok hareketleri belli dğeildi sağlık ocağına gittim hemen kalp atışını d,nleme normal dedi ebe içim rahatladı ama şimdi yine biraz hareketsiz sanırım içerde iyice sıkışıyor artık perşembe kontrol var ama dayanamayacam ben onu pazartesiye aldırcam çünkü doktor 10dan az hareket ederse gel demişti acayip korkuyorum bişi olursa diye mafoldumben
selam kzılar nasılsınız bu gün bebeğin biraz yavaştı çok hareketleri belli dğeildi sağlık ocağına gittim hemen kalp atışını d,nleme normal dedi ebe içim rahatladı ama şimdi yine biraz hareketsiz sanırım içerde iyice sıkışıyor artık perşembe kontrol var ama dayanamayacam ben onu pazartesiye aldırcam çünkü doktor 10dan az hareket ederse gel demişti acayip korkuyorum bişi olursa diye mafoldumben
herkese merhaba biz geldik misafir gelcekti dahateşrüf etmediler.Bende bugün doktordaydım ağrıarımı anlattım niye aramadın dedi fazla hareket etme dinlen dedi magnezyumu ikiye çıkarttı.Doğum 15 mart gibiydiya ben dedim bir aksilik olmazsa biraz daha dursun 19 martta olabilir benim doğum en son tariha 38 haftama grdimmi herhengi birgün.Benim sıpa parmaklarını emiyodu kaşları çatık kime kızmış bilmiyorum yani.Ha buarada 34+5 49cm,2715gr.Kendim 2 haftada 1 kg almışım73 kg mım.Oda normal dedi zaten 550 bebek almış ben 450 gr almış oluyorum ay dahada almam inşallah.
AY GÜLENİN BICIR ÇOK TATLI YAA AĞIR USLU BİR BEBEK OLCEK GALİBA.
Merhaba hemşehrim, nasılsın? Sen Esk.de nereye ve hangi doktora gidiyorsun? Doğum ücretleri nasıl? Bu ara doğum için Esk.e mi gitsek diye düşünüyoruz da... :) Umarım bebeğin iyidir, yeri daraldı ya hareketleri de yavaşlamıştır.
Bosnacım maaşallah bebeğine, sağlıkla gelir inşallah artık.
Bebeğini gören tüm arkadaşlarımın gözü aydın.
Ben de bugünden sonra her gün evdeyim. Haftaya annemler de gelecek. Gerçi ben yalnızken daha mutluyum :) Temizlik falan yapar son işlerimizi bitiririz biz de inşallah.
Gözün aydın Edebiyatçı sana yazmıştım gerçi birde doğumdan sonra ameliyatta olacakmışsın sanırım tekrardan yineleyim istedim geçmiş olsun sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?