2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten dikkat ediyorum canım doktorda aynen böyle devam et dedi nasıl besleniyosan öyle beslen dede.Beyaz ekmek yerine kepekli ekmek yiyorum iki haftadır en fazla günde 3 dilim.Makarna pilav hamurişi iki haftada sadece bir defa yedim.Kahvaltım peynir,kaşar,tereyağ,ceviz, yumurta.Sütü bir bardak içiyodum iki haftadır iki bardak içiyorum.Artı öğünümün birinde et ,balık tavuk mutlaka oluyo.

Maşşallah walla pilavı ve hamur işi buaralar benim canım daha çok yemek istiyor bugün mantı yaptım mesela bir tabak dolusu yedim ama sadece onu yedim öğlen aksam üzeride manevi kız kardeşim boğça getirmiş onları yedim şimdi eşimi bekliyorum yemek yemek için.Brokoli ve kurufasulye ,pilav ve mercimek çorbası var.Gece süt hiç bırakmadım suanda kilo 74 doktorumda ise 76 kg çıktı dün doktorumda toksan ondndır dedi

Kist ameliyatı olmayacakmıydın sen yada ben mi yalnış okudum 2 gün önceydi sanırım doğumdan sonra da ameliyat olucam diye Alallaa ben yalnış anlamışsam da kusuruma bakma

Yıllar önce olmuştum canım, bugün çamaşır mevzuunda bahsetmiştim biraz o kalmıştır aklında. 10 yıl önce kist yüzünden yumurtalığımın biri alınmıştı.

neden 1 gün kaldın sezaryen olmadınmı sen??? hangi hastanede doğum yaptın we? sağma makinasını bile wermemişlerr?

HASRETCİM sezeryan oldum da ben kalmak istemedim gazım çıkmıştı doktorum 1 gün daha kal dedi ama ben ısrar ettim ertesi gün çıktım doğumdan öncede hastanede çok yattım midem bulandı artık hastanelerde yatmaktan çıldırcaktım 1 gün zor dayandım...tabi sonra eve geldik 2 gün sonra oğlum sarılık oldu 4 gün hastanede yattık yine:bbo: canım ben doğumu alman hastanesinde yaptım sağma makinasını yanımda götürmüştüm zaten onlarınkine gerek kalmadı

buarada bizim bebek şekerlerimiz geldi ama görümcemde bana resmini yollamış son halinin ve isimde yazmış ...Nasıl kızlar? şekerlerimiz

Eklentiler

• $DSC03372-2.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $DSC03375-1.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 41

Neyaparsak yapalım kilo alıcaz artıkın.Ya karbonhidratlı şeyler yani pilav ve makarna hamurişleri daha çok anneye kilo aldırırmışBende seveim pilavı makarnayı zaten daha 13 kilo aldım toplamda 15 e kadar normal sayılıyo.

Yıllar önce olmuştum canım, bugün çamaşır mevzuunda bahsetmiştim biraz o kalmıştır aklında. 10 yıl önce kist yüzünden yumurtalığımın biri alınmıştı.

bak ben yalnış anlamışım baksana nasıl okuyorsam kusuruma bakma ozaman canım benim....Neyse iznin hayırlı olsun artık evdesinde şimdi ne güzell

evet ben şuan çok iyiyim ama ugün 1 saat yürüdüm sadece sağ bacağım yüzünden yürüyemedim bebeğimizin kafası aşağıya doğum kanalında olduğundan sağ tarafıma hafif baskı yapıyor sanırım ve meleğim benim öyle çok geziniyor ki anlatamam sizlere 38 haftada azalır hareketleri dedi doktorum...

Hoşgeldin canım bebeğin çok tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün 20 günlük olmuş ya negüzel nekadar çabuk geçiyo zaman.Bende bir problem olmazsa bir gece yatıcam hastanede.Sarılık olmaması içinde iki saate bir emzirmen lazım uyuyosa bile uyandırıcaksın ama neyseki atlatmışınız benim kızım hiç sarılık olmamıştı ama uykusu şaştığı için uyku problemimiz olmuştu.

Benim sezeryan olucakya fazla hareket etme dedi hareket ettikçe temizlik yaptıkça ağrıların artar doğumu tetikler dedi daha doğum kanalına girmemiş ama demekki fazla kıpırdamışın ağrın olmu dedi.Senide çok iyi anlıyorum eminim sık sık tuvalete gidiyosundur benim zıpırda çok hareketli dakka başı tuvaletteyiz ama nasılsa şuan bir relaks geldi.

teşekkür ederim canım...bizimde gecemiz gündüzümüz birbirine karıştı gündüz hep uyuyor gece dikiyor bizi :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…