2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o nasıl hareket öle ağrı veriyor sertmi yani hareketleri kontrolünmü var yok ciciş çatı muyanemi gene yapmadı önümüzdeki çarş. çatı muay. dedi bakalım ozamn belli olur heralde ama suyum az olduğundan gittiğimde gene deişme olmazsa doğuma alabilir şimdi sol tarafta biraz suyunun iyi olduğunu görünce bıraktı haftaya dedi eyvahedigeldismile

ne bilim tatlım ağrıtıyor bazen belkide büyüdüğü içindir,evet yarın kontrol var nst ye bağlancaz bizimde 37.haftada çatı kontrolü,sen her an doğuma alınabilirsin yani

evet canım aynen öle hareketlerini say 10 dan az olursa gecede olsa gel dedi şidilik gelişimi iyi olduğunda durduruyor suyum az ama gelişimi iyi yani hmmm evet yaa sert hareketler benide yerimden zıplatıyor az eşime gösteriyordum oda yanlışlıkla kaçtı azından ohh.... die bilmiyorumkismile ayyy bazen kütürt ediyor bide yaa normalmiki

tatlım o kütürt olayını hiç bilimiyorum inan,bu arada benim üç gündür midem berbat doğru düzgün yemek yiyemiyorum
,bulantı yok şükür ama inanılmaz bi yanma var ve ekşime mahvediyor beni,beslenmemizi engellicek derecede valla

owww başı dönmedimi ozaman evet cnm iyi biliyorum arkadaşımda aynı senin derdindeydi bişey yiyemedi ama inan bak bende hep ona özendim ne güzel yiyemiyorsun die belki kızarsın ama karnımı ve backlarımı gösterince evet haklısın halime şükür dedi karnı falanda yoktu ama şimdi doğum yaptı misller gibi bi tosuncuğu oldu 3.300 gr 51 cm gayet iyi hiç yiyememesine ramen

yok tatlım henüz dönmedi bizim kızçenin başı döner mi onu da bilmem bakalım yarın ne dicek dr teyzemiz,ama midem berbat ya

inşallah güzel haberler alırsın tatlım ne diyor doktorun normalmi sezeryanmi bendede başta mide yanması ve bulantı olduğunda beyaz leblebi ve elma iyi geliyordu ama herkesde farklı oluyor heralde

inşallah güzel haberler alırsın tatlım ne diyor doktorun normalmi sezeryanmi bendede başta mide yanması ve bulantı olduğunda beyaz leblebi ve elma iyi geliyordu ama herkesde farklı oluyor heralde

drum herzaman normal doğum tarfatarı,zaten çatı kontrolünü de oldukça geç yapıyor bu yüzden
yarın ne dicek bakalım,bundan üç hafta önceki kontrolde,bebepğin poposunu tam olarak yerleştirmemeiş her an deönebilir demişti bakalım artık hayırlısı

selam annısler nasılsınız? bebıslerın fotolarını merak etmıssınız 2010 mart meleklerının defılesı baslıyor dıye bı topıc actı hasret bebıslerın resımlerı orada.

günaydın:)) martanneleri mışıl mışıl uyuyor galiba...kötü bir gece gecirdim ben uyuyamadım
herkes iyidir umarım..gecmiş bitecek gibi değil ..
keske birisi bana özet gecseboshayallersmile..
güzel bir hafta sonu gecirmenizi diliyorummopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…