- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.241
günaydın.... bende 34+5 im ve hala ters. kafası sağ kaburgamın altında ve müthiş canımı acıtıyor...
herkese merhaba biz geldik misafir gelcekti dahateşrüf etmediler.Bende bugün doktordaydım ağrıarımı anlattım niye aramadın dedi fazla hareket etme dinlen dedi magnezyumu ikiye çıkarttı.Doğum 15 mart gibiydiya ben dedim bir aksilik olmazsa biraz daha dursun 19 martta olabilir benim doğum en son tariha 38 haftama grdimmi herhengi birgün.Benim sıpa parmaklarını emiyodu kaşları çatık kime kızmış bilmiyorum yani.Ha buarada 34+5 49cm,2715gr.Kendim 2 haftada 1 kg almışım73 kg mım.Oda normal dedi zaten 550 bebek almış ben 450 gr almış oluyorum ay dahada almam inşallah.
AY GÜLENİN BICIR ÇOK TATLI YAA AĞIR USLU BİR BEBEK OLCEK GALİBA.
selam kzılar nasılsınız bu gün bebeğin biraz yavaştı çok hareketleri belli dğeildi sağlık ocağına gittim hemen kalp atışını d,nleme normal dedi ebe içim rahatladı ama şimdi yine biraz hareketsiz sanırım içerde iyice sıkışıyor artık perşembe kontrol var ama dayanamayacam ben onu pazartesiye aldırcam çünkü doktor 10dan az hareket ederse gel demişti acayip korkuyorum bişi olursa diye mafoldumben
buarada bizim bebek şekerlerimiz geldi ama görümcemde bana resmini yollamış son halinin ve isimde yazmış ...Nasıl kızlar? şekerlerimiz
yok tatlım henüz dönmedi bizim kızçenin başı döner mi onu da bilmem bakalım yarın ne dicek dr teyzemiz,ama midem berbat ya
saol hemşerim.. ben özel onvak hastanseine gidiyorum sebehattin beye doğum ücreti herşey dahil 400 normal 500 sezeryan dediler inşalllah bir aksilik olmazsa... buyur gel canım. hem hastane temiz hemde doktor çok ilgili saolsun..Merhaba hemşehrim, nasılsın? Sen Esk.de nereye ve hangi doktora gidiyorsun? Doğum ücretleri nasıl? Bu ara doğum için Esk.e mi gitsek diye düşünüyoruz da... :) Umarım bebeğin iyidir, yeri daraldı ya hareketleri de yavaşlamıştır.
Bosnacım maaşallah bebeğine, sağlıkla gelir inşallah artık.
Bebeğini gören tüm arkadaşlarımın gözü aydın.
Ben de bugünden sonra her gün evdeyim. Haftaya annemler de gelecek. Gerçi ben yalnızken daha mutluyum :) Temizlik falan yapar son işlerimizi bitiririz biz de inşallah.
Günaydın kızlar...Ben 2 gecedir uyumuyorum, daha doğrusu uyuyamıyorum sanırım psikolojik...Benim bebek 35+0 da döndü , dr 36+0 a kadar dönebilir demişti.Bu arada ben 39. haftanın içindeyim karnım halen aşağıya düşmedi , bu kişiden kişiye değişiyor sanırım...
36+0 da dün kızımı görmeye gittik teyzeleri 3050 olmuş prensesim
8 mart dünya kadınlar gününü seçtik bi aksilik olmazsa doğum tarihimizi bakalım bekleyen bütün annelere sabırlar az kaldı 2 hafta nasıl gececek..
doğum yapan anneleri kutlarım hayırlı sağlıklı büyütsünler bebeklerini hepsi birbirinden tatlı inanamadım ne güzeller ya.........
GÜNAYDIN ANNİŞLER..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar nasılsınız....
günaydın.... bende 34+5 im ve hala ters. kafası sağ kaburgamın altında ve müthiş canımı acıtıyor...
Günaydın kızlar...Ben 2 gecedir uyumuyorum, daha doğrusu uyuyamıyorum sanırım psikolojik...Benim bebek 35+0 da döndü , dr 36+0 a kadar dönebilir demişti.Bu arada ben 39. haftanın içindeyim karnım halen aşağıya düşmedi , bu kişiden kişiye değişiyor sanırım...
8 mart dünya kadınlar gününü seçtik bi aksilik olmazsa doğum tarihimizi bakalım bekleyen bütün annelere sabırlar az kaldı 2 hafta nasıl gececek..
doğum yapan anneleri kutlarım hayırlı sağlıklı büyütsünler bebeklerini hepsi birbirinden tatlı inanamadım ne güzeller ya.........
günaydın arkadaşlar nasılsınız....
saol hemşerim.. ben özel onvak hastanseine gidiyorum sebehattin beye doğum ücreti herşey dahil 400 normal 500 sezeryan dediler inşalllah bir aksilik olmazsa... buyur gel canım. hem hastane temiz hemde doktor çok ilgili saolsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?