2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnnnnnn......... iznimin ilk günü ve ben uyuyamadım..... akşam saat 10 dan beri uyuyorum heryanım ağrımış .... kocişe dedim ben kalkıyorum acıktım :):):) sen uyu :):): )

günaydın hamişler dün gece ilk defa uyanmadan uyudum kendime geldim resmen .umarım hepiniz iyisinizdir.
asinaz benmki 2 hafta önce tersti hala ters 35+0 ım dr düzelmez artık diyo hayırlısı umarım seninki düzelmiştir

günaydın.... bende 34+5 im ve hala ters. kafası sağ kaburgamın altında ve müthiş canımı acıtıyor...

benimkinin de oralardaydı kafası dün kontrolde gördükki biraz asağı çekmiş rahim duvarına dayamış iki büklüm yüzünü göstermiyor zaten inatçı bebeğim ,dr bi gösterse 100 tane poz çekeceğim diyo o da sinir oldu :))))

Gözün aydın canm maşallah bebeğine

bu durum geçtiğimiz sabah banada oldu uyuyorlar sanırım bol tatlılı bir kahvaltı ardından bir saat oturdum okşadım konuştum karnıma hafif vurdum sonunda başladı kıpırdamaya
inşallah bi şey yoktur canım

buarada bizim bebek şekerlerimiz geldi ama görümcemde bana resmini yollamış son halinin ve isimde yazmış ...Nasıl kızlar? şekerlerimiz

pek güzelmiş şekerler zemuszemus

yok tatlım henüz dönmedi bizim kızçenin başı döner mi onu da bilmem bakalım yarın ne dicek dr teyzemiz,ama midem berbat ya

hoşgeldin şeker... midenin yanması çok normal ben de ne yesem yanıyor rennie tablet kullanıyorum çok iyi geliyor... 36. haftadan sonra karnımızın aşağıya düşmesi lazım öyle olunca mide şikayetlerimiz geçecekmiş inşallah... olumunekankayizsmile

herkese günaydın a.s.
dün akşam çok ağrılarım oldu kasıklarımda
korktum huzursuzdum zaten
eşimde sürekli hadi doktora gidelim dedi
bende dedim dur bakalım heme öyle doktora gidilir mi

huzursuz bir gece geçirdim
sanırım bunlar sahte sancı
bilmiyorumkismile

Günaydın kızlar...Ben 2 gecedir uyumuyorum, daha doğrusu uyuyamıyorum sanırım psikolojik...Benim bebek 35+0 da döndü , dr 36+0 a kadar dönebilir demişti.Bu arada ben 39. haftanın içindeyim karnım halen aşağıya düşmedi , bu kişiden kişiye değişiyor sanırım...

36+0 da dün kızımı görmeye gittik teyzeleri 3050 olmuş prensesim
8 mart dünya kadınlar gününü seçtik bi aksilik olmazsa doğum tarihimizi bakalım bekleyen bütün annelere sabırlar az kaldı 2 hafta nasıl gececek..
doğum yapan anneleri kutlarım hayırlı sağlıklı büyütsünler bebeklerini hepsi birbirinden tatlı inanamadım ne güzeller ya.........

saol hemşerim.. ben özel onvak hastanseine gidiyorum sebehattin beye doğum ücreti herşey dahil 400 normal 500 sezeryan dediler inşalllah bir aksilik olmazsa... buyur gel canım. hem hastane temiz hemde doktor çok ilgili saolsun..

heyecandan uyuyamıyorsundur tabii canım ne kaldı şurda saatler sonra meleğine kavuşacaksın inşallah...
benim karnımda hiç düşecek gibi durmuyor

gözün aydın canım maşallah bebeğine
sende tarihlendin artık hadi bakalım hayırlısı...

GÜNAYDIN ANNİŞLER..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın...

Aynen hijyenim çok heyecanlı ve endişeliyim.Bu arada Gülay süt pompası tavsiyesi soruyor.Ege uyumaktan meme ememediği için sarılık olmuş.Gülay pompa almak istiyormuş o yüzden...Ben tavsiye üzerine ameda adlı bir marka almıştım çift hazneli olandan , başka pompa alan var mı?

günaydın.... bende 34+5 im ve hala ters. kafası sağ kaburgamın altında ve müthiş canımı acıtıyor...

aynı dert bende de var canım 37 hafta 2 günlük olduk bugün..bebeğim hala ters.dr dönmez artık dedi.kaburgama yaslanınca uykumdan uyandırıyor canıma okuyor resmen sıpa..şimdiden cektiriyor:))

bitmiş senin bekleyiş:)) sağlıkla al kucağına inşallah canım.benim de az kaldı p.tesi dr tam tarih verir artıkın..çok heyecanlısın değil mi...ben salak gibi oldum iyice nasıl olacak bebeğim neye benzeyecek...

maşallah tonya bebeğine
günün de belli olmuşş sağlıkla doğsun miniğin:)

günaydın arkadaşlar nasılsınız....

günaydın canım:))
hemen söyleyeyim çokk uykusuzummm(

ay maşallah topağaopuyorumnanaktan

toprakcım medelayı tavsiye ediyolar çok.mini elektrikli pompa diye geçiyo.fiyatı 139 filan..

Hepatit böyle sona yaklaşırsında vakit geçmez ya , gerilirsin de gerilirsin işte o noktadayım.ışin kötüsü eşim mali müşavir ve onların en yoğun dönemleri.Eşim p. tesi salı çalışmayayım diye çok çalışıyor o da fazla vakit ayıramıyor bana.Sıkıldım iyicene ama çoook az kaldı sabrediyorum.Bugün dolaplarımı toplayayım vakit geçireyeyim bari.
Merveege ben de baktım medela mini diyor çoğu insan.Gülaya mesaj attım , olmadı dr. ile konuşup karar verir...

Tonya maşallah kızına allah nazarlardan saklasın.Benim kız 3 kilo ancak doğacak heralde.Aman sağlığı yerinde olsunda başka bir şey istemiyorum.Ben ona dışarıda kilo aldırırım...

Çok sağ ol canım. Çok kararsızız. İnegöl'den gelebilir miyiz bilmiyorum acil bir durum olursa. Hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…