- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.261
Hepatit böyle sona yaklaşırsında vakit geçmez ya , gerilirsin de gerilirsin işte o noktadayım.İşin kötüsü eşim mali müşavir ve onların en yoğun dönemleri.Eşim p. tesi salı çalışmayayım diye çok çalışıyor o da fazla vakit ayıramıyor bana.Sıkıldım iyicene ama çoook az kaldı sabrediyorum.Bugün dolaplarımı toplayayım vakit geçireyeyim bari.
Merveege ben de baktım medela mini diyor çoğu insan.Gülaya mesaj attım , olmadı dr. ile konuşup karar verir...
Çok sağ ol canım. Çok kararsızız. İnegöl'den gelebilir miyiz bilmiyorum acil bir durum olursa. Hayırlısı bakalım.
selam kızlar nasılsınız
toprak senin 2 gününmü kaldı?
GÜnaydın kızlar ben 37+3 gÜnlÜk oldum kızım kafası saĞ gÖĞsÜmÜn altında dÖnmeye ÇalıŞtı yer yok beceremedİ saĞdan Çıkmaya ÇalıŞıyor. ÇarŞambe bellİ olacak dÖnmezse ay baŞı doĞumm korkmaya baŞladım
Hepatit böyle sona yaklaşırsında vakit geçmez ya , gerilirsin de gerilirsin işte o noktadayım.İşin kötüsü eşim mali müşavir ve onların en yoğun dönemleri.Eşim p. tesi salı çalışmayayım diye çok çalışıyor o da fazla vakit ayıramıyor bana.Sıkıldım iyicene ama çoook az kaldı sabrediyorum.Bugün dolaplarımı toplayayım vakit geçireyeyim bari.
Merveege ben de baktım medela mini diyor çoğu insan.Gülaya mesaj attım , olmadı dr. ile konuşup karar verir...
tekrar yazıyım.
HEPATİT,EGE43,JİJİ,OCD,PONCUBEN,TONYA,AGRASİFİM sizler nasılsınız.?
Hepatit doktorla hastaneye karar veremedik daha 3 cuma gidicem son cuma karar veririz dedim 15 mart yerine 19 marttada alabilirim dedi bebeği medikalide beğenmiş
tekrar yazıyım.
Hepatit doktorla hastaneye karar veremedik daha 3 cuma gidicem son cuma karar veririz dedim 15 mart yerine 19 marttada alabilirim dedi bebeği medikalide beğenmiş
herkese tünaydııııın nasılsınız bakalım annişler ay ben dün bıcırığı gördüm ya dün gece rahat uyudum.
HİJYENİM benimde ağrılarım çok oluyodu dün doktora sordum magnezyumu günde iki defa iç dedi.
TOPRAK küt küt atıyodur şimdi kalbin ay heycandan uyunurmu kız vuslata kaldı 1 gün.
pazara çıkmadan bir bakayım dedim size bende atlet sütyen kilot falan bakıcam.
teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin iyi oldu daha dün iki tane içtim bakalım neolcek.Bizde iyiyiz sağol ...Canım magnezyumu 2 ye çıkardığın zamanda ishal yapıyor ben suan 1 tane kullanıyorum bağısaklarım mahvolmuştu doktorumda 1 e düşürdü ....Eğer sende de olursa diye söylüyorum ishal olursan magnezyumdan canım bilgin olsun
tekrar yazıyım.
selam kızlar nasılsınız
toprak senin 2 gününmü kaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?