2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

GÜnaydın kızlar ben 37+3 gÜnlÜk oldum kızım kafası saĞ gÖĞsÜmÜn altında dÖnmeye ÇalıŞtı yer yok beceremedı saĞdan Çıkmaya ÇalıŞıyor. ÇarŞambe bellı olacak dÖnmezse ay baŞı doĞumm korkmaya baŞladım

canım eşinle meslektaşız düşün artık en yoğun dönemde ben doğuracağım :)

selam kızlar nasılsınız
toprak senin 2 gününmü kaldı?

mutlucuğum sen nasılsın ? ağrın sancın yok mu hiç ?

maşallah canım kızına hayırlısı olsun sağlıkla doğsun inşallah...

herkese günaydın arkadaşlar...normal doğum beklemekte ne zormuşş vallahi her gece doğurcam diye yatıp her sabah doğuramadan kalkıyorum.. şubat sonuna kadar gelir büyük ihtimalle dedi doktorum yani haftaya kadarr.....eyvahedigeldismile

anlıyorum canım...kötü olmuş eşinin yoğun calışması..ama az kaldı bi kaçgün sonra sıkılmaya vaktin olmayacak:)) ben de senin gibi evde iş cıkarfıp duruyorum kendime.şimdi de eşim uyanmasın diye hiç bişey yapamıyorum..
senin de yanında kimse yok galiba?

herkese tünaydııııın nasılsınız bakalım annişler ay ben dün bıcırığı gördüm ya dün gece rahat uyudum.
HıJYENıM benimde ağrılarım çok oluyodu dün doktora sordum magnezyumu günde iki defa iç dedi.
TOPRAK küt küt atıyodur şimdi kalbin ay heycandan uyunurmu kız vuslata kaldı 1 gün.
pazara çıkmadan bir bakayım dedim size bende atlet sütyen kilot falan bakıcam.

tekrar yazıyım.
HEPATıT,EGE43,JıJı,OCD,PONCUBEN,TONYA,AGRASıFıM sizler nasılsınız.?
Hepatit doktorla hastaneye karar veremedik daha 3 cuma gidicem son cuma karar veririz dedim 15 mart yerine 19 marttada alabilirim dedi bebeği medikalide beğenmiş

Günaydın ve tünaydın anne ve anne adayları;
Evet 8 tane meleğimiz ve onların güzel mi güzel annelerine de.....
Gece uyuyamayanlar olmuş evet tamamen psikolojik yaaa bende gece 3 gibi uyudum eşimle flim seyrederken dalmışım artık sağıma soluma dönerken zorlanıyorum artık eşimin kolundan tutarak dönüyorum arada bir çok büyük tekmeler yiyorum birde kızımdan ....Eşim bile hissediyor uslu dursun meleğimiz diyor anneyi üzme diyor ...Sağ da gövdesi ve poposu orası tam bir yumruk gibi oluyor hareket ederkende canımı acıtıyor bazen ....

Hijyenim dikkat et kendine artık ağrılarında varsa yalancı sancı da olsa kendini kötü hissedersen git doktora canım......

Meleklerini görenlere gözleri aydın maşallah diyeyim .......

canımcım ben iiym bugün , dün dr a gittim 35+0 ım artık her hafta gel dedi haftaya cuma doğum tarihim belli olacak. sonta istemiyorum dedim olmasssss dedi o zaman uyusturunda takın dedimtamam dedi .sonra doğumda fot istiyorum dedim onada tamam dedi epidural olacakta inşallah

bu arada aynı tarihler olacak gibi seninle doğumumuz inşallah .

ben yemek yiyip geleyim Anneme gideceğim sipariş vermiştim yemeğim hazırmış :))) çok seviyorum ben bu kadını annelik işte inşallah ben de onun kadar ii bi anne olabilirim çocuğuma

Bizde iyiyiz sağol ...Canım magnezyumu 2 ye çıkardığın zamanda ishal yapıyor ben suan 1 tane kullanıyorum bağısaklarım mahvolmuştu doktorumda 1 e düşürdü ....Eğer sende de olursa diye söylüyorum ishal olursan magnezyumdan canım bilgin olsun

teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin iyi oldu daha dün iki tane içtim bakalım neolcek.
EGE43 sontayı uyuşturduktan sonra takarlar ameliyattan sonra çıkartırlar bezini bağlat epidural olucam bende kızımdaoldum memnun kaldım.afyet olsun sana.
bende çıkıyorum pazara gitcez gelince görüşürüz byyy.

slm kızlarra.s.
iki gündür hiç giremedimevde boya ve temizlik vardı neler kaçırdım çok merak ediyorum geçmişe bakayım dedim ama çok birikmiş bugünde oğlumun odası gelecek odayı düzenlemem gerek eşim evde yok onun haberide yok yarın nöbetten gelince sürpriz olacak herkes iyidir inşallah yeni doğumlar varmı bilen varsa yazarsa çok sevinirim hepinizi çok özledim vallaa:1hug:

sağol canım iyiyiz:))
sen de iyisin umarım..
beğendiyseniz tamam o zaman..medical de olursan kısmet olursa uğrarım yanına:))
ben anadolu da devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…