- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.281
canım eşinle meslektaşız düşün artık en yoğun dönemde ben doğuracağım :)
mutlucuğum sen nasılsın ? ağrın sancın yok mu hiç ?
canım arada sancım oluyor ama çoğunu hissetmiyorum drum usgde gördü hemen muayene edeyim dedi ama ben onuda hissetmedim demekki doğum sancısı bi başka oluyor
maşallah canım kızına hayırlısı olsun sağlıkla doğsun inşallah...
Evet Mutlucum.P.tesi saat 10 da doğum var.Bana sen de p.tesi doğum yaparsın gibi geliyor...
anlıyorum canım...kötü olmuş eşinin yoğun calışması..ama az kaldı bi kaçgün sonra sıkılmaya vaktin olmayacak:)) ben de senin gibi evde iş cıkarfıp duruyorum kendime.şimdi de eşim uyanmasın diye hiç bişey yapamıyorum..
senin de yanında kimse yok galiba?
herkese tünaydııııın nasılsınız bakalım annişler ay ben dün bıcırığı gördüm ya dün gece rahat uyudum.
HİJYENİM benimde ağrılarım çok oluyodu dün doktora sordum magnezyumu günde iki defa iç dedi.
TOPRAK küt küt atıyodur şimdi kalbin ay heycandan uyunurmu kız vuslata kaldı 1 gün.
pazara çıkmadan bir bakayım dedim size bende atlet sütyen kilot falan bakıcam.
Hijyenim dikkat et kendine artık ağrılarında varsa yalancı sancı da olsa kendini kötü hissedersen git doktora canım......
......
annişlerr selammm..opuyorumnanaktan..şimdi geldk dr amcamızdan zilli kızım yine göstermedi o nazlı yüzünüakannehir..her sefreinde sırtı dönük bize..ama geli,şim iyi dedi dr um.tahmini kilosu 2.800..basından beri dogum pozisyonunda hiç degişmesi bu gidişle normal normal dogurtturcak kendini niyetlieyvahedigeldismile..ha bi de bebegim için ciger geliştirici iki tane igne verdi..birincisi vuruldum ..ööylee..10 gün sonra tekrar cagırdı..hala ve hala ısrarla catı muyenesi yapmadı:sm_confused: galiba sona bırakıyıo..benimde işime gelioo:jeyyar:..ama okadarda hazırlıklı gidiorum hem psikolojik hem fiziksel..neyse..bizden böle haberler..hepinisi öpuorum ii haftasonları..erken dogurmayın hee..
annişlerr selammm..opuyorumnanaktan..şimdi geldk dr amcamızdan zilli kızım yine göstermedi o nazlı yüzünüakannehir..her sefreinde sırtı dönük bize..ama geli,şim iyi dedi dr um.tahmini kilosu 2.800..basından beri dogum pozisyonunda hiç degişmesi bu gidişle normal normal dogurtturcak kendini niyetlieyvahedigeldismile..ha bi de bebegim için ciger geliştirici iki tane igne verdi..birincisi vuruldum ..ööylee..10 gün sonra tekrar cagırdı..hala ve hala ısrarla catı muyenesi yapmadı:sm_confused: Galiba sona bırakıyıo..benimde işime gelioo:jeyyar:..ama okadarda hazırlıklı gidiorum hem psikolojik hem fiziksel..neyse..bizden böle haberler..hepinisi öpuorum ii haftasonları..erken dogurmayın hee..
annişlerr selammm..opuyorumnanaktan..şimdi geldk dr amcamızdan zilli kızım yine göstermedi o nazlı yüzünüakannehir..her sefreinde sırtı dönük bize..ama geli,şim iyi dedi dr um.tahmini kilosu 2.800..basından beri dogum pozisyonunda hiç degişmesi bu gidişle normal normal dogurtturcak kendini niyetlieyvahedigeldismile..ha bi de bebegim için ciger geliştirici iki tane igne verdi..birincisi vuruldum ..ööylee..10 gün sonra tekrar cagırdı..hala ve hala ısrarla catı muyenesi yapmadı:sm_confused: galiba sona bırakıyıo..benimde işime gelioo:jeyyar:..ama okadarda hazırlıklı gidiorum hem psikolojik hem fiziksel..neyse..bizden böle haberler..hepinisi öpuorum ii haftasonları..erken dogurmayın hee..
gözün aydın canım maşallah nazlı kızınaiğnelerin sebebini sormadınmı? Nedenmiş benim kızından hep başı aşadaydı bende çokk korkuyom eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ciğer geliştirici iğne neden yapıyor ki alla allaCADIARZU erken doğum riskin mi war? yada bebeğinde normal gitmeyen bişeyler.. sormadınmı doktora ciğer iğnesi erken doğum riski olanlara yapılıyo?annişlerr selammm..opuyorumnanaktan..şimdi geldk dr amcamızdan zilli kızım yine göstermedi o nazlı yüzünüakannehir..her sefreinde sırtı dönük bize..ama geli,şim iyi dedi dr um.tahmini kilosu 2.800..basından beri dogum pozisyonunda hiç degişmesi bu gidişle normal normal dogurtturcak kendini niyetlieyvahedigeldismile..ha bi de bebegim için ciger geliştirici iki tane igne verdi..birincisi vuruldum ..ööylee..10 gün sonra tekrar cagırdı..hala ve hala ısrarla catı muyenesi yapmadı:sm_confused: galiba sona bırakıyıo..benimde işime gelioo:jeyyar:..ama okadarda hazırlıklı gidiorum hem psikolojik hem fiziksel..neyse..bizden böle haberler..hepinisi öpuorum ii haftasonları..erken dogurmayın hee..
çünkü senin mankaafa doktorun aralık 22den beri senin doğurcanı söylüo ona baksak çocuğun 11 aylık şu an içerdeben aralık 22den beri evdeyim sıkıldım artık alsanaalsanasmile
hahahayyytt canım bende dün dışarda yürürken birden sancılar girdi iki kere adım atamadım kociş çok heyecan yaptı hadi gidiyomuyuz die ama yine sabaha kadar deliksiz uykuyla hayallerini yıktım sanırımaklinialirimsmile biz hafta içi bekliyelim bnce çarşambadan sonra doğurcaz ptesiye kadar bak ta gör allh söletti:lepi:herkese günaydın arkadaşlar...normal doğum beklemekte ne zormuşş vallahi her gece doğurcam diye yatıp her sabah doğuramadan kalkıyorum.. şubat sonuna kadar gelir büyük ihtimalle dedi doktorum yani haftaya kadarr.....eyvahedigeldismile
bana basından beri erken dogabilir diyodu ama masallah erkeni merkeni kalmadı 18 gün kaldı doguma hayırlısıyla..ama sormadım neden verdigini genelde erken dogum riski için verilio ama..o verdiyse vardr b,i bildigi dedim sormadım..sagol canım bu arada..
cnm maşallah bebeğine...
iğneleri neden verdi onu anlayamadım ama bilmiyorumkismile
hayırlısıyla doğurun inş..
Zilli kızını öptüm ben kız hastasıyım da :)
canım maşallah kuzunanazlı kuzu nazar değmesin doğum için hakkınızda hayırlısı neyse o olur inşallah tatlım:1hug:
kızlar kendinizde şişlik hissediyormusunuz yaa ben resmen yusyuvarlak oldum ellerim ayaklarım kocaman oldubilmiyorumkismile yüzüklerimi çıkardım yataktan kalkınca yüzüm bile kocaman geliyo bana sonra iniyo ama tabii bi şişlik var belli oluyo tuzluda yemiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?