2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde hep öyleydi hareketleri hep waginamın üstünde hissederdim karnım göbek deliğinden itibaren şişti sadece.. zamanla yukarı çıktı, göbek deliğinin etrafının ağrıması da normal karnın geriliyodur ondan olabilir...

kızlar hepinize selamlar.herkes iyidir umarım.bir geçmişe bakıp geleyim.

bu arada ıKLıM bebek çok tatlı maşşallah yaa.bu mart bebekleri pek güzel anaları gibibayanssulusmile

simeney bana özelden mesaj atmış bebeğin bilgilerini güncellemem için hepinize selamı var ev kalabalık olduğu için giremiyormuş kızının fotoğrafını eklemiş defile bölümüne çok güzel

Hoşgeldiniz Ebru ve hasret...Ebru maşallah kızına allah nazardan saklasın...Hasret bu hafta ki Beşiktaş -GS maçında doğursan ne macera olur ama...

Kızlar slm :)) ben işyerindeyim bugün bile çalışıyorum düşünün yaniii....
Dün doktora gidecektikya biz...Neler oldu anlatayım size...
Kızım 35. haftasında 2,727 gr. olmuş tahmini 43cm bende 2 Kg alip 77Kg olmuşum (60 ile başlamıştım)
Herşey iyi ve normal gözüküyormuş.. Tecrübeli annişler sizce Kgsu nasil??

doktora gidip güzel haberlerle dönen BOSNA,LAVıNıAEBRU VE SıENDRUNCE maşaallah bebeklerinize.atladığım varsa özür dilerim tam okumadım geçmişi ordan burdan işte.

canım maşallah kuzucuğa bende 35 haftamda gittiğimde 2.630gr 45cm di oğlum bence kilosu çok iyi fıstığının

hepinize iyi haftasonları

ben birşey sormak istiyorum daha önce konuşulmuş bir konu olabilir ama ben gözde kaçırmışım

ben 37+5 teyim şimdiden süt arttırıcı çay içmek gerekiyormu veya içilse bir zararı olurmu merak ettim

canım ben doğum sonrası başlamayı düşünüyorum zaten yediğimiz içtiğimiz herşey hemen sütümüzü etkileyecek oyüzden şimdiden içmeye gerek yokmuş gibi geliyor ama sen yinede nette bi araştır yada doktoruna sor ona göre karar verirsin

aynen valla hasretim tombiş oldum resmen ellerimi yumruk yaptığımda acıyor yaa ilginç
sende güzel uyku çekmişsin bugün canım bizde yarın gitmeyi düşünüyoruz sinemaya
ewet bende ellerimi yumruk yapınc acıyor:)))
Hoşgeldiniz Ebru ve hasret...Ebru maşallah kızına allah nazardan saklasın...Hasret bu hafta ki Beşiktaş -GS maçında doğursan ne macera olur ama...
kocamda öyle umuyo maç günü doğursan diyo ne makara olur diyo.. walla newincim bütün çarşı tribünü hastanenin önüne toplanır bence hiç unutamicamız bi anı olur:)

maşallah cnm kilosu gayet iyi haftaya gittiğinde 500gr almış bulursan şaşırma bana öyle olmuştu şimdi hızlanıyor kilo alımları çünkü yağ depoluyo wücutları..

Maaşallah çok çok iyi kilosu bence.Benim kız 2600 dü çarşamba günü gittiğimde.Seninki güzel almış maaşallah kiloyu...

Bu arada rüyalarınızda hep doğumla ilgili şeyler görüyormusunuz?Ben artık hemen her gün ya ameliyat görüyorum,ya suyum gelmiş oluyor ya nişanım yada sancım.Bu rüyalarda beni iyice korkutmaya başladı artık....

bence de gerek yok canım süt artırıcılara.benim ilk bebeğimde bebiş emdikçe artmıştı süt.2 sene emdi bebeğim.ayrıca süt artırıcı falan içmedim.bol bol sıvı gıda(süt ,taze meyve suyu,sütle kaynatılmış dut kurusu)almıştım

Hep aynı şikayetleri yaşıyoruz demekki.Bende geçen doktoruma gittiğimde sordum.Eklemlerim acıyor.Dizlerim ve parmaklarımın eklemleri acıyor sütte içiyorum aslında dedim.Onunla bir ilgisi yok hamilelikten kaynaklanıyor dedi.Sanırım son zamanlar bu durumları yaşıyor olmamız normalmiş....

yok be canım şimdiden gerek yok zaten içtiğin andan itibaren etkisini gösteriyomuş, şimdiden içmen süt bezlerini uyararak erken doğum riski yapabilir.. ben doğum walizime koydum doğumdan çıkınca içerim.. önceden başlanması gereksiz.. çocuk doğmadan göğüslerinden süt fışkırması imkansız zaten

Hasret güzel bir hatıra olur size ya.Geçen gün TV de izledim Bodrum da birisi çocuğuna Beşiktaş ismini koymuş , inş. Hasret in eşi böyle bir şey yapmaz dedim içimden))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…