- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.321
Hasret güzel bir hatıra olur size ya.Geçen gün TV de izledim Bodrum da birisi çocuğuna Beşiktaş ismini koymuş , inş. Hasret in eşi böyle bir şey yapmaz dedim içimden))
ondan beklenir herşey kolunda yazıyo zaten koca harflerle BEŞİKTAŞ die salak sanki beşiktaş karnını doyuruyor!!! ilk birlkteyken falan oğlu olunca kartal koycakmış öle diodu sonradan tabi beşiktaşın kazıklarını yiye yiye o fikirden wazgeçti sanırım:Saruboceq: ama kendisinden wazgeçemior işte benide götür diyorum yarın maça orda doğurursun wallahi diyo tamam işte diorum ne güzel kızımız tribünde doğardelikafaduldenHasret güzel bir hatıra olur size ya.Geçen gün TV de izledim Bodrum da birisi çocuğuna Beşiktaş ismini koymuş , inş. Hasret in eşi böyle bir şey yapmaz dedim içimden))
yaa ben daha valiz hazırlıycam çok ihmal ettim valla neyse bu hafta onuda halledeyim artık hasret iyi hatırlattın
bu arada çarsamba günü görümcem nişanlanıyo inşallah vazgeçmezse :))))) umarım benim oğlanda erken gelmez de şu nişanı bi yaparız
haftaya doğumlar sıklaşmaya başlayacak arkadaşlar hergün bir doğum gçöreceğiz bnce artık ptesi toprakla açılışı yapıoruz çarşamba selinus,zeliş.. daha kimler war göreceğiz mutluıda bnce önümüzde ki hafta içi doğuracak we bence bendeeee.. daha eminim 4,5 sürpriz gelecek gibi doğuyor içime
HADİ GÖZÜN AYDINN...
delikafaduldendelikafadulden
Valla koymuşlar bana da garip geldi.Bebişi düşündüm okula gidince kızın adını Beşiktaş diye değil BJK diye yazacaklar...
BJK :roflol::roflol:
BU ARADA KIZININ İSMİ ECEM Mİ OLACAK
BENİM KIZIM OLURSA BENDE ECEM İSTİYORUM DA
ÇOK GÜZEL BİR İSİMM..
En son ELİF ECE oldu ama babamız nüfus idaresine giderken değişebilir diyor.Sözde kız olursa bebişin ismini babası koyacaktı.Ama ben derinden derine işleyerek kızımın ismini istediğim şekilde koydurttum.Cadımıyım neyim.Zaten kızım da bana benziyorsempatiksalakcinni. Babamız biraz kıskanıyor ama yapcak bir şey yok , benim genlerim daha baskın çıktı))
Biraz cadımıyız neyiz Ege.Tabi 9 ay karnında taşımak kolay değil.Ben eşime diyorum ki Allah boşuna hamile kalma ve bebek doğurma görevini bayanlara vermiyor.Bayanlar daha sabırlı.Erkeklere kalsa ilk mide bulantısında bebekleri aldırmaya kalkarlardı , bizden 1000 kat daha nazlı olurlardı...
sabancı lisesinin 500metre aşağısındayız canım yıldız caddesinde:)İyi yıtmışsın hasretçim , sancı gelir mazallah kalabalıktan da dışarı çıkamazsın şaka maka tribünde doğurursun.Siizn dükkan beşiktaşın neresinde hasret?Ben liseyi beşiktaşta sabancıda okudum o yüzden az buçuk bilirim beşiktaşı...
En son ELİF ECE oldu ama babamız nüfus idaresine giderken değişebilir diyor.Sözde kız olursa bebişin ismini babası koyacaktı.Ama ben derinden derine işleyerek kızımın ismini istediğim şekilde koydurttum.Cadımıyım neyim.Zaten kızım da bana benziyorsempatiksalakcinni. Babamız biraz kıskanıyor ama yapcak bir şey yok , benim genlerim daha baskın çıktı))
Biraz cadımıyız neyiz Ege.Tabi 9 ay karnında taşımak kolay değil.Ben eşime diyorum ki Allah boşuna hamile kalma ve bebek doğurma görevini bayanlara vermiyor.Bayanlar daha sabırlı.Erkeklere kalsa ilk mide bulantısında bebekleri aldırmaya kalkarlardı , bizden 1000 kat daha nazlı olurlardı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?