2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaşadığımz her ağrı acının normal olduğunu bilmek gerekior bnce.. ay karnım neden ağrıdı ayy bacağım neden ağrıdı gibi şeyler gereksiz telaşeler çünkü hamilelğin birer yan etkileri hepsi.. ben ilk olarak doktoruma sordum o da bu iyi günlerin şikaytelerin dahada artacak dedi.. we hiç konu yapmıyorum waginamdan bacağıma ağrı wuruyo neden, ellerim şiş neden, wücudum kaşınıyo neden, midem yanıyo neden!! bunların hepsi normal olanlar yaşayacağımz şeyler.. alışmak we ağrılarla kısa bi süre yaşamaya boyun eğmek gerekio... ama yakınıyorum tabiiki:gitme: gece dönemiorum sağdan sola, yataktan kalkarken ayaklarım uyuşmuş oluyo napalım dayanacağız anne olmanın zorlujklarını şimdiden yaşamaya başlıyoruz işte..

daha fazla dayanamıycam 3 gibi gelecekmiş mobilyalar onlar gelene kadar uyuklıyım biraz pcnin başında kalıcam yoksa şimdilik çok öptüm kızlar hepinizi opuyorumnanaktan

Hasret güzel bir hatıra olur size ya.Geçen gün TV de izledim Bodrum da birisi çocuğuna Beşiktaş ismini koymuş , inş. Hasret in eşi böyle bir şey yapmaz dedim içimden))

BEŞİKTAŞ MI ONE YA ÖLE ÇOK SAÇMA Bİ İSİM OLUR ...sempatiksalakcinnisositososito

Hasret güzel bir hatıra olur size ya.Geçen gün TV de izledim Bodrum da birisi çocuğuna Beşiktaş ismini koymuş , inş. Hasret in eşi böyle bir şey yapmaz dedim içimden))
ondan beklenir herşey kolunda yazıyo zaten koca harflerle BEŞİKTAŞ die salak sanki beşiktaş karnını doyuruyor!!! ilk birlkteyken falan oğlu olunca kartal koycakmış öle diodu sonradan tabi beşiktaşın kazıklarını yiye yiye o fikirden wazgeçti sanırım:Saruboceq: ama kendisinden wazgeçemior işte benide götür diyorum yarın maça orda doğurursun wallahi diyo tamam işte diorum ne güzel kızımız tribünde doğardelikafadulden
yaa ben daha valiz hazırlıycam çok ihmal ettim valla neyse bu hafta onuda halledeyim artık hasret iyi hatırlattın

bnde 2,3 gün önce falan hazırladım çok ta zor bişey değil yap bi liste al eline koy 10 dakikada bitti geceliklerimi pijamamı koymadım tabi buruşmasın boşuna.. en son koyarım giderken

Banada öyle geliyor.Bende sanki haftaya gidermişim gibi bir his var içimde.Eşimede söyledim zaten.Haftayı bir atlatırsak inş. Allahın izniyle bana geçmeyecek herhalde.Zaten streste olduk korkudan kabuslar görüyorum hep...

ıyi yıtmışsın hasretçim , sancı gelir mazallah kalabalıktan da dışarı çıkamazsın şaka maka tribünde doğurursun.Siizn dükkan beşiktaşın neresinde hasret?Ben liseyi beşiktaşta sabancıda okudum o yüzden az buçuk bilirim beşiktaşı...

BJK :roflol::roflol:
BU ARADA KIZININ İSMİ ECEM Mİ OLACAK
BENİM KIZIM OLURSA BENDE ECEM İSTİYORUM DA
ÇOK GÜZEL BİR İSİMM..

En son ELİF ECE oldu ama babamız nüfus idaresine giderken değişebilir diyor.Sözde kız olursa bebişin ismini babası koyacaktı.Ama ben derinden derine işleyerek kızımın ismini istediğim şekilde koydurttum.Cadımıyım neyim.Zaten kızım da bana benziyorsempatiksalakcinni. Babamız biraz kıskanıyor ama yapcak bir şey yok , benim genlerim daha baskın çıktı))

bizde anlaşma yapmıştık oğlan olursa o koyacaktı ismi ama bende istediğim ismi ayarladım napalım 9 ay kolay taşımadık bis kuzuları :))))) hakkımız yani ...
oğlum kime benziyo bilmiyoruz 3 dr a gidiyorum 3.ünede göstermiyo yüzünü sürprz olacak bize

Biraz cadımıyız neyiz Ege.Tabi 9 ay karnında taşımak kolay değil.Ben eşime diyorum ki Allah boşuna hamile kalma ve bebek doğurma görevini bayanlara vermiyor.Bayanlar daha sabırlı.Erkeklere kalsa ilk mide bulantısında bebekleri aldırmaya kalkarlardı , bizden 1000 kat daha nazlı olurlardı...

biraz cadılık var ama onlardan daha dirençli olduğumuz doğru :))))

sabancı lisesinin 500metre aşağısındayız canım yıldız caddesinde:)

bnde istediğim ismi koyacağım inşallah bide ne istediğime karar werirsem iyi olacak.. helin ceren, hayal ceren, hayal ceylinCADIARZU

Doğru kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

uyuz oldum kocama klava:
kendimi salak gibi hissediyorum.dışarı cıkıyorum ben.ilk defa tek basıma yaptıgım bısey değil hamileliğimin başından beri böyle.tek başıma yaptım ya cocugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…