- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.341
uyuz oldum kocamaklava:
kendimi salak gibi hissediyorum.dışarı cıkıyorum ben.ilk defa tek basıma yaptıgım bısey değil hamileliğimin başından beri böyle.tek başıma yaptım ya cocugu
Ege, sen Esk.deki Anadolu Hast.de mi yapacaksın doğumu?
Doktorun kim? Ben de Eskişehirliyim, İnegöl'de çalışıyorum. 1 saat civarında ama zaten sezaryen olacağım. İnegöl'de sadece devlet hastanesi var. Bursa'daki hastaneler de çok pahalı ve para için her şeyi yapıyorlar. Onlarla uğraşmak istemiyorum. Çok kararsız kaldık.
doktorun kim? Ben de eskişehirliyim, inegöl'de çalışıyorum. 1 saat civarında ama zaten sezaryen olacağım. Inegöl'de sadece devlet hastanesi var. Bursa'daki hastaneler de çok pahalı ve para için her şeyi yapıyorlar. Onlarla uğraşmak istemiyorum. çok kararsız kaldık.
bu arada arkadaşım esk sakarya hastanesinde doğum yaptı ekimde, rabia hanım dr u epidural sezeryan oldu ve çok memnundu herşey dahil 600 tl ödediler 2 gece özel oda dr ücreti çocuk dru falan içinde.ve dr çok ilgiliymiş onuda arastır derim
bursa zübeydehanım doğumevi.....
Yada bahar tıp merkezini öneririm çok pahalı değil ve iyi hastaneler..
Banada öyle geliyor.Bende sanki haftaya gidermişim gibi bir his var içimde.Eşimede söyledim zaten.Haftayı bir atlatırsak inş. Allahın izniyle bana geçmeyecek herhalde.Zaten streste olduk korkudan kabuslar görüyorum hep...
kızlar napıyorsunuz simenayın bebişide gördüm maşallah
bu son 10 gün çok zor geçiyor göbeğim kocaman oldu ve en sonunda dayanamadı çatladıııııı guclubacismile uykularım hala iyi ama karnımın kaşıntısı çok fena devamlı kremleniyorum şişliğim yok
kızlar napıyorsunuz simenayın bebişide gördüm maşallah
bu son 10 gün çok zor geçiyor göbeğim kocaman oldu ve en sonunda dayanamadı çatladıııııı guclubacismile uykularım hala iyi ama karnımın kaşıntısı çok fena devamlı kremleniyorum şişliğim yok
ben şimdiden çatladım son günler harita kıvamına gelirim sanırım
canım yaa Allah yardımcın olsun opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?