2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Taç'tan aldığımız nevresim takımı geldi. Renkleri çok canlı ve yumuşacık. Normalde nevresim takımları biraz sert olur. Bugün yıkayıp beşiğine sereceğim. Babamız da odadaki ufak tefek tadilatları bitirecek. Bu haftasonu biter inşallah işimiz.

Ege, sen Esk.deki Anadolu Hast.de mi yapacaksın doğumu?

yok canım kütahya anadolu da yapacağım, kütahyada oturuyorum eskişehir 40 dk buraya.benim dr um eskişehirde aslında ve ben o adama çokkk güveniyorum biraz paracıl falan ama dalında bir numara. eşim ailesi yüzünden Kütahyada doğum yapmamı istiyo (((( burada bi kaç dr buldum hiçbiri tatmin etmiyo

Doktorun kim? Ben de Eskişehirliyim, ınegöl'de çalışıyorum. 1 saat civarında ama zaten sezaryen olacağım. ınegöl'de sadece devlet hastanesi var. Bursa'daki hastaneler de çok pahalı ve para için her şeyi yapıyorlar. Onlarla uğraşmak istemiyorum. Çok kararsız kaldık.

hikmet hassa osmangazinin üreme sağlığı merkezi baskanı .benim eskidende adet düz sorunum vardı evlenmeden öncede ona gidiyodum.evlendim 6 ay çocuk olmadı sonra yine ona gittim 2 ay içinde Allaha şükür hamile kaldım. ve gerçekten çok memnundum.çok güzel takip etti tıp fak ta doğum yaptırmıyo asistanları giriyo özel onvakta yaptırıyomuş duyduğuma göre ve 2500 istiyo diyolar sezeryan için

bu arada arkadaşım esk sakarya hastanesinde doğum yaptı ekimde, rabia hanım dr u epidural sezeryan oldu ve çok memnundu herşey dahil 600 tl ödediler 2 gece özel oda dr ücreti çocuk dru falan içinde.ve dr çok ilgiliymiş onuda arastır derim

bursa zübeydehanım doğumevi.....
Yada bahar tıp merkezini öneririm çok pahalı değil ve iyi hastaneler..

Ona da bir bakayım. Onvak'ı Sabahattin Bey için istemiştim. Dediğin gibi oraya dışarıdan doktor getirdiğinde ücretler değişiyormuş. Sabah aradım telefonda ücret veremiyoruz dedi. Çok teşekkür ederim

bursa zübeydehanım doğumevi.....
Yada bahar tıp merkezini öneririm çok pahalı değil ve iyi hastaneler..

Sağ ol canım ama ikisini de kesnlikle istemiyorum. :)

kusura bakmayın kızlar aranıza geç katıldım ben 38 haftamdayım bu üçüncü meleğim fırsat olmuyodu canım annem geldide fırsat buldum çok şükür şu anda bi diş ağrısı var ki sormayın napsam bilmiyorum .sen hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyosun daha önce çağ hastanesini sorduğunu gördüm ben oraya gidiyorum doktorum çok iyi doğum yapanlara soruyorum çok memnunlar bakalım hayırlısı inşllah.

kızlar napıyorsunuz simenayın bebişide gördüm maşallah
bu son 10 gün çok zor geçiyor göbeğim kocaman oldu ve en sonunda dayanamadı çatladıııııı guclubacismile uykularım hala iyi ama karnımın kaşıntısı çok fena devamlı kremleniyorum şişliğim yok

BUGÜN KIZLRIN HEPSİ UYUYO GALİBA..
E GÜN YAKLAŞTIKÇA KARIN DA BÜYÜYO DİNLENMENİZ LAZIM
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN KIZLAR:Saruboceq:

ben şimdiden çatladım son günler harita kıvamına gelirim sanırım

canım yaa Allah yardımcın olsun
opuyorumnanaktan

ben şimdiden çatladım son günler harita kıvamına gelirim sanırım

canım yaa Allah yardımcın olsun
opuyorumnanaktan

YA BU ÇATLAKLAR HER KADINDA
OLUYOR MU ÖFF BEN HAMİLE OLMADIĞIM HALDE
BENDEDE VAR
15 KİLO VERMİŞTİM 5 YIL ÖNCE ONDAN OLDUdelikafadulden

merhaba arkadaşlar
ben de henüz doğum yapmadım...bu gidişle de yapamıcam...
benim cadının şimdi de kordonu boynun etrafına yaklaşmış...doktor dikkat et boynuna dolanabilir dedi...hareketlerini sayıyorum sürekli...ya da düzelir dedi ama böyle olursa ya da dolanırsa normal doğum yapamazsın dedi...çatı muayenemi de haftaya bıraktı.benim geç döllenme olduğu için bir hafta geri görünüyor bebeğim...ama maşallah her şeyi normalmiş...kordon meselesi için renkli dopplere girdim ayrıntılı bakıldı çok şükür çok sağlıklı dedi doktor...ayyy bir doğsa sağ sağlim...bebekleri gördükçe içim gidiyor:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…