2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar Asinaz arkadaşımız mesaj atmış
Bebeğinin boynuna 2 tur kordon dolanmış ve suyunda azalma varmış
Pazartesiye kadar hastanede yatacakmış ve bebeğin durumuna göre karar verilecekmiş
Bebek 2.300 gr mış

Çok tuhaf oldum mesajı okuyunca sanki kendime olmuş gibi üzüldüm Allah yardımcısı olsun

Bizlerden dua istiyor
Lütfen o ve bebeği için dua edelim hepimiz

Allah yardımcıları olsun insallah bi sorun cıkmadan sag saglim evlerine dönerler pazartesiye. cok üzüldüm haklarında hayırlısını versin rabbim:Saruboceq::Saruboceq:

off yaa üzüldüm.Allah onunda bebeğininde yanında yardımcısı olsun.inşaallah durumu düzelir ve zamanında sağlıkla doğum yapar nehircim.

noldu canım hayırdır nie kızdın

Anladım hasret yeri güzelmiş dükkanın...OCD niye kızdın kocana anlamadım.Tek başına dışarı çıkmana mı karışıyor?

surekli calisiyor kendileri efendim, aksamlarida mac izler, tv izler.bi kere yuruyuse cikmisligimiz yok kendisiyle mesela.bugunde ise gitti o gelene kadar kayinvaldemden kimsenin bilmedigini dusundugum bir sey ogrendim sinir oldum.
acisini msn den kocamdan cikardim.en sonda size yazdim cikarakende ona ayrica dedimki dogum iznini aldigimda bi kac gun annemde kalacagim dedim.

anaannem we annem geldi kızlar onlarla ilgileniorum ara ara bakarım sizede
ne guzel aile saadeti.benim anneannem kayinvalidem oldugu icin gelmiyor.ona gore kayinvalide veya herhangi biriyle ile oturmak yanlis onceleri kiziyordum ama simdi anliyorum eee kadinda 65 yillik hayat deneyimi var anacim benmi bilecegim o mu bilecek.

YA BU ÇATLAKLAR HER KADINDA
OLUYOR MU ÖFF BEN HAMİLE OLMADIĞIM HALDE
BENDEDE VAR
15 KİLO VERMİŞTİM 5 YIL ÖNCE ONDAN OLDUdelikafadulden
benimde 10 yil oncesinde kilo vermekden kaynaklanan catlaklarim vardi ama hamilelikde karinda catlak olmasi kotu yaw

icim fena oldu offf allah yardimcilari olsun insallah

çok üzüldüm ya..Allah yardımcısı olsun inşallah....

Canlarim iyi aksamlar, nasilsiniz? Önecelikle arkadasimizin Allah yardimcisi olsun..... Ben cok mutlu ve yeni asik olmus gibiyim kizlar 09.02.2010 da yavrularimi kucagima aldim ve bir haftadir evdeyiz ve cok mutluyuz ikiside cok saglikli Allaha cok sükür büyük Oglum Tolunay 2410 gr üc dakika sonra dogan kücük oglum Batuhan ise 2190 gr dogdu ve Masallah ikiside cok saglikli küveze girmediler hemen yanima verdiler ilk defa Anne oluyorum hamileyken insan bunun bilincinde olmuyor sadece heyecanlaniyorsun icimde bir bebek var ve o dogacak diye ama dogdukdan sonra anlatilmaz bir duygu kizlar onlara baktikca agliyorum mutlulukdan Rabbim tüm isteyen hanimlara nasip etsin insallah cok güzel bir duygu kelimeler yetmez anlatmaya Allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun saglikla yavrularinizi kucaginiza alirsiniz insallah... bende yeni haberler bu kadar hayatima anlam geldi :) sevincten onlara bakmakdan uyuyamiyorum bile :) iste böyle :) sezeryanla dogum yapacak hanimlarda hic korkmasin ben cok korkuyodum hic bi zorlugu yok ben öglen ameliyat oldum aksam ayaga kalktim :) :ecrin_bebek:

canim benim masallah sanada bebislerinede .
Allah anali babali buyutsun.
Kac haftalikken dogum yaptin ?

aynı mesaj banada gelmiş 3, 4 saat önce yeni gördüm ben.. çok üzgünüm ama bebişi iyi toparlanmış 2300 olmuş umarım sağlıkla kurtulur ama doğum olmaz bence serumla iğneyle geçiştirirler...

Rabb'im Asinaz'ın ve bebeğinin yardımcısı olsun. İnşallah bebiş kordondan kurtulur da birkaç hafta daha bekler. Haber aldıkça eklerseniz sevinirim.

Bugün başlığın ilk sayfalarına, ilk yazdığımız mesajlara baktım da çok duygulandım. Nereden nereye geldik. Üzüldük, sevindik... Bazılarımız yavrularına kavuştu, bazılarımız da belki saat sayıyor artık. Er ya da geç Allah hepimize sağlıklı bebekler, hayırlı doğumlar nasip etsin. İsteyen herkese de bu duyguları yaşatsın.

canım maşşallah bebeklerine Allah analı babalı büyütsün uzun ömür versin.

Ayy canım yaaa Rabbim yardımcısı olsun inş. :Saruboceq:

Çok güzel moral oldu bu haberin bizim içinde.Güzel yavrularını sağlıcakla analı babalı büyüt.İnş. bizdee doğumdan sonra herşeyin güzel geçtiğini ve mutluluğumuzu anlatırız herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…