- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.361
YA BU ÇATLAKLAR HER KADINDA
OLUYOR MU ÖFF BEN HAMİLE OLMADIĞIM HALDE
BENDEDE VAR
15 KİLO VERMİŞTİM 5 YIL ÖNCE ONDAN OLDUdelikafadulden
Arkadaşlar Asinaz arkadaşımız mesaj atmış
Bebeğinin boynuna 2 tur kordon dolanmış ve suyunda azalma varmış
Pazartesiye kadar hastanede yatacakmış ve bebeğin durumuna göre karar verilecekmiş
Bebek 2.300 gr mış
Çok tuhaf oldum mesajı okuyunca sanki kendime olmuş gibi üzüldüm Allah yardımcısı olsun
Bizlerden dua istiyor
Lütfen o ve bebeği için dua edelim hepimiz
Pazartesiye kadar hastanede yatacakmış ve bebeğin durumuna göre karar verilecekmiş
Bebek 2.300 gr mış
Çok tuhaf oldum mesajı okuyunca sanki kendime olmuş gibi üzüldüm Allah yardımcısı olsun
Bizlerden dua istiyor
Bebek 2.300 gr mış
Bizlerden dua istiyor
Allah yardımcısı olsun inşallah..dualarımız onunla be bebegiyle.. çokk üzüldüm.
noldu canım hayırdır nie kızdın
Anladım hasret yeri güzelmiş dükkanın...OCD niye kızdın kocana anlamadım.Tek başına dışarı çıkmana mı karışıyor?
ne guzel aile saadeti.benim anneannem kayinvalidem oldugu icin gelmiyor.ona gore kayinvalide veya herhangi biriyle ile oturmak yanlisanaannem we annem geldi kızlar onlarla ilgileniorum ara ara bakarım sizede
benimde 10 yil oncesinde kilo vermekden kaynaklanan catlaklarim vardi ama hamilelikde karinda catlak olmasi kotu yawYA BU ÇATLAKLAR HER KADINDA
OLUYOR MU ÖFF BEN HAMİLE OLMADIĞIM HALDE
BENDEDE VAR
15 KİLO VERMİŞTİM 5 YIL ÖNCE ONDAN OLDUdelikafadulden
icim fena oldu offf allah yardimcilari olsun insallahArkadaşlar Asinaz arkadaşımız mesaj atmış
Bebek 2.300 gr mış
Bizlerden dua istiyor
Bebek 2.300 gr mış
Bizlerden dua istiyor
Canlarim iyi aksamlar, nasilsiniz? Önecelikle arkadasimizin Allah yardimcisi olsun..... Ben cok mutlu ve yeni asik olmus gibiyim kizlar 09.02.2010 da yavrularimi kucagima aldim ve bir haftadir evdeyiz ve cok mutluyuz ikiside cok saglikli Allaha cok sükür büyük Oglum Tolunay 2410 gr üc dakika sonra dogan kücük oglum Batuhan ise 2190 gr dogdu ve Masallah ikiside cok saglikli küveze girmediler hemen yanima verdiler ilk defa Anne oluyorum hamileyken insan bunun bilincinde olmuyor sadece heyecanlaniyorsun icimde bir bebek var ve o dogacak diye ama dogdukdan sonra anlatilmaz bir duygu kizlar onlara baktikca agliyorum mutlulukdan Rabbim tüm isteyen hanimlara nasip etsin insallah cok güzel bir duygu kelimeler yetmez anlatmaya Allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun saglikla yavrularinizi kucaginiza alirsiniz insallah... bende yeni haberler bu kadar hayatima anlam geldi :) sevincten onlara bakmakdan uyuyamiyorum bile :) iste böyle :) sezeryanla dogum yapacak hanimlarda hic korkmasin ben cok korkuyodum hic bi zorlugu yok ben öglen ameliyat oldum aksam ayaga kalktim :) :ecrin_bebek:
kizlar asinaz kac haftalik hamile ?
canim benim masallah sanada bebislerinede .
Allah anali babali buyutsun.
Kac haftalikken dogum yaptin ?
canım maşşallah bebeklerine Allah analı babalı büyütsün uzun ömür versin.Canlarim iyi aksamlar, nasilsiniz? Önecelikle arkadasimizin Allah yardimcisi olsun..... Ben cok mutlu ve yeni asik olmus gibiyim kizlar 09.02.2010 da yavrularimi kucagima aldim ve bir haftadir evdeyiz ve cok mutluyuz ikiside cok saglikli Allaha cok sükür büyük Oglum Tolunay 2410 gr üc dakika sonra dogan kücük oglum Batuhan ise 2190 gr dogdu ve Masallah ikiside cok saglikli küveze girmediler hemen yanima verdiler ilk defa Anne oluyorum hamileyken insan bunun bilincinde olmuyor sadece heyecanlaniyorsun icimde bir bebek var ve o dogacak diye ama dogdukdan sonra anlatilmaz bir duygu kizlar onlara baktikca agliyorum mutlulukdan Rabbim tüm isteyen hanimlara nasip etsin insallah cok güzel bir duygu kelimeler yetmez anlatmaya Allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun saglikla yavrularinizi kucaginiza alirsiniz insallah... bende yeni haberler bu kadar hayatima anlam geldi :) sevincten onlara bakmakdan uyuyamiyorum bile :) iste böyle :) sezeryanla dogum yapacak hanimlarda hic korkmasin ben cok korkuyodum hic bi zorlugu yok ben öglen ameliyat oldum aksam ayaga kalktim :) :ecrin_bebek:
asinaz ara beni diye msaj atmış konuşup sizzede haber wericem kızlar...
Bebek 2.300 gr mış
Bizlerden dua istiyor
Canlarim iyi aksamlar, nasilsiniz? Önecelikle arkadasimizin Allah yardimcisi olsun..... Ben cok mutlu ve yeni asik olmus gibiyim kizlar 09.02.2010 da yavrularimi kucagima aldim ve bir haftadir evdeyiz ve cok mutluyuz ikiside cok saglikli Allaha cok sükür büyük Oglum Tolunay 2410 gr üc dakika sonra dogan kücük oglum Batuhan ise 2190 gr dogdu ve Masallah ikiside cok saglikli küveze girmediler hemen yanima verdiler ilk defa Anne oluyorum hamileyken insan bunun bilincinde olmuyor sadece heyecanlaniyorsun icimde bir bebek var ve o dogacak diye ama dogdukdan sonra anlatilmaz bir duygu kizlar onlara baktikca agliyorum mutlulukdan Rabbim tüm isteyen hanimlara nasip etsin insallah cok güzel bir duygu kelimeler yetmez anlatmaya Allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun saglikla yavrularinizi kucaginiza alirsiniz insallah... bende yeni haberler bu kadar hayatima anlam geldi :) sevincten onlara bakmakdan uyuyamiyorum bile :) iste böyle :) sezeryanla dogum yapacak hanimlarda hic korkmasin ben cok korkuyodum hic bi zorlugu yok ben öglen ameliyat oldum aksam ayaga kalktim :) :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?