2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ewet konuştum kızlar hastanedeymiş şuan serum wermişler ciğer geliştirici iğne yapmışlar bu gecede yapcakalrmış ptesi duruma göre bebeği alma ihtimalleri warmış.. ama dr 1 hafta daha tutmaya çalışacağıız demiş.. 2300grmmış şuanda.. kaynanası yanında kalıyomuş yarın tekrar arayacağım.. açılması falan yok

Rabbim yardımcısı olsun inş. 1 hafta daha durur bebişi...

bebekn başı yukarda zaten eğer baş aşağı dönmeye çalışırsa kordon onu zorlayabilirmiş.. dr riske atmam demiş.. alırım demiş en fazla 1 hafta küwezde kalır demiş.. allah yardımcısı olsun

hasret konuştun mu canım asinaz la???

yaa bu arada kızlar çatlayan yerlerim kaşınıyor ve acıyormafoldumben

Canım bu haftalarda yavaş yavaş başlıyor demekki.Bendede 1 haftadır bu kaşınma var dediğin gibi acıyor.Hatta bazen yanıyor resmen suyla ıslatıyorum karnımı uyuyamıyorum.Ama artık bir-iki gündür kaşımıyorum o kaşınıyor yinede beni deli ediyor....

kıyamam ben ona inşaallah sağsalim hayırlısıyla zamanında alır bebeğini kucağına.Allah yardımcıları olsun:Saruboceq:.

Canım yaaa şimdi moralide iyi değildir her an korkuyordur bir şey olacak diye.Rabbim sağlıcakla minişini kucağına almak nasip etsin inş.

sagol canim güzel dileklerin icin, 36 haftamiz doldu aldilar bebiklerimi :) :ecrin_bebek:

kuzularin resimleri yokmu canim benim ? kuvoze girmemeleri ne guzel olmus masallah ogulcuklarina zemuszemus

hasret konuştun mu canım asinaz la???

yaa bu arada kızlar çatlayan yerlerim kaşınıyor ve acıyormafoldumben
ayyy dus alsana ilik bide bol bol nemlendirici sursen gecer hemen

sorma canım çok fena.ben kaşımıyorum birde kaşısam çatlaklar dahada beter olacak.krem de sürüyorum ama yok nafile:gitme:

Kızlar karnınınızın üst kısımları ara ara sertleşip kare bir görüntü oluyormu?Yani yuvarlak değilde kare oluyor.Özelliklede geceleri wc ye kalktığımda karnımı o pozisyonda buluyorum....

sorma canım çok fena.ben kaşımıyorum birde kaşısam çatlaklar dahada beter olacak.krem de sürüyorum ama yok nafile:gitme:

Aman aman kaşıma dahada fena oluyorlar.Ben geçen doktora gitmeden önceki gece çok kaşımışım herhalde bir açtım muayenede kıpkırmızı karnım.Kaşımaktan ne hale gelmiş.Ondan sonra artık daha az dokunmaya başladım....

şimdiye kadar dönmedi inşaallah şimdide dönmeye çalışmaz uslu durur.
ayyy dus alsana ilik bide bol bol nemlendirici sursen gecer hemen

canım sürmem mi sürüyorum ama bazen böyle tuttu mu tutuyor işte ohaoldumsmile

Kızlar karnınınızın üst kısımları ara ara sertleşip kare bir görüntü oluyormu?Yani yuvarlak değilde kare oluyor.Özelliklede geceleri wc ye kalktığımda karnımı o pozisyonda buluyorum....

megcim benim oluyor ama gun icerisinde. geceleri gozum kapali gidiyorum resmen o yuzden dikkat etmedim hic ama bu gece kesin bakarim

şimdiye kadar dönmedi inşaallah şimdide dönmeye çalışmaz uslu durur.

canım sürmem mi sürüyorum ama bazen böyle tuttu mu tutuyor işte ohaoldumsmile

onun bebeği en başından beri baş aşağıydı sonradan döndü yukarı birdaha dönmez umarım hem kordon war dönmk istersede dönemez ama kordon sıkmaz umarım, dr ona bakacak zaten ptesi umarım sağlıkla gelir

iyi akşamlar kızlara.s.
odamız geldi:dance: sağolsunlar çok güzel olmuş sade güzel bi gardırop bi tane çekmeceli komodin 5 adet renkli kutucuk var ister gardırobun yanına ekliyorsun istersen ayrı şekilde 5li kullanıyosun ben ayrı şekilde 3ü alta ikisi üstte yerleştirdim hoş oldu aslında birde üçlü çekmece yapmışlar ama getirmeyi unutmuşlar bende gerek yok dedim zaten odada yer kalmadı beşiğimizde büyük şimdilik bizim odada ama diğer oda küçük yarın babamıza sürpriz yapıcaz düzenlerizde yeniden
sizde keyifler nasıl canlarım

Güle güle kullanın canım. Eklesene fotolarını görelim biz de.. :)

megcim benim oluyor ama gun icerisinde. geceleri gozum kapali gidiyorum resmen o yuzden dikkat etmedim hic ama bu gece kesin bakarim

Hepimizde oluyor demekki bu.Özellikle yattığımda ve uyandığımda karnımı o vaziyette buluyorum acaba diyorum idrara sıkışıyorum da geceleri o yüzdenmi sertleşiyor o pozisyonu alıyor kare oluyor.Gün içerisindede oluyor ara sıra ama garip işte en çok yattığımda olması daha çok dikkatimi çekti...

Senin adına sevindim canım güle güle kullansın minişin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…