- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.381
ewet konuştum kızlar hastanedeymiş şuan serum wermişler ciğer geliştirici iğne yapmışlar bu gecede yapcakalrmış ptesi duruma göre bebeği alma ihtimalleri warmış.. ama dr 1 hafta daha tutmaya çalışacağıız demiş.. 2300grmmış şuanda.. kaynanası yanında kalıyomuş yarın tekrar arayacağım.. açılması falan yok
hasret konuştun mu canım asinaz la???
yaa bu arada kızlar çatlayan yerlerim kaşınıyor ve acıyormafoldumben
ewet konuştum kızlar hastanedeymiş şuan serum wermişler ciğer geliştirici iğne yapmışlar bu gecede yapcakalrmış ptesi duruma göre bebeği alma ihtimalleri warmış.. ama dr 1 hafta daha tutmaya çalışacağıız demiş.. 2300grmmış şuanda.. kaynanası yanında kalıyomuş yarın tekrar arayacağım.. açılması falan yok
bebekn başı yukarda zaten eğer baş aşağı dönmeye çalışırsa kordon onu zorlayabilirmiş.. dr riske atmam demiş.. alırım demiş en fazla 1 hafta küwezde kalır demiş.. allah yardımcısı olsun
sagol canim güzel dileklerin icin, 36 haftamiz doldu aldilar bebiklerimi :) :ecrin_bebek:
ayyy dus alsana ilik bide bol bol nemlendirici sursen gecer hemenhasret konuştun mu canım asinaz la???
yaa bu arada kızlar çatlayan yerlerim kaşınıyor ve acıyormafoldumben
Canım bu haftalarda yavaş yavaş başlıyor demekki.Bendede 1 haftadır bu kaşınma var dediğin gibi acıyor.Hatta bazen yanıyor resmen suyla ıslatıyorum karnımı uyuyamıyorum.Ama artık bir-iki gündür kaşımıyorum o kaşınıyor yinede beni deli ediyor....
sorma canım çok fena.ben kaşımıyorum birde kaşısam çatlaklar dahada beter olacak.krem de sürüyorum ama yok nafile:gitme:
şimdiye kadar dönmedi inşaallah şimdide dönmeye çalışmaz uslu durur.bebekn başı yukarda zaten eğer baş aşağı dönmeye çalışırsa kordon onu zorlayabilirmiş.. dr riske atmam demiş.. alırım demiş en fazla 1 hafta küwezde kalır demiş.. allah yardımcısı olsun
ayyy dus alsana ilik bide bol bol nemlendirici sursen gecer hemen
Kızlar karnınınızın üst kısımları ara ara sertleşip kare bir görüntü oluyormu?Yani yuvarlak değilde kare oluyor.Özelliklede geceleri wc ye kalktığımda karnımı o pozisyonda buluyorum....
şimdiye kadar dönmedi inşaallah şimdide dönmeye çalışmaz uslu durur.
canım sürmem mi sürüyorum ama bazen böyle tuttu mu tutuyor işte ohaoldumsmile
iyi akşamlar kızlara.s.
odamız geldi:dance: sağolsunlar çok güzel olmuş sade güzel bi gardırop bi tane çekmeceli komodin 5 adet renkli kutucuk var ister gardırobun yanına ekliyorsun istersen ayrı şekilde 5li kullanıyosun ben ayrı şekilde 3ü alta ikisi üstte yerleştirdim hoş oldu aslında birde üçlü çekmece yapmışlar ama getirmeyi unutmuşlar bende gerek yok dedim zaten odada yer kalmadı beşiğimizde büyük şimdilik bizim odada ama diğer oda küçük yarın babamıza sürpriz yapıcaz düzenlerizde yeniden
sizde keyifler nasıl canlarım
Güle güle kullanın canım. Eklesene fotolarını görelim biz de.. :)
megcim benim oluyor ama gun icerisinde. geceleri gozum kapali gidiyorum resmen o yuzden dikkat etmedim hic ama bu gece kesin bakarim
iyi akşamlar kızlara.s.
odamız geldi:dance: sağolsunlar çok güzel olmuş sade güzel bi gardırop bi tane çekmeceli komodin 5 adet renkli kutucuk var ister gardırobun yanına ekliyorsun istersen ayrı şekilde 5li kullanıyosun ben ayrı şekilde 3ü alta ikisi üstte yerleştirdim hoş oldu aslında birde üçlü çekmece yapmışlar ama getirmeyi unutmuşlar bende gerek yok dedim zaten odada yer kalmadı beşiğimizde büyük şimdilik bizim odada ama diğer oda küçük yarın babamıza sürpriz yapıcaz düzenlerizde yeniden
sizde keyifler nasıl canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?