- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.401
Senin adına sevindim canım güle güle kullansın minişin...
ticker nasil yapiliodu ?
kızlar kardeşim bende face de çiftliğine bakacakmış ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi canlarım kendinize ve meleklerinize iyi bakın güzel anneleropuyorumnanaktaniyi geceler şimdiden
İnşallah canım.Annemgil istanbuldalar eşim oraya götüreyim dedi ama işim var diye gitmedim.Annemgilde telaş içindeler ilk torunları olacak kızım.Bugün annem lohusa şerbeti kaynatacakmış hastanede gelenlere vermeye.Hastanede yemek için börek pasta yapacakmış.Pastaneye kuru pasta siparişi verecekmiş anlayacağın herkes bir telaşta.Ben 1 doğuracağım bizimkiler 9 doğuracak gibi duruyor...Biz de yarın dr. hediye bir şeyler bakacağız aman uğraşacak bir şeyler olsun yoksa vakit geçmeyecek...
annişlerr selammm..opuyorumnanaktan..şimdi geldk dr amcamızdan zilli kızım yine göstermedi o nazlı yüzünüakannehir..her sefreinde sırtı dönük bize..ama geli,şim iyi dedi dr um.tahmini kilosu 2.800..basından beri dogum pozisyonunda hiç degişmesi bu gidişle normal normal dogurtturcak kendini niyetlieyvahedigeldismile..ha bi de bebegim için ciger geliştirici iki tane igne verdi..birincisi vuruldum ..ööylee..10 gün sonra tekrar cagırdı..hala ve hala ısrarla catı muyenesi yapmadı:sm_confused: galiba sona bırakıyıo..benimde işime gelioo:jeyyar:..ama okadarda hazırlıklı gidiorum hem psikolojik hem fiziksel..neyse..bizden böle haberler..hepinisi öpuorum ii haftasonları..erken dogurmayın hee..
kızlar kendinizde şişlik hissediyormusunuz yaa ben resmen yusyuvarlak oldum ellerim ayaklarım kocaman oldubilmiyorumkismile yüzüklerimi çıkardım yataktan kalkınca yüzüm bile kocaman geliyo bana sonra iniyo ama tabii bi şişlik var belli oluyo tuzluda yemiyorum ama
yaşadığımz her ağrı acının normal olduğunu bilmek gerekior bnce.. ay karnım neden ağrıdı ayy bacağım neden ağrıdı gibi şeyler gereksiz telaşeler çünkü hamilelğin birer yan etkileri hepsi.. ben ilk olarak doktoruma sordum o da bu iyi günlerin şikaytelerin dahada artacak dedi.. we hiç konu yapmıyorum waginamdan bacağıma ağrı wuruyo neden, ellerim şiş neden, wücudum kaşınıyo neden, midem yanıyo neden!! bunların hepsi normal olanlar yaşayacağımz şeyler.. alışmak we ağrılarla kısa bi süre yaşamaya boyun eğmek gerekio... ama yakınıyorum tabiiki:gitme: gece dönemiorum sağdan sola, yataktan kalkarken ayaklarım uyuşmuş oluyo napalım dayanacağız anne olmanın zorlujklarını şimdiden yaşamaya başlıyoruz işte..
Arkadaşlar Asinaz arkadaşımız mesaj atmış
Bebeğinin boynuna 2 tur kordon dolanmış ve suyunda azalma varmış
Pazartesiye kadar hastanede yatacakmış ve bebeğin durumuna göre karar verilecekmiş
Bebek 2.300 gr mış
Çok tuhaf oldum mesajı okuyunca sanki kendime olmuş gibi üzüldüm Allah yardımcısı olsun
Bizlerden dua istiyor
Lütfen o ve bebeği için dua edelim hepimiz
iyi akşamlar kızlara.s.
odamız geldi:dance: sağolsunlar çok güzel olmuş sade güzel bi gardırop bi tane çekmeceli komodin 5 adet renkli kutucuk var ister gardırobun yanına ekliyorsun istersen ayrı şekilde 5li kullanıyosun ben ayrı şekilde 3ü alta ikisi üstte yerleştirdim hoş oldu aslında birde üçlü çekmece yapmışlar ama getirmeyi unutmuşlar bende gerek yok dedim zaten odada yer kalmadı beşiğimizde büyük şimdilik bizim odada ama diğer oda küçük yarın babamıza sürpriz yapıcaz düzenlerizde yeniden
sizde keyifler nasıl canlarım
Canım bir yerde anlatıyordu ama nerde olduğunu unuttum dur bulursam linkini veririm sana şimdi....
Asinaza çok üzüldüm ya.Zaten kaç gündür keyfide yoktu , inş. kızı kordonunu çıkarır boynundan...
Hepatitçim bugünü de geçirdik ama yarın özelliklede gece nasıl geçecek inan çok merak ediyorum...ben yine sakinimde eşimin aklına geldikçe çok heyecanlanıyor...
Canlarim iyi aksamlar, nasilsiniz? Önecelikle arkadasimizin Allah yardimcisi olsun..... Ben cok mutlu ve yeni asik olmus gibiyim kizlar 09.02.2010 da yavrularimi kucagima aldim ve bir haftadir evdeyiz ve cok mutluyuz ikiside cok saglikli Allaha cok sükür büyük Oglum Tolunay 2410 gr üc dakika sonra dogan kücük oglum Batuhan ise 2190 gr dogdu ve Masallah ikiside cok saglikli küveze girmediler hemen yanima verdiler ilk defa Anne oluyorum hamileyken insan bunun bilincinde olmuyor sadece heyecanlaniyorsun icimde bir bebek var ve o dogacak diye ama dogdukdan sonra anlatilmaz bir duygu kizlar onlara baktikca agliyorum mutlulukdan Rabbim tüm isteyen hanimlara nasip etsin insallah cok güzel bir duygu kelimeler yetmez anlatmaya Allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun saglikla yavrularinizi kucaginiza alirsiniz insallah... bende yeni haberler bu kadar hayatima anlam geldi :) sevincten onlara bakmakdan uyuyamiyorum bile :) iste böyle :) sezeryanla dogum yapacak hanimlarda hic korkmasin ben cok korkuyodum hic bi zorlugu yok ben öglen ameliyat oldum aksam ayaga kalktim :) :ecrin_bebek:
yazdım numarasını canım. bnce zaten dolandığı için bebeği iyi beslenemiyordu.. we doktoru bunu nstde kalp atışlarından anladı!!! işte ben bu yüzden sinir oluyorum bi doktora körelip kalmayaklava: 2 kat dolanmış hemde we bebeğin yawaş beslenme sebebi kesinlkle kordondan bebeğe yeterli besin ulaşmaması (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?