2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
megryann, adigenur, aktas, atlantis01, hepatit, kuju_25, OCD, QZLEMCEE, tonya

Bu akşam kalabalığız ne güzel....

kızlar kardeşim bende face de çiftliğine bakacakmış ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi canlarım kendinize ve meleklerinize iyi bakın güzel anneleropuyorumnanaktaniyi geceler şimdiden

iyi akşamlar kızlar ben geldinm:))

bak sabah konuştuk akşam oldu toprak:)) saatler kaldı..hayırlısıyla sağlıkla alacaksıın yavrunu kucağına inşallah:Saruboceq:

gözün aydın fıstık maşallah bebeğine

son dönemler canım olacak:))benimde oluyor ama ince olduğumdan farkedilmiyor.cekicez ne yapalım:))az kaldı sabırr

yanında olsaydım kocaman öperdim..katılıyorum hasretcimm co doğru demişinnopuyorumnanaktan

hay allah cok üzüldümm..rabbim yardım etsin sağlıkla gelsin bebeğimiz inşallahh

iyi günlerde kullanın canımm:)

uf benim cenem bugun hic kapanmiyor nasil biriktirmissem icimde ofkeyi zehri.yine askima laf dedim cokda uzuldum sonra senağlama ama ne yapayim ya sirf kimseye bisey dememek icin hep icime attim ama artik yok dayanamiyorum

şimdi gördüm bende Allah yardımcıları olsun asinazında bebeğininde Rabbim korusun ikisinide inşallah bebeği biraz daha bekler herşey yolunda gider

Asinaza çok üzüldüm ya.Zaten kaç gündür keyfide yoktu , inş. kızı kordonunu çıkarır boynundan...
Hepatitçim bugünü de geçirdik ama yarın özelliklede gece nasıl geçecek inan çok merak ediyorum...ben yine sakinimde eşimin aklına geldikçe çok heyecanlanıyor...

kızlar bu arada bizim şifonyer de geldi:) onu silmeye calışıcammm kıyafetleri de yerleştireyim artık cok yaydım..dolapların içine ne serdiniz?su silinebilir örtülerden koycaktım ben annem olmaz onlar diyor..
destek bekliyorum sizden:))işlemeli kumaşlardan kurtarın beniiiikaydirigubbakcemile2

gececek inan..beklemek cok zor geliyor ama kucağına alınca bitcek hepsii..
arkandan biz gelicez:))
eşler daha bir heyecanlı oluyor değil mii yarım yamalak anlıyorlar ne olup bittiğini kucaklarına alınca inşallah daha şaşkın olcaklar..biz de:)) allahım sağlık versin hepimize bebeklerine...

ay hemşom hastanede demek yaa çok üzüldüm.Allah yardımcıları olsn haklarında hayırlısı neyse o olsun.ıyiki doktor farketmiş pazartesi güzel haberlerle gelir inşallah.

doğursada artık warsın doğursun ciğerleri falan gelişmiş olsunda birzcık küçük olsun bi şeklde toparlanır ne de olsa...

Asinaz ın durumunu gördüm şok içindeyim walla eee bünye zayıf kendiside zayıf canım benim inşallah 1 hafta daha tutunurda sağlıklı olurlar.Acaba dönmeye çalışırken mi olmuş yawrum benim Burdanda geçmiş olsun diliyorum yarın kendisinide arayacağım ayrıca Hasret sana mail attım bir bakar mısın?

Papatya maşallah oğluşlarına ....Rabbim analı babalı büyütsün iyiymiş ikizlerinde 41 kere maşallah

yazdım numarasını canım. bnce zaten dolandığı için bebeği iyi beslenemiyordu.. we doktoru bunu nstde kalp atışlarından anladı!!! işte ben bu yüzden sinir oluyorum bi doktora körelip kalmayaklava: 2 kat dolanmış hemde we bebeğin yawaş beslenme sebebi kesinlkle kordondan bebeğe yeterli besin ulaşmaması(

Yaaa ultrasonda belli olurdu aslında 3 haftada bir miydi kontrolü onun haftası benden küçüktü sanırım 34-35 haftalık diye hatırlıyorum ama o dönemde ultrasonda bebeğinin hareketleride belli olur ama gerçi 24 saatte çok şey değişiyor bebeklerimizde evet dediğin olabilir.Ama suyunun azalması neye bağlı ?

Benimde göbeğim çok kaşınıyor ve pütür pütür oldu kremimi sürdükçe daha da çok kaşınıyor bende kolonya sürdüm.Bide içimden acayip sesler geliyor karın guruldaması gibi sağ tarafımı bir şişiriyor kasılıp duruyorum ....

rabbim yrdımcısı olsun hasretin dediği gibi doğacaksada doğar yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi en azından farketmiş artık dolandığını demekki bugün doktor kontrolü varmış ya olmasaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…