2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kız hepatit sen benden önce doğurcen nasıl uğriycen yanıma.37+3 tesin 38 haftadan sonra sezeryansa alır.

çocuğu atarım sırtıma gelirim:))
canım medical e yakınım ya fırsatolur da kendimi iyi hissedersem uğrıycam inşallah:))
alır demi ..bu saatten sonra dönmez zaten yarın belli olur artıkın..

çocuğu atarım sırtıma gelirim:))
canım medical e yakınım ya fırsatolur da kendimi iyi hissedersem uğrıycam inşallah:))
alır demi ..bu saatten sonra dönmez zaten yarın belli olur artıkın..
büyük ihimal beklemez canım sen kendini hazırla en yakın zamanda alır bence beklerim bacım buyur gel ama benim daha orda doğurcem belli değilkine.hadi kendinize iyi bakın güzeller kız biligisayarı istiyo ay tepemde.

EGK senin adına sevindim canım inşallah normal doğum yaparsın şuna kadar doğum yapanlar hep sezeryan kızlar bakalım ilk normal kimden gelcek

teşekkür edrim canım,ben de çok istiyorum normal doğum yapmayı,benim bebekte hiç tık olmayınca korkmaya başlamıştım,acaba inmeyecek de sezeryan mı olmak zorunda kalıcam diye ,ama bu işaret beni biraz rahatlattı açıkçası,doktorum inmesi için günde 1 saatten fazla yürümelisin hergün dedi,bakalım,cuma nst için gittiğimizde biraz daha netleşir durum inşallah.
canım senin kızının resmini gördükçe ısırmak,mıncıklamak istiyorum onu yaaaa,ne zamandır söyliycem,şimdi fırsat oldu,Allah bağışlasın

yok benim kaynana tutturmus bebegin yastigi 15 cm kalin olmaliymis.yaw diyorum ben bogulmayi engelleyici yastik aldim yan yatma yastigida var e besige egimde verecem yok ben yastik yaptim diyor.15 cm de ben yatiyorum ayol yenidogan bebek nasil yatsin :umursamaz: yastigi yapmadan oncede defalarca soyledim yani.hisimla cikti bebegimin odasindan kocaminda canini sikti,

valla ben artik hicbisi kullanmiyorum.

EGK senin adına sevindim canım inşallah normal doğum yaparsın şuna kadar doğum yapanlar hep sezeryan kızlar bakalım ilk normal kimden gelcek

hadi iddiaya girelim.bence hasret olacakbayanssulusmile

aynı korku bende de var:)) eşim diyor inadı sana cekmiş ben diyorum sanakaydirigubbakcemile3 anla işte:))
bende doğumdan hemen önce dönmüşümmm ve 4.5 kg doğmşum normal yoldann.bunu diyemedim tabiii

benim bu yemek isimlerini ogrenmem gerenk
mac berabere kaldi canim.esim diyorki fenerin isine yaradi bu.yarin fb bursayi yenerse fb icin iyi olacakmis.
ay bu herifin yuzunden resmen cuklu ayse oldum heee hakemleri bile taniyorum :roflol:

evet cok cici ya gozlerinin ici parliyor dimi dunya guzeliopuyorumnanaktan

tatlım tamam de gec:) iddialaşma hiç bence..dr a söylersin o halleder:) benim bu konuda ok hain planlarım var yoksa herkes herşeyi cok biliyor susturamayızaklinialirimsmile

tatlım tamam de gec:) iddialaşma hiç bence..dr a söylersin o halleder:) benim bu konuda ok hain planlarım var yoksa herkes herşeyi cok biliyor susturamayızaklinialirimsmile
doktora ne diycemki anlamadim.
su olabilirmi doktor bey kayinvalidem bizimle kaliyor , ama artik kendini evin sahbibi benide tasiyici anne saniyor :roflol: mu ?

soğan domates biberli olunca meyhane pilawı oluyo bitti bile yicem birazdannnnn
eline saglik afiyet olsun canim

Kızlar merhaba.Yoğun bir günün ardından ancak gelebildim.Sabah çok güzel bir yerde kahvaltı ardından alışveriş onun ardından da misafir derken bu saati yaptık.Biliyorsunuz yarın 10 da kızıma kavuşacağım inşallah...Hepinizden dua istiyorum...Ablam yarın facebooka fotolarımızı koyar heralde , burayada haber vermesini sağlamaya çalışırım.Hepinizi çoooook öptüm...

Facebook hesabın neydi canım senin? Ben buradaki isimlerle facetekileri karıştırdım. Çatlarım yarın.Artık hep evdeyim sizi takip edicem. İnşallah sağlıklı bir doğum olur Allah yardımcınız olsun.

Kız 15 cmlik yastıkta nasıl yatar bebek? Ben bile yatamam öyle. :) İncecik yastık aldık o bile kalın geliyor.
iste canim anlatamiyorumki maksimum 4 kg dogar benimkide ne kadar hassas olur boynu basi mumkunmu 15 cm yastikda yatmasi ben zor yatiyorum reflu yuzunden
kotu niyetli degil bu konuda onuda biliyorum.uzuluyorumda kadincagiza ama bu benim ilk bebisim mudahale etmesin istiyorum fakat biz esimle ses etmedikce bizim uzerimize calisiyor

offff bak muhakkak online haber versinler nolur sonra aklimda kaliyor takintililar gibi sempatiksalakcinni

doktora ne diycemki anlamadim.
su olabilirmi doktor bey kayinvalidem bizimle kaliyor , ama artik kendini evin sahbibi benide tasiyici anne saniyor :roflol: mu ?

eline saglik afiyet olsun canim

o da olur:))
dr a yastık muhabbetini söylersinn yalnızkene o da kaynananın yanında kalın yastıkda yatmamalı cocuk der:) bööle bişey yapabilirsin diye dedim canım

bitti sayılır toprakcım:)
sağlıkla kucağına al inşallahh
ya ben facebook hesabımı kapattımmm nerden bakcam umarım kızlar hemen yetiştirir haberleri:)
bu arada sen bebeğini kucağına alırkene ben de dr yolunda olucam büyük ihtimalle gün alıcaz:)

o da olur:))
dr a yastık muhabbetini söylersinn yalnızkene o da kaynananın yanında kalın yastıkda yatmamalı cocuk der:) bööle bişey yapabilirsin diye dedim canım

nerdeeeeee anacim.kayinvalidem seker ve tiroid hastasi.doktora ok der sonra unutur.
cok uzmekde istemiyorum cunku bilincli yapmiyor cogu seyi.
ama artik sabredemedigimi esim anliyor.of ne zormus yaw kimse uzulmesin derken ben sinir etmisim kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…