- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.561
Tamam OCD yazarım. Abımın eşı dogumdan cıkıp asansorden asagıya ındıgınde sandalyede onu ılk ben gormustum beklıyordum. ve oyle perısan bır halı vardıkı savastan cıkmıs olmak hafıf kalır .....bana donup kısık bır ses ve kısık gozlerle "Sakın " demıstı .. kafam da takılı bır vıdeo kaydı gıbıdır hala 10 yıl gectı ama nasıl bır travma yarattıysa bende ... hala tum renklerı ıle canlı o an zıhnımde....
Tıttııııınnnnnn "SAKIN"..
ohaoldumsmile ben dogurmazdim kesin.sırnaşık şeymasallah helal olsun kiza
galiba benimki yan dondu yaw saka yapmiyorum.normalde dogum pozisyonunu almisti dr degismez dedi ama ben iki gundur ayni anda hem sol hem sagdan darbe aliyorum resmenfisfisfis
canim korkutmak gibi olmasin ama o sekerden kaynakli degilmi .umarim yanlis biliyorumdur
bir an hayal ettimde :roflol:
OCD
Canım benım zaten seker 137 cıktı ama normal dedı doktorlar
Bilmiyorum bakalım cuma gunu kontrolum var ıns. sorucam
Seninki oluyormuş iyi, ben 37 giyiyordum, bi sürü para verip 39 numara bir çizme aldım zorlaya zorlaya arkasını patlattım. Kısa ve bağcıklı eski bir botum vardır onunla idare ettim.
Hayırlısı olur inşallah. Desene doğum sürecü başladı. Kaç haftalıktın sen canım?
kocişim maçta aradı sesi kısılmış maymunun, yerim seni dio bnde yermisin diye anlıyorumkaydirigubbakcemile3 ne wersen yerim diorum ahahahahahaha koptumsırnaşık şey
neyse tawuk haşlicam, meyhane bulguru yapcem we tawuksuyuna çorbaaaa sonra yicemmmcokacimcoook hadi öptüm sizi
aha ilk defa duydum meyhane bulgurunu.o nasil oluyor?
iyi akşamlar:)
ben geldim:))
kızlar bugün cok iyi hissetmiyorum kendimi(karnım taş gibi ağrım var ...sanırım doğum yakın olduğu için..sizler nasılsınız??
Macın bıtmesıne ne kadar var ?
beni soracak olursan canim zemuszemus saat 2 ye kadar kocami kayinvalidemi kitir kitir kesmek istiyordum tansiyonum dibe vurmustu.biraz yattim kalktim yine ayni.dus falan aldimda kendime geldim.hem agrilarimi aldi hem sinirimi.
ne kadar kaldiki senin doguma ?
Ne ters çıktı bu mart bebekleri yahu :)
Kız hepatit sen benden önce doğurcen nasıl uğriycen yanıma.37+3 tesin 38 haftadan sonra sezeryansa alır.demi yaakaydirigubbakcemile3
[
demi yaakaydirigubbakcemile3
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?