2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bir an hayal ettimde :roflol:

yok bndede oluyo we şekerin ş si bile yok bnde... çok aç kalıyo demekkiklava: tansiyon düşüyoooo bnde iki kere öyle oldum tansiyonumu ölçtüm 8/5 düşmüşşş

OCD

Canım benım zaten seker 137 cıktı ama normal dedı doktorlar
Bilmiyorum bakalım cuma gunu kontrolum var ıns. sorucam

evet normal aslinda.acaba nedenki.bence sen cumayi bekleme telefon ac sor.
Cuma gunu benimde kontrolum var ve ondan sonra pazartesi 37.hafta is goremez raporu alacagim:lepi:

37 haftalık canım,inşallah hepimiz içiin hayırlısı olur

kocişim maçta aradı sesi kısılmış maymunun, yerim seni dio bnde yermisin diye anlıyorumkaydirigubbakcemile3 ne wersen yerim diorum ahahahahahaha koptumsırnaşık şey
neyse tawuk haşlicam, meyhane bulguru yapcem we tawuksuyuna çorbaaaa sonra yicemmmcokacimcoook hadi öptüm sizi

besiktasliyim ama galatasaray gol atsin diye dua ediyorum.gs yenilirse kocamin uzuntusune dayanamiyorum sempatiksalakcinni o mu psikopat benmi anlamadim

iyi akşamlar:)
ben geldim:))
kızlar bugün cok iyi hissetmiyorum kendimi(karnım taş gibi ağrım var ...sanırım doğum yakın olduğu için..sizler nasılsınız??

aha ilk defa duydum meyhane bulgurunu.o nasil oluyor?

iyi akşamlar:)
ben geldim:))
kızlar bugün cok iyi hissetmiyorum kendimi(karnım taş gibi ağrım var ...sanırım doğum yakın olduğu için..sizler nasılsınız??

beni soracak olursan canim zemuszemus saat 2 ye kadar kocami kayinvalidemi kitir kitir kesmek istiyordum tansiyonum dibe vurmustu.biraz yattim kalktim yine ayni.dus falan aldimda kendime geldim.hem agrilarimi aldi hem sinirimi.

ne kadar kaldiki senin doguma ?

canım yaaa:)) doğum yakın herşey gözümüze batıyor tabi..gerci göze batmayan kaynanatör varmı kisempatiksalakcinni
cok kalmadı:))martın ilk haftası içinde bir gün..dr kontrolum var yarın kesin tarihi alırız heralde:))benim bebek hala ters de..

modesty az kalmış senin canım bugün yarın gelir eli kulağındadır emin ol.
OCD bak sen birini al kucağına o büyüdükçe hemen ikincisini istiyceksin.
Meyhane pilavı domatesli soğanlı oluyo
demek GS gol attı amanın eşim kudurmuştur.Ben GS O FB.

şimdi bende kek yapıp fırına verdim bizim kardeş yarın okula gitcek hazırlık yapıcez kek börek çörek falan.VALLA VARYA ŞU MAGNEZYUMU ÇIKARANDAN ALLAH BıN KERE RAZI OLSUN ıÇTıM HEMEN ıYı GELDı.

EGK senin adına sevindim canım inşallah normal doğum yaparsın şuna kadar doğum yapanlar hep sezeryan kızlar bakalım ilk normal kimden gelcek

demi yaakaydirigubbakcemile3

[

Ben doğduktan sonra da ters bir çocuk olmasından korkuyorum.

Benim eşim ters bir şekilde doğmuş. O zamanın cahilliği ve kontrolsüzlüğü sanırım. 1500 gr civarında doğmuş. Hep söyler "annem beni pamukların içinde büyüttü.." diye. Benimki de babası kılıklı çıktı. Ama çok şükür ki çok uyumlu biri, ters dedğil. O da benzer inşallah. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…